Forfriskende og lækker Punch opskrifter Indbundet

Ingredienser: 1 kop mælk, 1 lille æble, kernehus hakket, 1 banan hakket, 4 jordbær afskallet, banan, æble jordbær spyd tjene, 0. 5 tsk kanel, 1 spsk hvide chiafrø, 2 spsk organiske valset havre, 0. .

Serving slag til en fest er en tradition, der går tilbage til de tidligste dage af den britiske East India Trading Company, hvor udtrykket stolt som slag kom fra de enorme tilfredshed sejlere tog i deres personlige hulning opskrifter oprettet på handel rute. Vi er temmelig stolte af vores hulning opskrifter, også, og vi har samlet vores favoritter til at slukke dine gæsters thirsts. Vi har Punch opskrifter, som er perfekt til enhver lejlighed, herunder en tropisk rom punch opskrift, der er klar til at part og en børnevenlige sorbet Punch opskrift, der er sodavand og sjov. Hvis du er strapped for tiden, ikke sved ita €”du vil stadig være i stand til at piske op en af disse enkle udstansede opskrifter før gæsterne ankommer.

Når du har brug for en pick-me-up på summershottest dage, vil du ønsker at nå til et glas af denne punch. Frisk mynte, te, og danskvand bidrage til at gøre denne drik den bedste sommerfest Punch opskrift nogensinde. Hvis du virkelig ønsker at vise varerne fra din have, pynt hvert glas med et par ekstra mynteblade.

Gør dig klar: Denne slag packs kraftfuld smag. Denne unikke fest Punch opskrift blandeanlæg ingredienser som mandarin juice, kaffir lime blade, og syltede jalapeo juice for en hel ny drejning på klassiske punch. Plus, blanding i vodka forvandler det til en lækker vodka slag cocktail.

Punch er almindeligt anset for at være den tidligste cocktail drikken alle andre cocktails udspringer fra. En stor dorn er en fin balance mellem ånd, citrus, sødme, krydderi og fortynding, men dens skabelse kom ud af omstændighed.

David Wondrich siger, En fyr sagde, at det kommer fra det indiske ord for 'fem', fordi den havde fem ingredienser. Desværre, det fyr var kun i Indien for en lille smule, og det var et gæt. Han har aldrig talt med nogen indianerne om det og slag har seks ingredienser, det har fire ingredienser, det har en masse forskellige ingredienser, så jeg mindre tillidsfuld af denne dom end nogle andre mennesker, fordi det også betyder noget korte og stout, meget gerne mig selv, og de tønder, som alle sættes i, de tager en halv tønde, der var som en punch tønde, det blev til en punch. Punch var beskrivelsen af tønden og det er hvordan du ville tjene det, så jeg formoder, det kom mere fra tønden end fra den indiske ord, men det er mit gæt.

Den første registrerede Punch opskrift stammer fra 1638, da Johan Albert de Mandelslo, en tysk styre en fabrik i Surat, Indien optaget at arbejderne der lavet en slags drikke bestående af Aquavitæ, rose-vand, saft af citroner og sukker.

I midten af 1600-tallet, efter Restaurationen, punch lavet med arrak fra Ostindien, og derefter rom fra Vestindien blev den fashionable sociale drik i Londons kaffehuse, så de nye mødesteder. Og som Wondrich siger, med alt det koffein, du har brug for noget at komme ned på en lille. For kaffe husejere, hulning var meget attraktivt som ikke var skattepligtig, det var så nyt det lå uden for skattesystemet.

Rum blev den mest populære valg for både Englands Punch-guzzling aristokrati og for sine sejlere. Så snart England koloniserede sukkerproducerende lande, Royal Navy var hurtige til at bytte den daglige tilførsel af en gallon øl eller pint af vin til halv pint af jamaicansk rom. Ikke alene har denne mindre del fylder meget mindre plads om bord, men det ødelægger ikke på de lange ture. Som rom blev produceret i hele Englands nyfundne territorier , fra New England i Amerika til Mauritius ud for Afrikas kyst, det gjorde sin vej tilbage til londonere derefter kæmper for at købe den franske brændevin, de havde været bruges til som England førte sine konstante krige mod Frankrig og Spanien. Når skibene forankret fra Caribien, som William Dampier skrev i sin bog af 1697 En ny Voyage Around the World, de var altid godt gemt med rom, sukker og limesaft til at gøre punch, at hearten deres mænd, når de er på arbejde.

I troperne selv, da Jeff Berry skriver i sin introduktion til Potions i Caribien, Rum blandet med sukker og kalk gjorde de grimme, brutale, korte liv af den gennemsnitlige Caribien kombattant værd at leve. På trods af filmen franchise såsom Pirates of the Caribbean skildrer caribiske cutthroats swigging lige fra flasker rom, sådan 17. og 18. århundrede ruffians foretrak en skål med rom punch. Der er utallige historier om søfolk bliver lokket med slag kun at finde sig selv omgivet af pirater. Faktisk var det den berygtede Kaptajn Kidd, der forhandlede en privatkører kontrakt i Rom hulning med den daværende kommandør -in-chief af Englands caribiske kræfter.

