Lige et øjeblik...

Heldigvis, når jeg får det galt, og vi ender med for mange modne bananer på hånden, Im klar til dem! Jeg har masser af måder at bruge spotty bananer, bananer boller til blender pandekager, banan is til chai banan smoothiesand flere.

modne bananer. potte, modne bananer er i bunden af denne glutenfri banan kage. Ikke alene skal de hjælpe med at skabe vores fugtig, bud tekstur, tilføjer de naturlige sødme til opskriften, som betyder, at vi kan tilføje mindre sødestof til kagen senere. Woot!

Almond Flour Arrowroot. For de tørre ingredienser, jeg bruger en kombination af mandel mel og arrowroot. Den mandel mel holder denne fugtige og lækker, mens arrowroot tilføjer lige nok stivelse til at holde det fra at være for tung og tæt. Sådan en fantastisk kombination!

Chokolade Chips din favorit Milk. Endelig for vores ganache, youll smelter sammen nogle chokolade chips og uanset mælk din familie drikkevarer og nyder. Var mejeri-fri, så vi normalt bruger mandelmælk. Brug hvad du har lyst!

Endelig: chokolade ganache. Der er få ting, jeg elsker mere i livet end en god chokolade ganache, og da chokolade og bananer er allerede bedste venner, dets en af mine foretrukne måder at afslutte min gluten-fri banan kage! Dens temmelig, dens super chocolatey, og dens virkelig let at lave. Igen, ingen fancy færdigheder, der kræves! Youll simpelthen smelte nogle chokolade chips med lidt mælk at løsne det op, hæld det over kagen, lad det satte, og du er færdig!

Tips tricks til den bedste glutenfri banan kage:

ET VIGTIGT OM mandelmel. Mandel mel varierer meget i tekstur og konsistens. Nogle mærker har en langt grovere trummerum end andre. Jeg anbefaler at bruge en meget fintmalet blancheret mandel mel til denne banan kage opskrift, ligesom HoneyvilleorWellbees osv. få den bedste pris for mandel mel på Costco, hvor jeg kan få 3 lbs. for omkring $ 10 vs £ 1 for $ 8-10 på de fleste dagligvarebutikker. Amazon er et andet godt sted at lede. Jeg vil ikke anbefale mandel måltid, som er groft formalet og omfatter mandel skind til denne opskrift. Det plejer at stige så meget og vil have en rodet tekstur og broget farve.

Kan jeg bruge noget ud over ALMOND FLOURNot for denne kage opskrift, Im ked! Alle ingredienserne i vores glutenfri banan kage var beregnet og målt til at rumme mandel mel. Ive fandt, at forsøge at sub i glutenfrie alle formål mel doesnt give samme resultater her.

Mit navn er Gabrielle, og Im grundlæggeren skaberen af Eat Drink Shrink, hvor jeg deler banebrydende plante-baserede opskrifter, anmeldelser, aktuelle oplysninger om ernæring og wellness. Jeg er en klinisk Nutritionist i New York, har afsluttet utallige kulinariske kurser og værksteder , og har en 200-timers yoga certificering fra YogaWorks.

Jeg følte behov for en runde banan kage, så brugte en 20cm rund tin, men havde brug for at koge det i cirka 10 minutter længere. Jeg brugte bananer, at jeg havde frosset de var lidt vandig og kagen var mere tæt end jeg normalt ud. Dræne overskydende vand fra optøede frosne bananer.

Jeg altid gøre en opskrift første gang uden nogen ændringer. Dette var landet godt, men dette er mere som en lys banan brød i tekstur end kage, REAL HEAVY. Ved den anden dag skrabet vi den frosting slukket og bare spiste kagen. Som med alle kager jeg bage 300 grader synes at gøre en mere mørt kage. Denne dej går fra jiggly center til gøres hurtigt og kan have brug for mere ovn tid end opskriften opfordrede til.

Dette er meget smagfuld, ikke for lyse og ikke for tæt. Perfekt sødme. Jeg værdsætter virkelig opskrifter, der kræver en afmålt mængde mosede bananer i stedet forlader mig at gætte, hvad medium banan midler. Jeg har en dobbelt ovn så, bare for sjov, jeg bagte halvdelen af kagen som angivet og halvdelen ved 350 grader og lad afkøle på disken. Der var 6 personer test og vi fandt ingen mærkbar forskel mellem de to overhovedet. Ingen grund til at rense ud din fryser for at gøre dette. Enten måde-det er lækkert.

Denne kage er deeelicious! Absolut en keeper. Jeg tror, der er noget galt med temp. Efter 1 time ved 275 var det stadig ubehandlede. Jeg vendte ovnen op til 300 kogt en anden 20 minutter eller deromkring. Næste gang jeg tror, jeg vil prøve 325 og se nøje. Jeg sprang fryseren og kan ikke tro, at ville gøre det mere fugtigt eller lækker! Rimdannelse er lækker, men jeg brugte ikke det hele på kagen. Jeg har nok tilbage til en lys glasur på en anden kage. Cindy, tak for at dele din store opskrift! ..

Denne kage ROCKS! Jeg har lige lavet denne kage i løbet af weekenden, og det var gået i mindre end 2 dage. Anvisningerne er naturligvis lidt anderledes end de traditionelle kager, men følger dem ret, og du vil blive glad! Det vil så fugtig lækker. Jeg var lidt skeptisk over den lave temp. fordi jeg aldrig har bagt nogen kager lavere end 350 grader. Prikken er himlen! Alt aboout denne kage er perfekt. Faktisk mine drenge vil have mig til at gøre dette på deres næste fødselsdag og hver ferie er der. Også, hvis du ikke har nogen kærnemælk, kan du bruge en kop almindelig mælk 1 spsk. citronsaft eller hvid eddike. Mix lad det sidde i stue temp. i 5 min. Jeg aldrig købe kærnemælk, fordi jeg næsten ikke bruge det til noget. Men, du bruger så meget af kærnemælk erstatning så meget som du kan med denne opskrift. Jeg lærte dette trick fra en madlavning kanal.

