Denne oksekød jerky protein bolde opskrift er en stor highprotein snack til din arbejde travle dage. De er salt og sødt på samme tid

Ligesom de fleste familier er min super aktiv og altid kører. De har brug for store snacks på klar, der er smagfuld og kan give dem et løft i skolen og før sport. Det er også vigtigt at lave en snack, som navene og jeg kan nyde, så vi har denne fantastiske opskrift.

At have en fest? Server denne osteagtig dip med nogle friske veggies som broccoli, selleri og tomater. En snack for børnene i skole er også en god mulighed. Gå til en pot luck, medbring en batch af denne oksekød jerky dip, altid et hit.!

Hvor langt på forhånd kan jeg gøre oksekød jerky dip?

ingredienser3 Cups Amber Ale eller Lager 2 krukker af Bellisari's Barista Sauce2 Spisesked Krakket Black Peppercorns2 Spisesked Groft jordet sort Pepper2 pund trimmet oksekød top runde eller nederste runde, ca. 1 1/2 tommer tykkelse med en stor skål, kombinere ale eller lagercentral thebellisari's barista sauceand de revnede sorte peberkorn. Skær oksekød i 1/4-tommer tykke skiver, enten med eller mod kornet. Tilsæt oksekød til marinaden, et par skiver ad gangen, omrør godt for at belægge hver skive med marinaden. Dæk og køle i 6 til 8 timer. Tør kødet: Forvarm ovnen til 200 °. Indstil et stort trådstativ på hver af 3 store rimmede bageplader. Fjern oksekød fra marinade og klapp tør med papirhåndklæder. Arranger oksekød på stativene, efterlader 1/4 tommer mellem skiver. Stænk med groft jordet sort peber. Bages i ca. 4 timer, indtil den rykkede er fast og næsten helt tør, men stadig sej. Lad afkøle helt på stativene, før du serverer.

Hjemmelavet oksekød jerky for hunde er den nemmeste hund behandler du nogensinde vil gøre! Tyndt skåret oksekød bagt super lavt indtil dens rykkede. Mine hunde bliver vanvittige for dette og det er så meget billigere end butikkøbt rykkede.

Du skal bruge en ledningskølestativ til denne opskrift, og jeg stærkt anbefaler, at du enten køber en billig eller bruger en ældre, som du ikke bryr dig om. Jeg har en udpeget Jerky Wire Rack, fordi de bare ikke er det samme efter at have lavet jerky. Absolut stadig brugbar, men de ser bare ikke det samme ud.

Hvor længe er hjemmelavet oksekød jerky godt for?

Den opskrift, som jeg deler i dag, kombinerer to af mine yndlings ting for at nyde som en snack oksekød jerky og fede bomber. Opkald denne opskrift på Savory Beef Jerky Fat Bombs Genius er heller ikke overdrivelse. Dens helt utrolige, hvor gode disse fede bomber faktisk viser sig. Ikke alene får du til at nyde fede bomber, der er blevet belagt i finhakket oksekød, men de fede bomber selv er absolut fyldt med smag takket være lavet med en fænomenal blanding af ingredienser, der omfatter løgpulver, hvidløgspulver og parmesanost . Og den bedste del om disse fede bomber? Du kan blande tingene op hver gang du gør dem ved at bruge forskellige oksekøds jerkiske smag, hvis du som om jeg især elsker at gøre dem med Teriyaki og Sweet Chipotle smag.

oksekød jerky fede bomber? Ligesom smagsbommer

Den første ting, du vil gerne gøre, når du gør denne opskrift, er at forberede de fede bomber selv. Theyre faktisk ganske let at gøre youll bare nødt til at kombinere din stuetemperatur flødeost og usaltet smør med ¼ tsk hver af løg pulver, hvidløg pulver, og revet parmesan. Flødeost og smør vil tjene som lim, der holder din fedt bomber sammen samtidig tilfører i et ton af mættet fedt og proteinindhold. Flødeost langs tilføjer en hele 35 gram fedt alle i en stor blanding af mættet, polyumættet , og monoumættet fedt.

