Crescent Roll Apple Dumplings

Nem Apple Dumplings opskrift lavet med blot et par ingredienser-et æble, brun farin, halvmåne dej citron lime sodavand! Enkel opskrift på æble dumplings i en sød karamel-lignende glasur, der smager lækkert.

Land Apple Dumplings er de letteste bagt æble dumplings nogensinde! Theyre lavet med halvmåne ruller, derefter bagt med smør-kanel sukker PERFECTION- plus nogle 7-Up! Prøv dem-youll kærlighed dem Nogle af ingredienserne kan gøre dig spekulerer, men tro mig på denne ene:! Disse er håbløst lækker. De smager ligesom et lille stykke æble tærte himlen! Theyre bedst når den serveres straks, med et scoop af Cool Whip eller vanilleis.

Der er tusindvis af sorter af æbler, så hvordan kan du vælge hvilken der skal bruges til at gøre æble dumplings? Du ønsker en fast, sprød og let syrlig æble. Mine favoritter til brug er Pink Lady, Honning Crisp eller Fugi æbler. Disse æbler er lette at finde og Arent frygtelig dyrt, især hvis du køber dem i efteråret, når æbler er i sæson. Ive også brugte Gala æbler i denne opskrift, og de smager fantastisk så godt! Youll ønsker at undgå at bruge bløde, melede æbler som Red Delicious eller Golden Delicious i denne opskrift. Nogle mennesker kan lide at bruge Granny Smith æbler og mens jeg elsker Granny Smith, jeg tror de er en anelse for tærte til denne opskrift.

Du kan gøre karamel sauce i mikrobølgeovnen simpelthen ved at sætte smør, sukker og kanel sammen i en glasskål, så microwaving i 2 minutter. Rør sammen så godt du kan, og derefter gå videre med opskriften!

Ligesom dette land æble bolle opskrift? her er mere æble opskrifter youll kærlighed: Â

Forvarm ovnen til 350 grader F. Smør en 8x8 bagning skålen. Skær hver æble i 8-10 kiler. Skær æblet skindet så godt og der er afsat. eparate halvmåne roll dejen i trekanter. Rul hvert æble kile i halvmåne rul dejen begynder ved den brede ende. Knib for at sæl og dæksel æble og plads i bagning fad. Dette er lettere, hvis du først klappe æblet kile tørre, så pak dejen omkring det.

5 timer siden Apple dumplings med Sprite opskrift sharerecipes. et. 5 timer siden Soda Apple Dumplings med Sprite, 7Up Sund. 4 timer siden retninger. genopvarmning ovnen til 350 grader. Skær æbler i 8 kiler hver. Smelt smørret i en stegepande, hæld nogle i en 9 "x13" pan at smøre det, og derefter blande kanel og Sprite i med resten af smørret i stegepande. Nu Rul hele halvmåne.

Deres varme halvmåne roll skorpe og bud æble påfyldning, med kanel-sukker godhed bages på toppen, kan bare gøre Crescent Roll Apple Dumplings den perfekte falde komfort mad dessert. Hurtigt, nemt, og åh-så-godt! KLIK HER FOR AT PIN DENNE til senere

Meget til min behagelige overraskelse, men opskriften virker! Det virker til at levere op oppustede, bud Little Apple-fyldte dumplings Encrusted i fabelagtigt velsmagende kanel-sukker. De dumplings er blød på bunden fra bagning i sukkerholdige vand, og vidunderlige kanel-poser på toppen.

Kombiner noget vand og sukker i en gryde og bring det i kog for at opløse sukkeret. Så hæld sukker-vand direkte over apple dumplings i bradepande, drenching hver enkelt med sukker-vand.

Nogle lignende æble dumpling opskrifter kræver Sprite eller Mountain Dew soda i stedet for sukker vand. Hvis du hellere vil bruge sodavand, ville det være fint. Jeg har aldrig lavet dem med Mountain Dew, men jeg har gjort dem med Sprite og det fungerer godt. Resultaterne er stort set den samme.

Men du behøver ikke bekymre sig om de rester, hvis du ikke tror, du kan fortære en hel gryde - disse dumplings genopvarme meget godt. Bare skeen en bolle eller to på en plade, og pop dem i mikrobølgeovnen i et par sekunder.

Og være klar til at dykke ned i æble bolle deliciousness! Varm halvmåne roll skorpe og bud æble påfyldning, med kanel-sukker godhed bages på toppen kan bare være den perfekte falde komfort mad dessert.

