Cambridge Village Market Sure Cream Blueberry Muffins

Opskrift opdateret 7/2022. Vi gør disse blåbær muffins ofte, og Weve fandt, at de har tendens til at holde fast i panderne. Jeg anbefaler stærkt at bruge papir cupcake liners, når du gør disse for at spare dig selv skuffelsen af ​​fast muffins.

Hvorfor er disse vores foretrukne blåbær muffins?

Tilsæt halvdelen af ​​melblandingen til den våde blanding, fold ind, indtil der ikke er nogen mel synlig, tilsæt den anden halvdel af melet, fold ind, indtil melet er inkorporeret. Fold i 2 1/2 kopper blåbær lige indtil indarbejdet. Fyld muffin dåser 3/4 fuld med dej. Placer 3 eller 4 friske bær oven på muffin batter. Bages ved 400 grader i 20 minutter eller indtil et tandstikker indsat kommer ud rent.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Hvis du har prøvet MyBlueBerry sur creme muffins med Streuselor nogen anden opskrift på denne hjemmeside, så glem ikke at bedømme opskriften og lad mig vide, hvordan det kom ud i kommentarerne nedenfor. Id elsker at høre fra dig!

Når du kombinerer den søde, saftige burst af blåbær i hver bid, en ultra fugtig muffin, og buttery, crunch of crumble, du fårblueberry sur creme muffins med streusel topping. Den helt perfekte måde at starte din morgen på!

Det har været fem hele år siden jeg blev introduceret til verdens bedste muffinopskrift. Og det er sikkert at sige, at vores forhold går ud over blot dalliancethese er muffins jeg vil bage til mine fremtidige børnebørn. Disse er muffins jeg drømmer om. Hvis muffins var skuespillere, ville denne opskrift være Daniel Day Lewis af bagværk. Hvis livløse objekter kunne være modtagere af levende vilje, ville disse muffins få mit hus, når jeg tager regnbuebroen til den anden side.

kæmper for at lave mad sundt? Vi hjælper dig med at præpe

Find blåbær-sour creme muffins og tusindvis af andre sunde, lækre opskrifter på madlyset kost i dag! Abonner og begynd at modtage brugerdefineret måltidsplaner, frokost, snack og aftensmad mindre end $ 2 per uge.

Christy, at være den fantastiske kvinde hun er, mødt mig om morgenen på skyderen med lækre lugte wafting fra sin ovn. Efter forespørgsel lærte jeg, at de langsomt stigende muffins i ovnen var hjørnestenen af mange prisfamilier morgenmad. Christy elskede absolut opskriften, og efter at have tilbudt en piping hot freshie lige fra sin Texas ovn, forstod jeg også kærlighedsaffairen. Jeg vil forsøge at gå igennem, hvordan det var at opleve min første blåbær-creme muffin.

Jeg er besat af disse muffins? Jeg er tilbøjelig til at svare nr. Men i ånden i Journalistisk Transparency Jeg er også tilbøjelig til at fortælle dig, at jeg har lavet disse muffins så meget, at min mor nu hæver "mordet."

Det er rigtigt, Folksi har gjort Blueberry-Sour Cream Muffins så mange gange, der hører ordet "Muffin", får min mor til at begynde at trække. Det er, hvor mange gange jeg har lavet disse muffins siden vores introduktion tilbage i Schertz. Når din mor begynder at behandle dine opskrifter som en forfærdelig ex, måske har du gjort dem for meget? Når det er sagt, nyder min mor oprigtigt at spise muffins. Hun er bare rigtig træt af at høre om, hvor meget jeg nyder dem.

