10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

Indhold:

  1. Ikke alene ramte dette keramiske lag krus mærket på funktionalitet , det giver dig også mulighed for at tilpasse langt ud over størrelse. For det første kan du vælge den ønskede lågtype: en med en knapfrigivelse eller en med et indbygget halm. Derefter kan du designe det, så det hele er monokrom, du får at vælge imellem en flok meget smukke, dæmpede farver eller så kroppen, låget og knappen er alle forskellige farver. Det er sjovt at lege med.

    Haley Boyd, Designer og Bæredygtighed Enthusiast Maxine Builder, Strategist Editor Allie Caran, Produktchef hos Barista Valet Caleb Chauncey, Tidligere Barista på East Pole Coffee Co. Ryan Fisher, Direktør for Kaffe og stegning på GoodboyBob Kaffe Joanna Lareau, Kaffe Manager hos Stumptown Noah McKeown, General Manager AT GO GO EM TIGER JERAD MORRISZ, medstifter og co-administrerende direktør for Sightglass Coffee Em Orendorff, Tidligere Manager Atâ intelligentsia Kaffe vil pratt, grundlægger og ejer af Tandem Coffee Roasters Samya sagde, tidligere barista- Træningschef på Fairgrounds Coffee & Tea Sara Shacket, Tea Konsulent

    Yeti er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, og mens den er på den pricier side, viser denne tumbler næsten 20.000 glødende anmeldelser, at det er helt det værd, hvis du vil have dine drikkevarer til at blive kold i mindst 24 timer. Ja, du læser, at Rightthanks til dens dobbeltvæg, vakuumforseglede isolering, vil drikkevarer forblive varme eller kolde i dette fartøj indtil den sidste SIP. Endnu bedre, det er opvaskemaskine sikkert, BPA-fri og leveres med et spil-prospekt skyderlåg til den bedste drikoplevelse.

    Sikker på, at dette isolerede krus har det grundlæggende: som enhver god tumbler, dens dobbeltvæggede, vakuumisolerede og dens form bør passe de fleste kopholdere, så du kan bringe det med dig på dine rejser. Det har også det ekstra element i kobberforing, men alligevel virker, der virker utroligt godt for varmefastholdelse. Der er to bekvemme strøer for at gøre nipper på gangen meget lettere, og den teksturerede pulverbelægning er beregnet til at forhindre dig i at brænde dine håndværker, hvis din drikke er piping varm.

    Contigo autoklose shake go isolated tumbler

Et isoleret vin glas eller tumbler vil give dig mulighed for at nyde din drink ved den rigtige temperatur, mens du er væk fra hjemmet. Ved at holde din chardonnay afkølet indtil den allerførste SIP eller en vinterlig mulled vin dampning i timevis, skal disse - have varer til picnics, udendørs arrangementer og meget mere.

For at sikre, at din mulled vin forbliver rørsystemer varmt på bålnat, og dine RO'er rammer alle de rigtige noter om sommeren, er denne købsvejledning her for at hjælpe! Vi har fremført alle de vigtige tumbleremner, som materiale, isolering og størrelse, så du ved, hvor din vin er på vej.

I den nuværende tendens til isoleret drikkevarer har definitionen af ​​en tumbler været snarere strakte , og vi er alt for det. Traditionelt blev en tumbler defineret af et praktisk stykke drikkevarer med lige sider og intet håndtag eller stamme.

Vin tumbler i dag har stadig ikke et håndtag eller stamme, men i stedet har elegant buede sider og en flad base for stabilitet. Når det er sagt, kan du finde tumblere med stængler, der formår at bevare appellen af ​​at drikke fra et vinglas, med praktiskiteten af ​​en isoleret kop.

Isolerede tumblers er primært bygget af premium, rustfrit stål af fødevarekvalitet. Sammen med at være shatterproof og holdbar nok til at påtage sig drikke udflugter, er rustfrit stål perfekt til drikkeisolering.