Denne opskrift minder mig så meget af min grandmas æble ruller opskrift, bare fordi det flydende sukker er så bedrager . Du hælde det hele ruller og det næsten sætter dig ind i et panikanfald at se alt dette flydende rundt i dejen, ligesom er det virkelig kommer til at arbejde ?! Vil de være en soggy rod ?!

Dette er alvorligt den skøreste æble dessert opskrift. De fleste æble desserter synes at være inspireret stort set fra den måde æbletærte er lavet. Tænk over det: apple skarpe, æble pull-hinanden brød, og æblekage scones er alle tager på den klassiske æbletærte.

Dette æble bolle opskrift er ens, men som Ive gjort opskrifter fra andre i løbet af de år, jeg følte der var altid noget mangler. Sikker på, det er en god opskrift og en, dine gæster vil elske dig for, men couldnt det tages op et hak uden at ændre hele opskriften?

Så det gjorde jeg. Og ved du, hvad jeg opdagede? Æblerne var ikke ligesom en æbletærte, de var helt almindelig. Nej Nej Nej! Æbler har brug for lidt kanel sukker indsats for virkelig køre hjem, at falde lugt og smag!

For disse nemme æble dumplings, youll behov blot en håndfuld af ingredienser. For at gøre dette æble dessert, brugte vi saltet smør, æbler, kanel sukker, mel til alle formål, pre-made halvmåne roll dej, brun sukker, kanel, vanille ekstrakt, og Sprite.

Hvad er de bedste æbler til apple dumplings

Du kan bruge stort set alle madlavning æble youd gerne i denne æble bolle opskrift. Personligt foretrækker vi at bruge enten Granny Smith eller Honeycrisp æbler, men dens virkelig bare et spørgsmål om præference. Granny Smith er mere syrlig end Honeycrisp, og begge frigivelse en minimal mængde saft og pakke i masser af frisk æble smag.

Er der en sprite erstatning jeg kan bruge

Alle altid spørger om sodavand bruges til æble dumplings. Hvis du ikke har nogen Sprite på hånden, kan du bruge andre sodavand også. De tre sodavand, du kan bruge til at lave hjemmelavet æble melboller inkluderer:

Hvor længe er æble dumplings godt for?

Du kan gøre æble dumplings op til en dag i forvejen. Når dumplings er prepped, placere dem på bagepapir og opbevares i køleskab indtil den er klar til at bage. Sørg for at fjerne dem fra bagepapir før bagning dem, som bagepapir isnt ovn-safe.

Æblet er dronningen af efterårets fødevarer og du kan lave mirakler med det. f du deler min kærlighed til noget lavet med æbler, så er denne kanel-æble-halvmåne roll fantasi er præcis, hvad du har brug for at prøve.

Efter min mening, helst tidspunkt af året er et godt tidspunkt for æble opskrifter. Ikke bare falde! Der er bare så mange gode måder at bruge æbler og min hjerne bare starter summende med alle de muligheder. ne af de første opskrifter, der altid kommer til at tænke er disse dumplings.

Vil du have flere opskrifter? Giv disse et forsøg!

Jeg kalder disse 7-Up Apple Dumplings, men selvfølgelig de kan gøres med enhver citron-lime soda, ligesom 7-Up, Sprite eller Mountain Dew. Den sodavand danner en slags sirup, generelt fundet med sukker i regelmæssige æble dumplings, selvom jeg har fået at vide af læsere, at du også kan bruge diæt sodavand til disse æble dumplings selvom jeg ikke er sikker på, om resultatet er det samme uden sukker .

Disse små godbidder har eksisteret for evigt, men de er absolut værd at en funktion til at minde dig, hvor vidunderligt de er så vil du ønsker at piske nogle op! Æbler, rullet op med lidt hakkede nødder i bud halvmåne ruller, tordenskyl i et bad af en smøragtig, sukkerholdige mix lavet af Mountain Dew, 7-up eller Sprite, og derefter drysset med kanel sukker. Super let at kaste sammen på ingen tid og lækre at starte. Hvad er ikke at elske? Lad os lave nogle!

billeder og fulde post indhold, herunder Opskrift Deep South Dish. Opskrifter udbydes til dit eget personlige kun brug og mens pinning og dele links hilses velkommen og tilskyndet , skal du ikke kopiere og indsætte post eller opskrift tekst til repost eller genudgivelse andre steder sådan som andre Facebook-sider, blogs, hjemmesider eller fora uden udtrykkelig forudgående tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

Hvis verden var at finde noget til fælles med hinanden, ville det være dumplings. Nogle vil måske være mere fortrolig med den sydøstasiatiske version af svinekød fyldte dej wrap. Selvom, vil du blive overrasket over hvor forskelligartet lommen på godhed kan få. Fra Chinas Jiaozi, en dampet eller kogt svinekød og rejer dumpling, at tjekkerne Knedlky, kogt brød dumplings serveret med traditionelle tjekkiske saucer eller gullasch, og all-amerikanske søde æble dumplings, array er endeløs.

