Crumb Dækket Banana Muffins opskrift mad. om.

Disse fugtige bananer boller med en Streusel topping er den perfekte weekend morgenmad godbid. Banana boller toppede med smuldrende, smøragtig streusel topping for tilsat smag og stykket er en lækker måde at starte dagen!

Jeg altid finde mig selv at købe for mange bananer og aldrig bruge dem i tide, og jeg tror ikke Im alene i denne båd. Jeg har en stash af omkring 15 bananer i min fryser lige nu, og den bedste måde at bruge dem op er at gøre disse fugtige bananer boller! Theyre hurtig og let at lave, og du kan nyde en til morgenmad, eller lad børnene har nogle for en efter skole snack!

Hvad er det trick til fugtige bananer boller?

Du kan være undrende hvad det vigtigste er at disse fugtige bananer boller. Im vil dele en lille hemmelighed med dig. Dens olie! Olie er med til at gøre boller super fugtig. Jeg får så mange komplimenter om hvordan fugtige mine kager er, og thats hemmeligheden. Nu ved du det! En anden bagere hemmelighed for disse bites er at anvende den muffin blandemetode.

Hvad er den muffin blande metode?

Også kendt som thestirring metode, eller hurtig brød metode, anvendes denne fremgangsmåde til blanding i pandekager, boller, majs brød og boller. han muffin blanding metode bruges til de fleste hurtige brød, der resulterer i en dej snarere end en dej. Det er dybest set at måle din tørre og våde ingredienser hver for sig, derefter hurtigt at blande de to. Ved hjælp af denne mixingmethod med til at sikre, at din muffin forbliver mørt og luftigt. Grunden til at vi bruger det er at begrænse produktet af gluten i din muffin, der dannes, når man i løbet af mix.

Hvis du beslutter at erstatte mel i denne opskrift, ved, at din muffins tekstur vil ændre sig. hul korn, mel, og andre korn ingredienser som havre og klid, har en tendens til at gøre din muffins tættere og tungere. Ved hjælp af wienerbrød mel i stedet for alle formål kage eller hjælper også give dem en blødere, fluffier smag. Jeg brugte alle formål og de stadig viste sig luftigt. Dens alle om præference!

Tilføjelse denne yummystreusel topping sæt disse muffins bortset fra alle andre banan muffin youll nogensinde har. Dens smøragtig, flavorful og tilføjer en ekstra dimension til enhver muffin. Jeg er en stor tekstur person, og dette blot sætter disse muffins over toppen!

Du er velkommen til at bruge dette som en base Banana Muffin opskrift, og tilføje dine egne chocolateuts. Jeg bruger valnødder i denne opskrift, men har gjort det med variationer af chokolade, pekannødder, mandler og andre mix ins, der gør dem endnu bedre! Derudover kan du bruge denne streusel topping for nogen af dine foretrukne muffin eller brød kage opskrifter dens perfekt til så mange ting!

I en lille skål. kombinere streusel topping ingredienser med en gaffel det skal temmelig tørre og smuldrende. Drys dette over muffin dej, forsøge at dække disse helt for det bedste resultat!

Formålet med at placere Banana Streusel Muffins til en højere temperatur ovn og bagning i 5 minutter, og derefter skrue ned for varmen, er, at det skaber en højere muffin toppen uden overcooking dem. Ved at placere Banana Streusel Muffins i en super varm ovn, boller hurtigt stige op, hvilket skaber en højere muffin. Men hvis vi bagte bananer Streusel Muffins ved denne temperatur hele tiden, ville bunde og toppe sandsynligvis brænde, før indersiden var ordentligt tilberedt derfor ovntemperaturen er reduceret til forhindre afbrænding og ujævn bagning.

Ved disse Banana Streusel Muffins du ikke ønsker toovermixas du ikke ønsker at overanstrengelse gluten enten, fordi der ønsker en sej muffin! Gluten i mel er aktiveret ved tilstedeværelsen af vand, og styrket ved fysisk omrøring. Det er derfor, du ælte brøddej! Mens gluten udvikling er vigtig i visse fødevarer, i noget som boller, du ønsker, at gluten udvikling at være absolut minimal, hvilket sikrer et bud, blød muffin! Så når du tilføjer de våde ingredienser til den tørre, er det afgørende at kun blande dejen, indtil det bare bliver glat!