Dobbeltvægsøvsuering er branchens standard, da det skaber et vakuumt vakuum mellem bægerets udvendige og indvendige vægge. Det er dette rum imellem, der er tom for luft, der giver isolering, ikke det materiale, der bruges til væggene.

Rustfrit stål er ideelt, fordi det ikke behøver at blive fortykket for at være stærk. Dette sikrer nok plads til begge vægge uden at resultere i en voluminøs og besværlig Tumbler. Plastik er populær for sin lettere vægt. Det er dog mere tilbøjelige til at bryde, og selv når dobbeltvægget vil plastik ikke holde din drik temperatur reguleret for så længe.

Check for at se, hvor længe tumbleren vil være i stand til at holde dine drikkevarer varmt eller koldt. Isolering har en meget lettere tid på at holde varmen ud end kulden, hvorfor du finder, at tiden ofte er meget varierede.

De fleste rustfrit stål tumblers vil være i stand til at holde drikkevarer varmt i mindst tre timer og koldt i mellem seks og tolv timer. Tiv, den udetemperatur og betingelser vil spille en rolle i deres effektivitet, hvilket gør disse timings en generel vejledning, snarere end en præcis videnskab.

Plastiske tumblers kommer normalt ikke med nogen information om effektiviteten af ​​deres isolering. Du bør dog ikke forvente meget mere end en eller to timer for både varme og kolde drikkevarer.

Størrelse betyder i vin tumbler verden, og vi diskuterer strengt det samlede volumen vin, som hver tumbler kan holde. Vin tumblers måles i ounce, startende ved 8 oz, som er lidt under 250 ml, stigende i 2 ounce trin på op til 14 oz eller ca. 400 ml.

Ingen kan lide at drikke vin ud af en plastikkop. Cheekis New Wine Tumbler er det bedste, rustfrit stål alternativ, der vil holde din drikkekold til den sidste nippe selv på de smukkeste af nætter. Lavet af rustfrit stål af fødevarekvalitet, har TheCocktailtumbler også et stænksbestemt klart låg samt et pænt lille sipp halm til de forfriskende cocktails.

Stemløst isoleret vinglas er letvægts, nem at bære og kan nemt passe håndtasker. Slap af engangs plastikkopper, der skader natur eller glas kopper, der nemt bryder! Brug det som en vin glas tumbler, gin og tonic tumbler eller til cider.

Med over 40.000 kundeanmeldelser er der ingen mangel på roser for denne enkle moderne tumbler. Det er også nummer én bedst sælger på Amazon i kategorien af ​​isolerede tumblers. Fås i fire størrelsesmuligheder, hver tumbler leveres med et halm låg og flip låg, så du kan nemt drikke både varme og kolde drikkevarer.

Denne dobbeltvægs støvsuisolerede krus holder indholdet varmt eller koldt, mens du også Beskyttelse Dine hænder fra indersiden temperatur. Et håndtag tilføjer også en ekstra støtte til transport. Magslider-låget vil hjælpe med at holde varmen i eller kan åbnes for at hjælpe drikkevarer køle ned hurtigere. Både kruset og låget er opvaskemaskine sikkert for nem rengøring.

bedst isolerede rysteapparatet vin: brmate uncork'd xl oz vin glas tumbler med stænktæt låg

Fås i solide farver samt sjove mønstre, dette budget-venlige indstilling leveres med både låg og sugerør. En korrekturlæser delt, at denne billige tilholder har udseendet og fornemmelsen af en meget dyrere termokop. Det anbefales, at det vaskes i hånden for de bedste resultater.

Undgå pletter fra at drikke on-the-go med Contigo s Autoseal-teknologi, der forhindrer spild og lækager. Sip din drink med et tryk på en knap, der sæler, når du ikke drikker. Du kan også låse på knappen, mens de rejser for at undgå ulykker . Det holder væsker varme i op til 5 timer og koldt i op til 12.

Thats fordi rustfrit stål tumblere betragtes nul-affald og miljøvenlig, fordi de er genanvendelige. Du kan tage dem med dig til cookouts, caféer og endda smoothie standsand undgå alle de plastik for at gå kopper. Sådan en fantastisk måde at sænke dit kulstof-fodaftryk!