Efter tilføjelse alt i en skål, krydr med lidt salt og sort peber og bland til at kombinere. Youll derefter ønsker at smide blandingen i køleskabet i ca. en time lige længe nok til blandingen for at være hårdt nok til at rulle til kugler. Dernæst rul hver kugle i hakket oksekød jerky før frysning dem i omkring en halv time for at give dem mulighed for at sæt. De fede bomber kan derefter opbevares i en lufttæt beholder og opbevares i køleskab indtil du er klar til at nyde dem.

og tailfeathers? De er en kombination af pretzel sticks i fronten og større sesam sticks i ryggen. I slutningen forblev kun et par halefjeder, og selv dem gjorde det ikke igennem natten. Lækker.

Suck knuckle ryger BBQ team har været svært på arbejde, og resultaterne er temmelig forbandede magiske. Har du nogensinde hørt om Mac Cheese Balls? Nå, disse Purveyors of BBQ godhed gjorde dem bare bedre. Forbered dig.

Proteinkugler er en sød, proteinfyldt snack fyldt med gode ingredienser. Basen af ​​opskriften starter normalt med havre og jordnøddesmør, og forskellige blandinger tilsættes for at give den ønskede smag. Dette er min klassiske proteinboldopskrift.

Hvordan man laver oksekødsprotein bolde trin for trin

Proteinet af høj kvalitet og de andre essentielle næringsstoffer i oksekød, som jern, zink og B-vitaminer, giver os styrken til at gøre alle de -aktiviteter Vi elsker at gøre. Du kan lære mere om, hvordan oksekød næringsstoffer fremmer en sund Livsstil her.

Kan du fryse disse ingen bage protein bolde?

Ja! En af de bedste ting om disse ingen bage protein bolde er, at du kan gøre dem på forhånd. Min mand og søn er BMX Racers, så vi er altid rejser til løb og har brug for høj energi, bærbare snacks. Ive bliver kendt for at brine proteinkuglerne.

Men med vores travle tidsplan kan jeg ikke altid lave en frisk batch, så jeg laver flere batcher på én gang og fryser dem. Hvis du planlægger at spise dem i løbet af ugen, kan du gemme dem i en forseglet beholder i køleskabet. De vil vare omkring en uge.

Brug af jerky i Bruschetta Opskrifter kan være en god ide at nyde en smagfuld forretter. De ingredienser, du måtte have brug for, er tomater, olivenolie, basilikum persille, hvidløg, balsamisk eddike glasur, surdej brød og skiver jerky.

For at starte, forvarm ovnen til 400 F. Tag bagepladen og tilsættes skiveskiver. Drizzle olivenolie, peber og salt over toppen. Placer det i ovnen i 15-20 minutter. Efter 10 minutter kan du tilføje oksekødet med de stegte spirer. Husk at vende spirerne også. Når hver side af spirerne er gyldenbrun, skal du fjerne den fra ovnen og nyde forretter!

Du bliver nødt til at skære tomat og oksekød jerky begge i -inch stykker. Nu tag krakkere ud og spred gedost på dem. Afslut ved at topping dem med rykkede og tomat. For at øge smagene skal du tilføje persille sprigs, peber og salt.

Tørret oksekød, også kaldet chipped oksekød, er oksekød, der har været delvist tørret, salthærdet og tyndt skåret. Du kan nemt nyde dette hærdede kød som en forretter, snack eller et måltid. Tørret oksekød har en rig fortid, men er et relativt uklart kødprodukt i de fleste dele af landet i dag. F du har aldrig prøvet tørret oksekød, du er i for en godbid!

Fra rige creamed chipped oksekød til salt, protein-pakkede snacks, røget tørret beefis et smagfuldt og alsidigt hærdet kød til at nyde til morgenmad, frokost, middag eller enhver tid imellem. Dens den ultimative komfort mad, værd at nyde for første gang eller forberede på en måde, du aldrig har haft før.

Enhver type magert oksekød kan helbredes for at gøre tørret oksekød. Beslutningstagere vil trimme noget fedt ud af kødets snit siden fedt kompromiser Bevarelse . Nogle sorter af tørret oksekød er lavet af hakket oksekød, der presses sammen for at danne en log, før de bliver skåret, mens andre kommer fra hele nedskæringer. S. Clyde Weavers Berømte tørrede oksekød kommer fra højkvalitets oksekød knogler, et magert snit af kød fra den runde primale snit.
Nyankomne

Sådan laver du Hjemmelavet Beef Jerky ved hjælp af din ovn

Sådan laver du Hjemmelavet Beef Jerky ved hjælp af din ovn

Uanset om du forbereder din rykkede i en ryger, dehydrator eller endda din ovn, vil denne hjemmelavede oksekød jerky marinade gøre en verden af ​​forskel.

