J. Kenji LpezAlt, administrerende kulinariske direktør for The Food Lab på Serious Eats, sværger ved spatchcockingor butterflyingas den hurtigste, mest selv metode til madlavning kalkun.

Saltning din kalkun med til at sikre en saftig og lækker â €”ikke tørre en €” resultat opnås, når brændt, siger Heidi Diestel, fjerde generation kalkun landmand med Diestel Family Ranch. Den tilføjer nogle ekstra forsikring til hele ristning processen.

Ud over at give et saftig fugl og tilsætte smag, saltopløsning har den ekstra bonus at virke som et tenderizer. Saltet i din saltlage også hjælper med at nedbryde nogle af Tyrkiets proteiner, som fører til et bud stegt fugl, siger Diestel.

Våd eller tør saltlage: der er bedre?

Tør saltning er et populært alternativ til våd saltning fordi det skærer ud i vandet, så der er mindre at beskæftige sig med. Processen er bogstaveligt talt bare coate rå fugl i salt, plus urter. Dog tør saltning typisk tager længere tid end våd saltning, op til tre dage.

Mens våd saltning giver en pålidelig saftig kalkun, Diestelnotes at det kræver betydelig køleskab plads og kan være rodet, tak til alle den vandbaserede saltvand. "Tør saltning tilbud en lettere alternativ, der ofte giver en crispier hud, men det er en længere proces end våd saltning," siger Diestel.

Når saltet, placere kalkun i en stor skål eller kantede bageplade. Opbevar det afsløret i køleskabet, mindst en time per pund. ou kan lade den stå i køleskabet i op til tre dage," siger Diestel

. Laurel Randolph er en fødevare forfatter, kogebog forfatter, og opskrift udvikler baseret i Los Angeles, CA. Hun har skrevet fire kogebøger, hvoraf den ene var de 2 bedst sælgende kogebog af 2022. Laurel har bidraget til sådan publikationer som EatingWell, Food52, The Spruce Eats, Paste Magazine, Serious Eats, Spist Magazine, Los Angeles Magazine, og mere

... Du ser, kalkun er praktisk taget overalt i USA, men dens sjældne i Asien, meget sjælden det er bare ikke tilgængelig i Hongkong Ligesom ingen dele af kalkun kan findes her, endsige . en hel fugl Selv om folk her generelt Dont fejre Thanksgiving, er den World City of Asien, Hongkong gør import kalkun som sæsonbetonet mad til expats med en meget, meget høj pris

. for at løse mine alvorlige kalkun cravings i år jeg gik ud af min måde og det lykkedes at erhverve en udbenet kalkunbryst med hud på. det kostede mig en mindre formue, men med den sous v ide madlavning metode og en stor opskrift, det var værd at hver øre!

Svarende til kyllingebryst, dens meget let at vende en kalkunbryst til noget, der smager som cardboardchalky, tør, smagløs . Næste ting du ved, du er iblødsætning det med sovs bare så du modvilligt kan sluge det. Den sous vide madlavning metode, dog vil ændre din oplevelse for evigt.

Fyre på ChefSteps tilberede deres kalkunbryst på 131f. De indstille tilberedningstiden for at opnå forskellige tekstur resultater. J. Kenji López-Alt skrev i Alvorlige Eats om temperaturerne han havde prøvet. Jeg har personligt ikke kogt fjerkræ i sous vide ved en lavere temperatur end 140F, men jeg er tilbøjelig til at prøve 131f næste gang.

Til denne opskrift, jeg kogte min kalkunbryst på 145F i 2. time, og jeg var meget tilfreds med resultatet. For nemheds skyld, her er en liste over de kurateret sous vide temperaturer og tider for madlavning kalkunbryst.

Honning hvidløg glazenot din gennemsnitlige sovs

Tyrkiet bryst kogt sous vide er latterligt mørt og saftigt. Helt ærligt, er der ikke behov sovs. Som jeg sagde tidligere, hvis du især føler fascineret, theres noget unikt Jeg vil gerne aktie.

