22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

Men der er en anden måde. Hvis du ikke kan forpligte dig tid, opmærksomhed eller penge, at en stor format hovedretter, du ikke ønsker at spise leftover sandwich i uger efter din festivitiesthere, er masser af mindre, men ikke mindre festlige entrà es. Tag disse feriemåltider med dig til Thanksgiving, Hanukkah, jul, nytårsaften, og enhver anden vinterferie, du observerer.

Hvis du simpelthen skal have kalkun til at gøre det virkelig lyst til ferien, gå til stegt Tyrkiet Tenderloin eller Confit ben for at fodre en lille gruppe. Eller poach en helebryst i aromatisk bouillon, så rist og server over ris den taiwanske måde. Ellers er rigtig god kylling svaret "og det par lige så godt med mosede kartofler og tranebærsauce.

For mig føles et andebryst altid festlig og er blandt de allerbedste julemiddagsideer. Her er huden skarpt langsomt over en lavbrænder, hvilket giver det tykke lag af fedt tid nok til at gøre. Læg de skivede bryster på en simpel salat af frise og sæsonbetonede blod appelsiner til en minimal ferie middag med en masse panache. Hvis dette føles for lys, start med en forretter af buttery krydret pekannødder eller brie i puff wienerbrød for at afrunde måltidet.

Hvis du er mere af en duckbenperson, vælger du en Braise, der kommer komplet med en sideskål af ænderfedtglaset Brusselsspirer. Tag et par orange kiler ind med fuglen til parfume, det hele med Citrusand Hold den orange hud intakt, da det blødgør og sugger ind i det duck fedt og bliver umuligt lækker i processen.

Jul middag opskrifter til to ikke madlavning til en skare denne jul? Vores festlige julemiddagsopskrifter til to gør det meste af færre ingredienser, så din julemiddag vil være endnu mere speciel. Hvis du bruger jul med kun en anden person, skal du rulle ned og vælge din inspiration. God fornøjelse!

Planlægger en stille julemiddag til to her er en nem julemademenu for at vælge og vælge imellem, herunder tips og hacks for at gøre dagen speciel og stressfri. Disse ideer er gode til alle madlavningsniveauer, så rolig, hvis køkkenet ikke normalt dit domæne! "Du har det her! Â Â

agurk bider agurk canapà © s

Leder du efter noget lidt mere væsentligt? Prøv disse spinat og feta pinwheels. Meget let at forberede med frossen puffer wienerbrød, men er helt lækker. FAIR ADVARSEL - Du vil sandsynligvis nemt nedbryde hele bakken i minutter.

Steg kylling med citron og rosmarin

Bland ting op til jul og tag en smag af Middelhavet til middag med denne græske stegt kylling og kartofler. Denne ene pot kyllingemel er fyldt med græske smag som citron hvidløg og oregano - et nyt twist på den klassiske stege. Kyllingen er ovn ristede til perfektion, og du vil elske den sprød hud og saftigt, mørt kød.

Julen er blot få dage væk, og hvis du ikke har allerede afgjort på, hvad du er madlavning for ferien, Ive fik nogle ideer, som jeg håber, du vil tjekke. Jeg tilbragte den bedre del af to måneder drømmer op mit ideal ferie måltid både at lave mad, og hvis skæbner tillader, få serveret til mig. Jeg udviklede opskrifter, der alle arbejder sammen fra gang gæster gå ind af døren, indtil theyre sætte deres frakker bakke på at skabe en afbalanceret, men ekstravagant måltid sømmer sæsonen.

Så, når ve bare afregnes i, jeg gerne overraske gæsterne med noget uventet: rørsystemer-hot stegte kartofler, overvældet i skællet havsalt og et fad med iskolde-kolde crudits. Begge er tjent med en Cæsar creme fraiche, der fungerer som en dukkert; det har ansjoser, Worcestershire og parmesanost for maksimal umami. En generøs appetitvækker som denne køber mig også lidt tid til at køre ind i køkkenet for sidste-øjebliks-opvarmning og udskæring til middagen til at komme.

Når alle er klar til middag, Ill bringe min Citrus-og-Herb Porchetta med ristede Lemon jul Salsa Verde; halvdelen af det i skiver til servering og den anden halvdel forlod hele til at fremkalde iøjnefaldende gisp af, hvad.! fra mine venner. Svinekød ser imponerende, men dens helt let at udarbejde en €”ligesom at gøre brød, det kræver kun et par sporadiske byger af aktivitet i løbet timer med lav-indsats børnepasning.

