Gør din morgenmad sundere og lækker med denne åbne toast med æg, spinat og tomat

Gør din morgenmad sundere og lækre med denne åbne toast med æg, spinat og tomat. Dette er en ideel morgenkål og gør sig klar om få minutter. Det kan koges i en jiffy. Denne stegte æg toast med spinat og tomat er en proteinfyldt morgenmad opskrift. Altid har det varmt med din favorit ketchup. Hvis du har det til aften snacks, kan du få det med gulerod tomat suppe.

Hvad er ingredienserne til at gøre denne skål med stegte æg, spinat og tomat?

1 Varm en stegepande og tilsæt 2 spsk olie. 2 Når olien bliver opvarmet, tilsættes tomatskiverne en efter en og steg dem i et øjeblik. 3 Fjern tomatskiverne og hold dem på en separat plade. 4 Til den samme stegepande tilsættes de hakkede spinatblade, en knivspids salt og steg, indtil spinatbladene vil. 5 Fjern de visne spinat blade og hold dem på en plade. 6 Placer nu brødskiverne i samme stegepande og forsigtigt skål dem på begge sider. Fjern og hold den til side. 7 Crack åbner et æg i stegepanden. Fry indtil den hvide bliver kogt. 8 Stænk halv teskefuld sort peberpulver og noget salt til smag.

For at forberede Open Faced Toast: 9 deler den kogte spinat i to dele. 10 Placer et ristet brødskive på en plade. Spred en del af kogt spinat på brødskiven. 11 Top dette med 4 kogte tomatskiver, placere en skive i hvert hjørne. 12 Placer nu det halvfrit æg på toppen af ​​tomaterne. 13 Garnish med en halv teskefuld rød chili flager. 14 Gentag processen for det andet brødskive ved at bruge det andet æg og resterende del af spinat og tomat.

Denne stegte æg sandwich med tomat vil være din nye morgenmad gå til. Har du brug for overbevisende? Buttery ovn-stegte tomater lagdelt med et stegt æg, ost og frisk spinat oven på en bagt Pillsburyâ € ¢ Grands! Â "¢ Buttermilk Biscuit gør denne kødfri morgenmad sandwich utroligt lækker. Brændstof din familie med et lækkert måltid, de vil elske at spise, og du vil elske at lave. Det er en crowd-behagelig skål, der er sikker på at forlade små rester.

Scrambled æg, tomat, mozzarella, basilikum sandwich

Hold dig opdateret på alle de nyeste Davidsons sikreste valg Nyheder, opskrifter og kuponer! Vi sender dig yummy og sæsonbestemte opskrifter, kuponer og meget mere. Tilmeld dig i dag og få en gratis opskrift bog med vores top opskrifter!

Fried grønne tomater får mig til at tænke på at føle sig godt, 90'erne chick flicks. Og det får mig til at smile. Dette Delectable Morgenmad sandwich gør mig også smil. Hvem ville have troet at skabe en brødfri morgenmad sandwich med faux stegte grønne tomater? Denne gal, der er hvem.

Bemærk: Stegte grønne tomater kan også bages snarere end pan-stegt. Forvarm ovnen til 400 F. I trin 6 skal du placere de voldsomme tomater på et pergamentpapirforet bageplade. Bages i 8 minutter og sæt derefter under høj broil i et minut eller deromkring, så tæt på.

Følg mig | Pinterest | Instagram | Facebook.

Februar i Midtvesten er ikke tid til modne tomater og frisk salat. Hvorfor deler jeg en opskrift, der ringer til disse ingredienser på min blog, som fejrer lokalt fremskaffede fødevarer? Enkel. Dette er på tide at låse din lokale kilde til den kommende sæson friske billetpris.

