Dobbelt Chokolade Bourbon Brownies

Jeg forstår, at dens forår , men Michigan blev ramt med drizzly37Â ° F vejr i går så Im stadig kræver chokolade. Og denne brownie ramte plet. han tekstur er ligesom et ark pan-stil bageri brownie â €”det cutsand pauser som en kage, men teksturen er latterligt fudgy og fugtig. Og samtidig dens lettere end de fleste fudgy brownies, hvilket gør en flødeskum frosting en perfekt parring.

Den bourbon rammer dig i slutningen. Dens lidt spark og nogle varme. Im sikker på, at hvis serveret i efteråret, kanel i frosting ville smage utroligt! Så indtil dens 80F ud, kan du finde mig i mit køkken med en vis variation af brownies. Og i denne uge, dens disse superstjerner.

Smelt chokoladen og smør Put chokoladen og smørret i en stor skål og mikrobølgeovn i 30-sekunders intervaller indtil smeltet helt. Youll sandsynligvis nødvendigt at omrøre blandingen mellem madlavning gange for at hjælpe det sammen.

Bag og køle brownies Bake brownies indtil theyre bare sæt, og derefter tage dem ud af ovnen og lad dem køle helt af, før frosting. Du ikke ønsker mere end bage disse bourbon brownies, ellers theyll taber, der entydigt fudgy, klumpet konsistens!

Frost brownies Once brownies er afkølet, pisk op bourbon chokolade frosting og slather det hele brownies. Serveres med et stort glas mælk, eller måske lidt mere bourbon?

For en husstand, der bygger næsten udelukkende på vin til Drikoffer, har vi en spiritus kabinet, der er fyldt til bristepunktet. Rum, cognac, vodka, whisky og en bred vifte af liqueursâ € ”alle åbnes, i varierende grader af næsten-fuld. Hvad er holdbarheden af alkohol alligevel? Åbnede flasker vin helt sikkert aldrig vare længe rundt her, men de andre, efter en eller to anvendelser, der kræver ikke mere end en spiseskefuld eller to, sidde glemt i kabinettet.

Disse brownies var et produkt af denne mission. Et klassisk brownie er svært at Beate € ”Jeg har et par opskrifter i archivesâ €”men en fødevare blogger altid tweaks hvad allerede gode til at se, om en opskrift kan gøres bare lidt bedre. Ud over planen om at indarbejde bourbon i denne batch af brownies jeg ønskede at tilføje Toblerone stykker, en af mine foretrukne chokoladebarer fra barndommen. Og kaffe har en forøgende effekt på chokolade bagværk, så jeg smed det i, også. Så spioneret jeg en enlig, overmoden banan på disken og jeg sagde, hvorfor ikke?

Den første ting du smage er chokolade, selvfølgelig, tæt fulgt af bourbon. Jeg efficient forventer at smage espresso og jeg var glad for at se, at jeg brugte lige nok til at forbedre chokolade oplevelse. Bananen var den sidste til at ramme ganen og jeg virkelig kunne lide det; det var meget subtil. De Toblerone bidder smeltet ind brownies men hver gang i et stykke tid fik jeg en tilfældig luns af chokolade og nougat.

For en ikke-hård spiritus drikker som mig, jeg troede bourbon smag var bare en smule fremtrædende men min mand elskede absolut det. Når jeg bragte resten af søjlerne til kontoret den næste dag de modtog intet men rave anmeldelser. Den bourbon smag faktisk mellowed en masse den næste dag, så lige da jeg troede, at Id nødt til at reducere bourbon komponent til det halve næste gang, besluttede jeg, at Id holde denne opskrift nøjagtigt, som det er.

Forvarm ovn til 350, linje en 8x8-tommer bradepande med folie - to lag med udhæng på alle fire sider. Spray på folien med madlavning spray. Rør bourbon og kaffe granulat i en lille skål og afsat.

