Perfekt flaky wienerbrød lardfree version

Hvor får jeg spalten?

Fin leaf lard vil ikke tilføje en porky smag til din tærte skorpe. Hvis du skulle smage det lige, har den en glat tekstur med en cremet mælkestok som smag, der belægter din tunge. Brugte ikke MACDONALDS lard i deres is?

How-for at gøre cremet leaf lard til super flaky pie skorpe

Herfra. Brug wienerbrød til at lave Therecipe efter eget valg! Noglebakers anbefaler at chille wienerbrød igen, efter at det er rullet ud og i tærtepladen eller tart tin. og derefter fylde de kølede skaller til bagning. Jeg har haft gode resultater ved at springe over dette trin, men det er et skridt, du måske vil prøve.

Nogle gange bruger jeg en wienerbrød eller mine rene fingre til at bruge ATO inkorporere stykker af smør og svin ind i melet. Du vil blande smørret i, indtil du får ærtermængder af smør til venstre.

En gang afkølet kan du rulle din pie-disk. Let mel en arbejdsflade og rullestift, for en 9-tommers tærteplade rulle din disk til en 12-tommers cirkel, omtrent tommer, rul pie dejen på rullestiften, så den er indpakket omkring det.

Forbered din pie dej og design pie dejen, så prik dejen hele tiden med en gaffel og læg piepladen i fryseren i 20 minutter for virkelig at slappe af dejen. Pricking pie skorpe med en gaffel hjælper dampudslip og hjælper skorlen ikke blæse op så meget.

Efter pie crust har kølet forsigtigt lægge et stykke aluminiumfolie let sprøjtet med non-stick spray eller bruge et sammenkrøllet stykke pergament papir inde og dække kagen, og skålen fyldes withpie vægte, tørrede bønner, eller ris.

Den kinesiske flaky wienerbrøddej, også kendt som Huaiyang flaky wienerbrød Doughâ Æ · ® Šé ... ¥ Çš®, skaber et lagdelt wienerbrød, der er ens og alligevel ikke ligner den vestlige stil med lagdelt wienerbrød som den slags opnåede i croissanten. Â Det vestlige lagdelte wienerbrød er normalt konstrueret med smør, mens det kinesiske lagdelte wienerbrød er konstrueret med svinekort eller forkortelse. Den vestlige stil opnår en smuk fast layer, sejt bid og en sprød gylden overflade. Yum, Amiright? Â Men den kinesiske Huaiyang flaky wienerbrød Dough Æ · ® šé ... ¥ Çš® Â · Opnår en anden slags konditori, en delikat øm, flaky, hvid wienerbrød hud, der praktisk talt smelter i munden!

Et færdigt kinesisk wienerbrød er vist ovenfor, den flaky wienerbrød indpakket om en påfyldning og bagt. Du kan se flagen kører langs toppen af ​​wienerbrødet. Dette flaky wienerbrød er så ømt, der bare rører på wienerbrød lidt for groft vil gøre det flake og collapse!

Hemmeligheden til den delikate lag af denne Huaiyang Pastry Dough er i de to separate dej, der anvendes. Den ene er en 'vanddej' 油NJ® ved hjælp af mediumglutenmel, den anden en 'olie dej' æ²¹é ... ¥ ved hjælp af lavere gluten mel. Disse to typer dej kommer sammen for at skabe laminering eller lag.

Bemærk: Traditionelt er Lard brugt til kinesisk flaky wienerbrød. Afkortning er en acceptabel erstatning, og der er også forkortelse udskiftninger som denne plantebaseret ikke- hydrogeneret Afkortning. Laven / forkortelsen giver den færdige wienerbrød sin dejlige elfenben hvide farve.

De to typer dej vejes og rulles ind i bolde. For at lave kager som dette ved hjælp af en madskala til at veje dejen er dejen fantastisk og nødvendig for at sikre, at alt viser sig at være den rigtige størrelse.

De to typer dejer kombineres ved at indpakke 'vanddejen' omkring 'oliedej'. På billedet ovenfor kan du se en kugle af 'olie dej' placeret oven på en fladt kugle af 'vanddej'.

Vanddejen er viklet rundt om oliedejen. Hold dejen i positionen som ovenfor, ved hjælp af fingrene på den anden side at dreje og klemme, dreje og klemme, indtil dejen lukker, og oliedejen er helt indpakket inde i vanddejen.

