En pot ristet rød peber og pølse alfredo. Ristede røde peberfrugter, italiensk pølse, spinat, hvidløg og gedost, alt sammen med kun en gryde til at rengøre

Fettucini Alfredo er en af ​​mine foretrukne pasta retter, men jeg gør det sjældent eller bestiller det på en restaurant, fordi det er så frygteligt Fedt ! Men jeg føler, at hvis du gør det hjemme, ved du præcis, hvor mange kalorier du spiser, og det får mig til at føle mig lidt bedre om det. Nu og da er indulging okay - 'alt i moderation , som min mor har altid sagt.

Jeg har tilføjet en ny funktion på dette indlæg: A Udskrivbar Version af opskriften. Dette var en forslag af en sød ven / læser, og jeg er glad for, at hun foreslog det! Bare klik på ordene "Udskrivbar version", og du vil blive taget til en side med bare opskriften, og du kan udskrive den ud og tilføje den til din opskriftssamling. Håber dette er nyttigt for dem, der kan lide at have opskrifter i hånden! Jeg kommer tilbage gennem mine opskrifter og gør dette til hver enkelt, så hæng derinde - det vil være et stort projekt!

Mens nudlerne er madlavning, varme olivenolie i en stor stegepande. Tilsæt peberfrugter og løg og saute over medium varme indtil øm, men ikke grødet, ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og fortsæt med at lave mad over lav varme i 3 minutter.

Jeg ved ikke helt, hvordan man starter dette, så jeg skal bare kaste det derude. Denne pasta er god. Rigtig god. Så godt, at da jeg spiste det, tænkte jeg til mig selv, jeg må aldrig nødt til at lave en anden pasta skål. Og glem at bestille pasta på en restaurant. Okay måske, jeg ville ikke gå så langt. Men lad mig forklare. Vi ved alle, hvor godt en traditionel pølse, peber og løg sandwich har ret? Såvel som det viser sig, når de samme ingredienser er sauteed med hvidløg, knust rød peber, oregano og en lille hvidvin, gør det også en simpel scrumptious pasta.

For mig er pasta alt om kvaliteten og smagen. For vores familie er Barilla Pasta vores go-to. Jeg stoler på kvaliteten af ​​Barilla, jeg ved, at jeg får den bedste autentiske pasta, jeg kan få uden at gøre det selv eller rejser til Italien. Lol. Jeg stoler på deres signaturblå boks for at stå for kvalitets ingredienser, der skal oversætte til en fantastisk skål. Mens jeg handler på Kroger, vidste jeg for denne fantastiske skål i aften, det ville kræve ingen andre end Barilla. Jeg tog et par kasser op. De ingredienser, jeg købte til denne skål kombineret med nogle, jeg allerede havde hjemme, kostede mig ikke mere end $ 10! Woot!

Jeg ved, at jeg kan regne med smag og kvalitet af Johnsonville pølse. De kommer ud perfekt hver gang, og jeg vidste, at de ville være den perfekte akkompagnement til min pasta. Den bedste del er, jeg var i stand til at få alt, hvad jeg havde brug for til dette måltid for mindre end 10!

Jeg skåret den rå Johnsonville pølse og satte den i en varm pan med lidt olivenolie. Jeg tilføjede også løg, peberfrugter og hvidløg og lad blandingen koge, indtil pølsen blev udført. Jeg slog varmen ned til medium lav og lad blandingen sænke sin madlavning. Dette trin er vigtigt. Hvis du sætter fløde i en for varm pan, vil det bare curdle og saucen bliver ødelagt. Lad cremen lave mad, indtil den er reduceret lidt og begynder at boble. Du tilføjer derefter i dine oste og røre. Du vil lave mad, indtil den er lidt tyk, og det påtrækker ryggen. VÆR TÅLMODIG! Dont blive fristet til at skrue op for varmen. Bare lad det hænge ud på en blid småkoge.

Dette italiensk pølse og peberfrugter pasta opskrift er en af mine foretrukne pasta opskrifter! Dens enkle og tilfredsstillende, med sauted peberfrugt, løg og smagfuld italiensk pølse. Tilpas det ved hjælp af din foretrukne italiensk pølse â € ”krydret, mild eller, min favorit, søde. Du kan endda swap kalkun pølse, hvis du er på udkig efter et sundt valg. Uanset hvad, denne opskrift er sikker på at blive en familie favorit.

Thats hvordan jeg følte om denne ene Pot Brændt Red Pepper og pølse Alfredo. Jeg burde have været mere selvsikker , jeg tror, ​​siden den ene potte krydrede kylling riggies jeg lavede et par måneder tilbage viste sig for at være bedre, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig, men jeg kan stadig ikke komme over det faktum At du kan lave pasta og kød og en sauce sammen i en gryde og få det til at smage godt.

Anyway, jeg havde ingen anelse om, hvor jeg gik med dette måltid, da jeg begyndte at gøre det. Jeg holdt bare om at vende til James, da jeg trak ingredienser ud af køleskabet og spurgte ham, om jeg skulle smide dem. Jeg fortsatte også at sige til mig selv, jeg håber virkelig, at dette virker og humming nervøst, men det er temmelig typisk køkkenadfærd for mig.

Forresten gør nogen andre det? Â hum nervøst? Â James bragte den anden dag op, at jeg him temasangen fra Doug når jeg er nervøs, og i første omgang var jeg som, Â PSH, det gør jeg ikke! Men så indså jeg, at jeg gør det. Â Jeg gør helt, og jeg har ingen anelse om hvorfor.