Uanset hvad dine grunde, det er tid til forskning dine muligheder for en lokal 2022. Du skal befæste dig selv, så jeg foreslår en sandwich. For mere grillet ost sandwich, kan du tjekke min Klikbar Collage af forslag til opskrifter - jeg har fået en hel fotocollage afsat til grillet ost og tomat suppe, fremvisning lokalt foraged, dyrket, og råvarer. Men vent, der er flere opskrift ideer! For flere opskrifter med tomater, se venligst min Rød Gul Tomat Opskrifter Samling. For flere opskrifter med salat greens, se venligst min salat salat Grønne Opskrifter Samling. Disse er en del af Visual Opskrift Index ved Ingrediens, en ressource for folk som mig gad vide, hvordan man får mest ud af gården aktie. Jeg pinning opskrifter fra hele nettet til mine Pinterest boards, følg mig der. Jeg deler nye fund på min Facebook-side, følg mig der. Og jeg har opdaget hvor sjovt det er en aktie hurtige billeder på Instagram, følg mig der. Vil du vide hvordan man bruger denne blog?

Nogle gange får jeg det ind i mit hoved at gøre en fancy grillet ost sandwich. Jeg har ikke en opskrift, fordi du ikke virkelig har brug for en opskrift til at gøre grillet ost sandwich. Du skal bare have lyst, og en trekant i dit hoved: salt; crunch; smeltning sive. Så Ill slice nogle milde Cheddar. Få nogle ordentlige brød, en skåret jalapeo, bagenden af en bøf tomat. Derefter syde-syde-flip-flip i nogle usaltet smør, og top med en solrig side opad æg. Dens den enkleste form for madlavning, og på en aften thats præcis hvad de fleste af os har brug for. Lav grillet ost!

Det er svært at tro, at noget kunne forbedre på perfektion, som er en bacon, salat og tomat sandwich. Der er, trods alt, det hele bacon del. Og så er der de søde tomatskiver, den sprøde sprøde salat, den cremede mayo, alle holdt sammen med et par perfekt ristede stykker brød.

Jeg er nødt til at holde pause i et sekund her og sige, denne sidste feriesæsonen jeg fik bacon som en gave fra end én person. Gorgeous, fancy, tyk-cut, tænderne bacon fra steder jeg ville aldrig komme til på min egen, ligesom Brooklyn.

Jeg vil også nævne, at denne samme bror gav mig bacon gumballs, bacon jelly beans, bacon pastiller og en bacon slikkepind. En stor én. Alle, som jeg er lidt bange for at prøve, men jeg kan lide at se på dem.

Anyway, min pointe er denne: når de foretager en BLT med spejlæg, opsøge den bedste bacon kan du finde, og fortsæt på samme måde, som du normalt gør dine BLTs, men til allersidst i processen, gøre dig selv en over let æg. Du ønsker det skal være rart og cremet, fordi en af de bedste dele af hele denne molevitten er at have blommen smelte over alle de andre BLT ting, når du tager den første bid. Ja, det kommer til at være rodet. Ja, det vil være det værd.

Først præsenteret i filmen Spanglish hovedrollen Adam Sandler som en sen nat snack, denne opskrift mejetærskerens ingredienser fra tre populære sandwich: bacon, salat og tomat; spejlæg og grillet ost. Du ønsker at spise det med det samme, mens ægget stadig er varm. Spanglish forfatter og instruktør James L. Brooks kalder det verdens største Sandwich ⠀” vi vil lade dig afgøre.

Morgenmad på farten er nemt med denne cremet og rige grillet ost! Alpine-styleAlpha Tolman Ost af The Cellars på Jasper Hill smelter smukt sammen røræg og friske skiver af saltede tomater. Hjertelig Texas toast hjælper med at holde alt limet sammen og hvidløg Habanero Hot Sauce tilføjer et ekstra pift af smag og hjælper vække smagsløgene tidligt om morgenen. Denne sandwich absolut vil gøre din morgenmad mere spændende.

Begynd ved at lægge halvdelen af osten på en skive af Texas toast. Dernæst ising din tomat med en køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt og drys med salt. Læg tomat på toppen og derefter dække med røræg og purløg. Tilsæt resten af osten på toppen og mål af addingthe resterende øverste stykke brød. Smør begge sider med saltet smør og sæt til side.