Thats fordi rustfrit tumblere stål indeholde en dobbelt væg, og undertiden tredobbelt væg isolering, som forhindrer varmeoverførsel. Denne teknologi holder din drikkevarer temperatur constantso din kaffe vil forblive varm og din vin vil forblive kølet.

Den Yeti mærke har eksisteret i årevis, og de er kendt for holdbarhed. Alle deres drink ware er perfekte til robusthed af outdoorsfrom deres store kande samling til den mindre 10 ounce Rambler tørretumbler. Disse stilfulde vin tumblere er særlig stor for udendørs rekreation og perfekt til små hænder.

Den Corkcicle er en anden fantastisk og top mærke med fremragende anmeldelser over hele linjen. Deres 12 ounce tumbler er tredobbelt isolerede, og indeholder en interessant og praktisk non slip greb kan faktisk se det i billedet ovenfor. Deres design er meget kreativ så godt. Ud over deres glitrende sort, ve fik nogle lyse farverige blok designs, at du typisk ikke kan se på tumblere.

12 oz Hitslam rustfrit stål vin tumbleren er dobbeltvægget isoleret og leveres i en række af fast pastelfarver colorsincluding sort og sølv. Det har bogstaveligt talt over to tusind kundeanmeldelser på Amazon og kunderne bare elsker det. Dens yderst holdbar til prisen, og hvis du ejer det rigtige udstyr, kan du få disse monogram og give dem som gaver til venner og familie.

Bedste samlede rejse krus Bedste rejse krus til cappuccino Bedste rejse krus til iskaffe Bedste rejse krus til pendling Bedste rejse krus med et håndtag Bedste rejse krus med udskifteligt låg Bedste rejse krus til at hænge derhjemme Bedste tilpasses rejse krus

Størrelse: De fleste af disse rejser krus kommer i forskellige størrelser, men thats naturligt en vigtig funktion at være opmærksom på, når de køber. Otte eller 12 ounce er i mindre side, både gode til standard cappuccino eller cortados eller hvis du ikke forbruge så meget kaffe eller te. Tyve ounce er temmelig stor nyttigt, hvis youre vil være toting din drink rundt hele dagen uden chance for påfyldninger. Og så selvfølgelig, 16 oz er et sted midt imellem.

Låg seværdighed: Den type låg på din rejse krus kan gøre en temmelig stor forskel på, hvordan du oplever at drikke. Nogle har større åbninger, nogle mindre. Nogle snap lukket; andre twist åbne og lukke. Dette kan komme ned til personlige præferencer betyder den bogstavelige mundfylde af hver enkelt. Dens også vigtigt at overveje, hvornår og hvordan youll bruge din rejse krus, hvad enten Thats pendling med tog eller bil, sidder ved et skrivebord, eller kører ærinder omkring dit nabolag.

Fellow er generelt en foretrukne mærke blandt branchens folk. Som med alle deres produkter Travelmarket krus har et strømlinet udseende. Selvom du ikke kan smide det i opvaskemaskinen, Morrison siger rustfrit stål interiør gør det nemt at rense. Og det bevarer varme og kolde temperaturer med den bedste af dem. Men den fedeste træk ved alle? Theres en lille vagt indsætte i toppen, Morrison siger, så hvis du drikker iskaffe, terninger Dont falder tilbage på dit ansigt, når du får mod bunden.

strateg redaktør og ivrig kaffedrikker Maxine Builder er en fan af Hydro Flask. Hun kan lide især modellen med en Flex Sip låg. Dens meget lettere at manipulere på farten og faktisk holder varm kaffe derinde, siger hun. Den anden fordel ved dette låg er tilføjelsen af en krog, som betyder, at jeg kan bære det med en finger, mens jeg går min hund om morgenen. Bedst af alt, hvis du allerede ejer en Hydro kolbe, kan du købe den nye låg hver for sig og bare udskifte din gamle. Selskabet siger sin opvaskemaskinen men hånd-vask anbefales selvom jeg kan sige min kæreste har brugt en lignende model for vand i årevis og semi-regelmæssigt sætter det i opvaskemaskinen uden skader.