Chef Rich Torrisi er kendt for den ristede kalkun serveret i en af sine restauranter i NYC, som har fortjent navnet Torrisi Tyrkiet. Kalkunbryst er pakket ind i plastfolie og aluminiumsfolie før brænding i ovnen. det bliver derefter belagt med en honning hvidløg glasur at slutte i en 425F ovnen i et gyldent udseende før servering. Den glasur selv kan blive væltet rundt om bordet som en ekstra sauce. Her er hvordan man kan gøre det.

For hvert 3-pund kalkunebryst skal du bruge ca. 4 hovliske hoveder. Den bedste måde at lave mad og blødgøre, at meget hvidløg er ved at stege på hovedet med en eller anden olivenolie i ovnen på 375F i 1 time og 10 minutter. Lad afkøle og klemme ud af kløfterne, og Puré © Kjødet i en fødevareprocessor. Tilsæt honning, salt og peber til smag. Du kan gøre glasuret på forhånd og afkøle den, indtil den er klar til brug.

våd eller tør? Det afhænger af din præference. For mig fandt jeg, at en simpel tør saltlage er lettere at gøre og ikke optager for meget plads i mit lille køleskab. Hvis du er nysgerrig efter Tyrkiet saltvand, heres en stor opskrivning, herunder let kalkun saltvand opskrifter.

Er du nødt til at tørre saltlage kyllingen du ikke behøver at tørre saltlage kyllingen til denne opskrift at være vellykket. Men hvis du har tid og køleskab plads, anbefaler jeg bestemt det. Når du tørrer saltlage en kylling, resulterer det i en mere jævnt krydret og juicier kylling. Du får også skarpere kyllinghud. Ive definitivt lavede ristede kyllinger uden en tør saltlage, og de er gode, men den tørre saltvand gør det endnu bedre.

Hvad kan du gøre med resterende stegt kylling? Der er masser af forskellige ting, du kan gøre med allerede stegt kylling. En masse gange godt gør kylling caesar salat wraps, lav kylling enchiladas, buffalo kylling dip eller kylling suppe! Ethvert sted, du normalt skal lave kyllingen først: Du kan bruge disse rester.

Hvordan gemmer du rester? Jeg tager alt kød af knoglen og gemmer knoglerne i en separat beholder. Gem knoglerne i køleskabet i op til tre dage eller fryser i op til seks måneder. Opbevar resterende kød i op til tre dage i køleskabet. Grøntsagerne kan også opbevares med kødet, hvis du planlægger at spise det sammen, i op til tre dage.

Hvad kan du gøre med leftover kylling knogler? Leftover kylling knogler er fantastiske til at lave hjemmelavet kyllingelager. Brug bestanden til forskellige supper, saucer eller bare gemme det i fryseren for en regnvejrsdag. Hvis du ikke har tid til at lave kyllingelager med det samme, skal du gemme knoglerne i fryseren for at gøre lager en anden dag.

Hvad tjener du med denne stegte kylling middag? Jeg serverer stegt kylling med de grønne bønner og bok choy fra arkbakken. Hvis du vil tilføje stivelser, ris pilaf, mosede kartofler eller stuffing er alle gode muligheder. Enhver vegetabilsk sideskål vil gå godt med stegt kylling, fordi det komplimenterer de rige ristede kyllingsmag.

Hvad er en tør saltlage? Hvis du leder efter en dybtgående forklaring, kan du tjekke artiklen fra seriøse spiser på metoden. I det væsentlige salerer det kødet og tillader det at hvile i en periode, typisk 24-48 timer afhængigt af kødets snit. Det kaldes en tør saltlage, fordi du ikke opløses saltet i enhver væske.

