Hvorfor folk drikker kaffe efter aftensmad mere til det, end du tror Carmel Bay kaffe

De fleste af os drikker kaffe om morgenen for at vågne os op. Højre? Højre. Så hvorfor drikker nogle af os kaffe efter vores aftenmåltid, kort før vi går i seng? Kaffeuniverset undersøger.

det er alt ned til blodsukkerniveauet. Se, mennesker spiser ofte forarbejdet mad, der er højt i sukker. Vores kroppe har en stigning i energi hurtigt efterfulgt af en dukkert. Dette kan bekæmpes ved at spise flere grøntsager og fuldkorn under dit måltid, men i stedet for at skifte vaner, valgte mange at bekæmpe energi nedgang med kaffe. Sip en espresso efter et sukkerbelastet måltid og pludselig stemninger forbedrer og tantalizing efter middagen samtaler kan fortsætte i timevis ud over den endelige sked af dessert.

Men hvad er den bedste slags kaffe at drikke om aftenen? Europæere har en tendens til at bestille kort, skarp espresso efter middagen. Hvorfor? Milky drikkevarer som cappuccino betragtes som morgendrikke, alt for tungt og mælkeagtig at blive forbrugt med en fuld mave. Men espresso er en anden historie. Dens næsten kaloriefrie og selvfølgelig er det en lille mængde væske. Og fordelene stopper ikke der.

Mange tror det hjælper med fordøjelsen. Andre hævder sin appetitundertrykkende, og reducerer derfor chancen for at snackere efter et måltid. Andre siger bitterheden af ​​espresso kontrast perfekt med desserten af ​​desserten, så perfekt runder af et måltid. Det er alt rigtigt, men vil det holde os vågen?

Men ikke alle er enige om. Kritikere af traditionen siger, at koffein i sene nat kaffe vil forsinke søvn og endnu værre, kan forstyrre dit indre kropsklok. ver, sover dårligt betyder, at du vil vågne op træt og drikke mere kaffe til at vågne op, skabe en ond cirkel. Er de koffeinet Kaffe svaret?

Måske for nogle, men jeg tror, ​​at den bedste løsning er at eksperimentere med din egen krop. Vent til midnat så vær italiensk ordre dig selv en kort, skarp espresso, så læne dig tilbage og vente på resultater.

Sandhed bliver fortalt, vi kan drikke, hvad vi vil, når vi vil. Men der er en bestemt stigma, der kommer med at kaste tilbage, siger et par glas vin under frokost eller en espresso sent på aftenen. Vil du være op over hele natten? er en fælles nag. Men andre steder i verden synes det ikke at være en bekymring. I lande som Italien, Spanien og Frankrig, for eksempel, er sene natkaffe kultur overalt. Men kan de håndtere koffeinâ € "det mest forbrugte psykoaktive stof" sent om aftenen bedre end nogen anden? Kan vi også drikke en let stegt kop kaffe efter middagen og sove gennem natten?

Mange folk tror espresso er en super stærk kategori af sin egen anden bønne, hvis du vil have det ikke sandt. En espresso stege er virkelig bare markedsføring, siger Illys Master Barista, Giorgio Milos. Faktisk siger Milos, at de fleste af alle kaffebønner kan omdannes til espresso, hvis det er jorden til den rigtige specifikation.

Hvilket er mere koffeinholdigt : espresso eller kaffe?

En kop espresso er lille, men pakker en stor punch. Selvom Espresso bærer mindre koffein end filter eller andre kaffemetoder, er koncentrationen meget højere, så din krop absorberer mindre koffein, men i meget kortere tid end filterkaffe, der normalt sippes i minutter, siger Milos. Derfor er espressos-effekten stærkere for vores sanser.

Er der en koffeinforskel mellem let stegt og mørk stege?

I modsætning til tro, forskellige kaffe roastslight, medium eller darkhave nogen effekt på koffein niveauer. Koffein ikke bliver brændt af under stegning, siger kok Matthew Robinson, mad videnskabsmand og grundlægger af The Culinary Exchange. Med hensyn til smag, det er alt i hvad du vil. En let stege kan være flavorful, hvis du kan lide den slags ting, som kan en meget mørk stege. I teorien, drikke en lysere stege i stedet for en mørkere stege inden sengetid vil gøre dig nogen retfærdighed.

Hvorfor italienere drink kaffe efter middagen?

Afhængigt brygning fremgangsmåde og type bønner, kan koffein varierer voldsomt fra kop til kop. Hvis det er svagt, kan det ikke give dig meget af en brummer 20 minutter før sengetid, men hvis den er stærk, vil den buzzy følelse sparke i hårdere, siger Robinson. Bean type kan også være en factorsome bønner har mere koffein.