Jeg tog et parti af disse til at tage til cookie swap. Nå, et parti minus to. Quinn og jeg var nødt til at sikre, at de var gode, ikke? Jeg faldt øjeblikkeligt i kærlighed med dem. Det var kinda svært at skille sig af med dem, men jeg var modig. Jeg er glad for at fortælle dig, at de 14 brownies Jeg lykkedes at tage til swap blev revet op hurtigt. Og nu alt jeg kan tænke på er at bage andet parti!

Når youve bagt med rigtig god chokolade, theres ingen vej tilbage. Im så begejstret for at tilbyde to Bake eller Break læsere chancen for at bage med Divine chokolade! Im giver væk twoDivine Chokolade Bakers Collection Gavesæt. Hvert sæt indeholder to 5. ounce 70 Bittersweet Chokolade Bagning Barer, en 5. ounce 38 mælkechokolade Bagning Bar, og en 4. ounce dåse Usødet kakaopulver.

Lav Carb brownies opskrift: kun ingredienser! åh så

Jeg ved, ikke?!? Bacon + Bourbon + Brownies = lyder fantastisk. Alt for dårlig disse brownies var lidt skuffende . Jeg ønskede at sende denne opskrift, fordi jeg tror, ​​at det har et ton potentiale og bør være perfekt til den kommende superbowl. Uanset hvilken grund, når jeg tænker på SuperBowl Food, går mit sind direkte til Bacon.

Nu skal jeg ikke bare bash denne opskrift uden nogle forslag til, hvordan ID gør tingene anderledes. Det første problem i min bog er, hvor høj de er. Der er bare for meget brownie til bacon der. Jeg tog en brownie og skar bunden af ​​og tog en bid. Jeg kunne faktisk smage bacon! For at rette op, kan du bare bage denne opskrift i en 913 pan i stedet for en 99 pande.

Bemærk, størrelsen af ​​PAN, du bruger, kan gøre en forskel i den måde, hvorpå Brownies Bake. Jeg bruger en 99 tommer pande, som giver tyndere, men fudgey brownies, hvorimod en mindre pande vil give tykkere brownies og kan kræve længere bagningstider.

I en lille kasserolle over medium varme smelter smørret. Tilsæt den hakkede chokolade og rør indtil smeltet. Hæld i blandeskål for at afkøle i ca. 2 minutter. Monteret med paddleattachment, blandes i sukkeret og slå i ca. et minut, indtil det køler.

Mixin hvert æg, efterfulgt af vaniljeekstraktet og whisky. Fold i de tørre ingredienser med en spatel, indtil en lille mængde hvide rester. Bland i de hakkede valnødder og hæld smeten i den forberedte pande.

En af de bedste ting om denne Brownie Opskrift er Bourbon Chocolate Ganache Topping. Du starter med at gøre chokoladeganachen som normalt med tung creme og chokolade. Så havde du to spiseskefulde af de fire roser bourbon. Stol på mig, der tager det til et nyt niveau af Booziness . Faktisk vil jeg være nødt til at gøre ganachen til andre opskrift ideer som chokolade dækkede jordbær.

Så jeg er temmelig sikker på spørgsmålet om århundrede, som du foretrækker: Fudgy eller Cakey Brownies. Mig? Jeg er en fudgy slags brownie elsker. Lad os forlade Cakey for chokoladekage måske? Ud over at have den perfekte Fudgy Brownie skal der være noget blødt og dekadent at sprede på toppen. Fudgy brownies med glat chokolade frosting: Dette er det, der gør min verden gå rundt.
Nyankomne

Orange og Mandel kage opskrift

Orange og Mandel kage opskrift

Prøv Michel Roux Jr. mandel og appelsin kage opskrift dens meget let og smager lækkert. Perfekt til dessert med is eller som en eftermiddag behandle.

Castelnau Extra Brut Champagne Vivino

Castelnau Extra Brut Champagne Vivino

Popping åbne en flaske god champagne betyder ikke at skulle bruge hundredvis af dollars. Her er 15 flasker under 100, med to mindre end 55.