Hvilken slags salt skal du bruge? Jeg bruger altid Diamond Crystal Kosher Salt til alle mine opskrifter, medmindre andet er angivet. Jeg brugte dette salt på grund af kornstørrelsen, som er større end bordsalt og Morton Kosher Salt. Andre salte kan være sværere at gribe, og det er lettere at overskrive din mad med dem på grund af kornstørrelse. Ikke alt salt er skabt ens, men så længe du er opmærksom på forskellene, kan du bruge uanset hvad du har.

Kan du tørre saltlage for længe? Du kan, men jeg er ikke helt sikker på den øvre grænse i tide. Hvis du tørrer saltvand over 48 timer, kan du risikere, at kødet skifter i en ubehagelig .

Skal du SpatchCock en kylling, før du begynder at brænde? Jeg finder det lettere at tørre saltlage efter Ive SpatchCock Ed kyllingen. Dette gør det muligt for kyllingen at lægge fladt på arkbakken og kogepladen og resulterer i skarpere hud i sidste ende. Det er også lettere at komme ind i lårets kroge og kroge og benene.

Har du brug for at dække kyllingen i køleskabet? Jeg anbefaler ikke at dække den tørre brinende kylling i køleskabet for at tillade huden at dehydrere. Luften i dit køleskab er meget tør og vil give dig mulighed for at få sprød hud. Sørg for at du har plads nok, at intet i køleskabet rører den rå kylling eller racket for at undgå krydskontaminering. Hvis du absolut skal, kan du dække kyllingen løst med sølvpapir.

Hvordan har du spatchcock en kylling? Det bedste værktøj til at bruge til spatchcock en kylling er køkken saks. En anden mulighed er at bede slagteren i din butik for at gøre det for dig. At spatchcock en kylling du ønsker at starte med brystet på bunden og rygraden mod dig. Lav et snit starter ved benet ende på den ene side af rygraden. Youre vil skære gennem brystkassen, men holde gå mod vingerne. Gentag på den anden side af rygsøjlen, indtil dens fjernet. Gem til lager! Nu vendes kyllingen så brystet er på toppen og tryk ned, indtil du føler eller høre en revne, Dette bryder brystbenet og flader kyllingen.

Forvarm ovnen til 450 F og placere en rist i midten af ovnen. Skær alle baby bok choy i halve på langs og tilføje til en stor skål. Trim alle grønne bønner og tilføje til det samme stor skål. Tilsæt to teskefulde raps olie til grøntsagerne, kaste og let salt, der er afsat.

Tag kyllingen ud af køleskabet på ark og madlavning rack. Fjern madlavning rack og kylling fra ark og sæt til side. Dernæst tilføje greens til ark, som du brugte til at tørre saltlage kyllingen i et enkelt lag. Tilsæt madlavning rack og kylling på toppen af grøntsager, så kyllingen sidder over grøntsagerne. Brug den resterende raps olie og generøst gnide kyllingeskind med det. Sæt din alarm termometer sonde ind i brystet og indstille temperaturen alarm til 155 F.

Sted hele ark ind i ovnen, med lår og ben mod bagsiden. Forsigtigt tilsættes 1 kopper hønsefond til grøntsagerne, bare dækker bunden af bakken og kog i 25 minutter. Tilføj kop hønsefond, hvis det er fordampet. Kog kyllingen indtil alarmen lyde eller i ca 15-20 minutter mere. Kontrollér den indvendige temperatur for brystet at være omkring 155 F og lårene at være omkring 175 F. Huden skal være sprød og brun. Grøntsagerne skal være møre og det meste af hønsefond skal fordampet. Lad kyllingen hvile i mindst 10 minutter efter den er færdig madlavning før udskæring.

Til smør og hvidløg blanding, tilsæt mel og piskeris sammen. Kog i et til to minutter under konstant omrøring. Langsomt tilføje i omkring en kop hønsefond, samtidig med at piskeris indtil glat og indarbejdet. Lad sovsen simre på medium lav og tykkere i cirka fem minutter. Smag til med kosher salt, peber og saft fra halvdelen af en citron.

