Lækre røget prime rib stege med peberrod fløde sauce opskrift

Før vi kommer ind i alle detaljer, lader du sætte bordet røget prime ribben er ikke et dagligdags måltid. Dens specielle. Du har investeret gode penge i kødet, og der er en god chance for at du deler dette måltid med dine nærmeste familiemedlemmer og venner. Det er derfor, det er så vigtigt ikke at vinge det.

Så hvad er der en røget prime rib stege?

Theres faktisk ingen enkelt snit, der gør Prime Rib, på trods af hvad du måske har hørt. Det er ikke noget bestemt område eller et bestemt punkt langs ribcage. Dybest set er prime ribben en hvilken som helst del af ribeye-rollen, der kan være knogle i eller udbenet. Så hvad er så vigtigste forskel mellem en ribeye og prime ribben? Nå er prime ribben altid tykkere end en enkelt bøf og behandlet som en stege i stedet for at have hvert stykke seared.

Ironisk nok henviser den primære del af Prime Rib ikke til kødkvaliteten overhovedet. Dette kan være meget forvirrende for forbrugere, der antager, at den primære ribbe, de køber, er kongen af ​​alle oksekødsnedskæringer. Men hvis du køber en USDA SELECT GRaDE RIBEYE ROLL, vil du ikke have nogen steder nær overdådig spiseoplevelse som om du havde at gøre med en højere klasse. Så hvis du virkelig søger at gå ud og forkæle dig selv med typen af ​​prime ribben, som alle raves om, vil du gerne have kilde til Prime Grade de højeste USDA tilbud.

Selvom du ikke har 20 pund af prime oksekød hjemme, lover jeg denne opskrift vil fungere. Faktisk vil det fungere på enhver prime ribben, så længe det er mindst 1. tykt. Den interne temperatur, du skyder for, er det samme, du skal bare passe på hurtigere koketider.

Anvend et meget tungt salts salt til hele stege. Lad saltet sidde i en time og derefter vaske den af ​​og klappe det tørt. PlyMeat Kirke Holy Cowrub Liberalt På alle sider af kødet. Det er svært at sætte for meget på, som vi vil danne en stor bark. Husk, at dette skåret er så stort, at der ikke vil være meget skorpe i mange bid.

Fjern kødet fra komfuret, når denne temperatur opnås. Telt kødet med aluminiumsfolie og lad det hvile mindst 10 15 minutter. Jeg foretrækker at top ribbe stege med et højkvalitets smør som Banner, Pflugra eller Kerrygold. Lad dette smør smelte ned over din prime ribben det hviler. Kødet vil fortsætte med at stige yderligere 5 grader til et slutprodukt af 130.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

For at teste for doneness, indsæt et øjeblikkeligt læst termometer i den tykkeste del af stegt, væk fra benet; Det skal registrere omkring 130f. Temperaturen vil stige yderligere 5 til 10F, mens stegningen hviler.

Få opskrifterne for Jeff's Rub and Sauce

Du vil bemærke det perfekte medium sjældne helt fra kanten til kanten og den dejlige char på ydersiden. Denne proces med madlavning lav og langsomt derefter charring ydersiden over meget høj varme, ASI har beskrevet ovenfor, er den eneste måde at få det til at ske.

Vi nød også side retter af tysk creamed spinat og hvidløg ristet baby kartofler med denne vidunderlige røget prime ribben. Min datter fortalte mig den næste dag, hun brugte venstre over ribbenkød og knogler til makehomemade oksekød Stock og en savoryvegetable oksekødssuppe.

Knogler: Har slagteren afskåret kinbenene fra bunden af ​​stege og ribbenbenene fra kødet lige langs knogledningen, men lad dem ikke kassere dem. De kan afskæres i separate stykker, eller kinbenene kan afskæres som et stykke med ribbenbenene. Har kødet placeret tilbage på ribbenbenene og pakk dem sammen med chinbenene for at tage hjem for at lave mad sammen med stege. Din slagter vil også binde knoglerne tilbage på stegen, hvis du spørger. At have knoglerne skåret væk fra kødet før madlavning vil gøre Carving den færdige Prime Rib meget lettere.