Fisk Dip Opskrifter til Summer

Fisk Dip Opskrifter til Summer

Denne fisk og skaldyr dip opskrift indeholder en blanding af rejer, krabber, hummer, eller enhver combo du vil, sammen med flødeost, citronsaft, løg, og karry og andre krydderier.

Top 8 pander til madlavning og Searing fisk

Top 8 pander til madlavning og Searing fisk

Denne informative artikel forklarer hvilke pander er bedst for sviende fisk og foreslår flere store pan valg.

Smoked Fish Går Eksklusivt i en Pat Thats Perfekt til parterne

Smoked Fish Går Eksklusivt i en Pat Thats Perfekt til parterne

Nogle af de bedste røget fisk dukkert i det sydlige Florida, kan findes på Buzzards Roost, kaptajn Mikes, The Fish House, Islamorada Fish Co og på din lokale Publix.

Bedste stegt kylling i NYC Restauranter Manhattan

Bedste stegt kylling i NYC Restauranter Manhattan

Glutenfri stegt kylling i New York NYC. Louies Kylling Rotisserie kylling mere, Friedmans, Porchlight, DALEVIEW Kiks og øl, gul Magnolia Caf.

Hovedstadsregionerne bedst stegte kyllingeled

Hovedstadsregionerne bedst stegte kyllingeled

Anmeldelser om Best Fried Chicken in New York, NY Bobwhite Counter, Chick Chick, Lucky Louie, Piesnthighs, Sød Chick, Root Bone, Brine, Blå Ribbon Fried Chicken East Village, Blå Ribbon Brasserie Soho, Cocu

Hvor finder Udestående æg sandwich i Chicago

Hvor finder Udestående æg sandwich i Chicago

Kombinationen af ristet brød med en lille smule af mayo og peberrod er den perfekte kompliment til et par over medium æg med klæbrig smeltet ost på toppen.

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Pan Fried Rockfish Opskrifter Filet

Deep Fried Rockfish opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

Chokolade Flødeost Frosted Brownies

Lær mere

Ofte set

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Tyson fuldt kogte breaded kylling patties anmeldelse fryser måltid frenzy

Få GRATIS bedste frosne kyllingepatties nu og brug bedst frosne kylling Pattiesimmediatiatiatiat for at komme ud eller off eller gratis forsendelse

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Frosne Krabbe kager Costco opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Krabbe kager udbringning skib højkvalitets frisk og, i nogle tilfælde, frosne krabber kager. Her er hvordan de bedste muligheder sammenligne.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Når en hel stat er stolt af, hvor godt de laver ost, holder vi opmærksom på. Cheddar ost curds er lavet med ægte Wisconsin Cheddar.

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

Frosne Jalapeno Poppers opskrift Ernæring Beregning

I dag Køb TGI Fridays Frozen Forretter Flødeost Stuffed Jalapeno Poppers med Raspberry Habanero Dip, 15 ounce. Boks på Walmart. om.

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

15 bedste frosne laks burgere hele fødevarer på 2022

Oplev de bedste frosne skaldyr burgere patties i bedste sælgere. Find de øverste 100 mest populære varer i Amazon Dagligvarer Gourmet Food Best Sellers.

Lækker nemme begravelsessandwicher

Lækker nemme begravelsessandwicher

Begravelsestørrelser er lækre skinke og ost skydere Pioneer kvinde begravelse sandwich. Vend denne sandwich til en reuben swap i corned beef eller

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

Hvis der er en ostprodukt, der ikke faldt med væggen, er det Spreewald Gherkin. Tyve år efter genforening tegner Brandenburgs behandler sig for halvdelen af ​​hjemmemarkedet.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Hvis du kender nogen, der elsker mad, skal du være opmærksom. For den ven eller familiemedlem, der elsker alle ting lækre, har Amazon en lang række gaver og godbidder.

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Indiske fin middag på Opheem, får du et indblik i de indre funktioner i mit sind. Skubber grænserne med indiske varianter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.