Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Jeg tror, det første registrerede grillet ost sandwich blev lavet i 1920'erne. Im ikke 100 sikker på, hvem får æren for sin oprindelige skabelse, men denne person absolut skal tildelt Noble Prize.

Vi ved alle, sød og salt går perfekt sammen, og denne combo illustrerer, at til en tee. Dette er den eneste måde nogensinde youll ønsker at bruge op sidesten tranebær sauce! Subtle og cremet, Brie helt gifter varianter sammen smukt.

karamelliseret løg og tomatogrilled ost

Bare ost? Bla-så kedeligt. Tilføj nogle flavorful løg og fedt tomater og youll være i himlen. Hvis du forsøger dette grillet ost med karameliseret løg og tomat, kan du aldrig ønsker at gå tilbage til en almindelig grillet ost igen. Youve blevet advaret.

Denne opskrift gør det bedste, mest dekadente, gourmet Crispy Pancetta Guava Grillet ost! Dens sandwich du aldrig vidste du ønskede! Det omhandler alle de pletter på tungen â €”sød, salt, krydret.

Jeg mener disse sandwich er dybest set barnet af en intens kærlighedsaffære mellem mozzarella sticks og grillet ost. Kunne noget mindre end smukke perfektion kommer fra denne fagforening? Jeg tror ikke.

Jeg ved, med en græsk tema, kan du være forventer enten oliven eller lam i dette grillet ost sandwich hverken som er, men det har nogle andre fantastiske smagsoplevelser og er kødfuld nok uden egentlig kød. Grillet ost med en græsk-aromatiseret, vegetarisk twist så godt!

hvidløg brød grillet ost kombinerer krydrede hvidløg brød og klæbrig grillet ost i en sandwich! Tykke skiver af Texas toast er slathered med garlicky smør, toppet med to slags ost, og grillede til perfektion.

Flavor-pakket hvidløg smør er spil-changer i denne sandwich. Det viser brødet i den mest lækre hvidløg toast. Kombiner blødgjort smør med frisk revet hvidløg, revet parmesan ost, og persille.

For at få den texas toast vibe jeg skulle i denne opskrift, brugte jeg tyk-skiver hvidt brød. Generelt er robust brød er bedst for grillet ost. Undgå bløde, mere delikat brød såsom Brioche. Disse sorter er gode muligheder for at prøve:

Spread ene side af hver skive brød med af smør blandingen. Placer to skiver brød smurt nedad i gryden. Top hver skive med to skiver Colby og to skiver gouda. Top med de resterende to skiver brød, smurt opad.

Kalorier: 815kcal Kulhydrater: 32g Protein: 36g Fedt: 61 g mættet fedt: 38g flerumættet fedt: 3g enkeltumættet fedt: 17g Trans Fedt: 1g Kolesterol: 187 mg Natrium: 1400 mg Kalium: 272 mg Fiber: 2g Sukker: 5g Vitamin A: 1649IU vitamin C: 1 mg Calcium: 949mg Jern: 3 mg

Chez CateyLou. Alle billeder og indhold er copyright beskyttet. Undlad venligst at bruge mine billeder uden forudgående tilladelse . Hvis du ønsker at genudgivelse denne opskrift, skal du re-skrive opskriften med dine egne ord, eller link tilbage til dette indlæg for opskriften.

Så vi vendte sig til landets bedste kokke til at finde ud af, hvordan at tage denne sandwich til det næste niveau. Som du gå tilbage på denne bestræbelse på at gøre denne idiot-bevis måltid, holder de kloge ord fra Atlantas Linton Hopkins af Holeman Finch i tankerne. Husk balancen: Brød, ost, fedt, madlavning metode, siger han. Alle skal være i tilpasningen for at opnå en stor grillet ost. Glæden er i spil med kombinationerne.

Mens smeltende ost på nogen brød er lækker, ikke alle brød fungerer, når de foretager den perfekte grillet ost. En baguette ville ikke worktoo meget skorpe, siger L.. foretrukne franske kok, Ludo Lefebvre af Trois Mec. "Jeg ligesom en all-amerikansk hvidt brød. Det er ikke bare fransk stil brød, der ikke her. Der må ikke anvendes ciabatta, focaccia, eller brød med stor krumme faktor, siger Jaime Young i New Yorks søndag i Brooklyn, der vælger en blød hvid brød gerne brioche, Texas toast, eller challah

... osten er hvad der holder hele dette måltid togetherliterally og billedligt Hopkins gør hans ost beslutning sammen med brød pick brødet bestemmer ost og omvendt, siger han. For eksempel vil en brioche og amerikansk ost sandwich med store tykke skære skiver være forfærdelige, selvom tyndt barberede brioche og comte grillet ost er fantastiske. Nogle af hans foretrukne kombinationer er schweiziske alpine oste med rug, en blanding af Asiago med Cheddar på surdej, Kraft American Ost på hvidt brød og alderen Minasost fra Brasilien på fuld hvede.

Ostvalget behøver ikke at være høj-pande for at gøre en værdig grillet ost. Land o søer gul amerikansk hele vejen! For mig, det er en nostalgisk ting, siger unge. Jeg voksede op på Long Island og dens ost af valg til en deli sandwich. For grillet ost smelter det perfekt og smager ikke falsk som nogle af de andre færdigpakkede oste. ATLER går også grundlæggende. Ærligt, jeg går altid til Kraft Singles, jeg ved, det er forkert, når jeg føler mig lyst til, at jeg bruger Brillat-Savarin, med trøfler, siger hun.

Den måde du koger en grillet ost på er lige så vigtig som at vælge de rigtige ingredienser. Kardinale synder ville ikke smelte osten nok og ikke rist til brødet nok. Hvem vil have en grillet ost med ikke-smeltet ost eller ikke ordentligt grillet brød? spørger Lefebvre.

Razzle Blazzle kan også gå ned på ydersiden. Det er sjovt at lægge nogle fint revet parmesan i non-stick stegepenet og lægge det allerede buttered brød ind i det, siger Hopkins. Det skaber en dejlig tynd parmesanuile på det outside, du skal være reel forsigtig med graden af ​​varme, fordi du stadig vil skorpe brødet under . Langsom og lav.

Hvis du vil gå fuld høj-lav, par din grillet ost med noget fancy. Lefebvre anbefaler at afslutte din med Honeycomb eller Aged Balsamica også med et godt glas champagne, som Krug. Hopkins er enig i Krug Fronten, anbefaler noget med bobler. Det skærer fedtet, renser ganen og opdateres: et iskold mousserende vand, champagne eller iskold øl, siger han. Hans valg for stadig vine er en skarp hvid loire eller en provencal rosà ©.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Nyankomne

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Lær mere

Ofte set

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

Alle de skabeloner, du kan downloade

Alle de skabeloner, du kan downloade

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Disse broccoli cheddar quinoa bites gør en sund snack, forretter eller side, som hele familien vil elske super sjov, let kidfriendly

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse broccoli blomkål bider er kidfriendly og nem at gøre med blot et par ingredienser. Perfekt til snacktid og frokostbokse

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Niveau op din natmad spil med denne krydrede og sprøde, veggie indlæst Broccoli Tots opskrift. Så lækker, kan du ikke engang behøver ketchup

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.