Kintos Travel Mug har en meget lille, men altid åben SIP Hole, hvilket betyder, at det er bedst egnet til, når du sidder ved et skrivebord eller på en tur, der holder tumbleren i din hånd. Det betyder, at din drik vil forblive varm i omkring en time og kold i flere timer, men det vil ikke beholde sin temperatur hele dagen lang. Når det er sagt, er det stadig en favorit af et par af vores eksperter. For â € œ â €

Ikke alene ramte dette keramiske lag krus mærket på funktionalitet , det giver dig også mulighed for at tilpasse langt ud over størrelse. For det første kan du vælge den ønskede lågtype: en med en knapfrigivelse eller en med et indbygget halm. Derefter kan du designe det, så det hele er monokrom, du får at vælge imellem en flok meget smukke, dæmpede farver eller så kroppen, låget og knappen er alle forskellige farver. Det er sjovt at lege med.

Haley Boyd, Designer og Bæredygtighed Enthusiast Maxine Builder, Strategist Editor Allie Caran, Produktchef hos Barista Valet Caleb Chauncey, Tidligere Barista på East Pole Coffee Co. Ryan Fisher, Direktør for Kaffe og stegning på GoodboyBob Kaffe Joanna Lareau, Kaffe Manager hos Stumptown Noah McKeown, General Manager AT GO GO EM TIGER JERAD MORRISZ, medstifter og co-administrerende direktør for Sightglass Coffee Em Orendorff, Tidligere Manager Atâ intelligentsia Kaffe vil pratt, grundlægger og ejer af Tandem Coffee Roasters Samya sagde, tidligere barista- Træningschef på Fairgrounds Coffee & Tea Sara Shacket, Tea Konsulent

Yeti er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, og mens den er på den pricier side, viser denne tumbler næsten 20.000 glødende anmeldelser, at det er helt det værd, hvis du vil have dine drikkevarer til at blive kold i mindst 24 timer. Ja, du læser, at Rightthanks til dens dobbeltvæg, vakuumforseglede isolering, vil drikkevarer forblive varme eller kolde i dette fartøj indtil den sidste SIP. Endnu bedre, det er opvaskemaskine sikkert, BPA-fri og leveres med et spil-prospekt skyderlåg til den bedste drikoplevelse.

Sikker på, at dette isolerede krus har det grundlæggende: som enhver god tumbler, dens dobbeltvæggede, vakuumisolerede og dens form bør passe de fleste kopholdere, så du kan bringe det med dig på dine rejser. Det har også det ekstra element i kobberforing, men alligevel virker, der virker utroligt godt for varmefastholdelse. Der er to bekvemme strøer for at gøre nipper på gangen meget lettere, og den teksturerede pulverbelægning er beregnet til at forhindre dig i at brænde dine håndværker, hvis din drikke er piping varm.

Contigo autoklose shake go isolated tumbler

Tænker du på at købe en isoleret vin tumbler? Hvis ja, så Tillykke med ! Du er nu på vej til at tage dit drikkespil til næste niveau. For mange mennesker er disse tumblers en stor investering for at få mere nydelse ud af deres tid hjemme eller med venner. Det kan dog være svært at finde den bedste til dig specifikt. Med flere forskellige muligheder, der er tilgængelige på markedet, er det vigtigt at finde den rigtige pasform for at sikre, at du nyder at bruge det så meget som muligt. Så læs nedenfor for nogle tips og tricks på, hvordan man vælger den bedste isolerede vin tumbler, før du tager din beslutning!
Nyankomne

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Den bedste italienske ris til Risotto har specifikke egenskaber. En risotto ris bør have store og konsekvente korn for at få en risotto al dente.

Vintage Bake Shop Cafe

Vintage Bake Shop Cafe

Tjek den opdaterede menu af Amichi Pizzeria og Kitchen Karachi og få seneste pris, tilbud, telefonnummer, placering, adresse. Amichi Pizzeria og køkken Khayabanenishat, D.. Fase 6 Fase 6 Forsvar Boligmyndighed.