At tjene med en sådan udførlig stege, holder jeg siderne enkle og trøstende. At gå med svinekød, det betyder polenta med parmesan og timian og en crunchy skål af sauted rødkål med stegte kastanje brødkrummer. Kålen er klædt med frisk citronsaft i enden og showered i de ristede brødkrummer stiplet med karameliseret Kastanjer . Det er den perfekte folie til den rige, urtepork og buttery polenta.

Og endelig, når alle alle havde tid til at løsne deres bælter og nippe på en fordøjelseskæde, er det tid til dessert i form af min varme persimmon kage med orange og olivenolie. Dens en opdatering på klassisk persimmon pudding, ved hjælp af en lettere hånd med sukker og krydderi for at tillade frugten modne hachiya persimmons at skinne igennem. Frugten er pureed og blandet i en muffin-stil smør, der er let at forberede. Jeg serverer det varmt med nogle macerated Fuyu persimmons og en dollop af grand marnier-spiked flødeskum.

Dette er en ideel jul nat middag for mig. Det er en godbid for mig at lave mad og for mine gæster at nyde. Jeg håber, du vil også tage et skud på nogle af opskrifterne eller hele måltidet, så oplevelsen af ​​at spise det behøver ikke at leve kun i dine drømme.

Fried kartofler og crudit med Caesar creme

Denne cocktail har alle smag af mælkestans, eggnog og et stærkt manhattan i en, men med en mere ånd-fremadrettet og lettere touch plus, dets veganer takket være brugen af ​​mandelmælk. Server dette med appetitvækkere i begyndelsen af ​​dit feriefest eller ferie middag. et opskriften. OOK TID: 5 minutter.

Denne opskrift ombryder en trimmet svinekødsløft med en hel mave, der er blevet gnides med en smagfuld pasta af vinterende urter, Citrus Zest og Chile flager for at holde tingene så lette og lyse som muligt i en så stor stege. Salsa Verde her bringer en dosis på lysstyrke og friskhed til kødet. et opskriften. OOK TID: 1 time 40 minutter, plus 6 timer Uovervåget og 2 dage til tørre brining og hvile.

Sauted rødkål med stegte kastanje brødkrummer

Crunchy og opvarmning, sautedkål er en simpel skål til at tjene med svinekød, der ikke konkurrerer med det. Jeg laver det hurtigt i smør og olivenolie og sæson det med salt og peber, plus masser af citronsaft for at holde det lyst. et opskriften. OOK TID: 25 minutter.

Hjemmelavet fettuccine alfredosince alfredo sauce er rig og påfyldning, og da du vil gøre flere kurser til dit måltid, vil du holde dine portioner små til denne nemme Fettuccine Alfredo opskrift.

Caprese Salat Den røde af tomaterne, den hvide af mozzarellaosten, og den grønne af de friske basilikumblade gør denne forretter julfarve klar. Drizzled med olivenolie og balsamicoeddike, dette lysstarter kursus er det perfekte kick-off til dit feriemåltid.

Efter madlavning af dine oksekød fileter i en stegepande, bruger du den samme pande til at skabe en rig reduktionssauce lavet med Merlot vin og tung creme. Dette er et dekadent og lækkert hovedret, der er værd at din intime juledagsfejring. Par det med rosmarin stegte kartofler, ovnbrændt asparges, og en side salat til at skabe det perfekte hovedretter måltid.

No-fail roast kylling med citron og hvidløg En traditionel kalkun middag kan være for meget mad; Denne mouthwatering stege kylling opskrift kunne dog være lige hvad dine middag-for-to behov. Ikke alene er det nemt, men det er også utroligt lækkert, med en rigelig mængde citron, hvidløg og smeltet smør for at gøre dit hus lugte himmelsk og resultere i sprød-på-the-occessionender-on-the-inside kylling. Piskede søde kartofler, nogle crusty baguetter, og en sidesalat er alt, hvad du behøver at afrunde dit måltid.

Easy Vegetabilsk Lasagne Ikke alle Hovedretter Behov for at inkludere kød. Denne velsmagende lasagne opskrift er fyldt med sunde grøntsager og er så velsmagende også. Tomatsausen er lys, osten anvendes liberalt, og det har den komfort-fødevar appel, der vil varme dig på en kold julaften.

Individuelle flansyou kan piske denne drool-værdige dessert til to på under 30 minutter, og det vil være lige så godt som dem, du får på en restaurant. Sørg for, at du har enkle hvide ramekiner til rådighed for at skabe den perfekte dessertdel. Caramel sauce er butikkøbt, men din middag Companion vil aldrig vide.