Værelsestemperatur: For at lave mad jævnt må stegningen ikke være kold, lad den stå ved stuetemperatur, løst dækket i ca. 2 til 4 timer. Denne gang kan variere afhængigt af hvor stor eller lille din stege er. Jeg kan ikke give dig en nøjagtig tid på dette. Hvis du ikke lader stege komme til stuetemperatur, hvis det vil tage længere tid at lave mad, vil din stege ikke lave mad jævnt, og du vil ende med velfærdige skiver på enden og rå kød i midten. Brug din bedste dømmekraft på stuetemperaturtider!

Det er vigtigt at binde prime ribben før stegning. Hvis venstre løsning vil det ydre lag af kød trække sig væk fra ribben-øjenmuskelen og overcook. For at forhindre dette problem skal du binde stegen en begge ender, køre kogepladen parallelt med knoglen. De fleste slagtere vil binde din ribbe stege for dig så spørg slagteren!

For en træ ryger grill, kirsebær, hickory eller pecan wood vil give en god smag, når rygning prime ribben. For en elektrisk rygergrill, der bruger træpellets, brug kirsebær, hickory eller pecan pellets i tragten. Til denne opskrift brugte vi Hickory Flavored Pellets i vores pellet grill ryger.

Vedligehold en intern rygertemperatur mellem 200-250 grader F. For denne røget prime ribbe opskrift, skal rygerens indre temperatur være omkring 225 grader F. OTE: hver Producenter ryger grill vil Har forskellige instruktioner til opvarmning, anbefales det at følge manukturers instruktioner til din individuelle rygere opvarmningsmetode. I denne opskrift leverer vi retningslinjer for interne temperaturindstillinger for ryger grill, madlavning Tidslinjer Andantal kødtemperatur.

Nogle rygere har muligvis ikke en eksakt 225 grader F. Indstilling, så det er ok at dreje rygertemperatur op til 250 grader F. Så længe du ser din interntemperatur - husk ideen er at lave mad lav og langsom.

Prime Rib Opskrift Rygningsinstruktioner:

Gå op på dit ferie spil i år og lav en røget prime ribben med tør gnidning til middag. Det bliver dit mest episke feriemåltid og begyndelsen af ​​en ny tradition. Vores Prime Rib Rub tilføjer krydderier, som komplementerer Den rige smokey smag og den lange, langsomt kok på rygeren vil garantere en perfekt røget prime ribben.
Nyankomne

Udbenet Short Rib spyd med BBQ Sauce creamed majs

Udbenet Short Rib spyd med BBQ Sauce creamed majs

Udbenet oksekød ribben er relativt billige og kan drejes ind i nogle ret nice grill, når du koge dem op lav og langsom på en

Amazon Mest solgte Mest Frosne Wings

Amazon Mest solgte Mest Frosne Wings

Tyson kylling Bites, Buffalo Style, 3. 5 lbs Skibe Frozen Made Med Hvid Kød Kylling 15g protein pr Serving Ingen antibiotika nogensinde

Roman Rosemary Roast Lamb opskrift

Roman Rosemary Roast Lamb opskrift

Fra dyr, der opdrættes og græsser på Greendale landbrugsjord, slowroast denne udbenet skulder af lam til en lækker familie middag. Just Add mynte sauce

Tærte gedeben udbenet

Tærte gedeben udbenet

Juicy udbenet ben af ​​lam opskrift med herby yoghurt sauce og en blæret veggie side skål med gedost for en let påske nadver ide.

Kylling, butternut squash, baby kale saut betsys ernæringsmæssige rådgivning

Kylling, butternut squash, baby kale saut betsys ernæringsmæssige rådgivning

Gør klassisk og trøstende stegt kylling med vinter squash med Kabocha og Delikata Squash og Chilipumpkin Relish til en efterårsmiddag opskrift.

