Bringer jer alle mine yndlingsmærker fra hjemmet ... Frankrig, der er tjekke vores vidunderlige franske mærker samt franske bøger.

Det franske hjørne er et tværfagligt projekt, der kombinerer elementer af kultur, samfund, lokale og regionale traditioner i Frankrig. Børn lærer det grundlæggende på det franske sprog, der gør det i aktion, der anvender deres viden om Molière-sproget. De er modtagere, men også skabere, udforsker kunstværker og originale kilder. De slår litterære stier og selvstændigt søger efter svar på filosofiens spørgsmål. Lasses tager form af workshops. Under dem rører eleverne og smager Frankrig sine skikke, landskaber og menneskelig vision. Nogle gange vælger de selv, hvordan en lektionsplan vil gå.

Prøvemærker: 1 Hvad fortæller de gamle historier os om? Myter, legender og overbevisninger på Old France, 2 omkring de la fontainer eventyr. Vi skriver et brev til digteren, 3 fra kirkens ældste datter â € "Interessant skæbne af de franske hellige, 4 kærlighed til visdom på Seinen. Lad os tale med franske filosoffer, 5 og alt dette. Takket være grækerne. Marseille â € "Den ældste by i Frankrig, 6 Vive Le Roi! â € "Lad os møde franske konger, 7 citron festival, fransk robin hood, alençon blonde â €" lader tale om franske toldvæsener.

Lanceret i 2022, Thefashion Frenchcorneris et initiativ fra Business France, Det Franske Handels kontor. Dedikeret til nordamerikanske købere, detailhandlere og distributører, er platformen designet til at hjælpe dig med at opdage nye niche-mærker i løbet af Fashion Week.

Heres Hvordan det virker: Du besøger hvert mærke univers, konsulter deres look-bog og beslutter, om du gerne vil se eller høre mere fra dem. Udfyld deres kontaktform, et voilÃ! Vi vil sætte jer begge i kontakt og om nødvendigt Hjælp til bedre at forstå hinandens behov.

Det har været syv år siden jeg først dækkede åbningen af ​​fransk hjørne Cafin Leucadia, og de har siden tilføjet et andet sted i Carlsbad. Men den oprindelige placering er stadig så populær som nogensinde.

Onsdag: Jeg vil gerne forkæle den søde side af ting, så det er nødt til at være La Nutella Crepe fyldt med Nutella spredning og jeg vil tilføje bananer og jordbær. Dette parret med nogen af ​​de fantastiske kaffe muligheder er så decently lækker, at hvis du kan lide at gå sød til lejlighedsvis, bedes du give dette combo et forsøg. Frokosttid på onsdag har jeg nyder en anden favorit, Le Poulet, som er den hjemmelavede kyllingesalat med selleri, mandler cranberries og en let mayo curry sauce.

På den syvende dag i min franske hjørne uge skal ID gå stor til morgenmad med deres himmelske franske toast. Hvad med to brioche franske toasts med bær, barberede mandler og økologisk ahornsirup? Ja, tak. Aux Fromages Sandwich indbefatter en dejlig blanding af importerede oste, herunder Mozzarella, Gruyere, Aged Cheddar og Blue. Tænk på det som den bedste ost sandwich nogensinde.

Jeg må nævne, at der er en overflod af slik, herunder madeleiner, kanel, frugttøtter og mange flere. Alt dette gælder så godt med et sortiment af sexet fransk kaffe, juice og sodavand. Utrolig hele tærter og tærter er også tilgængelige for den næste specielle lejlighed samt catering.

Overraskende rimelige priser for et overlegen produkt! Jeg anbefaler Creme BRLÃ © E, Macarons, Jordbær Shortcake og Tiramisu. Virkelig sød butik med en boheme føler det. Ejer bager og arbejder butikken og er yderst nacn!

Stor kundeservice og kager er meget yummy! Jeg fik creme brlà © e for min dreng venner fødselsdag og han elsker det virkelig! Jeg har også chokolade croissant & id give det en 1000/10 jeg anbefaler stærkt dette sted!

Læs en anden revision, sagde, hvis jeg boede tættere ville jeg gå fallit. Jeg kunne ikke være mere enig. Stoppet ved et uheld 5 minutter før lukning og de var meget indbydende. Startet med at bestille kun en croissant og en eclair, venstre $ 24 senere.

Det bedste vi har fundet endnu! Autentisk med kærlighed bagt i hvert emne i sagen. Hvis i området tjek dette sted. Hvis ikke i området gå ud af din måde! Jeg kan love dig, vil ikke blive skuffet. Kampen for at finde et bageri, der har reelle kager er ægte! Jeg kan ikke sige nok om dette sted.