Intet sætter stemningen ganske såvel som spisning ved stearinlys. Arranger et sortiment af stearinlyshøjder og størrelser i en klynge i midten af ​​dit bord eller omgiver din centerpiece . Altid være opmærksom på at forlade tændte stearinlys Uovervåget , og vælg når det er muligt, vælg stearinlys, der er anbragt inde i glasbeholdere, såsom Votives, Tea Lights eller Hurricanes .

Indstil dit bord som om specielle gæster går til dig, for hvem kunne være mere speciel end dig og din spisning Companion ? Dæk dit bord med en klud duge, eller brug festlige placemats eller tabelløbere for at give bordet et mere formelt udseende. Hvis du har kludservietter, skal du bruge dem og tilføje et par ferie servietringe for at hjælpe med at sætte stemningen.

Kjole op din Portvarer . Hvilken dag er mere værd at bringe de gode retter ud end jul? Hvis du ikke har Kina Place Settings, kan dine daglige retter stadig få jobbet færdigt. Bare sørg for at klæde dit bord med ferie jubel, og du vil ikke selv mærke.

Jul er ikke om mængde; det handler om kvalitet. Så sørg for, at din specielle julemiddag til to er fyldt med kvalitetsfødevarer, kærligt forberedt og nydt af jer to. Tænd dine juletræslys og dine yndlingsferie melodier, slappe af og tage i al den skønhed og fred i julen.

madlavning en lille julemiddag i år? Her er din ultimative guide til julemiddag til to! Julen menu ideer omfatter opskrifter til to og små batch opskrifter af dine yndlings ferie retter.
Nyankomne

Spirited Eggnog Brød

Spirited Eggnog Brød

Stor opskrift på ferie fransk toast. Dette kaldes Holiday French Toast, fordi det bruger Eggnog i smeten og det italienske softktone kaldet Panettone. Ligesom Eggnog er Panettone let tilgængelig omkring juletiden. Dens runde, bløde og ret store end et typisk brødbrød ....

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Rum glaseret Eggnog Bread Pudding. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 18 medlemmer.

Christmas skærebræt

Christmas skærebræt

Disse efterår og ferie Charcuterie Board ideer er perfekte til store eller små sammenkomster i år.

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Tilfreds din søde tand med denne julefudge opskrift. Fyldt med pekannødder og toppet med sprinkler, vil denne toffeelike fudge være en instant favorit.

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Leder du efter en nem jul morgenmad opskrift, fik søde og salte muligheder, med alt fra solrige side op æg til bagt donuts.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Alle går amok over denne fantastiske slik belagt jul Crunch Mix gjort festlig med drysser, MMS og mini honningkager mand cookies. Dens sikker på at være en enorm ferie hit

Jul morgen gryde

Jul morgen gryde

Dette er en vidunderlig makahead morgenmad skål. Jeg gør det hver jul og min familie elsker det

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Nyankomne

Julen Muddy Buddies opskrift

Lær mere

Ofte set

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Muslinger med tomat og chili

Muslinger med tomat og chili

Youll have denne skål på bordet på under 15 minutter. Nej, ikke kidding. Servering det med masser af sprøde brød er et must Youll ønsker til sop op hver sidste dråbe bouillon. Vi elsker antydning af anis fra estragon.

Julen Pickles Tee eller Sweat

Julen Pickles Tee eller Sweat

Den kraftfulde indkøbskurv software til web-butikker og e-handel aktiveret butikker er baseret på PHP5 med SQL database med mange indstillingsmuligheder implementering baseret på skabeloner

Julen Pickles en favorit

Julen Pickles en favorit

Tråd jul Pickles med kirsebær

Jul chutneys, pickles og konserves

Jul chutneys, pickles og konserves

Tjek vores christmas pickles valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores pickles butikker.

Mr. Hankey, jul Poo

Mr. Hankey, jul Poo

Jul poop ordsprog. Alan K. Simpson Børnebørn nu Dont skrive en tak for de julegaver. De er

Holiday Puppy Chow Stor Batch jul Puppy Chow opskrift

Holiday Puppy Chow Stor Batch jul Puppy Chow opskrift

Julen Hvalp Chow aka ferie mudret buddiesis en sjov og festlig oplevelse perfekt til fester Denne røde og grønne cruchy snack mix er let og lækker

Spicy Christmas Pickles No Cook Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Spicy Christmas Pickles No Cook Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Easy HomeMade Køleskab Pickles En billig DIY Mason Jar Craft, perfekt som en hjemmelavet julegave til kolleger, lærere og naboer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.