Den sidste ting mange Millennials ønsker at gøre, er at hænge ud med mor og far drikker kaffe efter et måltid. Men jo ældre man bliver, jo mere du har tendens til aktivt at opsøge selskab med dine gamle forældre. Hvilken bedre måde end en kop espresso lavet med høj kvalitet Kona bønner efter en hjemmelavet måltid?

I Frankrig, kaffe er stor del af den nationale kultur. Efter middagen er sort kaffe normalt serveres med en cognac. De kan også tjene en drik kaldet Caf Granit, som er en intens, men sød kaffe thats krydret med en mokka likør.

Hvad er kaffe efter middagen hedder?

Craving kaffe efter et måltid sjældent betyder meget af noget andet end en koffein afhængighed eller måske en jernmangel. Dens sandsynligvis en vane, at du har dyrket eller en kulturel norm, at du er vokset op med. Men hey, hvorfor gør du tørster kaffe efter et måltid?

Er drikke kaffe efter et måltid hjælpe dig tabe sig?

Hvis man antager youre drikker sort kaffe med noget i det, hvilken effekt vil det koffein have? Koffein har to vigtige virkninger på kroppen: det undertrykker appetitten og det stimulere stofskifte og fordøjelse. Dette hjælper din krop til at brænde igennem fødevarer lidt mere effektivt og hjælp det. Afslut. mere effektivt ! Ingen af disse virkninger er enorme, men taget sammen sammen med andre vægttab strategier, de kan hjælpe. Koffein kan også bidrage til at nedbryde fedtceller, ændre hormonniveau og undertrykke leptin.

Er det skadeligt at drikke kaffe lige efter middag?

De fleste af os forbinder drikken med en hurtig pick-me-up om morgenen, eller som et middel til energigivende vores vej gennem resten af en hård dag. Hvorfor ville du ønsker at drikke det i aften og risiko forstyrre din søvn?

Videnskaben er lidt på den uldne side her, men den tankegang går, at hvis du er overskriften på toilettet mere, vil du bevare mindre vand. Til gengæld vil du bevarer mindre vægt på kort sigt, mindst.

Java er typisk opfattes som amorning drik. Dens noget at nippe som en pick-me-up til energi og puste nyt liv efter at have spist et måltid. Så du kan være undrende, hvorfor folk drikker kaffe efter middagen?

Picture dig ud at spise med en lille gruppe af dine nærmeste venner. Du er så ophidset toconnect, grine, andenjoyeach andre virksomhed over lækker mad og drikke. Atmosfæren er hyggelig, og lysene er lave.

Du har set frem til denne aften hele ugen. Men nu, alt hvad du kan tænke på er dit hoved gør kontakt med en blød, fluffy pude. ou modstå udmattelse fordi du ikke ønsker aftenen til ende!

Som et resultat af disse tungere fødevarer, ourblood sukker niveauer fluctuateand få os til at gå ned. Kaffe er en glimrende måde tocombat denne følelse af lav energyso du kan fortsætte med din dejlige aften.

Pros drikke kaffe efter middagen

Mange mennesker tror kaffe hjælper withdigestion efter et måltid. Kaffe er kendt for at stimulere themuscles af tyktarmen. Selv om det ikke er en løsning til forstoppelse eller reelle fordøjelses problemer, kan det holde alt i dit system bevægelse. Nogle undersøgelser har endda fundet, at kaffe kunne være ansvarlig forhelping sunde bakterier growin dit fordøjelsessystem.

Illycaff Cappuccino 4. 5Illycaff Espresso   3. 5A  TEAA  Vælg fra vores sortiment af Stash Teas    2. 0Coffee en regelmæssig og De koffeinholdige      2. 0A    Sienas brygget kaffe er en brugerdefineret blanding af 100% Arabica bønner fra Colombia, Peru, Guatemala, og BrazilAdd en smag skudt af vanille, pebermynte eller hasselnød til din kaffe eller cappuccino til en additional Â. 5A   Â
Nyankomne

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Hjemmelavet Agua De Fresa og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Hjemmelavet Agua De Fresa og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Hjemmelavet Agua De Fresa og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Agurk Basil Agua Fresca Cocktail Opskrift

Agurk Basil Agua Fresca Cocktail Opskrift

Denne forfriskende, legende ananascocktail kaster dig ind i feriemodus med kun en SIP.

Agurk lime agua fresca med mynte

Agurk lime agua fresca med mynte

Denne agurk drikkeopskrift fremhævet på Brooklyns Pies n lår bruger frisk ingefær til et ekstra spark, med et strejf af limejuice for at afrunde smagene.

Agua de Sandia opskrift Vandmelon Agua Fresca

Agua de Sandia opskrift Vandmelon Agua Fresca

Cool og forfriskende vandmelon agua fresca, kaldet agua de Sandia. En perfekt akkompagnement til comida, eller middagsmåltid og en langt bedre drink løsning end sodavand.

