Cheesy scalloped kartofler og skinke er den ultimative i osteagtig kartoffel komfort mad opskrift. Lavet med tonsvis af cremetost, skiver kartofler og stykker skinke, theksenceey scalloped kartofler og skinke opskrift er den perfekte gøre foran middag eller det bedste hver dag måltid.

Der er mange scalloped kartoffelopskrifter. Folk gør dem ofte som en del af et feriemål sammen med en gryderet eller to. Og selvfølgelig, hvilke par med scalloped kartofler? Skinke! Så hvorfor ikke sætte dem sammen i en skål. Kog dem på grillen og tilføj derefter nogle røgsmag for at skabe noget velkendt, men bare anderledes nok til din gæst at sige, wow.

Hvorfor slog mælkekuren i mine skulperede kartofler?

Cheesy scalloped kartofler og skinke er det ultimative i osteagtig kartoffel komfort mad opskrift. Lavet med tonsvis af cremetost, skiver kartofler og stykker skinke, theksenceey scalloped kartofler og skinke opskrift er den perfekte gøre foran middag eller det bedste hver dag måltid.

I den evige søgen efter at se godt ud og føle sig godt, så mange af os gør valget til at skære ud af de fødevarer, vi er kommet til at elske mest. Ost, carbs, pizza, bøf, mejeri. Og jeg siger ikke, at vi burde eller vi burde ikke, men jeg foreslår, at hver gang i en blå måne, det er okay at bakke om i et øjeblik og forkæle lidt. Desuden, hvad er meningen at være 100 år gammel, hvis du ikke kan være glad og spise en doughnut en gang imellem?

Nu hvor vi alle sætter vores skyld, lad os tale om nogle gode gammeldagsskallede kartofler og skinke! Scalloped kartofler og skinke var en af ​​de første opskrifter, jeg lærte at gøre alene, selvom jeg vil indrømme, at mine hjemmelavede scalloped kartofler opskrift i en alder af 19 år og bor på egen egen er meget anderledes end de cheesy scalloped kartofler og skinkeopskrift, jeg stoler på i dag. Forarbejdet ost har et sted i livet, men i disse dage foretrækker jeg mine scalloped kartofler til at have lidt mere variation end ost ud af en boks pap / a8> Når det er sagt, hvis du går online, kan du finde snesevis af forskellige måder at tweak denne favorit osteagtig middag ide opskrift, og denne opskrift er min tage på en af ​​mine all-time favorit kartoffelretter.

differnce mellem au gratin og scalloped kartofler?

Hvad er forskellen mellem scalloped kartofler en au gratin kartofler? Traditionelt set er forskellen ned til præference. Begge er tynde skiver kartofler kogt i en gryderet skål og oftest i en fløde sauce. Scalloped kartofler har nogle gange ost, mens au gratin kartofler næsten altid er kogt med ost. Au gratin kartofler har nogle gange en crunchy breadcrumb topping, scalloped kartofler har normalt en breadcrumb topping. Se? Klar som mudder og masser af fleksibilitet, men på nogen måde, begge retter er fantastiske!

Som alt har alle deres præference, men når det kommer til at lave osteagtig kartoffelretter, foretrækker jeg at bruge Yukon Pototoes. De er lidt voksagtige, de holder deres form og vil ikke desintegreres til Mos, når du koger dem. For det andet til Yukon kartofler, mit næste valg for disse cheesy scalloped kartofler og skinke ville være røde kartofler, da de også er en smuk robust kartoffel. At skrælle eller ikke at skrælle er også op til dig. Jeg foretrækker ikke at skrælle, da jeg ikke har noget imod teksturen, og jeg er lidt doven sådan

Hvilken slags skinke og ost til scalloped kartofler og skinke?

