Hjem Tip og Tidløse Tips

Du kender boringen: Stop de første par myrer fra at marchere i dit hjem eller lejlighed, og du kan bare holde dem alle sammen for godt. Lad de første par myrer gå, og de kan sandsynligvis rapportere tilbage til deres venner og vise dem vej inde. Så hvordan kan du slippe af med myrer, før de overtager? Ligesom at slippe af med mus, er det ikke sjovt, men det er helt muligt. Her er et par naturlige midler til at helbrede din lejlighed af myrer.

Hvis du er lidt mere tålmodig eller ikke har noget imod at prøve et par gange for at slippe af med myrerne, prøv at fylde en sprøjteflaske med 50 vand og 50 hvid eddike. Sprøjt myrerne, mens du ser dem, og prøv også at finde myrhappen. Kombinationen tager generelt et par gange for at dræbe myrerne, men det virker. Bare vær tålmodig; Du skal muligvis lave et par runder af sprøjtning, før du ser resultater.

Er du træt af at se myrer i dine tørre varer, idet stier kryber på tværs af gulvene i dit hus eller på fortovet af indkørslen? Er du altid nødt til at spore hvert korn af faldet sukker i håb, en besøgende sukker myrer ikke finder det?

Naturlige måder at slippe af med myrer dækker mere jord og reducer din ANT Infestation hurtigere. Men hvad gør naturlige repellenter bedre end kommerciel ant repellent? Det er alt i listen over ingredienser.

Kan du dræbe myrer med talkumpulver?

Stænk babypulver direkte på myrer, som du ser i dit hjem. Ifølge Dan Stein i Dan's praktiske vejledning til mindst giftig hjemme skadedyrsbekæmpelse, myrer ånde gennem deres hud og babypulveret tæpper det op. Dette er en hurtigere metode til at dræbe myrerne.

Hvorfor er myrer bange for babypulver?

Løsningen? En tynd linje af talkumpulver på og omkring de steder, hvor myrerne kommer ind. Det er meget tørre, hvorfor det er brugt som babypulver, så babyer, der dæmper deres bleer, kan være tørre og ikke få blæseudslæt. Myrer kan ikke lide det, og de vil ikke krydse en linje af det.

Hvordan kan jeg slippe af med myrer permanent ?

Kalk er lavet af calciumcarbonat, som i det væsentlige er great-up muslingeskaller. SFGATE nævnt duft også, rapporterer, at myrer ikke vil krydse en kridtelinie, fordi den forstyrrer deres evne til at følge duftstier efterladt af andre myrer.

Er baby pulver godt til at dræbe myrer?

KÆRE JOAN: Vedrørende din kolonne på myrer i badeværelset: Becausethe myrer kommer i løbet af tørke på udkig efter vand og derefter kommer i løbet af regntiden, fordi deres reder er oversvømmet, det er svært at forsegle alle revner og mellemrum de kan komme igennem.

Vi kunne ikke bruge spray i mange år, fordi vi havde en Falcon en Uddannelsesmæssigt Fugl vi husede og bruges til Raptor Migration Project  og vi havde også besøgt raptorer, som vi husede, mens vi tamede dem ned For Uddannelsesmæssig Brug. Fugle er følsomme for toksiner, og du kan ikke bruge nogen form for myr eller bug spray omkring dem.

Endnu værre, i vores tilfælde ville vores resident falcon tømme væk dele af en chick eller mus, hun kunne ikke lide i revnerne mellem vinduet og Thejamb. Myrer ville streame til det op på siden af ​​huset som om det var en McDonalds nær en motorvej.

Ved første udseende af myrer, sæt en linje en halv tommer til 2 inches bred de vil ikke krydse det for at gå tilbage til reden for at bringe de andre. Og hvis de allerede kommer ind, vil det stoppe dem. De vil ikke overleve selv det lille beløb, hvis de træder i det.