Blogging har været en vidunderlig oplevelse for mig. Muligheden for at skrive, at dele om emner, der interesserer mig, og at forbinde med så mange af jer har været en uventet fornøjelse. Jeg vil gerne sige tak for at tjekke ind og læse og kommentere gennem årene.

Det har været en interessant uge her i Washington, DC-området. Et sjældent jordskælv på tirsdag og truslen om en orkan På grund af at hit lørdag eftermiddag har beboerne tænke på nødberedskab. I et område, hvor tungt snefald udgør en naturkatastrofe, er vi ubesværet til naturlige begivenheder, som truer andre dele af landet.

I min daglige arbejde som lærer, planlægger en uges værd af lektioner, at mine elever får instruktion, selvom omstændighederne forhindrer mig i at være i klasseværelset. Og fjollet som det ser ud til, planlægger, hvad jeg skal bære i ugen, gør tidlige formiddags stressfri. Planlægning foran hjælper med at gøre livet til at løbe glat.

Jeg er forberedt på et par dage med kraftig regn og en udvidet strømbrud. Men situationen startede mig at tænke på, hvad det betyder at planlægge for det uventede. Så i weekenden, når jeg sidder fast inde, vil jeg sammensætte en plan i forventning af den næste usandsynlige begivenhed.

Det er disse uoverensstemmelser, der gør det så svært for mig at tale fransk. eading kommer let; Et par kendte ord og kontekst spor hjælper med at gøre en acceptabel oversættelse. Og selvom man lytter til fransk er mere udfordrende end at læse, kan jeg normalt få kernen i en samtale, hvis jeg betaler meget opmærksom.

Men taler fransk udelukker mig. Jeg mener ikke at udveksle et par linjer med kassereren på Carrefour eller placere en ordre på en cafe; Jeg mener ægte samtale med tider og artikler og ordforråd, der går ud over sætbog fransk.

For mig begynder sommeren på en skummende nat i midten af ​​juni, når jeg spionerer min første firefly. "Firefly!" Jeg siger højt, som et barn, modstår fristelsen for at finde en krukke, poke huller i låget og fange nok ildfluer til at lave en lanterne.

Jeg ved ligeledes, at sommeren kommer til en ende, når sangen af ​​cicadas peger på den varme, tykke august luft. Jeg er fascineret af Cicadas, ved hvordan de kan være så støjende endnu usynlige, og hvordan deres sange kan være Distinguished , hvis man lytter nøje.

Cicadas whine hele dagen, men det er om natten, når jeg virkelig lytter. Siddende udenfor, eller liggende i sengen med vinduerne åbne, er Cicadas 'elegiac sang en lullaby signalering i slutningen af ​​en anden sommer.

Der er film anmeldelser, diskussioner om kunst og musik og indlæg om glæden ved at rejse og bo i Frankrig. Der er stillinger af lokal interesse, men der er også stillinger, der resonerer med læsere, uanset hvor de bor. En af mine favoritter er dette indlæg på farerne ved at vide lige nok fransk til at få dig i problemer!

Dette billede blev taget på en af ​​de få solrige dage, vi havde, med solen belysning de varmt farvede huse og den brostensbelagte gade. Jeg nyder rue. Ste. Claire mere end nogen anden gade i den gamle by; Det er altid fuld af liv med butikker og caféer, der deler fortovet med lokalbefolkningen og besøgende.

Og så er der døre og passager, der fører til, hvem der ved, hvor. Lever nogen på nr. 10 rue Ste. Claire? Disse tunge, trædøre findes langs gaden, gemt mellem forretningerne og caféerne, og jeg spekulerer altid på, hvad der ligger bag dem.

På det franske hjørne tror vi på, at store menuer begynder med de fineste og friskeste ingredienser. Oundtekniske kulinariske menu er så forskelligartet som byen Houston. Vi specialiserer os i internationale retter, med retter, der tilbyder en række amerikanske, middelhavs, mexicanske, asiatiske og andre globale flair.

Mamma var ret; Morgenmad er det vigtigste måltid af dagen. FremhaveKick-starter din metabolisme , hjælper dig med at forbrænde kalorier hele dagen. Det giver dig også den energi, du har brug for for at få tingene gjort og hjælper dig med at fokusere i hele din dag.