De er evigt iboende forbundet med min første placering video skyde, og til min kære ven, Christy. Så de er knyttet til et unikt øjeblik og personligt mit liv. De har også set mig gennem mange personlige situationer og milepæle. Jeg bakede dem i hver af mine sidste tre relationer. Jeg bager dem nu for min fremtidige kone. Jeg har givet disse muffins som jul og fødselsdag gaver. Jeg har noshed på dem, mens jeg klemmer mig tilbage fra dybden af ​​depression. Jeg har bagt dem for tilfældige fremmede, der blev vendt nye venner, jeg mødte, mens jeg var ude på en tur. De er blevet nydt af alle fra mit nye Hampshire-baserede Grammy til min bedårende yngste niece. Heck, blåbær selv var oftere end ikke dyrket af mig i min egen baggård, og bærene var kærligt Håndpicked af mine nieser.

Og det er ikke sådan, hvordan vi forbereder mad? Jeg mener, min bedstemor har været væk fra denne jord i 15 år nu, men jeg husker stadig levende lugten og smag af hendes kylling og dumplings. Jeg vil aldrig glemme, hvordan hun tilføjede tærte æg for at tage sin juleklæde over toppen. Når jeg tænker på krabbe, kan jeg ikke lade være med at tænke på cracking klør på en tirsdag aften med granny og granddaddy som vi alle kigget på lykke hjulet sammen. Ligeledes vil jeg altid huske søndagsmorgene vokser op i vores hyggelige hjem på Hillcrest Drive, netop fordi min far lavede sin verdensberømte, smelte-i-mund-mundpandekager til min bror og mig.

Meget sundere end nogen blåbær muffin du får på en butik eller restaurant. Ved hvad der ellers gør denne muffin opskrift det bedste nogensinde? Nå, de smager lige så godt genopvarmet efter at være frosset, som de gør, når de er friske. Jeg ved, at det virker som en strækning, men stol på mig på denne «, jeg har lavet en masse af disse. Jeg laver altid to batcher ad gangen, der holder 8 i køleskabet til generelt forbrug, mens du fryser resten. Bare tag dem ud af fryseren, pop i mikrobølgeovnen i omkring et minut, og de vil smage som om du lige har trukket dem fra ovnen.

Hvad venter du på? Uanset om du laver disse blåbær-creme muffins til national muffin dag, bage dem til en ven eller elsket en, eller bare gøre dem for dig selv for at få formiddag mindre hektiske, vil du være så glad for at du gjorde det. Og dermed tilføjer du et andet link til kæden, der er denne opskrifts arv. Og er det ikke bare Heartwarming ? Jeg har fået sommerfugle ved tankenâ € "som mig med mine minder om min granny mad, vil du huske første gang du læser denne artikel og besluttede at give din nu-favorit morgenmad opskrift en tur.

Ingen mødre blev irriteret til skrivningen af ​​denne artikel. Planlæg blåbær-sour creme muffins i dine madlavning lys kost måltider i dag! Du vil også modtage brugerdefinerede måltidsplanerâ € "morgenmad, frokost, snack og middag" hver uge for mindre end $ 2 per uge. Abonner i dag!

Muffins er altid en favorit her! Hvem elsker ikke en god muffin? De er ret nemme at lave, store med tilsætning af frugter, bakker på under 30 minutter og kan laves med endeløse smagsprofiler som søde kartoffelmuffiner i efterårssæsonen eller bananmuffins hele året rundt.

ovntemperatur Disse muffins er bagt på en lidt varmere ovn sammenlignet med traditionelle muffinopskrifter. Dette hjælper med at give en elevator og brune toppen holde dem fluffy inderside og crusty på toppen.

Hvordan gemmer du leftover muffins? Leftover blåbær muffins med creme fløde og citronskal kan fryses eller opbevares ved stuetemperatur i en forseglet beholder i op til 2 dage. De crusty top har tendens til at blødgøre efter den første dag, men stadig deeelish!
Nyankomne

Blueberry Flødeost Pie Texanerin Bagning

Blueberry Flødeost Pie Texanerin Bagning

En opskrift, jeg fik fra The Blueberry Farm i min hjemby. Dette er en anden opskrift, de passere ud til alle, de er forsøgt og sand og valgt af alle de mennesker, der opsamler th

Dreamy Vegan Blueberry Oat Milk Pound Cake

Dreamy Vegan Blueberry Oat Milk Pound Cake

Den søde lækkerhed af blåbær opfylder smagfuldt entermanns crumb topping i en velsmagende loaf kage

YOGHURT blue cheese dressing

YOGHURT blue cheese dressing

En lækker blå cheeseyogurt salatdressing. Du bliver nødt almindelig sødmælk yoghurt, mayonnaise, hvidvinseddike, Worcestershire, og blå ost.