Let! Start denne osteagtig scalloped kartofler og skinkeopskrift ved forvarmning af din ovn til 425 grader, let smør en 913 gryderet skål og sæt til side. I en stor stegepande smelter smør over medium høj varme og derefter tilføje i dine skiverne løg. Saute i 4-5 minutter før du tilføjer i den hakkede hvidløg. Rør og kog i flere minutter, sørg for ikke at lade din hvidløg brænde. Tilsæt i melet og pisken til at kombinere, mens du koger i yderligere 1-2 minutter for at slippe af med den rå mel smag. Hæld derefter i din kyllingemballage, mælk og tung fløde og fortsæt med at piskere til at kombinere, mens du bryder op eventuelle mel klumper. Tilsæt i krydderier og frisk timian og bring blandingen til en lav kog, mens fortsætter til at piske for ikke at lade melet sætte sig og brænde.

Dæk dig cheesy scalloped kartofler og skinke skål med folie og bage i 40 minutter, før du fjerner folien og tilføjer mere ost og grønt på toppen og bagning afdækket i yderligere 40 minutter. Fjern fra ovnen og lad sidde i 10-15 minutter før servering.

Smelt smør over medium høj varme og tilføj derefter i dine skiverne løg. Saute i 4-5 minutter før du tilføjer i den hakkede hvidløg. Rør og kog i flere minutter, sørg for ikke at lade din hvidløg brænde. Tilsæt i melet og pisken til at kombinere, mens du koger i yderligere 1-2 minutter for at slippe af med den rå mel smag. Hæld derefter i din kyllingemballage, mælk og tung fløde og fortsæt med at piskere til at kombinere, mens du bryder op eventuelle mel klumper. Tilsæt i krydderier og frisk timian og bring blandingen til en lav kog, mens fortsætter til at piske for ikke at lade melet sætte sig og brænde.

Hej igen, lil luna læsere! Dens Samantha fra fem hjerte hjem og jeg elsker altid at stoppe ved at besøge og dele en af ​​mine nyeste, største kulinariske kreationer. I dag har jeg en klassiker for yall scalloped kartofler med skinke og for at tage ting op i et hak, besluttede jeg at kaste i nogle skinke også!

Hvem elsker ikke scalloped kartofler. ømme, papirtynde skiver kartofler, infiltreret med creme og lagdelt med uanstændige mængder ost! Trøstemad? Ja. Kost mad? Nej. UT Ikke desto mindre Perfekt denne tid på året som en ferie skål eller lækker når som helst som et opvarmningsmåltid på en kølig dag.

Vi brugte Yukon Gold Potatoes til denne opskrift. En anden fordel er, at du kan skrælle dem, men du behøver ikke. Hvis du har russet kartofler til rådighed, kan du også bruge dem. Husk, at disse bliver nødt til at blive skrællet.

Skræl og skær kartoflerne meget tyndt; Pat tørt med papirhåndklæder. Lag af kartoffelskiver i tilberedt bageplade. Hæld af halv- og halvblandingen, ½ Cup revet Cheddar, ½ Cup Diched Ham og 1 heaping spiseskeparmesan. Gentag lag to gange.

Hvis du har en Mandoline skiver, anbefales det til at skære kartoflerne, da det vil producere meget tynde skiver af samme tykkelse, som fremmer selv madlavning. OU kan også skære dine kartofler med en kniv så tyndt som du kan klare. Bare vær forberedt på at tilføje lidt mere bagningstid, hvis det er nødvendigt, indtil alle kartofler er helt ømme. Og hvis toppen begynder at brune for hurtigt, før kartoflerne er færdige, kan du altid dække med et arkfolie til resten af tilberedningstiden.

Gør Fryserinstruktioner: Ja, bare lav dem til bagepunktet. Dæk og køle i op til 2 dage i forvejen. Du kan ikke fryse denne skål med rå kartofler, fordi de vil dreje en Unappealing Grey Color. Hvis du vil fryse denne skål, skal du bage det i 30-40 minutter. Så lad det køle af, før du dækker og fryser. Til opvarmning: tø i køleskabet natten over og bages i 30-40 minutter eller indtil varm og kartofler er bløde.

stor carrotsg, 450 g af flåede potatoesred løg, 2 store white'sa spsk Tørret Basila spiseskefuld Hav SaltVegetable Stock CubesCold postevand, eller masser af flaskevand Mineral watercold kogt skinke fra en skinke fælles
Nyankomne

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Den nemmeste og bedste flødeost pund kage nogensinde youll gøre. Denne kage opskrift er hurtig, det kommer ud fugtig hver gang og din familie vil elske det.