Med titler håndplukket af Albertine personale og den franske ambassade bogafdeling, de franske hjørner Valg Encompass En bred vifte af fiktion, lige fra klassiske forfattere som ære De Balzac og Simone de Beauvoir til moderne forfattere som nyskabelse Michel Houellebecq og Playwright Yasmina Reza.
Nyankomne

Franske Crepes Opskrifter

Franske Crepes Opskrifter

Crepes lavet med mælk, æg, vanille, mel, sukker og salt. blandet sammen for at lave en batter. Klar til at lave tynde franske pandekager

Fiskesuppe med tomat og fennikel Ricardo

Fiskesuppe med tomat og fennikel Ricardo

Denne opvarmning og duftende franske stil løg og fennikel suppe er helt fantastisk toppet med smeltede cheddar ost souffler. Dette er gourmetsuppe på sit bedste.

Crostini med hjemmelavet Fig Jam og Gorgonzola opskrift Sur La Table

Crostini med hjemmelavet Fig Jam og Gorgonzola opskrift Sur La Table

Denne hjemmelavede figen marmelade er ekstra lækkert med rødvin eddike. I kombination med rosmarin dens lidt mere specielle end du er vant til.

Stegt kylling og champagne par sammen i bar poulet i rittenhouse

Stegt kylling og champagne par sammen i bar poulet i rittenhouse

Bar Poulet kommer til Rittenhouse i slutningen af ​​april. Det nye koncept vil sælge skovle af stegt kylling og glas champagne, plus andre franske vine. Det vil overtage tria taproom rummet. Bar Poulet vil tilbyde Dinein, Take-away, Levering og Contactless Curbside Pickup.

En ben op ovn stegt drumsticks opskrift mad. om

En ben op ovn stegt drumsticks opskrift mad. om

Denne langsomme komfikker er økonomisk og kan koge væk hele dagen, mens du har travlt med at gøre andre ting. Server kylling drumsticks på en seng af ris med nogle dampede grøntsager til et velsmagende måltid.

Fransk Onionskillet Kylling

Fransk Onionskillet Kylling

Bagt kylling belagt i italiensk dressing og dyppet i knuste franske stegte løg til breading. Yum.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Crunchy Løg honning sennep kylling nem og lækker Kun tre ingredienser

Frenchs crunchy løg kylling opskrift

Frenchs crunchy løg kylling opskrift

Crispy løg kyllingebud er en hurtig weeknight måltid, garanteret at gøre alle glade

50 lavt kalorieindhold fødevarer, der kan hjælpe vægttab

50 lavt kalorieindhold fødevarer, der kan hjælpe vægttab

Detaljeret ernæring sammenligning for pommes frites vs hvide ris. Fry er en glimrende kilde til kostfibre og kalium. Hvide ris har 39. gange mindre mættet fedt end yngel. Både hvide ris og pommes frites er høj i kalorier. Fry har mere riboflavin og vitamin B6.

Nyankomne

Burger king medium fransk fries ernæring fakta

Lær mere

Ofte set

Skillet Fransk løg kyllingebryst

Skillet Fransk løg kyllingebryst

Hvis du er en fan af fransk løgsuppe, vil du ønsker at gøre dette simple fransk løg kylling til aftensmad Vi bruger enkle ingredienser til at indlæse op kylling

Chicken Rice med Oyster Crackers Campbell Soup Company

Chicken Rice med Oyster Crackers Campbell Soup Company

Oversættelse af østers krakkere i fransk

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

En af de mest ikoniske supper af verden franske løg suppe lavet fra bunden med karameliserede løg og toppet med den væsentlige osteagtig toast.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

Fransk løg suppe Wikipedia Detaljeret og nyeste oplysninger.

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Denne opskrift på hele stege fasan med urter gør en dejlig og elegant måltid for to og er overraskende nemt.

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Denne enkle pocherede kylling med grøntsager er et helt måltid i en gryde. Bare server det med fransk brød, smør og sennep.

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Brendas French Soul Food, San Francisco Picture Sweet Potato Dumplings Tjek Tripadvisor medlemmer 657 oprigtige fotos og videoer af Brendas French Soul Food

Hvordan man siger puff wienerbrød på fransk

Hvordan man siger puff wienerbrød på fransk

Puff Pastry French Toast er sådan en nem og enkel måde at gøre klassisk fransk toast med en puffebrist

Quince Clafoutis opskrift

Quince Clafoutis opskrift

Kvæder Den franske Alternativ Ifølge Jackie fransk, kvæde Cydonia oblonga var engang hellig for Afrodite, den græske gudinde for kærlighed og ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.