De bedste bedste Beef Jerky Opskrifter Bigwig Jerky Co.

De bedste bedste Beef Jerky Opskrifter Bigwig Jerky Co.

LOOKING FOR A GROISE BEEF JERCY RECIPE Vi har samlet det bedste fra hele verden, så du kan lave din egen god smagning af oksekød jerky opskrift derhjemme

Hjemmelavet Jerky Howto.

Hjemmelavet Jerky Howto.

Nyt medlem her. Fik en masterbuilt ryger til jul. Har brugt det til laks med gode resultater. Jeg har forsøgt at gøre oksekød jerky i det, ive ...

148 af over 1.000 resultater for Beef Jerky Sorter efter fremhævet pris Lav til høj pris højt til lav AVG. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

148 af over 1.000 resultater for Beef Jerky Sorter efter fremhævet pris Lav til høj pris højt til lav AVG. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

Find oksekød jerky Stock Images i HD og millioner af andre royaltyfree stock photos, illustrationer og vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Oksekød Kabsa Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Gyukatsu Japanese Beef Cutlet

Gyukatsu Japanese Beef Cutlet

Tilfreds din trang til dagens trendy sandwich ved at gøre din helt egen Wagyu Katsu Sando med en tangy, sød og krydret hjemmelavet sauce.

P.. Changs Rolls ud Nye salat ombrydes efter nationale konkurrencemyndigheder

P.. Changs Rolls ud Nye salat ombrydes efter nationale konkurrencemyndigheder

P.. Changs lancerer nyt menupunkt Efter National Competition

Oksekød kødbold og soba noodle suppe opskrift

Oksekød kødbold og soba noodle suppe opskrift

Familie opskrifter og mere ...

Southern Beef Neck Bones Opskrift

Southern Beef Neck Bones Opskrift

Nakkeben med hjemmelavet sovs opskrift Prøv denne nakkeben med hjemmelavet sovs opskrift, eller bidrage med din egen.

Nyankomne

Oksekød halsbenet suppe koreansk

Lær mere

Ofte set

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Nilagang Pata Ng baboy opskrift Panlasang Pinoy

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Beef Osso Buco og en udforskning af Merlot Wine

Bøf, Ost Mushroom Pot Pies opskrift Oksekød Lam New Zealand

Bøf, Ost Mushroom Pot Pies opskrift Oksekød Lam New Zealand

Tjek denne oksekød gryderet pot pie til nogle falder tid komfort mad Flaky butterdej, rødvin og oksekød bouillon. Perfekt til de sprøde efterårs nætter

Beef pot pie tærter lavet af leftover pot stege

Beef pot pie tærter lavet af leftover pot stege

Slags som oksekødstone krydset med en potpie. Let at lave, og det var SOOOOO godt kan laves i 4 individuelle ramekiner eller i en stor gryderet for nemheds skyld.

Beef Ramen Recipe.

Beef Ramen Recipe.

Mongolske oksekød ramen nudler en copycat opskrift af de populære PF Changs mongolsk oksekød men gjort bedre med grønne paprika og ramen nudler.

Apple Butter BBQ ribben Charbroil

Apple Butter BBQ ribben Charbroil

Greers købe dagligvarer med vores måltid planlægning løsninger, spare hundredvis af dollars med udskrift kuponer og finde alle opskrifter og mad ideer.

Miami korte ribben med sød og krydret marinade

Miami korte ribben med sød og krydret marinade

Øl gør en usandsynlig men lækker glasur til disse beefy ribben.

Apple Cider Marineret svinekam

Apple Cider Marineret svinekam

Apple Cider Marineret svinekam

Øl og Brown Sugar Marinerede Roast

Øl og Brown Sugar Marinerede Roast

Gør dig klar til at have denne bourbon brun farin chuck stege smelte i munden Ja, dens blevet de varianter, der er off diagrammerne

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.