Absolut tilføjer til sin førende smag sortiment med den forfriskende nye Absolut vandmelon

Disse cookies bruges til at hjælpe med at forhindre dig i at se irrelevante reklamer. De bruges til at annoncere Waitrose Partners elementer, når du besøger andre hjemmesider baseret på, hvad du har læst et eller købt.

Det lyder fantastisk, jeg har det gemt til min 21 års fødselsdag denne september 11., Hvordan ville det smager med kokos tilføjede, eiher kokos rom eller bare flager blandes i jeg tror jeg vil tilføje det og lade dig vide.:

Fremstillet det første parti af dette som anvist i opskriften, brugte Midori, vi kunne lide det en ganske bit-men gjorde det andet parti med limesaft og nogle kalk gejst, og vandmelon Punktering --- alt for søde. Så denne tredje gang vi fundet den perfekte blanding for os, som er at bruge Midori og erstatning limesaft for citron med lidt citronskal, også. Yummy og tak for opskriften.:

Hej, Tak for at dele! Elsker det! Jeg læse en anmeldelse. ept, 12,2008. Jeg kan ikke se, Rum i dette. Alle på min B-Day Party ønskede at vide, hvordan jeg gjorde det?!? De nød virkelig det hele! Så jeg var nødt til at fortælle ! Når det er godt som dette ! Jeg altid 's Del! Min sidste revision var forkert! Mit Puter, er meget gammel! Så det gik ikke igennem correctily. Jeg truely give det fem!

Wow, hvad en stor frosne drikke! Coladas er for opfedning, margaritas og daquaries har for meget sukker. Dette er sådan en forfriskende alternativ og så lækker! Vi køber en margarita maskine Soley for disse Vandmelon slushies. Tak for opskriften! : Af den måde, jeg anbefale cubing vandmelon først derefter fryse så godt.

Disse viste sig temmelig velsmagende men virkelig sød! Det er ikke en dårlig ting, jeg bare ikke vant til at drikke søde, frugtagtig drikkevarer. Jeg gjorde som skrevet, og de virkelig pack en punch og har en stærk vandmelon smag også. Min frugt var endnu ikke så sød Jeg var suprised, men melon likør virkelig bringer ud smag. Jeg har glemt at fryse mine briller, skal du sørge for at fryse fordi drikkevarer begyndt adskille hurtigt. Meget flot sommertid drik, tak for deling:

Absolut, UKs nummer et Premium Vodka, har lanceret en lækker ny variant med en frugtagtig vandmelon pift. Absolut Vandmelon fejrer en af de mest forfriskende smag af sæsonen, at udnytte den øgede demandfor vandmelon smag alkoholholdige drikkevarer, som er vokset + 63% YoY. han tropiske tørstslukker vil være tilgængelig på hylden fra 15thMarch.

Det krystalklare væske med Absolut Vandmelon er frisk og frugtagtig, med naturlig sødme og ingen kunstig aroma. Dens intens aroma og komplekse noter af vandmelon tilbud alsidighed på tværs af en bred vifte af tjener, herunder blandede simpelthen med limonade og en skive lime eller i en spritz. Absolut Vandmelon har en let reduceret ABV af 38 for en forbedret smagsprofil gør det det perfekte mixer og cocktail ingrediens.

forfriskende smag profiler fortsat den mest populære præferencer til cocktails, mens vandmelon er en voksende cocktail smag tendens med Google-søgninger for Watermelon Cocktails voksende 194% siden juli 2022. Vandmelon er også blandt de top 5 foretrukne smag profiler til Gen Z, med stærke associationer til sjov og tilknyttede wellness egenskaber og Absolut Vandmelon tilbud mindre end 99 kalorier per portion *.

Vodka forbliver den øverste Spiritus i de britiske off-trade andAbsolutleads afgiften som No. aromatiseret vodka rækkevidde, vokser 49. % Værdi i blomstrende kategori. Absolutcontinues at tilføre værdi til den aromatiseret vodka kategori som mærket dominerer med en 37% værdi aktie.