Den Punch de drak er muligvis kendt i dag, som påpeget af Richard Zacks i sin bog, The Pirate Hunter, som citerer et øjenvidne til dette møde i 1688. Den Punch blev angiveligt lavet af rom, vand, kalk-saft, æggeblomme, sukker med lidt muskatnød scrap'd på toppen.

Traditioner omgiver en flydende skål punch er gennemsyret af historie og det siges grundlæggerne og venner drak 76 skåle på fejringen efter underskrivelsen af Uafhængighedserklæringen. The Meeting House Punch er en opskrift fra denne tid, 1789, blot 13 år efter Uafhængighedserklæringen, der var beregnet til hele byen af Medfield, Massacusetts. Ifølge Jeff Berry, det krævede 4 tønder øl, 25 gallons af West Indien rom, 30 gallons af New England rom, 34 pund brød sukker, 25 pounds af brunt sukker og 465 citroner.

Punch faldt også offer for den hastighed, hvormed vi begyndte at leve vores liv. Sidde i barer nipper ud af en enorm bowl i længere perioder blev for meget af en luksus. Som verdens blev travle så langsom tøvende drikke blev en saga blot. Faktisk ved den tid, bedstefar til bartending Jerry Thomas skrev hans guide slag var allerede en saga blot. Som Wondrich påpeger, selv om han havde mange opskrifter i sin bog de sandsynligvis fremmet på ham ved at udgivere og faktisk var forældet.

Du vil ikke tro, hvor nemt det er at lave din egen McDonalds Mocha Frappe derhjemme. Den nemmeste copycat opskrift, der er perfekt hele året, at tør jeg sige, smager bedre end den oprindelige! Leder du efter mere lækker copycat drink opskrifter? Vores nuværende favoritter er Copycat Chick-fil-A Frosted Lemonade opskrift og Copycat Wendys Frosty! Opskrift.

Dette 3-Ingrediens Strawberry Champagne Punch er et must-make! Klar på få minutter, sprudlende og fuld af søde jordbær. Perfekt hele året rundt og kan gøres ved hjælp af friske eller frosne bær! Min go-to sodavand, som vil have alle tigger dig for opskriften. Leder du efter mere sparkly Punch muligheder? Tjek de snesevis af drikke.

Kalder alle voksne Harry Potter-fans; denne Butterbeer cocktail opskrift, fuld af cremet smag og flødekaramel snaps, vil oplive enhver forsamling! Opskrift Features: Great mix- Denne cocktail med flødekaramel snaps og vanille vodka blander godt med Butterbeer varianter. Hurtig og Easy Kun 5 nemme trin til at gøre din Butterbeer cocktail. Smuk æstetisk-Butterbeer cocktail.

Cool ned med denne søde Iced Vanilla Latteall sommer. Det er en forfriskende måde at få din daglige kop Joe og nemmere end man skulle tro at piske op! Jeg har snesevis af kaffe opskrifter på det websted, der er alle lækker! Hvis du er en fan af copycat opskrifter, skal du sørge for at prøve.

Denne Starbucks Copycat Coconut Milk Latte er enkel at gøre med kun 3 enkle ingredienser og klar på 10 minutter! Alle andre besat med kokos? Det er min go-to smag af valg, hvilket er overraskende, da jeg plejede at foragte det, da jeg var yngre, og elsket i alt fra morgenmad til dessert. Det var .

Jeg er altid på udkig efter en nem punch til at gøre, når vi har venner og familie til middag, især når der er en masse børn, der kommer. Denne opskrift kunne ikke være nemmere at gøre, og det er lige noget for børnene. Det var perfekt til jul, men jeg vil bruge det meget i fremtiden.

på udkig efter ideer til ferie cocktails?

Jeg gjorde det med en 64-ounce flaske tranebærsaft, pink limonade, og club soda. Med appelsin og citron skiver, det var en lækker punch, og forberedelse var super nemt. Et fremragende valg til en alkoholiske drikke fest. â €”Diana Rattray
Nyankomne

Chili og coffeerubbed steaks

Chili og coffeerubbed steaks

Få Chili og Coffeeerubbed Steaks Opskrift fra Food Network

Coffeerubbed New York Strip Steak med Chimichurri Tailgater Magazine

Coffeerubbed New York Strip Steak med Chimichurri Tailgater Magazine

Når du giver denne kaffe gnides NY Strip Steak en prøve, du vil ikke kun takke mig, men vil være madlavning bøf mere og mere alle i moderate mængder selvfølgelig

Kaffe gnides og grillet svinekød Chops

Kaffe gnides og grillet svinekød Chops

Langsom kogte svinekød med Gravity kaffe rub som serveres på Gravity Kaffe stand på ...