Det er afgørende i denne Banana Streusel Muffins opskrift, sammen med alle andre banan-baserede bagværk, at du bruger overmodne bananer, de burde faktisk være grænsende til sort! Hvorfor spørger du? Nå fordi teksturen er bedre, og de er sødere! Modningsprocessen for bananer fik stivelsesmolekylerne til sukkermolekyler, og resultaterne af denne er dobbelt. Mest tilsyneladende er, at bananerne bliver væsentligt sødere, men nedbrydning af stivelsen strukturer får også bananen til at blive blødere og mushier, som er nødvendig for at opnå retten Tekstur til dine banan streusel muffins!

At gøre Streusel til disse bananmuffiner er et stykke kage! Du skal blot kaste mel, sukker, salt og kanel i en skål og piskes sammen for at kombinere. Hæld derefter det smeltede smør over toppen og bland godt med en gaffel, indtil blandingen ligner Våd-sand Easy Peasy!

Banan muffins med crumb topping er fugtige, bløde og fulde af banan smag med en crunchy lækker topping, der sætter denne banan muffin over toppen! Du vil elske hver eneste krumme af denne lækre muffin!

Muffins, de små bundter af glæde, der er så nemme at lave og smage så godt med en kop kaffe om morgenen. Denne fugtige, bløde, ømme muffin har en vidunderlig banan smag! Topping lavet af brunt sukker, smør og pecannoter komplementer banan smag til en t!

Disse muffins har et lækkert brunt sukker, smør og pecan topping til sted på toppen af ​​batteren. Alt det, der er tilbage, er at bage på 375 grader i 20 minutter, og du har de bedste bananmuffiner med crumb topping, du nogensinde har spist! Jeg håber du elsker dem så meget som vi gør! God fornøjelse!

Kalorier: 2784kcal Carbohydrater: 458G Protein: 32G Fedt: 99 g Mættet fedt: 49g Kolesterol: 356mg Natrium: 2993 mg Kalium: 2141mg Fiber: 17g Sukker: 265g Vitamin A: 2705I Vitamin C: 30. Mg Calcium: 342 mg jern: 12. Mg.

Du hader ikke at vente på bananer til at modnes, når du bare vil smadre dem op og ting dem i Breadi håber du hjælper dig selv ved at gå til butikken lige nu og få nogle. Jeg giver dig et par minutter.

Jeg gør normalt denne opskrift som 12 standard-størrelse muffins Butthese Cups gav mig så meget mere overfladeareal til at pakke i buttery streusel godhed. Også vidste du, at du kan købe Foiljumbo Cups på dit supermarked? Hvis du køber disse folieflyvninger, behøver du ikke en særlig pande. Bare fjern papirforingen inde i foliekoppen og læg direkte på dit bageplade.

Jeg har taget mine yndlingsdele af hvert bananbrød, der ive lavede gennem år og har forsøgt at komme med den maksimale banansmag for denne opskrift. Disse monster muffins pakke 4 bananer i 6 muffins! Hemmeligheden til jamming 4 bananer til disse muffins er at bruge din mixer til at piske dem op i en fluffy rod før folde dem ind i din dej. Mmmmmm. F kursus du kunne springe over streusel topping â € "de ville stadig være kaffebar værdige.

Pisk op bananer ved hjælp af pagaj vedhæftet fil på din mixer i 3 5 minutter, eller indtil let og luftigt. Det skal ende med at være omkring 2 1/2 kopper bananfluff. Overfør til en anden skål og sæt til side.

Venligst ikke krybe, når jeg siger ordet, men disse muffins er så fugtige. Som smelte-i-din-mund fugtig. Den Streusel topping tilføjer en nice crunch og sødme dens bare cherry øverst. De søde, trøstende smag parre store med en varm kop kaffe, te eller æblecider.

Hvis du prøvede denne veganske banan muffin med streusel topping opskrift, lad mig vide i kommentarerne nedenfor og dele et billede ved hjælp af Mindfulavocado. Id elsker at høre fra dig! Vil du se flere opskrifter? Lad os blive sociale! Slut med mig på Facebook, Twitter, Instagram, eller Pinterest at se, hvad Im øjeblikket madlavning op!
Nyankomne

Dobbelt Chokolade Bourbon Brownies

Dobbelt Chokolade Bourbon Brownies

Et stænk af bourbon i brownie dej og glasur gør denne nøddeagtig dessert ekstra livlig. Disse vil blive et hit efter middagen i aften eller på din næste salg bage

Cornbread pølse dressing.