Absolut Vandmelon vil være tilgængelig i en 70 cl format fra 15thMarch i Tesco, og på tværs af andre større supermarkeder fra april. Det er også tilgængelig nu for convenience detailhandlere gennem store grossister, RRP Â £ 20.

Forberedelse: Hvorfor ikke prøve at lave en Absolut Vandmelon Spritz? Ingredienser: Ice Cubes 30 MLA Absolut Vandmelon 90 MLA Mousserende vin 4 Chunks Vandmelon 6 MLA Simple Sirup Mint Leaf Sådan blande: Muddle de Vandmelon terninger i en shaker og tilsæt vodka og den simple sirup. Fin si over i en vin glas og top det op med mousserende vin. Pynt med en skive vandmelon og mynte kvist.

Anden information: Energi 28 x 25 ml 25 ml 217 kJ / 52 kcal 100 ml 870 kJ / 210 kcal 26. UK enheder pr flaske Den britiske Chief Medical Officers anbefale voksne ikke jævnligt drikker mere end 14 genstande om ugen. Nyd ansvarligt Drinkaware. o. k

Alkohol Enheder Information: 26. UK Enheder per flaske Nyd ansvarligt Den britiske Chief Medical Officers anbefale voksne ikke jævnligt drikker mere end 14 genstande om ugen Energi 28 x 25 ml per flaske 25ml 217 kJ / 52 kcal 100 ml 870 kJ / 210 kcal Drinkaware. o. k

At bringe dig, at vandmelon sødme withzero tilsat sukker, Absolut Vandmelon er uden tvivl vores nye sommer favorit. Den forfriskende smag af søde vandmelon gør det til en nem at mix skal have, perfectfor baggård partier eller verandaen nedkøling ens.

Den perfekte sommer smag, der skal nydes med venner eller den perfekte gave. Delicously glat og tilfredsstillende, med et naturligt forfriskende vandmelon smag. Prøv Absolut Vandmelon og limonade med en skive lime.

Absolut Vandmelon er bestemt til at være den foretrukne smag af sommer. Den forfriskende smag af søde vandmelon gør det til en nem at mix sommer drink, perfekt til en BBQ i garen eller en socialt afstand indsamling.

Som med alle Absolut Vodka er, er det let nippede lige ud af fryseren. Men hvad med blot at tilføje nogle Feber-Tree Premium limonade og en skive lime? Det giver en lækker forfriskende sommer drik.

Vær med folk som passionsfrugt , fersken og grapefrugt som eksisterende varianter i Absolut indsamling, er Absolut Vandmelon designet til gejst op en simpel vodka sodavand eller vodka tonic drink. Med ikke tilsat sukker eller kunstige smagsstoffer, det 38 procent ABV en sværvægter, men en forfriskende en alligevel .

I 2020 Malibu introducerede Malibu Jordbær, hvilket resulterede i rom mærker mest succesfulde smag lancering til dato. Malibu har til formål at fastholde momentum med dette års vandmelon udgivelse, som debuterede i april. Lavet med naturlige vandmelon smag, Malibu Vandmelon skildrer sommer i en flaske, der kombinerer opvarmningen varianter af Caribbean rom med saftig frugt findes på sommerens begivenheder fra stranden dage til baggård grill, alle ved 21 procent ABV.

Opskrift: 1 del vandmelon Malibu; del limesaft; ¼ del simpel sirup; 2 dele soda vand. Tilføj alle ingredienser i en shaker med is. Ryst indtil koldt og stamme det i et glas. Pynt med en skive vandmelon.

Brug alle naturlige ingredienser, herunder reelle frugt og koldt destilleret planteekstrakter , Grey Goose lancerede Grey Goose Essenser tilbage i februar, med vandmelon og basilikum som en af de tre premiere varianter. Vodka er 30 procent ABV, skabt til lys nipper der er samtidigt dugfrisk som følge af melon, og pebret, fra haven-frisk basilikum.