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Eggless Challah Brød er en nem, blød og lækker ægfri og vegansk version af den berømte Challah brød fra det jødiske køkken.

Flettet Pesto Brød

Flettet Pesto Brød

Pesto Flettet Brød blød, fluffy, og lys med smukke hvirvler af pesto, der løber gennem Easy, veganer, noknead opskrift

Monkey Brain Cocktail.

Monkey Brain Cocktail.

Bloody Brain er en amerikansk shooter cocktail lavet med en kombination af jordbær vodka, irsk creme, limejuice og grenadin sirup. For at forberede det skal vodka og limejuice rystes, så anstrengt ind i et skudglas

Balsamisk ristet brusselsspirer kærlighed og citroner

Balsamisk ristet brusselsspirer kærlighed og citroner

Pan ristet Brusselsspirer giver en lækker karameliseret effekt til dem. De færdige resultater producerer nogle søde brusselsspirer.

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Braiseret Kål og gulerødder

Braiseret Kål og gulerødder

Et online magasin for dagens hjem kok, rapportering fra de forreste linjer middag.

Braiseret kylling og linser

Braiseret kylling og linser

En enkel og elegant opskrift, ideel til at dele med venner på ethvert tidspunkt af året.

Spicy kokosnød braised kylling lår for evigt nomday

Spicy kokosnød braised kylling lår for evigt nomday

Kylling Cacciatore er en komfortret lavet med løg, urter, tomater og vin.

Nyankomne

Braiseret kylling med vin og appelsiner

Lær mere

Ofte set

PanRoasted kylling med grøntsager og Dijon Jus opskrift

PanRoasted kylling med grøntsager og Dijon Jus opskrift

Braiseret kylling med kartofler og grøntsager er en nem en stegepande måltid fedtfattig, glutenfri, Whole30 venlige måltid velkommen til at ændre op veggies

Soja braised kylling med søde kartofler og dampet ris Momofuku Peachy Keen

Soja braised kylling med søde kartofler og dampet ris Momofuku Peachy Keen

Lavet i en pande, denne rige, savory braised kylling og grøntsager middag tager cirka 30 minutter for at gøre mejeri og kornfri.

12 Warming Kylling Stew Opskrifter

12 Warming Kylling Stew Opskrifter

Spicy koreanske kylling gryderet Dakdoritang opskrift. Chunky kylling og kartofler braiseret i krydret koreansk sauce. Dens lækre og hjertevarme

Braised escarole hvidløg

Braised escarole hvidløg

Denne kalkun skål er den perfekte løsning til alle, der ønsker mere ud af deres kalkun oplevelse, uden besværet og vente på en kæmpe fugl.

Bacon og Brown Sugarbraised Collard Greens Opskrift

Bacon og Brown Sugarbraised Collard Greens Opskrift

Braised Collard Greens med Tyrkiet Bacon er en lysere version af en traditionel sydlig skål. Det er så godt, du vil gerne spise en hel skål til middag

Grouse la Moscovite og Braiseret Salat la Russe Food Perestroika

Grouse la Moscovite og Braiseret Salat la Russe Food Perestroika

Roast Grouse Braiseret Kål Knoldselleri Pur e Sauce Albert af Martin Wishart Main Medium 6 Prep Kog 2 timer INGREDIENSER Grouse 6 ryper friske indersiden

Sprød mongolsk lam

Sprød mongolsk lam

Lamm skulder er perfekt til langsom madlavning. Efter 8 timers braising får du ømt, saftigt kød, der bare falder af knoglen. Colin fassnidge.

Citrus Braiseret Octopus

Citrus Braiseret Octopus

Braiseret Blæksprutte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kinesisk Oxtail Opskrift ThinkEatDrink

Kinesisk Oxtail Opskrift ThinkEatDrink

Efter en pinefuld times braisering, oxtails var endelig klar og blev dækket i en tyk, mørk sauce. Vi tjente dem over jasmin ris og en side af bok

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.