Bøf kniv carving kniv

Bøf kniv carving kniv

Japanske køkkenknive er verdensgrænsede for deres skarphed. Det ideelle valg til skæring, dicing og mere præcise skærejob.

Jerk kylling opskrift slankende verden jerk kylling med frugtagtig slaw slimming verden

Jerk kylling opskrift slankende verden jerk kylling med frugtagtig slaw slimming verden

Jerk kylling i London. Bank Holiday Weekend betyder en ting, der ikke hæver Hill Carnival. Butikker strømmer op på en endeløs forsyning af rød stribe lige nu.

Walkerswood Caribbean Foods

Walkerswood Caribbean Foods

Brug denne marinade på alle former for kød og fjerkræ for at tilføje denne fantastiske ryk smag. Krydret og intens, denne marinade giver intens smag.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Balsamic vinaigrette dressing lowcarb

Bedste køkkenredskaber Gadgets

Bedste køkkenredskaber Gadgets

Jeg har en af ​​alt, tak.

Den 14 Bedste Knife Block Sets værd at købe, Ifølge Tusindvis af bedømmere

Den 14 Bedste Knife Block Sets værd at købe, Ifølge Tusindvis af bedømmere

Tilbundsgående anmeldelser af de bedste køkken kniv sæt til den professionelle, hjemmet kok på et budget, den japanske kniv entusiast, og andre.

Nyankomne

Masser af knish i havet bittersød

Lær mere

Ofte set

Bedste Kolaches i nærheden af ​​mig nærmeQuest. om.

Bedste Kolaches i nærheden af ​​mig nærmeQuest. om.

Har brug for jeg siger mere, hvor de på tho.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hey, jeg læser bogen salt, fedt, syre og varme og derfra fik denne anbefaling. Da hun siger, hun også testet opskrifter med dette ...

Bedste kasserolle sæt 2022 det bedste stål og nonstick pan sæt til ethvert køkken

Bedste kasserolle sæt 2022 det bedste stål og nonstick pan sæt til ethvert køkken

Hver kok skal eje en 4QT gryde. Vores vinder, AllClads Rustfrit kasserolle, er ideel til genopvarmning madrester, prepping alle former for middage, mere.

Vi forsøgte 11 færdiglavede frosne lasagnas. Det her er det bedste

Vi forsøgte 11 færdiglavede frosne lasagnas. Det her er det bedste

Barilla Ingen Kog lasagne nudler opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Klassisk Lasagne Opskrift The Modern Korrekt

Klassisk Lasagne Opskrift The Modern Korrekt

Hjemmelavet italiensk lasagne opskrift den bedste lasagne nogensinde. Tips, tricks, råd, opskrift til at lave den bedste og traditionelle hjemmelavet italiensk lasagne

Latin Amerika 50 bedste restauranter 2020 listen i billeder

Latin Amerika 50 bedste restauranter 2020 listen i billeder

Fra din foretrukne pasta retter til lækre street tacos, opdager den højeste bedømt latinamerikanske og europæiske food restauranter i Utah Valley.

Lipton honning citron grøn teposer, 35 g 25 poser x 1. g hver

Lipton honning citron grøn teposer, 35 g 25 poser x 1. g hver

Køb Lipton Green Tea Tasker Honey Lemon 25 stk online til bedste pris nu tilgængelig på Rs 132.

Filippinske restauranter i Manila, Del 2 Hvor at spise med Balikbayan og udenlandske gæster

Filippinske restauranter i Manila, Del 2 Hvor at spise med Balikbayan og udenlandske gæster

Bedste spanske restauranter i Manila, Metro Manila Find TripAdvisor-rejsende fra Manila Spanish restauranter og søg efter pris, beliggenhed og meget mere.

Bagning Quick brød I Mini Loaf Pander Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bagning Quick brød I Mini Loaf Pander Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Alle elsker en god loaf banan brød eller zucchini brød. Her er fire af de bedste brød pander for at gøre dem med på Amazon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.