Madlavning et kalkunbryst er et godt alternativ til at ryge en kalkun til dit feriemåltid. Plus det er nemmere end at udskære en hel fugl og præsenterer smukt

Madlavning et kalkunbryst er et godt alternativ til at ryge en kalkun til dit feriemåltid. Plus det er nemmere end at udskære en hel fugl og præsenterer smukt

Madlavning et kalkunbryst er et godt alternativ til at ryge en kalkun til dit feriemåltid. Plus det er nemmere end at udskære en hel fugl og præsenterer smukt

Party Platter udbenet vinger 66 Count

Party Platter udbenet vinger 66 Count

Gratis online bestilling fra restauranter i nærheden af ​​dig med mere end 30.000 restauranter i 500 byer, fødevarer levering eller takeout er blot et klik væk. Fordi med Grubhub Klik, klik, Fødevarer

Eggnog is er hvad eggnog burde have været i første omgang

Eggnog is er hvad eggnog burde have været i første omgang

Ikke alene var grandpops eggnog lige så god som hjemmelavet, men at hans bizarre løgnehistorie eller anden måde fanget essensen af den ægte vare. Og du har aldrig selv nødt til at knække et æg

CornMeal Cake Trifle med Sabayon og Candied Kumquats

CornMeal Cake Trifle med Sabayon og Candied Kumquats

Jack Daniels Lovers vil vende ud over disse boozy græskarkage-trifles.

Nyankomne

Denne veganske franske løg suppe er så fuld af rige Umami smag, du vil ikke tro på sin veganske det bedre end den version, jeg forsøgte i Paris, Frankrig

Lær mere

Ofte set

Hurtige Boston Bagt Bønner

Hurtige Boston Bagt Bønner

Her på Stone Bake HQ elsker vi klassiske opskrifter med et twist. Vores Boston Bagt Bønner er ingen undtagelse. Ikke alene er det lækkert, men det er nemt at lave. Perfekt til en stor morgenmad med hele familien.

Top 10 Bedste Knishes i Boston, MA februar 2022 Yelp

Top 10 Bedste Knishes i Boston, MA februar 2022 Yelp

Oksekød og kartoffelskumer er velsmagende bid mellemstørrelser af dejfyldt og bagt til perfektion perfekt til at tjene på dit bryllup eller en særlig begivenhed. Foto...

Hvad er Boston Roll Sushi med opskrifter nemme hjemmelavede sushi

Hvad er Boston Roll Sushi med opskrifter nemme hjemmelavede sushi

Find Boston Roll Stock-billeder i HD og Millioner af andre RoyaltyFree Stock Photos, Illustrationer og Vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb WISHBONE Chunky blå ost Dressing, 12 8 fl oz Flasker online til en overkommelig pris. Få Special tilbyder hurtige leveringsmuligheder med hvert køb på Ubuy den førende internationale shoppingplatform i Tyrkiet. B00JHGSANM

Easy Crock Pot Roast Kent Rollins

Easy Crock Pot Roast Kent Rollins

Dette er den slags stege du koger på en dag, når du har mange ærinder at køre. Du sætter det på, koge med en meget lav temperatur, kør dine ærinder, når du returnerer middag

2022 Lav FODMAP Brød Guide surdej, glutenfri Mere Spoonful Blog

2022 Lav FODMAP Brød Guide surdej, glutenfri Mere Spoonful Blog

Boudin Bageri i 2803 Main Street Space A, Irvine, Californien 92614 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledninger og mere

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

De 7 bedste brød leveringstjenester på 2022

Dette er et maleri af det berømte Boudin Bageri i San Francisco, CA. De er berømte for at gøre fantastiske brød, især surdej og deres brød er en af ​​mine favoritter. På en nylig tur til Bay Area tog jeg nogle billeder af Downtown Store. Jeg følte, at det var så interessant med bagerne hårdt på

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Boudin Clam Chowder Ingredients Nutrition Beregning

Introduktion til en 3-pakke gave. Den samme verdensberømte suppe serveret i vores surdej brødskåle i vores restaurant på Fishermans Wharf i San Francisco. Bare varme og tjene til et fremragende måltid.

Boudin Original Sf Surdej Costco 2 Pack Brød kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Boudin Original Sf Surdej Costco 2 Pack Brød kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Vi er The Original San Francisco Sourdough. I dag har vi stadig bage vores surdej frisk hver dag ved hjælp af den samme mor dej dyrket fra en guldgravere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.