En populær amerikansk dessert, æble dumpling delegerede en sød, sprød, og smøragtig smag i én bid. En berømt opskrift, der stammede fra Pennsylvania, blev det almindeligt kendt som en morgenmad måltid. En Granny Smith æble skive omviklet med halvmåne ruller og drysset med sukker på toppen, det er en perfekt snack, især for børnene.

Dette æble bolle opskrift er en fantastisk måde at samle familien sammen og frigøre din indre kunstner. Bortset fra at rulle skiven på rullen, kan du også prøve forskellige typer af folder som en rigtig dumpling master. Mens nogle måske vælger at lave deres egen dej, kan denne Apple Dumpling-opskrift forenkle processen for dig. Det mindsker tiden for at lave og tilføjer mere til at spise!

Hvis du er interesseret i at lave mere familievenlige måltider, skal du kontrollere vores chewy æble karamelopskrift. Æbler er ikke kun gode til desserter, men de er også blodsukkerregulatorer, som gør dem til en god tilføjelse til enhver sugarær snack. Tid til at ringe til dine børn og lad os begynde at bage!

5 timer siden Soda Apple Dumplings med Sprite, 7Up, Sierra Mist eller 4 timer siden 16 oz sprite retninger Forvarm ovn til 350 grader. Skiv æbler i 8 kiler hver. Smelte smør i en stegepande, hæld nogle i en 9 "x13" pande for at smøre den, og derefter blande kanel og sprite i.

6 timer siden lav carb; Lavt kolesteroltal; Fedtfattig; Lav natiumt; Apple Crescent Dumplings Pillsbury. om. 5 timer siden YouD bliver hårdt presset for at finde en opskrift mere trøstende end disse nemme æble halvmåne dumplings. Lavet med Pillsbury Original Crescent Rolls og Friske æbler, hver bid smager så hyggeligt som faldet. Lad børnene hjælpe med at pakke æbleskiverne i halvmånerullerne.

9 timer siden Soda Apple Dumplings med Sprite, 7UP, Sierra Mist eller 4 timer siden Vejledning. Forvarm ovnen til 350 grader. Skiv æbler i 8 kiler hver. Smelt smør i en stegepande, hæld nogle i en 9 "x13" pande for at smøre den, og bland derefter kanelen og sprit i med resten af ​​smøret i stegepanden.

Disse scrumptious æble dumplings er friske kiler af æble rullet i dej og bagt i smør, brunt sukker og kanel. Slutresultatet er læskende buttery søde dumplings drizzled med en karamel sauce. Held og lykke Modstå Disse lækre velsmagende godbidder. De er gjort nemme at bruge klar, der lavede halvmåne ruller og lidt mere end en håndfuld fælles pantry ingredienser.

Det er næsten æble picking sæson og vi elsker bare alt om æbler. Denne opskrift, crock pot æble smør, æbleauce kage, andapple cobbler er blot nogle af vores favoritter. Du vil elske den lette og ti minutters preptid for denne lækre dessert. Forsigtig dog! Hvis jeg laver disse til familien, så skal jeg sende resten hjem med mine døtre Kæreste eller vi vil spise hele panden.

Start med at skrælle, kerne og skære dine æbler til ottende. Så rulle simpelthen hver kile æble i en halvmåne rulle fra den bredere ende af trekanten. Placer dem i et enkelt lag i en stor bagningsskål, når du ruller dem.

I mellemtiden smelter smørret i en stegepande over medium lav varme. Næste piskeris i brunt sukker og kanel. Kog for blot et par minutter whisking flere gange. Nu fjernes fra varmen og piskeris i vanille være meget forsigtig, da det vil boble op. Hæld blandingen over og omkring dumplings. Hæld derefter en kop citron lime soda omkring og mellem dumplings uden at hælde over dem.




Nyankomne

Da mor lavede disse lækre Apple-omsætninger, ville vores familie lave et måltid af dem. Måske ikke et wellbalanced måltid, men så godt.

Da mor lavede disse lækre Apple-omsætninger, ville vores familie lave et måltid af dem. Måske ikke et wellbalanced måltid, men så godt.