Jeg lavede denne kage i dag og WOW. Jeg har glemt at gøre det piskning af smørret adskilt, og jeg halverede opskriften. Andre derefter, at jeg fulgte opskriften præcist. Viste sig perfekt. Fugtig, fremragende smag, og lyset flødeost smag var fantastisk. Jeg uheld tilføjet omkring en spiseskefuld for meget smør til frosting, men det var fantastisk. Rave anmeldelser fra søn og mand. Rejoyce til indsenderen og skaberen af opskriften. En konkret keeper. Tak for at dele dette. opdatering: lige ud af nysgerrighed Jeg lavede opskriften igen og bages ved en højere temp. Stor fejltagelse. Opskrift er perfekt som den er. Bag ved foreslået tid og temp. Kommer ud af en lys farve og er fugtigt og luftigt. Hvis du ikke følger de trin, som er rettet til at blande ingredienserne sammen din kage vil være mere tæt som en banan brød; taler af erfaring.

Jeg vil også gerne at fryse citronskiver til brug i vand, cocktails og madlavning hele året rundt. Jeg har generelt et par oflarge gallon poser fyldt med citron kiler nedkøling i min freezerat ethvert givet tidspunkt. ts så praktisk at havea frosne kile til pop ind i mit isvand eller kaste et par skiver på toppen af nogle laks filetsbefore bagning.

! Og selvfølgelig, jeg elsker at bage med frisk citrus En af mine yndlingsopskrifter er thislemon banan brød. En variation af min moms oprindelige opskrift, dens den perfekte mængde af søde med blot theslightest antydning af tærte. Dens friske og flavorful og dejlige. Yum, yum, yum!

Dens så yummy og fuld af Lemony goodnessall på sin egen og jeg kan lide at spise det almindeligt, let opvarmet, men du kan top med smør, fløde, ost eller med en simpel sukker glasur. Kaste i nogle birkes, chia frø, nødder eller hvid chokolade chips til at blande tingene op. Nogen måde du tjene det, er det helt sikkert blive en dejlig lille bid af solskin.
Nyankomne

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Brug modne bananer for den bedste smag er det ligegyldigt, om de er sorte på ydersiden Opskrift fra AGA Demonstrator Dawn Veje.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Brown Sugar Muffins er en enkel, men velsmagende muffin at gøre. Fra start til slut de tage 30 minutter, perfekt til weekend morgenmad.

Banana Havregryn Muffins

Banana Havregryn Muffins

Nutfree, eggless, veganske banan havre muffins er perfekte til måltid prep. De bo godt i køleskabet og smager fænomenal på snack tid. Nyd en perfekt skole snack eller en til dit kontor madkasse.

Simpelthen perfekte bananmuffins

Simpelthen perfekte bananmuffins

Stor opskrift på bananmuffins uden ovn. Jeg plejer at bage denne muffins til mine døtre frokostkasse ... UT Hun spiser hjemme på samme måde som meget sundt snack kan gøre det lettere .. Weasketogether

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Dette er vores foretrukne familie opskrift på super fugtig banan brød gjort særlig med minichocolate chips rørt i dejen. Børn gå amok til det

Creme creme banan og valnødbrød

Creme creme banan og valnødbrød

Dette er den bedste bananbrød Weve nogensinde lavet den sure creme tilføjer fugtdensitet til denne virkelig fantastiske søde brødopskrift. Du vil elske hver bid

Nyankomne

Vegan Peanut Butter Banana Oat Muffins

Lær mere

Ofte set

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Low Calorie Banan Oat Muffins er lavet uden mel eller olie og ikke tilsat sukker. En sund muffin lavet i en blender, fugtig og lækker

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Ingen mel ikke noget problem Denne lækre opskrift bruger havre som grundlag for smeten og gør en påfyldning morgenmad eller midmorning snack.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Banana Pancakes Eggless

The Best Vegan Banana Pancakes

The Best Vegan Banana Pancakes

Find Banan og Peanut Butter Vegansk Pandekager på ALDI.

Peanut Butter Banana Bread Swirl Muffins Flora Vino

Peanut Butter Banana Bread Swirl Muffins Flora Vino

Uopløseligt sundt jordnøddesmør Banan muffins, der er oliefri, vegansk, mælkefri, lavt sukker og pakket med vegansk protein

Banan, kokos og pære brød Sund opskrift WW Australien

Banan, kokos og pære brød Sund opskrift WW Australien

Youll elsker denne lækre, sunde, lav sukker banan brød tilsat pære jordbær. Dens en stor morgenmad eller når som helst snack.

Apple Banana Bundt Cake Opskrift

Apple Banana Bundt Cake Opskrift

Denne opskrift er hurtig at kaste sammen og bruger ingredienser, du sandsynligvis allerede har i dit køkken, hvilket gør det til den perfekte ting at piske op, når du har brug for en lastminute, imponerende skål.

BananaPear Muffins

BananaPear Muffins

Som en college kid, det er svært at få morgenmad i før at 08:00 regnskab klasse. Så jeg har et forslag krydret banan pære boller. Lav et parti af disse fyre søndag aften, og du har fået en takeaway morgenmad klar til hver dag i theweek. Disse muffins vil blive venter på dig

Sådan bruger du bananer i haven

Sådan bruger du bananer i haven

Tjek disse nemme måder at bruge bananskræl i haven, så du kan nyde alle de næringsstoffer, de tilbyder

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.