7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

Når man tænker på et picnic sæt til 2, tænker vi ofte på en traditionel, romantisk kurv, men vi vil også sørge for, at det er praktisk til lejligheden. God picnic kurv bør omfatte det klassiske picnic design, men det bør også være praktisk og nyttigt. Af disse grunde hedder vi en kvalitetskurvkurv som det øverste tilbehør til at sætte scenen til en romantisk valentinsdag picnic.

Jeg tror også på, at en smuk picnic kurv skal vare i livet. Eller i det mindste meget lang tid. Uanset om du leder efter en kurv for dig selv, eller som den areautiful picnic gave, bør du altid se på kvalitet først før designs romantik.

Dette udvalg af smukke picnic kurve til 2 er baseret på design, kvalitet og inkluderet tilbehør. Kurve, der er lidt anderledes end appel til alle former for picnic romantik fra budget til Luxe for at hjælpe dig med at sætte scenen for de mest romantiske picnics.

Denne picnic sæt til 2 er så smukt det også fremhævet i vores smukke praktiske kurve picnic kurve udgave. Designet med klassiske picnics i det engelske landskab i tankerne, er The Somerset Picnic Basket en deluxe, Woven Wicker Masterpiece.

Læder Accent Straps, Plush Corduroy interiør, og dual låg for at få adgang til den komplette picnic er blot nogle få af de luksuriøse funktioner, der legemliggør romantikken i en klassisk picnic. t leveres også med et matchende fleece picnic tæppe for at fuldføre sættet.

Kvaliteten og raffinementet af den engelske stil Cheshire picnic kurv er picnic perfekt. Cheshire, ligesom Somerset, er designet med langvarige kvalitet og smukke designfunktioner i sin kerne, er livstidsgarantien et testamente til dette.

Smukt håndlavet ved hjælp af Full Reed Willow med robuste, ægte læderstropper og finish, er Cheshire Picnickurven monteret med alt hvad du behøver for en picnic for to plus mere. Hver kurv indeholder:

En unik, slidstærkt lærred finish over en robust træramme giver denne kurv en karakteristisk styleth vævet kurv låg og navy stripe foring ringer sandt i den klassiske romantiske picnickurv. Stilfulde lærredsbærestropper og skifte låsegenskab gør transport af dine picnic godbidder så nemt.

Boardwalk Picnic Basket Set til 2 mangler nogle af de ekstra tilbehør til andre kurve. Det er dog det enkle, nutidige design, hvor appellen ligger. Det er perfekt til improviserede romantiske picnics, dage på stranden eller aftenkoncerterne i parken. Boardwalk Picnic Basket har også picnic-tiden bygget til sidste levetidsgaranti.

Så meget mere end bare en romantisk forestilling, har denne picnickurv tankevækkende kvalitetsafslutninger og leveres med et komplet sæt premium picnic ware for to. Lavet med smukt vævet pil og et fuldt foret plys interiør, detaljer som den matchende antikke hvide med eyelet trimservietter og borddug gør denne kurv endnu mere romantisk.

Understøttet af picnic-tiden, der er bygget til sidste levetid, lover at reparere eller erstatte, hvis defekt af en eller anden grund, gør denne smukke hjerteformede picnickurv en stor romantisk erklæring, især som et jubilæum, bryllups- eller valentins gave.

Denne vævede Willow-konstruerede kurv dual-lid picnic kurv har alt hvad du behøver for en perfekt picnic. Det slidstærke lærredforing og koordinering af bomuldstøj og servietter kommer i forskellige designs, der passer til din picnic fancy, og alle picnic tilbehør er den højeste kvalitet.

Træt af at pakke op den plastikpose eller bære en overdimensioneret køler til snacks og en hurtig frokost? Opdater din opsætning med en stilfuld kurv Designet kun til picnics fra keramikstaden. Vi har en række muligheder, som du vil elske at bruge hjemme, på vejen og ved fodring af venner og familie.

