Not Your Mammas Cornbread opskrift WonderMill Company

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Claires cornbread blev indlæst med jalapenos, bacon og koriander og det faktisk gjort det bedste fødselsdagskage Ive nogensinde spist, selvom jeg ikke følge opskriften til T. Resultatet var faktisk så lækker, at jeg endte med at gøre det også på Torsdag som vegetar version. Og lave og se, lastet cornbread med brunet smør, porcini og vegetarisk chorizo viste sig at være endnu mere lækker. Selvom kommer til at tænke på det, hvis theres svampe porcini involveret, hvordan kunne det nogensinde bedømme lavere end noget uden?

Jeg elsker hvordan kommentarerne er delt mellem kærlig det eller blive forarget. Jeg personligt elsker tanken og udførelse og tænker på at prøve dette ud. Men i stedet for kage, det vil bare være en rigtig stor og T H I C C vaffel:

Så, mindedag weekenden, blev min verden rystet, da jeg gik til min fætre bryllup og oplevet kagen. Da jeg hørte, at bryllupskage var Cornbread, jeg var alt, hvalp, ingen kage til mig, men ohhhh nej, der var kage til mig. Faktisk har denne kage sjældent forladt mine tanker siden. Sikker på, det var cornbread, men Suuuuuper fugtig, og sødere end normalt. En frugtfyld brød op de to lag af kage, og så var der denne frosting på toppen. h mand frosting. Det var en simpel buttercream, men en buttercream af mestre. Lys, fluffy, og så sukkerholdige det var næsten kornet. ut i en perfekt måde.

I en lille skål, blandes sammen den brune smør, honning, æg, syrnet fløde og kærnemælk. Hæld i de tørre ingredienser og rør indtil juuuuust fugtet. Separere i to 88 tommer pander foret med pergament. Hvis du har to 9-tommers runde pander, gå til det, men jeg var bliver brokket.

Dette Cornbread kaldes ikke din mors Cornbread, fordi det er alt, hvad din mors cornbread er ikke! Det er blødt, sødt, fuld af smag og krop, og bedre end de fleste fødselsdag kager. Når du har prøvet det, vil du beder om det, og aldrig gå tilbage! - Frank Dracman

Og så meget som jeg elsker bogstavrim, jeg elsker cornbread endnu mere. Bare ikke fortælle min gode ven mandel smør. Im ikke sikker på kærlighed dækker selv mine følelser på en god batchof majsbrød. Tilbedelse måske. Addiction sandsynligvis. Der kan eller ikke kan have været en lejlighed, hvor jeg single-behændigt ædt en hel kurv af jalapeno cornbread i en suite på et NASCAR løb et par år siden.

Dens sandsynligvis fordi weve levede i den sydlige del så længe, at jeg udviklede denne forkærlighed for cornbread. Bare for sjov. Dens et direkte resultat af de utallige besøg min bedstemor tog mine fætre og jeg på god Old Country Buffet da vi var små. Og hvis de ikke har cornbread, jeg valgt en kanel rulle til at gå med min mac n ost og orange drikke lige før jeg lade mine fætre fortælle Mehow at tilbringe min $ 20 på Toys R Us ved siden af, sandsynligvis i en ændret tilstand fra spike i glucose.

Jeg så denne opskrift fra How Sweet Det Isblog et par uger siden på Instagram og jeg bare ikke kunne få det ud af mit hoved. Åh kom nu, du ved, du får hangrywhen du se alle de fødevarer billeder på Instagram, også. Hvis du spørger mig, er der ingen grund til, at likesor kommentarer shouldntcome med gratis prøver. Siger det bare.

Deres cornbread var sød, fugtig, bud, og springyvery meget gerne en kage efter alle. Den navnebror majs smag var der, men ikke på en måde, der gjorde en klat flødeskum føler ud af sted. Faktisk, som en nordbo, det var den type majsbrød Jeg voksede op på.

I mellemtiden havde jeg en 10-tommer støbejern pan forvarmning i en 425F ovn, for at fange den del af det sydlige-stil cornbread, der er virkelig stor: skorpen. En næsten knitrende , dybt brunet, smagfuld skorpe er afgjort nøglen til mit ideal cornbread, og en støbejern stegepande er en traditionel og attraktivt , måde at opnå dette.

Det tog omkring 20 minutter i den varme ovn i cornbread til fuldt ud cooki testet doneness ved at indsætte et spyd i midten og kontrol for at se, om det kom ud ren. Jeg lad den køle i gryden i fem minutter for at give det lidt tid til firma op, og derefter bruges en offset spatel til at løfte den ud af gryden og over på en rist. Jeg lad den hvile en anden ti minutter, hvor skorpen køles pænt mens brødet selv boede temmelig varmt.