Traditionalister kan overrasket selve begrebet noget mindre end et smukt udstoppet turkeyas thecrowning kernen i deres kunstfærdige Thanksgiving middagsborde. Men at saltlage eller ikke at saltlage? Våd eller tør saltvand? Fritgående høns eller Butterball? Dybstegte eller ovn-ristede? Det er de spørgsmål, der plager amerikanske husholdninger hvert år omkring denne tid.

I år har vi askedself- proklamerede kulinarisk nørd-i-residenceJ. Kenji López-Altto aktie hisexpertise om sagen, da hans nye tome, The Food Lab: Bedre Madlavning Gennem Science, har hele afsnit om kalkun og kylling. Som tidligere test kok / redaktør atCooks Illustratedmagazine og den nu administrerende kulinarisk direktør DEN Food Labat Serious Eats, Kenji sværger ved spatchcock ing metode, som han vidner Toin sin instructionalvideo nedenfor .

Spatchcockingor butterflyingyour kalkun har sine fordele. Hvis du kan komme forbi præsentationen, vil du opdage, at denne metode giver mulighed for hurtigere, mere jævn tilberedning, hvilket resulterer Ina crispier hud og juicier kød. Dens også bedre til udskæring, og youll have den fordel, at flere knogler til at give smag din sovs mens din kalkun er stegning.

Kenji foreslår tør-saltning og luft-tørring dit kalkun aftenen før. Når du er klar til at koge det først lineyour bageplade med folie. Så, for at forhindre, at dine kalkun dyppelse fra afbrænding før din fugl er gjort, foreslår han at sprede et lag af hakkede grøntsager i din bradepande under kalkun. Grøntsagerne vil frigive deres egen saft, som de lave mad, forhindrer dyppelse fra afbrænding og skabe en smagfuld base for dig at tilføje til din sovs i slutningen.

Juster en ovn rack til midterpositionen og Forvarm ovnen til 450F. Linje en kantede bageplade eller bradepande med aluminiumsfolie. Scatter to-tredjedele af løg, gulerødder, selleri og timian kviste på tværs i bunden af gryden. Placer en wire rack eller slidsede slagtekyllinger rack oven på grøntsagerne.

Roast, rotere panden rystes, indtil en instant-read termometer indsat i den dybeste del af brystet registre 150F, og lårene registrere mindst 165F, omkring 80 minutter. Hvis grøntsagerne begynder at brænde eller røg, tilsættes 1-kop vand til bradepande.

Går nakedis den nemmeste og vil give dig den skarpeste huden, især hvis du lader fuglen lufttørre på et stativ sæt i en kantede bageplade, afdækket, natten over i køleskabet. Bare dont Lad det tørre i mere end en dag, eller itll vende papery og hårde.

Saler og krydderier er lige så gammel som madlavning selv, men debatten om, hvorvidt du skal tørre saltvand eller våd saltvand, dit kød er en relativt ny, der begge hævder at give dig det mest smagfulde resultat, men som virkelig gør det? Vi testede for at finde ud af

Har du nogensinde været ansvarlig for at gøre kalkunen til din Thanksgiving Day Feast? Hvis ja, jeg vedder på, at du måske har været lidt stresset, især hvis det var din første gang. Der er meget på spil! Kalkuner arenâ't de billigste; Alle er sultende og spændte; Og vi plejer næppe koge kalkuner i løbet af året, så der er ikke tid til at øve!