I en mellemstor stegepande, tilføje din smurt sandwich og tænde for varmen til medium. Lad grillet ost at varme op med panden og kog den ene side er blevet gyldenbrun og osten er begyndt at smelte. På dette tidspunkt, skal du vende sandwich og gentag, indtil begge sider er lige ristet og osten er smeltet. Fjern fra varmen og lad det sidde i et minut, så osten kan blive tykkere op igen og smag kan intensivere . Skær i halve og tjene.
Nyankomne

Den nemme spejlæg opskrift hack du kan tilberede i ovnen

Den nemme spejlæg opskrift hack du kan tilberede i ovnen

For æggeblommer at sive ved gennembore af en gaffel, fjerne æggene fra varmen når æggeblomme kanter er knapt uigennemsigtig. For flere sæt æggeblommer følge vores overmedium og overhard retninger.

Chef John Folses French Fried frølår

Chef John Folses French Fried frølår

Find og dele hverdagen Bedste Fried Frog Leg opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Cajun Fried Frog Leg opskrift

Cajun Fried Frog Leg opskrift

Frankrig er ikke det eneste sted på kloden, hvor kødet af en spiselig frø har vundet kærlighed de lokale. da det gamle

Petersburg Restaurant opfylder Foodies Hankering for Fried Chicken Gizzards

Petersburg Restaurant opfylder Foodies Hankering for Fried Chicken Gizzards

Fried Chicken Gizzards er en sydlig delikatesse, som du skal prøve, hvis du aldrig har haft det før. Denne dybe Fryer-opskrift gør det så nemt at lave.

Panfried Butter Snapper

Panfried Butter Snapper

Smør, havsalt, snapper, og en varm stegepande er alt hvad du behøver for denne lækre, let panfried Smør Snapper, der tager kun 10 minutter at lave mad

Fried Halloumi bider med spicy honning

Fried Halloumi bider med spicy honning

Hurtige og nemme middagsopskrifter til at lave mad hjemme. Udforsk vores online cookbook af opskrift ideer, med en bred vifte af lækre måltider at vælge imellem.

Krydret haloumi med honning

Krydret haloumi med honning

Stegt Halloumi med honning og sort sesam er så nemt at jeg føler lidt fræk selv kategorisere dette som en Halloumi opskrift Fried Halloumi er den berømte cypriotiske ost er fantastisk at lave mad med sin stærke nok til at holde op til nogle varme uden at smelte væk, og tror jeg smager endnu bedre med en lill ...

Heres opskrift på kødmarkedsstil Ham Loaf

Heres opskrift på kødmarkedsstil Ham Loaf

Leftover skinke er perfekt til denne Hovedretter. Bare slip det op i din fødevareprocessor, og du vil have et helt nyt måltid, det smager så trøstende efter de vanvittige helligdage.

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Fried Hogs Head Cheese Opskrift

Nyankomne

Hvordan laver stegt hominy

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Kokken JJS er en unik, personlig og handson kulinarisk oplevelse med fokus på Kamado stil madlavning, corporate team bygning, private arrangementer og grilling klasser. Indys Large Party Restaurant. Indianapolis, Indiana 317. 02. 828

Honning grill stegte kyllingevinger

Honning grill stegte kyllingevinger

De bedste kyllingevinger er dem, du kan lave hjemme. Disse honning BBQ vinger er kogte og dækket af en sød og tangy sauce.

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Få og dele bedste opskrifter om Jalapeno Poppers Ernæring Fakta med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Opskrift på hummer tacos fra Chef Brian Massie af Fix på BellagioLas Vegas, NV den StarChefs. om

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Den Culinary herpetolog

Den Culinary herpetolog

Hæld en væske ind i krydret mel til at skabe dejen. Tilføje væske svarende til mængden af mel til en lidt tykkere dej. Mens du kan bruge vand, tilsætning af mælk eller øl skaber en rigere smag. Øl tilføjer også kuldioxid og skumdannende midler, som hjælp skabe en let og sprød skorpe.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.