Dejen hviler i 10 minutter og derefter, med 'cigaret' form, der peger væk fra dig, rulles dejen igen tyndt og derefter rullet op igen. Dette er '2nd roll up'. Ved at rulle ud og rulle op på denne måde lægges de to typer dejen i flere og flere lag af 'vanddej' adskilt ved 'Oil Dej'.

Her kan du se den første rulle op på toppen og den 2. rulle op på bunden. Husk at holde rullerne under et plastikplade for at holde dem fra at tørre ud, mens du arbejder. Når du har de 2. rulle ups, er der et par forskellige måder at afslutte konditoren, afhængigt af hvordan du vil have lagene, der skal afsløres. Fremgangsmåden vist nedenfor vil opnå en glat overflade med delikate flaky lag gennem hele konditoren.

Rul den pressede form ud i en cirkulær form, størrelsen som det er nødvendigt, uanset hvad der sker. Du kan se de to lagringsringe på billedet ovenfor. Huaiyang wienerbrød huden er nu klar til påfyldning og indpakning. Sørg for, at den side, der viser de to lagringsringe, er på indersiden af ​​wienerbrødet, ikke ydersiden. Placer påfyldning og pak dejen rundt om det, sørg for at klemme tæt fast.

Denne kinesiske flaky wienerbrød skaber en mest Delightfully Delikat og flaky wienerbrød hud. Selvom dette wienerbrød først virker lidt kompliceret, er det, nummer et, helt værd og nummer to, lettere og lettere jo mere du gør det. Jeg husker at være nervøs første gang, især som jeg ikke havde nogen idé om, om det ville vise sig overhovedet som forventet. Det endte med at vende sig bare fint. Og den anden og tredje gang blev det lettere og lettere, da jeg blev vant til -proceduren . Og lad mig fortælle dig det endelige resultat er værd at gøre. Oprettelse af dette niveau af yummilicalt smukke flaky wienerbrød i hjemmet er bare så sjæl tilfredsstillende såvel som mave behageligt!

For at finde ud af, hvordan du fylder og pakker et kinesisk wienerbrød med denne kinesiske flaky wienerbrød, såvel som at tjekke vores anbefalinger for traditionelle fyldninger til denne type kinesisk wienerbrød, se venligst vores post onchinese Flaky wienerbrød med lotus frø pasta.

At gøre vandet dejen første sigte og piskes alt formål mel og sukker sammen. Skær svin eller forkortelse i terninger, tilføj til mel og brug fingertips til at blande lard i mel, indtil blandingen ligner Krummer. Tilsæt kølet vand og ælt, indtil der dannes en glat dejkugle. Hvis blandingen er for klæbrig tilsættes 1 spsk mel ad gangen, indtil der dannes glat ikke klæbrig dejkugle. Prøv ikke håndtaget dejen for længe for at forhindre, at svinene smelter fra varme af din hånd. Dæk vanddejen med klæbende wrap og lad hvile i 30 minutter.

En gang 1. rulle op hviler tid til 2. rulle op. Tag en af ​​de lste roll ups og på et lys floured overflade placere 1st op lodret så det peger væk fra din krop. Tryk fladt med fingrene og rul derefter ud til en 1/8 tommer tykt lang oval. Rul op fra bunden til toppen. Det vil se ud som en meget kort cigar. Placer under cling wrap for at holde fugtig. Gentag for alle 1. rulle ups. Lad hvile dækket i 30 minutter.

Din kinesiske flaky wienerbrød hud er klar til brug. Se vores kinesiske flaky wienerbrød med Lotus Seed Paste Opskrift for at finde ud af, hvordan du skal udfylde og afslutte indpakningen samt at se vores andre anbefalinger for traditionelle fyldninger for denne type kinesisk wienerbrød. God fornøjelse!
Nyankomne

Flammende læge peber

Flammende læge peber

Denne flammende Dr. Pepper Opskrift er virkelig nem og hurtig at gøre hjemme. Havde en lang dag på arbejde, så prøv en af ​​disse skud og du vil lette den dag.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvad er den bedste rom cocktail opskrift Vi har en korker til dig Denne alkoholiske cocktail opskrift er flammende, bogstaveligt talt det du leder efter en rum cocktail, denne er for dig en smuk blanding af rom, ingefær øl og lime det er en mørk og stormagtig opskrift med forskel.