Resultatet var en god cornbread, men ikke en stor én. For det første har det ikke stige nok. Det var fugtig, men ikke som bud som jeg havde håbet. Det manglede også underskriften sødme jeg ledte efter, mens majs smag var meget fremtrædende. Skorpen var perfekt thoughcrisp med en lille nutty smag fra det brunede smør.

Det første forsøg var bare ikke kage nok, så jeg gik fuld-på kage til min næste test. Jeg opped sukkeret til en halv kop og byttede all-purpose mel til kage mel, som skulle give det en mere ømt crumb. Jeg skiftede også fra kærnemælk til Sour Creama Trick, jeg har brugt med mine kiks. Den højere surhedsgrad af creme creme tilføjer ikke kun en tangier smag, men det hjælper også, at bagepulveret opnår en endnu større stigning. Dens ekstra fedtindhold tjener til at holde tingene mere fugtige og ømme. Jeg spekulerede også på, om den tidligere brøds tæthed kan have været forårsaget af madlavningsmetode, så jeg startede denne ene i en kølig, smurt stegepande, mere som en kage.

Da jeg så på denne brød bage, så jeg det steg dramatisk højere end den første og følte jeg var til en god ting. Med magert, gær-steget dej som pizza eller brød, er høj varme afgørende for et godt stigninger, hvad der får indvendige bobler til hurtigt at udvide, før dejen kan indstilles.

Det tog kun en bid for mig at indse, at dette var næppe et brødâ € "hvad jeg havde lavet var mest absolut corncake. Tekstur var super lys og fugtig, smagen sød, mildt corny og en lille tangy. Det var virkelig rigtig godt, men da jeg chomped ned på et par brudte stykker, vidste jeg, at dette simpelthen ikke kunne kvalificere sig som cornbread. Men jeg følte også, at der var nok gå til det, at jeg fik en hel masse tættere på mit ideal.

Når du har slået skorpen opstillet og afkølet, gravede jeg ind og var alt for tilfreds med resultaterne. Cornbread var lys, øm og fugtigt spændte linjen mellem kage og brød uden at krydse den. Det havde en meget flot, sød majs smag med en understrøm af tanginess . Og skorpen var så god som nogensinde, med en skarphed og dybde af smag, der forseglede aftalen.

Husk i Willy Wonka og chokoladefabrikken, når violet beauregarde tyggegummi, der er et tre-retters måltid? Nu bytte en kage til et stykke tyggegummi, og du kommer tæt på Forståelse De alle slags vanvittige, der er denne cornbreadlagskage, der har været is med Mos kartofler, drizzled med sovs og toppet med stegt kylling. Kagen er oprettelsen af ​​Los Angeles-baserede Baker Bree Miller, AKA Bree kager.

Model Chrissy Teigen Værdierede Foodwe rapporterede, hvordan hun elsker sig selv Taco Bell og har sin egen fantastiske Doritos Trickso det ikke kommet som en overraskelse for os, da vi fangede hende ud med denne utrolige skabelse.

Teoriginet af kagen varulonklarligt tilfældigt: Miller var udfordret af en ven på et indfald. "Han skrev mig et billede af en skål, der var mere som en gryderet og spurgte, om jeg troede jeg kunne genskabe noget som det med mit eget twist, "siger Miller. "Jeg var ligesom, 'heck ja. Udfordring accepteret.'"

Jeg har lige behandlet kartoflerne som de var smørkremisning, siger Miller. Det var svært, fordi jeg ikke kunne røre kagen, fordi det brændte varmt. Jeg var også nødt til at bevæge mig rigtig hurtigt, fordi når de kogte kartofler begyndte at afkøle, begyndte de at falde fra kagen.

Kagen morphed i tre lag cornbread med et lag af kandiserede yams og et lag af makaroni og ost, som stadig var is med mosede kartofler og toppet med stegt kylling. Jeg kaldte det sjælskagen. Det smager awesome. Det er som et helt måltid i et stykke kage. Jeg har fået mange blandede følelser om det, men hvis du har alle de fødevarer, der rører på en tallerken, vil du spise dem sammen. Jeg tror, ​​at folk var forvirrede, fordi det lignede en kage, men det er ikke dessert.

Denne bær cornbread kaffe kage opskrift er hurtig, nem og fyldt med frugt. Server denne cornbread dessert til brunch eller en anden grund, du vil have noget sødt. Nyd nogle kaffe og cornbread til at starte din dag, og det er bundet til at være fantastisk!
Nyankomne

Søde cornbread Cupcakes med honning Buttercream

Søde cornbread Cupcakes med honning Buttercream

Denne citron cornmeal kage opskrift prale både en citron glasur og en blåbær sauceclearly, tror vi, at citron og blåbær er en af de bedste dessert kombinationer, man kender.