Jeg fulgte nogle af reglerne og saltforholdet fra Russ Parsons  "Judy Bird. "Jeg har selvfølgelig tilføjet nogle ting, som jeg tror, ​​at komplimentere en kalkun meget godt: friske urter som rosmarin, timian, salvie og andre tilføjelser som tørret bay blad, koriander og zest fra en citron og halvdelen af ​​en orange. Det er en citrusinfundet fugl, som jeg synes, ser ud og smager vidunderligt. Her er nogle big-time proffer, når det kommer til tørring:
Nyankomne

Rai waale aloo curry blade, sennep frø tempererede kartofler

Rai waale aloo curry blade, sennep frø tempererede kartofler

Nem, tør aubergine og kartoffel curry opskrift trin for trin tør aubergine og kartoffel curry opskrift, tips til at gøre tør aubergine og kartoffel curry hjemme, tør aubergine og kartoffel curry ingredienser, tør aubergine og kartoffel curry opskrift video mere til tider mad

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

Nemmeste curried Sheet Pan rejer Middag er alvorligt lækkert med alle varianter af indisk karry rejer foretaget i en gryde og klar på under 16 minutter.

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Mel, sukker, nødder, kaffe, etc. med de rigtige containere opbevaring, lagring tørt gods bliver både nemt og hygiejnisk.

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Aldrig købe boks kage mix igen, når du laver min Hjemmelavet kage mix og blot tilføje et par våde ingredienser til at skabe en af de bedste kager nogensinde Youll nyde

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser korrekt

Hjemmelavet Cuban Seasoning

Hjemmelavet Cuban Seasoning

En zesty traditionel cubanske kød gnide med hvidløg, lime og spidskommen. Det er normalt lavet som en marinade eller sauce og er lækker som sådan, men jeg har udviklet denne rub til kompliment næsten alt det kan gå videre.

Serverfejl i applikationen.

Serverfejl i applikationen.

Stor opskrift på kartoffelcurry tør Koru Shaak. Traditionel Gujarati Dish Koru Shaak eller kartoffel Curry kan spises på ethvert måltid med thepla som hvad jeg har lavet eller chappati eller som en sideskål. Super nemt og hurtigt at gøre mycookbook vegetarisk hurtig

tør kartoffel curry med sennepsfrø

tør kartoffel curry med sennepsfrø

Køkkenet i det sydlige Indien bruger aromatiske krydderier at kvikke op selv simple retter som denne.

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Dette er en sund kartoffel karry opskrift, der er ikke kun let, men kidfriendly også.

Nyankomne

Spicerubbed Beef Tenderloin Perini Ranch Steakhouse

Lær mere

Ofte set

Ranch grillet kylling ben er en nem Grill opskrift perfekt til grill

Ranch grillet kylling ben er en nem Grill opskrift perfekt til grill

Cajun Dry Rub grillet kylling Underlår opskrift er en nem grillet kylling til BBQ og grille sæson. Glutenfri, keto lav Carb.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket duck bryst fyldt med jalapeno creme ost jccdukbr2

Duck æg toad i et hul

Duck æg toad i et hul

Med den seneste gave af friske duck æg kom ønsket om at bruge dem i lige de rigtige opskrifter. Jeg har læst mange ting om forskellen mellem ænderæg fra dem, der er lidt rigere i smag for at give bagværk mere loft og tekstur. Jeg havde 3 meget forskellige opskrifter i tankerne. Det

En guide til moderne madlavning del II.

En guide til moderne madlavning del II.

Duckpressen har en storied historie, hvorvidt mad buff vil elske. Lær alt om det her

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

Duck bacon indpakket datoer med whisky creme ost påfyldning. Drikker du endnu

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Opskrifter, ressourcer, model køb og brug og pleje information om hot luft stegningsmaskiner.

Er du spil Duck Poppers

Er du spil Duck Poppers

Til din næste grill, giv dine gæster noget velsmagende grab en af ​​disse poppers og tag en tur på den lækre side. Find flere opskrifter som dette med Jay.

Duck Eye Popper Legetøj

Duck Eye Popper Legetøj

Ball Popper billigt. e tilbyde dig et bredt udvalg af Ball Popper. Og billigere. Du kan læse Ball Popper billigt at købe. Shipping fri ..

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.