Tbone bøf med kaffe rub og rosmarin kartofler

Tbone bøf med kaffe rub og rosmarin kartofler

Denne velsmagende svinemørbrad vil være på middagsbordet på bare 30 minutter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Åh ja, online slagterforretning Maillard. o er nu partner med Le Coup de Grce Her præsenterer jeg dig en super enkel opskrift med en luksus stykke kød.

Jeg forsøgte Gordon Ramsays opskrift på Airfryer bøf, og det tog kun 20 minutter for et perfekt resultat

Jeg forsøgte Gordon Ramsays opskrift på Airfryer bøf, og det tog kun 20 minutter for et perfekt resultat

MySpiceSage. about Kaffe Steak Rub Også kendt som Kaffe Rub og kaffe Rub For SteakOrigin USAIngredients Krydderier Herunder Chili Pepper, Chipotle peber, sort peber, allehånde, timian, oregano, salt, Paprika, sukker, kaffe Ground

Kaffe RUB 3 PACK

Kaffe RUB 3 PACK

Nogle gange er din morgenkaffe bare nok. Derfor fik Weve en liste over kaffe opskrifter til foodies, så du kan få din koffeinfikse

Der er mange dette eller hint debatter, pit to ting op mod hinanden, såsom kage vs tærte. En anden en, der er spurgt ofte, er, om en person

Der er mange dette eller hint debatter, pit to ting op mod hinanden, såsom kage vs tærte. En anden en, der er spurgt ofte, er, om en person

Der er mange dette eller hint debatter, pit to ting op mod hinanden, såsom kage vs tærte. En anden en, der er spurgt ofte, er, om en person

Tri tip på Traeger

Tri tip på Traeger

Nyd Oksekød Næsten så meget som du nyde kaffe Så Tjek vores Kaffe gnides oksekød ribben opskrift og nyde denne fantastisk kombination af smag

Nyankomne

Whipped Kaffe AKA Dalgona Kaffe er så populært. Følg denne opskrift, vil du vide, hvordan man laver Whipped Kaffe med eller uden instant kaffe og andre brygning tips.

Lær mere

Ofte set

Glutenfri Whisky Kaffe Caramel Sundae

Glutenfri Whisky Kaffe Caramel Sundae

Uanset om du har det som en cocktail eller dessert, sørg for at følge de bedste affogato opskrift. Psst. Vi har en særlig hemmelige ingrediens til at tage det til det næste niveau

Golden Gurkemeje Kaffe mejeri gratis, AIP, Whole30

Golden Gurkemeje Kaffe mejeri gratis, AIP, Whole30

Kanel Golden Mælk Latte, en opvarmning gurkemeje latte lavet med jorden gurkemeje, ingefær, kokos, og sort peber. Sund og lækker

Cocktail Cherry Coke Whisky Grenadine kirsebær fuld opskrift på Americas bedste billeder og videoer

Cocktail Cherry Coke Whisky Grenadine kirsebær fuld opskrift på Americas bedste billeder og videoer

Jim Beam Short Drink Opskrifter Jim Beam Cocktail Opskrifter, Køb Jim Beam i Sri Lanka, Bourbon Cocktails til fester

10 bedste kolde asiatiske appetitvækkere opskrifter mad nyheder

10 bedste kolde asiatiske appetitvækkere opskrifter mad nyheder

Appetitvækkere er en meget vigtig del af enhver asiatisk menu. Her er bare en prøveudtagning af de mange appetitvækkere, som du kan tilbyde i din asiatiske restaurant.

Foto omkring 1 hot bryst sandwich med pommes frites og 2 særlige hemmelige saucer, serveret med en iskold drink. Billede af særlige, sandwich, sauce 143195942

Foto omkring 1 hot bryst sandwich med pommes frites og 2 særlige hemmelige saucer, serveret med en iskold drink. Billede af særlige, sandwich, sauce 143195942

Foto omkring 1 hot bryst sandwich med pommes frites og 2 særlige hemmelige saucer, serveret med en iskold drink. Billede af særlige, sandwich, sauce 143195942

Cremet cajun kylling broccoli pasta salat

Cremet cajun kylling broccoli pasta salat

Koldt cajun pasta salat opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

10 Bedste Cajun rejer salat Opskrifter Yummly

10 Bedste Cajun rejer salat Opskrifter Yummly

En hurtig og sund sommer salat thats toppet med krydret rejer.

Kolde smøreost Opskrifter Nutrition Beregning

Kolde smøreost Opskrifter Nutrition Beregning

dette er en copycat opskrift fra en lokal kød skab i Soldotna Alaska. Denne dip bliver bedre jo længere den er kølet

15 minutter kylling salat bider med tranebær og valnødder

15 minutter kylling salat bider med tranebær og valnødder

Har kogt kylling sidder i køleskabet Omdan resterne i gryderetter, supper, salater og andre velsmagende måltider hele familien vil elske.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.