Da mor lavede disse lækre Apple-omsætninger, ville vores familie lave et måltid af dem. Måske ikke et wellbalanced måltid, men så godt.

Wienske abrikos kage

Wienske abrikos kage

Som sommer skrider frem og abrikoser går ud af sæsonen, prøv disse desserter med modne blommer i stedet.

Pumpkinapricot cookies, en lækker opskrift i desserterne og snacks sektionen af ​​Montreals Public Markets websted.

Pumpkinapricot cookies, en lækker opskrift i desserterne og snacks sektionen af ​​Montreals Public Markets websted.

Pumpkinapricot cookies, en lækker opskrift i desserterne og snacks sektionen af ​​Montreals Public Markets websted.

Abrikos Delight Jello Salat

Abrikos Delight Jello Salat

Køb Purabon Probiotic Ball Abrikos Delight fra Harris Farm Markets for at øjeblikkelig energi boost i løbet af en travl dag. Dens lækre, velsmagende og kan bestilles online.

Low Carb Coconut rejer regerede Me

Low Carb Coconut rejer regerede Me

Instruktioner Skræl og devein rejer, men lad halen del af skallen på. Kombiner æg, mel, bagepulver, majsstivelse, salt og øl i en stor

Abrikos Mango Yoghurt Frugt Dip

Abrikos Mango Yoghurt Frugt Dip

Hurtige og nemme desserter er stor for denne travle juletid. Dette Pomegranate Abrikos Flødeost Dip opskrift tager 4 ingredienser mindre end 5 minutter

Nem Søde og Sticky Abrikos Dipping Sauce

Nem Søde og Sticky Abrikos Dipping Sauce

BBQ Drage Let Sød og Sticky abrikos Dipping Sauce ved Kulinarisk forfatter og Kogebog Forfatter Kent Whitaker kendt som Deck Chef

Spicy kylling strips med ApricotOrange Dipping Sauce

Spicy kylling strips med ApricotOrange Dipping Sauce

Spicy kylling strips med ApricotOrange Dipping Sauce

Abrikos Foldover Cookies Opskrift

Abrikos Foldover Cookies Opskrift

Abrikos Foldovers Disse cookies er den perfekte blanding af søde og krydrede, med en cheddar ost dej og abrikos fyld.

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Kolaches er en tjekkisk opskrift, der er traditionelt lavet med en gærdej og frugt påfyldning. I denne version der anvendes en nonyeasted dej.

Kolaches er en tjekkisk opskrift, der er traditionelt lavet med en gærdej og frugt påfyldning. I denne version der anvendes en nonyeasted dej.

Kolaches er en tjekkisk opskrift, der er traditionelt lavet med en gærdej og frugt påfyldning. I denne version der anvendes en nonyeasted dej.

Abrikos shortbread cookies

Abrikos shortbread cookies

Når du laver abrikos basilikum shortbread cookies, kombinerer du usandsynlige ingredienser til at producere den mest delektable behandler nogensinde Surpirse selv og prøve disse

Lebanese ragout med ærter og ris bazella w riz

Lebanese ragout med ærter og ris bazella w riz

Vores Marley Spoon menu tilbyder 30 opskrifter ugentlige herunder vegetar, kød fisk, familievenlig, hurtige, reducedcarb og sunde valgmuligheder. Gem dine opskriftskort for nemt at gentage dine foretrukne måltider.

Arabisk ostbrød med rød sauce på sort bord

Arabisk ostbrød med rød sauce på sort bord

Kunsttryk af arabisk ostbrød med rød sauce på et sort bord. bwc65438455. Engrospriser på rammer.

Ost Samosas opskrift

Ost Samosas opskrift

Opskriften blev lånt fra Irina Khlebnikova, er navnet ikke ændret. Arabisk så arabisk Det vigtige er, at det er sooooo lækker Lagdelte, sprøde, ...

Arabisk Kafta Kebab

Arabisk Kafta Kebab

Middle Eastern Cuisine

Sådan laver du pita brød

Sådan laver du pita brød

Dejens stykker skal rulles fladt, før de placeres i en varm 500F ovn. Dejen skal rulles til en tykkelse på højst 316 tommer. Dette er tykkelsen af ​​en trægårdstick, den slags, der er givet væk på land messer, auto forhandlere og maling butikker. Det kan bruges som en ...

Risotto med Truffle og parmesanost

Risotto med Truffle og parmesanost

Masterchef2013 mester Natalie Colemans røget aubergine parmigiana arancini

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Trail erfaringer, spor og fortælle .. Bare Trell

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.