Så der var jeg, humming og svæver over min pasta pasta og vred mine hænder og venter på katastrofe, men at katastrofen aldrig kom. I stedet fik jeg en gryde fuld af nogle af de bedste pasta-ive nogensinde havde.

Brændte røde peberfrugter, italiensk pølse, spinat, gedost og hvidløgsmag denne enkle skål, og lad dig være et solidt måltid, der er som tilfredsstillende som Realiserende Du har kun en Potto Wash efter aftensmad .

Penne pasta serveret med varm italiensk pølse, paprika og løg i en cremet alfredo sauce. Dette er en opskrift, jeg skabte på flugt. Ingrediens målinger er bedst gætte, fordi jeg stort set bare kastede alt i smag. Du er velkommen til at justere til din smag og nyd!

THISSUSAGE OG PEPER CAJUN ALFREDO Opskrift har lige den rigtige mængde varme og er ikke for krydret til at tjene til børnene! Hvis du vil have et ekstra spark af Spice, kan du tilføje en lille Cayenne Pepper eller Red Pepper Flakes for at støde op på varmen. Dette er en familievenlig måltid ide, som du kan tilpasse til dine familys præferencer!

Der er ikke noget som at sidde ned til et hjemmelavet måltid, efter en travl dag brugt bortset fra hinanden for at diskutere din dag og tilslutte med din familie. Jeg bruger specifikt Klinge Pausage Company italiensk pølse i denne Cajun Alfredo-opskrift, fordi de tror på Old World-smag og traditionen for at passere opskrifter og nyde et måltid sammen som en familie. Elementerne kogte og røget pølse er skabt fra gamle verdens europæiske opskrifter, der er blevet videregivet i generationer, der kun bruger de fineste ingredienser og kommer i en række smagsoplevelser.
Nyankomne

Dispensary menuer nær mig leafbuyer

Dispensary menuer nær mig leafbuyer

Dedikeret til lovlig cannabis i Ontario, Canada. For forbrugere af forbrugere har vi ingen tilknytning til OCS. Vær venlig at tage et øjeblik til at gennemgå vores ...

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

AllClad Copper Core leverer de perfekte køkkenkreationer. Få de laveste priser på høj kvalitet Allclad Online-produkter. Shop Peters of Kensington i dag

Lav carb spinat pinwheels nemme keto appetitvækkere

Lav carb spinat pinwheels nemme keto appetitvækkere

Ja, 57 vindende lav Carb Game Day appetitvækkere for dem på en sukkerfri eller ketogen kost. Gør din Superbowl Party Komplet Keto, Glutenfree, THM

Morgenmad, frokost og middag Har vi altid spist dem

Morgenmad, frokost og middag Har vi altid spist dem

Dont Lad travle morgener komme i vejen for morgenmad. Læs videre for 16 easytomake opskrifter, som du kan spise, mens du er ude. Psst, Theyre også lav i PersonalPoints.

Græskar spice barer med flødeost frosting lav carb og glutenfri hele dagen jeg drømmer om mad

Græskar spice barer med flødeost frosting lav carb og glutenfri hele dagen jeg drømmer om mad

Græskarbjælker med flødeost Frosting falder ind i efterårets smag med denne lækre opskrift fuld af græskar og toppet med sød frosting.

21 High Protein Low Carb Soup Opskrifter

21 High Protein Low Carb Soup Opskrifter

Du handler alt om den ketogene kost, en lowcarb, highfat spiseplan. For en vis sort skal du smide dine yndlings keto ingredienser i en solid, mavesuppe. Her er 16 af vores favoritter.

Alle formål Kaffe RUB RECIPE Easy Opskrifter

Alle formål Kaffe RUB RECIPE Easy Opskrifter

Denne allPurpose kaffe gnide er vores allime favorit tør gnide, som vi bruger på alt. Dens jordiske, smagfuldt og dejligt at bruge på alt, hvad du vil hurtigt lave mad på grillen.

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

Tag din stegte kylling til et sundere niveau med denne kærnemælk luftfrit opskrift. Kylling lårene kommer ud vidunderligt fugtige og skarpe med masser af smag.

Luftfrit Salmon til en

Luftfrit Salmon til en

Luftfrigivelseslaks giver ungdomsjuiciest laks med et sprød udvendigt hver gang. Denne luftfrit Salmon opskrift vil være den nye måde, du laver laks på hver

Nyankomne

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Lær mere

Ofte set

Chef Johns sjusket Joes

Chef Johns sjusket Joes

Denne klassiske franske hvide bønner og pølse parabol er langsomt kogt til bud perfektion under en sprød, karamelliseret skorpe.

Hjemmelavet Fajita krydderier

Hjemmelavet Fajita krydderier

Farvel opbevaring og hej, hjemmelavet Fajita krydderier dette kan nemt være dobbelt, tredoblet eller firdoblet ... Bare brug 2 til 3 spsk pr. Opskrift.

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

Få opskriften på OlympianAvtRoved Fig Jam Cookies.

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

Find mere end 460 betroede dessert opskrifter fra vores Mærke ambassadører komplet med vurderinger, anmeldelser og madlavning tips.

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

Meget lækker fersken cirkel. Jeg fik denne opskrift fra Betty Crocker Fall Bagning Book Fall 2007 240

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham med Redye Gravy Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Med en sødsmoky smag, går denne fantastiske bagt sauerkraut med æbler bacon godt med så mange forskellige retter, det er også godt for dig

Vegetarisk Baked Beans

Vegetarisk Baked Beans

Nem hjemmelavet veganske bages bønner er fyldt med rige tomatoey smag. Super hurtige til at kaste sammen, og så meget sundere end dåse

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.