Spis ud i stil med denne chic wicker picnic kurv for to, som også har azipped cool taske rum til mad. Indersiden af ​​låget holder alt nødvendigt for en picnic, herunder en flaskeåbner, drikkeglas og bestik. Det er også tilgængeligt for fire personer.

Denne smukke kurv picnic kurv er foret med linned og indeholder abede bambus fiberplade, en multiuse corkscrew, et stål bestik sæt, glasbobler, elastiske bomuldsstropper og en vandtæt lomme.

Hvem vil ikke se stilfuldt ud, mens de bærer deres snacks? Det er præcis, hvor denne vævede kurv fra antropologe kommer til nytte, alt hvad du behøver, foregår som din i det sydlige Frankrig - du vil helt sikkert se delen.

Uanset om du planlægger et møde med din bestie eller en romantisk picnic med din anden halvdel, har dette sæt alt hvad du behøver. Herunder bestikplader og linnedservietter til to såvel som en salt- og peberkværn og en korkskrue, Fortnum Mason har virkelig tænkt på alt med dette lærred, der bærer alle.

Vi inkluderede også nogle rygsække og bløde kølere. Selvom Moneydont ser så attraktive som de klassiske Willow Kurve, er en ting sikker: De er praktiske, nemme at bære, letvægts og ofte bedre isolerede.

Isolering: Hold mad og drikkevarer kold frisk

For at forhindre maden i at ødelægge, har du brug for et velisoleret rum for at holde mad og drikkevarer frisk og kold i timevis. F Kurven er ikke isoleret, opløsningen er at tilføje genanvendelige ispakker lidt mere tidskrævende, men stadig effektiv.

Fejrer du et jubilæum? Fange op med din bedste ven? Eller gå på en dagstur med din søn eller datter? En picnic er en fantastisk måde at tilbringe tid med nogen speciel, og de bedste picnic sæt til to vil kun gøre oplevelsen mere fornøjelig. høne du tænker på picnic sæt, du er sandsynligvis billedet enten en smuk kurv fyldt med godbidder eller en plettet køligt taske jamfyldt med mad. Uanset hvad, der går til en picnic behøver ikke at betyde budget eller kedeligt. id ved du, at juli er national picnic måned? For at ære denne særlige lejlighed har Kate Conrad, en indvendig specialist fra New Luxury Homeware og Gifting Brand Madison & Mayfair, trukket sammen fem ting for at tilføje en smule klasse til din al fresco picnic. . Uld picnic tæppe.

Kate sagde, den perfekte picnic begynder med et tæppe, der vinker træskygged lounging. Med så mange muligheder, der er tilgængelige, fra Tartan, Bomuld, Fleece, Almindelig og Trykt, siger farvel til dagene med at trække et tæppe fra gulvet i bilen og gøre gør. Y-foretrukket valg er uld. Holdbar nok til at opretholde rastløse børn og lake-gennemblødte kæledyr, en god uld picnic tæppe vil vare i mange en sommersæson. At vælge en kvalitet uldtæppe kan ses som et investeringsstykke, der giver en luksuriøst Soft centerpiece til dine picnics, sommer efter sommeren. . Luksus liggestole

Kate fortsatte med at tilføje, udendørs diners er forkælet til valg, med en række liggestole, sammenklappelige stole og oversize beanbags, hvor man kan tilbagesøge efter at have indsamlet en for mange bid af baguetterne. Eller mig, selvom liggestolen bevarer den samme spændende skoleløs appel som det gjorde, da jeg var barn. Det er symbolsk for hver sommer brugt lykkeligt med en spand og spade eller wading barfodet i en rockpool. Hat gør det til min picnic siddepladser. Liggestole har længe udviklet sig fra billige og munter seaside hæfteklammer, til gorgeously designede og smukt udformede varer. . Hæmmer.