Ant fælder fungerer godt, men jeg har aldrig brugt dem omkring vores fugl, fordi jeg ikke kunne få sikkerhed fra nogen, at giftet i dem ville være i den omkringliggende luft. Plus, en beholder med talkumpulver koster meget mindre.

Du kommer hjem fra arbejde for at se ikke mindre end 100 myrer, der kryber over din køkkenbord, trukket til en stor Glob af gelé, der har hærdet. Krummer og en jordnøddesmør dækket kniv i den anden ende af tælleren viser, at dine børn faste PBJ sandwich til frokost og nu myrer høster fordelene.

Dine børn Iværksætter Ånd førte til en improviseret limonadeholder. Dømmer af den gritty tekstur i dit køkkengulv, du overbeviste dit barn sødt krukken af ​​limonade ved at kaste håndfulde sukker i krukken fra hele rummet.

Mens dette kan være lidt af en overdramatisk beskrivelse, betyder sommeren børnene er hjemme hele dagen, snacking, får drikkevarer og gør messer, og da sommeren også når myrer er mest udbredt, er det en kombination, der kan føre til Til en myr angreb Hurtig! Lær at forebygge og slippe af med myrer sikkert og naturligt med disse nyttige tips!

Bland lige dele vand og hvid eddike i en sprøjteflaske og brug til at rengøre, hvor du ser myrer. Du kan bruge den på dine tællere, synker, og ethvert sted, hvor myrer kan gå, såsom pantryhyller og også bruge det til at moppe med.

Brug diatomé til fødevarekvalitet, et fint, siliciumbaseret pulver, hvor du ser myrer, kommer ind, såsom omkring vindueskarme og under dræn. Pulveret tørrer olierne og fedtstoffer fra omkring myrens exoskeleton, hvilket får det til at skrumpe og dø.

Opret en sikker ant fælde ved at blande pulveriseret sukker med bagepulver og placere det i lavvandede bakker, som krukke låg, flaskehætter eller endda stykker af pap . Mens bagepulver er toksisk for myrer, maskerer sukkeret enhver advarsel, de kan få, så de spiser det og tager det tilbage til deres koloni. Bemærk: Du kan bruge Borax i stedet for bagepulver, men Borax kan være farligt for børn og kæledyr, så bagepulver er en sikrere mulighed.

Mens du kan dræbe og afvise myrer, forhindrer den bedste ting at forhindre dem i at komme ind i dit hjem i første omgang. Uanset om du har almindelige myrer, eller de større tømrer myrer, skal du handle hurtigt, før problemet spredes. Mens mange af handlingerne over sprøjter citrus, sprinkler mad-grade diatoméjord omkring grænsen til dit hjem, og hælde eddike, hvor du ser myrer, er en midlertidig løsning.

Ofte, når myrer løbende kommer i dit hjem, det er fordi der er en angreb på ydersiden. Ringer et Raleigh Pest Control Company til at behandle ydersiden af ​​din ejendom, sikkert udrydde Ant Mounds i din gård, og give en grundig, strategisk metode til skadedyrsbekæmpelse er den eneste måde at virkelig forhindre myrer i at komme ind i dit hjem.

Hvordan slippe af med myrkolonier i gården?

Hvad er dette? Hjemmelavede bagepulssprayer kan tage længere tid at dræbe myrer end de kommercielle myrens baits. Jo mindre angreb Myrer kan behandles inden for 2 til 4 dage, mens den større angreb kan kræve mere end en uge. Bagesoda spray dræber myrerne umiddelbart efter ansøgning .

Hvad sker der, når myrer spiser bagepulver?

Opskriften er stort set den samme, der kombinerer ½ kop vand med 1 kop sukker og 2 spiseskefulde borax. Du hælder blandingen i en lille plastbeholder og pokehuller i låget med et lille par saks. Myrerne vil krybe i at lede efter agn, i sidste ende overfor deres død.

Hjælper babypulver med at slippe af med myrer?