Den komplette drikke opskrift og hvordan man laver en flammende mo cocktail med vodka, kokosnød rum, ananasjuice, fersken vodka

Den komplette drikke opskrift og hvordan man laver en flammende mo cocktail med vodka, kokosnød rum, ananasjuice, fersken vodka

Den komplette drikke opskrift og hvordan man laver en flammende mo cocktail med vodka, kokosnød rum, ananasjuice, fersken vodka

Flaming Tiki Torch Opskrift

Flaming Tiki Torch Opskrift

Få fyret op over disse flammende cocktails

Leche flan.

Leche flan.

Con un sabor y textura realente apetitosos, el flan se presenta como uno de los posttres favoritos en todos los lugares del mundo traspasando fronteras,

Colombianske Flan Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Colombianske Flan Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Glad fredag ​​Plato del DA Særlige Dag Mini Bandeja Paisa eller Mini Viudo de Mojarra serveret ris, tostones, blandet greens salat og suppe ....

10 bedste flan fordampet mælk opskrifter yummly

10 bedste flan fordampet mælk opskrifter yummly

Få fuld flan de queso crema opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og ernæringsanmeldelse. Vurder denne flan de queso crema opskrift med 12 kop sukker, 14 oz sødet kondenseret mælk, 14 oz koldt vand, 6 oz creme ost, 4 æg, 1 tsk vanille, 1 knivsalt

Det bedste af Costa Rica køkken 13 af deres yummy retter

Det bedste af Costa Rica køkken 13 af deres yummy retter

Fogo Resort Escazupostresflancocorestaurante

El Picoteo Dominicano.

El Picoteo Dominicano.

Flan de Coco Dominicano Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

Eliquid med flan de coco aroma af La Lecheria Vape, Gourmet Eliquid

Lær mere

Ofte set

Coconut Flan Recipe Puerto Rico foodrecipestory

Coconut Flan Recipe Puerto Rico foodrecipestory

Flan opskrift puerto rican stil

Hvordan laver man Flan de Coco i Costa Rica?

Hvordan laver man Flan de Coco i Costa Rica?

Hvordan laver man Flan de Coco i Costa Rica?

Nestl abuelita Opskrifter Mad Nyheder

Nestl abuelita Opskrifter Mad Nyheder

Fordi vi ved, at tærte er din yndlings dessert, vi giver dig en opskrift på majs flan med et strejf af rompope, kanel og vanilje, som du vil elske.

crema de coco engelsk oversættelse loyaler

crema de coco engelsk oversættelse loyaler

SupermaxonLine Carnation inddampet lf mælk 11 oz

14. K Likes, 146 Kommentarer Huevonalife Huevonalife på Instagram Flan de Coco Ingredienser Azcarsugar 1 14 Cups Huevoseggs 5 Leche Fordampadaevaporeret Milk 1

14. K Likes, 146 Kommentarer Huevonalife Huevonalife på Instagram Flan de Coco Ingredienser Azcarsugar 1 14 Cups Huevoseggs 5 Leche Fordampadaevaporeret Milk 1

14. K Likes, 146 Kommentarer Huevonalife Huevonalife på Instagram Flan de Coco Ingredienser Azcarsugar 1 14 Cups Huevoseggs 5 Leche Fordampadaevaporeret Milk 1

Sund ost flan opskrift sunde snacks og opskrifter dine daglige næringsstoffer

Sund ost flan opskrift sunde snacks og opskrifter dine daglige næringsstoffer

Flan de Queso ... den rigtige måde FN Tesoro de la Cocina Puertoriquea. En bao de mara en una olla y nej da el horno. Hvorfor du får den creamiest ...

Stedet for at diskutere puertoricanske Madlavning, Opskrifter, restauranter, Food Trucks, Kioscos, Chinchorreo og mere.

Stedet for at diskutere puertoricanske Madlavning, Opskrifter, restauranter, Food Trucks, Kioscos, Chinchorreo og mere.

Stedet for at diskutere puertoricanske Madlavning, Opskrifter, restauranter, Food Trucks, Kioscos, Chinchorreo og mere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Tarta de queso con dulce de leche termomix

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.