Viser sig i Vizzy Hard seltzers nye sort pack, mærkevarer Variety Pack 2, Vizzyrenowned som den første hårde Seltzer med antioxidant vitamin Cblends vandmelon og jordbær til en sød blanding af somre foretrukne frugter.

Ved at klikke på Accepter alle accepterer du, at Yahoo og vores partnere vil gemme og / eller få adgang til oplysninger på enheden ved hjælp af cookies og lignende teknologier og behandle dine personlige data, for at vise tilpassede annoncer og indhold, til ad og indhold måling, målgruppeindsigt og produktudvikling.
Nyankomne

Den bedste autentiske Kylling Korma

Den bedste autentiske Kylling Korma

Sådan Fix for meget hvidløg Heres Sådan nedtone det

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Achiote på engelsk oversættelse

Achiote på engelsk oversættelse

Alt om Achiote kender din Spice Annatto Bixa Orellana Lær om historie, bruger sundhedsmæssige fordele ved Annatto Spice og dens kilde Achiote Plant.

Annatto Oil Roucou, Achiote

Annatto Oil Roucou, Achiote

Denne nemme opskrift på Annatto Oil, som bruges til at smag mange Puerto Rica retter, kommer sammen på kun 40 minutter.

Sådan laver du Achiote Oil

Sådan laver du Achiote Oil

Denne essentielle latinamerikanske ingrediens bringer smukke Yelloworange Tint og subtile jordagtige smag til alle slags retter.

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Hvis du ikke kan finde denne latinske ingrediens i butikken, skal du bruge denne nemme opskrift at lave din egen Standin krydderi blanding derhjemme.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Få og dele bedste opskrifter om opskrifter med acini De Pepe med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

En af mine favorit supper vokser op var italienske bryllup suppe. Jeg elsker de små kødboller og acini di pepe pasta i det. Det var den ultimative komfort mad. Det alsocame i en dåse. Lol.

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

En Opskrift på tomat og chorizo Acorda der indeholder chorizo

Nyankomne

Omsorg for container squash plantning squash i potter

Lær mere

Ofte set

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Den perfekte side parabol, denne søde agern squash kokke op i cirka 25 minutter ved hjælp af en elektrisk trykkoger.

Grillet Acorn Squash Bedre Grill Blog

Grillet Acorn Squash Bedre Grill Blog

Prøv denne opskrift på grillet Mapleglazed Acorn Squash fra Mountain View Country Market. Få alle dine Bulk Food Ingredients på Mountain View Country Market i Chuckey, TN

Hjælp os kontrollere reelle besøgende

Hjælp os kontrollere reelle besøgende

Et par ideer og tips til grill i efteråret

Maple stegt Acorn Squash Soup CityLine

Maple stegt Acorn Squash Soup CityLine

Denne cremet ristede acorn squash suppe er adskilt i spiselige stegte acorn squash skåle til et super sød og hyggeligt faldmåltid

Middelhavet Fyldt Acorn Squash og Squash Pasta Heinens Supermarked

Middelhavet Fyldt Acorn Squash og Squash Pasta Heinens Supermarked

Cheesy Acorn Squash pasta er en sund tage på Mac og ost. Acorn squash giver en ekstra cremet tekstur til skålen. Perfekt til efterår

Maple Cayenne stegt Acorn Squash Dise op snavs

Maple Cayenne stegt Acorn Squash Dise op snavs

Så nærende som de er velsmagende.

Acorn Squash og Kale Soup Moderigtigt Foods

Acorn Squash og Kale Soup Moderigtigt Foods

Kartofler, squash og hvide bønner kombinere en væsentlig maindish suppe. Pancetta er italiensk saltede bacon. Hvis du ikke kan finde det, vil 2 strimler af røget bacon arbejde.

Caramelized ananas gammeldags opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Caramelized ananas gammeldags opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Denne nemme opskrift på karameliseret ananas går godt med pund kage og is.

Creamy Balsamic Dressing No Oil

Creamy Balsamic Dressing No Oil

Creamy Honey Balsamic Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.