Kate sagde derefter, om hosting eller deltager i en picnic, min ACE-up-the-sleeve-genstand er en hæmmer. En kærligt udtænkt og kureret hæmmer gør dagen mindeværdig, hvilket giver en følelse af opdagelse og spænding. Da hæmmerlåget løftes i forventning, og indpakninger er ivrigt revet ind, kan du nyde tilfredshed på din drik, og se glæden udfolde sig. Ampers har ikke- uhensigtsmæssig fordel ved at fordoble op som udsøgte picnickurve. Så hvis du har pakket lidt for meget, eller du planlægger en sen bindestreg for supermarkedet, giver Hampers rigelig opbevaring til selv den største af sammenkomster. . Melamin spisestue sæt

Kate sagde, så nu har vi vores centerpiece tæppe, hårdttræslækkere arterfuldt placeret langs sine grænser og en kurv hæmmer, der indeholder Homeware-overraskelser. Det er tid at spise. Med en sådan dejlig opsætning, der afventer gæster, ville det være tilgiveligt at bringe det fine Kina ud. Som en erfaren arrangør af alle ting al fresco, være sikker på, at dette er uklogt! I stedet leverer melaminpicnicwarestykker næsten ubrydelige , opvaskemaskinerlige alternativer. Men de fleste glædeligt af alle, de er tilgængelige i design, der afspejler alle de lækre emblems om sommeren. 5. Picnic paraply

Kate tilføjer endelig, en uventet regnbruser under en idyllisk eftermiddag er essensen af ​​den britiske sommer. Men nogle gange, måske alt for sjældent, vejret gaver os strækker sig af ubrudt solskin, der bringer solens fulde varme. N Både Scenarier , vores Frelser er den ydmyge picnic paraply. Og bortset fra sin væsentlige praktiske anvendelse bringer det også yderligere dekoration til din picnic-opsætning, hvilket giver en chic touch til din rustikke forsamling. En god picnic paraply bør være både vandtæt og tilbyde højniveauet af UV-beskyttelse. Han bedste picnic sætter i to 2022just, så du ved, mens vi måske modtager en provision eller anden kompensation fra linkene på denne side, tillader vi aldrig at påvirke produktvalg.

Nem adgang til madlavning: Når du pakker mad til en picnic eller indstiller ting på din destination, vil du kunne se, hvad du gør. Vi foretrak kurve med låg, der forblev åbne. Vi kunne også virkelig godt lide designet af en rygsæk. Det havde to lynlåse sat flere inches fra hinanden, som tillod os at skrælle en bred skår af det isolerede lærred, hvilket skabte en stor åbning i fødevarekammeret.

Sæt med store plader: Større plader er mere alsidige. De bedste målte 9 inches på tværs og havde omkring 6 inches brugbar flad overflade. De var store nok til at holde en smattering ost, brød og kiks eller en fuld sandwich og nogle side retter. Et par sæt havde plader, der var omkring 2 inches mindre i diameter. Deres størrelse var fint til en eftermiddag tilbragte afslappet græsning på snacks, men for lille til at holde et fuldt måltid.

Alle de modeller, vi testede, kom med plader. Nogle havde større plader, der kunne holde fulde måltider, mens andre havde mindre plader, der var bedre for snacks. Vi havde en lille præference for pakker med større platesthey var mere alsidige.
Nyankomne

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Sækken skål er en kvintessensen hawaiiansk fad af marineret, stegt tun tjente over varm ris. Det har uendelige variationer. Ingredienser 1 12 ...

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Nyankomne

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Lær mere

Ofte set

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Cant vælge mellem en quiche Lorraine eller florentinske til din næste brunch Tilføj bacon og spinat til den grundlæggende fyldning for det bedste af begge verdener.

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Skabe lækre smoothies og supper med de bedste blenders rundt

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

Lav let at arbejde med mad og drikke forberedelse med de øverste kanden blendere fra Russell Hobbs, Bosh, ninja, Philips, Kitchenaid og mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.