Cornbread pølse dressing.

Denne pølse og cornbread dressing opskrift er perfekt til ferie måltider, men godt for at bruge op forældet brød hele året også.

Orange og Mandel kage opskrift

Orange og Mandel kage opskrift

Prøv Michel Roux Jr. mandel og appelsin kage opskrift dens meget let og smager lækkert. Perfekt til dessert med is eller som en eftermiddag behandle.

Castelnau Extra Brut Champagne Vivino

Castelnau Extra Brut Champagne Vivino

Popping åbne en flaske god champagne betyder ikke at skulle bruge hundredvis af dollars. Her er 15 flasker under 100, med to mindre end 55.

Fisk Dip Opskrifter til Summer

Fisk Dip Opskrifter til Summer

Denne fisk og skaldyr dip opskrift indeholder en blanding af rejer, krabber, hummer, eller enhver combo du vil, sammen med flødeost, citronsaft, løg, og karry og andre krydderier.

Top 8 pander til madlavning og Searing fisk

Top 8 pander til madlavning og Searing fisk

Denne informative artikel forklarer hvilke pander er bedst for sviende fisk og foreslår flere store pan valg.

Smoked Fish Går Eksklusivt i en Pat Thats Perfekt til parterne

Smoked Fish Går Eksklusivt i en Pat Thats Perfekt til parterne

Nogle af de bedste røget fisk dukkert i det sydlige Florida, kan findes på Buzzards Roost, kaptajn Mikes, The Fish House, Islamorada Fish Co og på din lokale Publix.

Bedste stegt kylling i NYC Restauranter Manhattan

Bedste stegt kylling i NYC Restauranter Manhattan

Glutenfri stegt kylling i New York NYC. Louies Kylling Rotisserie kylling mere, Friedmans, Porchlight, DALEVIEW Kiks og øl, gul Magnolia Caf.

Hovedstadsregionerne bedst stegte kyllingeled

Hovedstadsregionerne bedst stegte kyllingeled

Anmeldelser om Best Fried Chicken in New York, NY Bobwhite Counter, Chick Chick, Lucky Louie, Piesnthighs, Sød Chick, Root Bone, Brine, Blå Ribbon Fried Chicken East Village, Blå Ribbon Brasserie Soho, Cocu

Nyankomne

Hvor finder Udestående æg sandwich i Chicago

Lær mere

Ofte set

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Deep Fried Rockfish opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Chokolade Flødeost Frosted Brownies

Chokolade Flødeost Frosted Brownies

Flødeost brownies er en showstopping dessert med kun en lille ekstra indsats eller tid. Opskriften er den ultimative mashup af dekadent chokolade og tangy cheesecake topping hvirvlet hele til at levere den optimale bid.

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Få GRATIS bedste frosne kyllingepatties nu og brug bedst frosne kylling Pattiesimmediatiatiatiat for at komme ud eller off eller gratis forsendelse

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Krabbe kager udbringning skib højkvalitets frisk og, i nogle tilfælde, frosne krabber kager. Her er hvordan de bedste muligheder sammenligne.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

I dag Køb TGI Fridays Frozen Forretter Flødeost Stuffed Jalapeno Poppers med Raspberry Habanero Dip, 15 ounce. Boks på Walmart. om.

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

Oplev de bedste frosne skaldyr burgere patties i bedste sælgere. Find de øverste 100 mest populære varer i Amazon Dagligvarer Gourmet Food Best Sellers.

Lækker nemme begravelsessandwicher

Lækker nemme begravelsessandwicher

Begravelsestørrelser er lækre skinke og ost skydere Pioneer kvinde begravelse sandwich. Vend denne sandwich til en reuben swap i corned beef eller

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Hvis der er en ostprodukt, der ikke faldt med væggen, er det Spreewald Gherkin. Tyve år efter genforening tegner Brandenburgs behandler sig for halvdelen af ​​hjemmemarkedet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.