Søde cornbread Is kage opskrift

Søde cornbread Is kage opskrift

Denne søde og nøddeagtig kage ligner majsbrød men smager helt anderledes. Dryp den med honning eller ahornsirup til en lækker godbid.

Amys Special Cornbread opskrift

Amys Special Cornbread opskrift

Hvad gør man med sidesten cornbread Denne majsbrød brød budding med blåbær er forbløffende jeg mener der udvisninger kærlighed majsbrød

Kylling Pølse og cornbread Fyld Opskrifter WW USA

Kylling Pølse og cornbread Fyld Opskrifter WW USA

Nyd et velsmagende og lækkert måltid med dine kære. Lær at lave kylling pølse og cornbread Fyld se Smartpoints værdien af denne store opskrift.

Cornbread Dressing fra Otis

Cornbread Dressing fra Otis

Vi gør tingene let ved at gøre cornbread med Jiffy majs muffin mix. Den earthiness fra svampene og sødme af cornbread supplerer hinanden godt.

Lær at lave Skillet Cornbread. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

Lær at lave Skillet Cornbread. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

Lær at lave Skillet Cornbread. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

majsbrød salat mad netværk

majsbrød salat mad netværk

majsbrød salat mad netværk pioner kvinde cornbread salat cornbread salat trisha cornbread salat med bacon cornbread salat smag af hjem alle opskrifter cornbread salat cornbread salat opskrift uden bønner jiffy cornbread salat opskrift lagdelt majsbrød salat.

Hurtig og nem 4 Ingredienser Cornbread laks kager Opskrift Rural mor

Hurtig og nem 4 Ingredienser Cornbread laks kager Opskrift Rural mor

Laks Patties opskrift Prøv denne Laks Patties opskrift, eller bidrage med din egen.

Allamerican stuffing.

Allamerican stuffing.

Fra Bon Apptit Sødheden af ​​Cornbread komplementerer og accentuerer pølsen, selleri, løg og urter

Nyankomne

Kamala Harris delte hendes Thanksgiving Fyld opskrift og det ser legitimt Delicious

Lær mere

Ofte set

Cornbread Fyld muffins med æg, porre, persille, selleri, timian, salvie, salt, kosher saltet, kylling bouillon, og cornbread.

Cornbread Fyld muffins med æg, porre, persille, selleri, timian, salvie, salt, kosher saltet, kylling bouillon, og cornbread.

Cornbread Fyld muffins med æg, porre, persille, selleri, timian, salvie, salt, kosher salt, kylling bouillon, og cornbread.

Cornbread pølse stuffing.

Cornbread pølse stuffing.

Cornbread og pølse stuffing er en perfekt ferie side. Fyldt med sauted pølse, cornbread, selleri, gulerødder, løg og en smule kyllingelager.

Majs og bacon gryderet

Majs og bacon gryderet

Toppet med crunchy chips, vil denne creme corn gryderet gå hurtigt på din næste samling.

Corn Chip Kylling gryderet

Corn Chip Kylling gryderet

Venligst nyde denne nemme opskrift på hjemmelavet bagt surdej corn chips. Crunchy og lækker, theyre perfekt til enhver favorit dip, fest, eller sund snack

Nemmeste måde at forberede Ultimate Majs og Krabbe suppe Alle Opskrifter Nem

Nemmeste måde at forberede Ultimate Majs og Krabbe suppe Alle Opskrifter Nem

1 Corn krabber suppe er et fad fundet i kinesiske køkken, amerikansk kinesiske køkken, og canadiske kinesiske køkken. Suppen er faktisk fløde majs suppe ...

RAW VEGAN ZESTY LIME CORN SALAD Opskrift Blender Girl

RAW VEGAN ZESTY LIME CORN SALAD Opskrift Blender Girl

Grib opskriften på denne lyse Herby Avocado Corn Salat med masser af limejuice og et antydning af hvidløg Dette gør det til den perfekte sommer skål skålen

Mini majs hunde indpakket med en cornmealcrust derefter bages i ovnen.

Mini majs hunde indpakket med en cornmealcrust derefter bages i ovnen.

Disse hotdogs onastick er omgivet af ost og en majsmel skorpe.

HOT DOG CORN CASSEROLE

HOT DOG CORN CASSEROLE

Dens ligesom barndom frokoster du husker kun forhøjet.

Chili Cheese Hund Pot cirkel

Chili Cheese Hund Pot cirkel

Apple Pie er en bonus fødeemne i Corn Dog Van. Æbletærte bliver tilgængelig i Corn hund Van på niveau 18, men spillerne kan låse dem op tidligt for 15gem. Spillere starter ud med 8 portioner af æbletærte, men kan genopfylde æbletærte igen for en pris. Serveres disse, når du har en hård ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.