Grillet blå cheeseandbacon kartoffel salat Arlen Benny Cenac Jr

Grillet blå cheeseandbacon kartoffel salat Arlen Benny Cenac Jr

Big Daddys Blue Cheese Potato Salat Opskrifter Best Opskrifter og relaterede opskrifter

Blå ost, bacon og kartoffel salat

Blå ost, bacon og kartoffel salat

Dette er den bedste kartoffelsalatopskrift, der er endda et hit med ikke-blå ostelskere.

Atole Blue Corn Meal

Atole Blue Corn Meal

Køb Fernandez Atole Mel Blue Corn, 12 Oz på Walmart. om.

Sådan laver du Cool Looking Layered Shots

Sådan laver du Cool Looking Layered Shots

Imponere din 4. juli gæster med disse sjove røde, hvide og blå lagdelte skud. Denne patriotiske cocktailopskrift er let at lave. Køkken American Prep Time 2 ...

Porcelæn Doll Pumpkin

Porcelæn Doll Pumpkin

Tjek vores blå græskarfrøvalg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores frøbutikker.

To smag af grouse

To smag af grouse

To smag af grouse

Nyankomne

Halloween Jello Shots Variety Opskrift mad. om.

Lær mere

Ofte set

Spørgsmål Hvad Alkohol er i en Kamikaze SeniorCare2Share

Spørgsmål Hvad Alkohol er i en Kamikaze SeniorCare2Share

Find Kamikaze shot stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektionen. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Blå Kamikaze Cocktail.

Blå Kamikaze Cocktail.

Få og del bedste opskrifter om blå kamikaze shot opskrift med videoer, madlavningstips og måltid ideer fra top kokke, shows og eksperter.

Ikke alle Fanta er skabt lige, og denne hjemmelavede version bruger frisk appelsinsaft og zest.

Ikke alle Fanta er skabt lige, og denne hjemmelavede version bruger frisk appelsinsaft og zest.

Ikke alle Fanta er skabt lige, og denne hjemmelavede version bruger frisk appelsinsaft og zest.

Blue Plate Sandwich Spread 16 Fl. Oz.

Blue Plate Sandwich Spread 16 Fl. Oz.

Bestil online Blue Plate Sandwich Spread 16 fl. oz. Krukke på www. hemarketsonline. om.

Blå græskar kurv til slik ikon isoleret vektor billede på vectorstock

Blå græskar kurv til slik ikon isoleret vektor billede på vectorstock

Når du ser børn ud trick eller behandler i år, kan du bemærke Blue eller Teal græskar og behandle tasker. Dens en ikke-verbal måde at kommunikere barnet på har særlige behov.

Halloween trick eller behandle blå græskar pail bucket vintage general skum plastik ebay

Halloween trick eller behandle blå græskar pail bucket vintage general skum plastik ebay

Køb græskarpail, blå online til bedste pris på Desertcart. Gratis levering på tværs af Zimbabwe. Gratis afkast 47236402.

Blå græskar øges bevidsthed om børn med autisme på Halloween

Blå græskar øges bevidsthed om børn med autisme på Halloween

Hvis et barn kommer til din dør med et blåt græskar, kan det betyde, at barnet har autisme og ikke kan tale

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Queensland Blue er et mellemstore græskar. Denne sort er begunstiget til brug i scones. DERRUMER TEXTURE egner sig til bagning og kogning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.