Aguas frescas ferskvand aldrig smagt så sød

Aguas frescas ferskvand aldrig smagt så sød

Frisk frugt gør forbløffende agua fresca. Dens forfriskende og lavet af frugt blandet med vand. Lækker til en varm sommerdag.

Cool Factor Can Aguas frescas Grib deres øjeblik

Cool Factor Can Aguas frescas Grib deres øjeblik

Yooo Så jeg var ligesom, hvad gør jeg lyst til at drikke i dag Im scanning afsnittet drik ... ts varm AF udenfor. Jeg overvejede kort nogle dr ....

Blandede drikkevarer, Classic Cocktails Opskrifter og Sådan Video Tutorials On Cocktails med Ingrediens detaljer og trin for trin instruktioner. Vær den bedste bartender til dine venner derhjemme, fester eller begivenheder

Blandede drikkevarer, Classic Cocktails Opskrifter og Sådan Video Tutorials On Cocktails med Ingrediens detaljer og trin for trin instruktioner. Vær den bedste bartender til dine venner derhjemme, fester eller begivenheder

Blandede drikkevarer, Classic Cocktails Opskrifter og Sådan Video Tutorials On Cocktails med Ingrediens detaljer og trin for trin instruktioner. Vær den bedste bartender til dine venner derhjemme, fester eller begivenheder

VandmelonCuckumber Cooler Recipe.

VandmelonCuckumber Cooler Recipe.

Spiked Watermeloncucumber Agua Fresca

Grill eller bage disse laks eller tunfisk steaks

Grill eller bage disse laks eller tunfisk steaks

Ahi tunfisk opskrifter ovn med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

Karameliserede løg burgere med hvidløg aioli chatelaine

Lær mere

Ofte set

AIP Paleo Rustik Root grøntsagssuppe med kødboller Slow Cooker opskrift et egern i køkkenet

AIP Paleo Rustik Root grøntsagssuppe med kødboller Slow Cooker opskrift et egern i køkkenet

Denne opskrift mejetærskerens pastinak og majroer med nogle aromater til at lave en tilfredsstillende cremet suppe med nære en dråbe creme i sigte Det er en lækker ret for alle på et mælkefri kost, såsom den autoimmune protokol, og kan også gøres veganske, hvis det ønskes.

Paleo Autoimmune Protocol AIP Breakfast Pausage Links En sund dag

Paleo Autoimmune Protocol AIP Breakfast Pausage Links En sund dag

Der er en grund til, at denne opskrift er gået viral på Instagram. Dens saftige, smagfulde og super let at lave. Selv pølse snobs elsker det

ANBEFALET Vintage Air Bag Isoleret bagepapir Aluminium ene kant 12x14 PAT 4.489.852

ANBEFALET Vintage Air Bag Isoleret bagepapir Aluminium ene kant 12x14 PAT 4.489.852

ANBEFALET Vintage Air Bag Isoleret bagepapir Aluminium ene kant 12x14 PAT 4.489.852

Side ikke fundet Kathiresan Lab

Side ikke fundet Kathiresan Lab

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Airbake Medium Cookie Sheet TFAL Baking Sheets 08602PA 050594086027 til de bedste online priser på eBay Gratis fragt til mange produkter

Har lige for nylig modtaget dem, har jeg kun brugt dem to gange for at lave hundekiks ved 350 grader

Har lige for nylig modtaget dem, har jeg kun brugt dem to gange for at lave hundekiks ved 350 grader

Har lige for nylig modtaget dem, har jeg kun brugt dem to gange for at lave hundekiks ved 350 grader

Isoleret cookie ark Anmeldelser Crate Barrel

Isoleret cookie ark Anmeldelser Crate Barrel

Airbake cookieark er specielt fremstillet til at inkorporere en pude af luft mellem to ark aluminium. Dette hjælper med at holde bagningstemperaturer selv, som bekæmper hot spots i din ovn og forhindrer ujævnt brunede cookies på dit ark.

CRISPY AIR FRIED artiskokhjerter

CRISPY AIR FRIED artiskokhjerter

Crispy Air Fried artiskokhjerter er en simpel nem appetitvækker. Disse lækre panko belagt artiskokhjerter er ramt af hver part. Perfekt til baggård grillaftener hver ferie.

Sunde fauxfried pickle chips

Sunde fauxfried pickle chips

Find kalorier, carbs og ernæringsindhold til hjemmelavet luftfrit stegt courgette og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Airfryer Kammuslinger Med Lonferb Sauce

Airfryer Kammuslinger Med Lonferb Sauce

Denne luftfrit jakoblinger opskrift giver dig mulighed for at lave en fisk og skaldyrs favorit lige i din luftfrit. Luftfrit kammuslinger er perfekte til middag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.