Sammen med myrer er et problem, er kemikalier også meget giftige for børn og dyr. Så ved hjælp af kemikalier til at fjerne myrer er det ikke den bedste løsning til at beskytte dem. Således har vi samlet en liste over måder at fjerne myrer naturligt og permanent for at sikre en smuk gård og en sikker baggård.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vær tålmodig, foretage nogle smarte justeringer og nyde dit hårde arbejde.

Mini Muffins Vs Regelmæssig Muffins Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Mini Muffins Vs Regelmæssig Muffins Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Mini Muffins Vs Regelmæssig Muffins Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

50 måder at bruge en dåse af sødet kondenseret mælk

50 måder at bruge en dåse af sødet kondenseret mælk

Kondenseret mælk er et valueadded mejeriprodukt fremstillet af den partielle fordampning af vand fra pasteuriseret mælk. Det er en tyk og cremet væske, der er en væsentlig bestanddel af chokolade påfyldninger, fudge og nøgle lime pie.

Lemon Basil shortbread Cookies

Lemon Basil shortbread Cookies

Lær at lave dybt flavorful og astonishly let hjemmelavet basilikum pesto Hurtig og alsidig, kan pesto bruges i mange forskellige opskrifter.

Addicting Granny kage opskrift mad. om.

Addicting Granny kage opskrift mad. om.

Eftermiddag Bagning Med Bedstemor er en opskrift curation hjemmeside for hjemmet bagere. Vi er specialiseret i desserter, brød, kager, slik og meget mere.

Min Grannys Bagning Book Walmart. om.

Min Grannys Bagning Book Walmart. om.

Denne traditionelle skotske tablet opskrift er nemt med et par nyttige tip Dens let at gøre skotsk tablet derhjemme, hvis du følger disse trin.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Irland er fuld af hjertelige opskrifter. Bagning dit eget brød har længe været en tradition i irske køkkener. Se på vores opskrifter, som du kan gøre hjemme.

Kan nonstick pander gå i ovnen

Kan nonstick pander gå i ovnen

Lær hvad du skal undgå, og hvordan du plejer din nonstick-køkkengrej eller bageware for at holde dem på udkig og arbejde som de helt nye.

rødvin pocheret pære chokolade kage bagefeeten

rødvin pocheret pære chokolade kage bagefeeten

Tilføj rødvin til gryderet, steaks og saucer, og du vil blive belønnet med en lækker rig smag. Se vores udvalg af toprerede røde vinopskrifter.

Nyankomne

20 bedste gulerod desserter

Lær mere

Ofte set

The Best 10 Honduran nær Bullock Texas State History Museum i Austin, TX Yelp

The Best 10 Honduran nær Bullock Texas State History Museum i Austin, TX Yelp

Oversættelser i forbindelse med Baleada i PortugoesEnglish fra Reverso kontekst Gabrielle Giffords, Foi Baleada Na Cabea.

Honduran Tortilla Opskrift Download YouTube Videoer MP3 og MP4

Honduran Tortilla Opskrift Download YouTube Videoer MP3 og MP4

Baleadas Hondurenas Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Baleadas EXPRESS, San Pedro Sula Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Baleadas EXPRESS, San Pedro Sula Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Den enkle endnu lækre honduranske baleada er en klassisk mad lavet i hjem og ved gadesælgere. En tyk mel tortilla er fyldt med ...

Balkanstyle Moussaka

Balkanstyle Moussaka

Moussaka med kød og kartofler, Balkan stil opskrift Prøv denne Moussaka med kød og kartofler, Balkan stil opskrift, eller bidrage til din egen.

Syltede Roer Brug Bejdsning Spice

Syltede Roer Brug Bejdsning Spice

Gem denne Spicy syltede rødbeder opskrift og mere fra Ball Blå Bog Guide til Bevarelse til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Soltørrede tomat balsamico kylling Skinny Alfredo The Balancing Act

Soltørrede tomat balsamico kylling Skinny Alfredo The Balancing Act

Denne craveworthy Balsamico svamp Ravioli Alfredo tager ravioli til det næste niveau ved at tilføje flavorful balsamico svampe og cremet hjemmelavet Alfredo sauce

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.