Sous vide blåbær clafoutis

Til denne version brugte Weve modne blåbær i stedet for kirsebær, fordi de er i sæson, og vi elsker, hvordan de plump op, søde og saftige, i ovnen. Weve infused også smørret med en lille timian og tilføjede en subtil, herby kompleksitet til clafoutis. Resultatet er en delikat Savory-Sweet Dessert En meget behagelig tilføjelse til sommeren lineup af chips, crumbles og cobblers.

Clafoutis er bare den slags enkle, elegante dessert, du vil tegne en afslappet aften med grill på terrassen. Og alligevel, da det er så meget som en hollandsk baby eller en crpe, er det også dejligt på brunchbordet. Vi tjente for nylig det med vores asparges morgenmad hash, og det var den perfekte sidste bid med en kop kaffe.

Hver mad medieudløb, blogger og fransk restaurant Denne side af dammen var madlavning eller bagning i navnet Julia. Så jeg blev medlem af, og tweaked væk på hendes vidunderlige spise-enhver-dag-dag, frugt-lader clafoutis.

Så hvad er det? Tænk Flan møder brødpudding, de bliver forelsket og bage op smukke lækre børn. En lidt sød, lækker æg custard med masser af tærte, saftig frugt. Orange Blossom Honning i stedet for sukker giver et strejf af blomster og sommer, og en lille smule af en ægte mad føler.

Stænk bærene jævnt i skålen, hæld derefter den resterende smør i en cirkulær bevægelse for at jævnt distribuere. Skub hende tilbage og bage indtil indtil hun sætter sig. Det er et nemt skridt at fremvise smuk frugt, og gør en meget simpel dessert en skiller sig ud.

Klassisk clafoutis er fortykket med hvedemel, og hvis Julia stadig var hos os, ville hun sandsynligvis scoff ved at bruge glutenfri mel. Men jeg har aldrig haft nogen klager med enten version. Begge bage op cremet, silkeagtig og sprængning med tærtefrugter!

En clafoutis er en traditionel frugtpudding fra Limousin-regionen i Frankrig. Det er normalt lavet med sorte kirsebær, men blåbær er lige så gode. Da pudding er bagning, blæser batteren op i ovnens varme, det ser pragtfuldt ud, men det er kortvarigt. Så snart du tager clafoutis ud af ovnen og ind i køkkenets kølige luft, begynder batteren at falde sammen. Heldigvis er det præcis det, der skal ske, og er hvor batteren får sin unikke, suave tekstur. Server varm med kold dobbeltcreme.

Når blåbær er i sæson, er der så mange måder at bage med dem. Blåbær muffins, blåbær citron scones og blåbær citron oliven kage er nogle andre opskrifter, som du måske vil prøve.

Gjorde i sidste uge til vores jubilæum morgenmad på dækket, perfekt vejr, mimosas og starten til en smuk dag. Anyway, gik af Chef Johns opskrift nøjagtigt undtagen brugte en 9 tommer bage skål, og det var perfekt. Nem, hurtig og lækker. Ikke ægy, men custardy. Ikke overcook dette. Mine havde en lille smule tørhed på bunden af ​​gryderet skålen, men det var ok. Vi har firma i morgen til brunch, og det kommer til at være stjerne om morgenen sikkert!

Jeg fandt denne opskrift, fordi jeg endte med en 18oz kasse af blåbær i sommer og ønskede at prøve noget nyt. Jeg øgede opskriften proportionalt , og det var lidt dybere; Jeg kølede også det. Jeg brugte 1 mælk og valle lavt sukker alternativ. Dette skåret op i en dejlig lavkalorie 'dessert', men jeg finder faktisk, at jeg elsker det til en kold morgenmad om sommeren. Jeg elsker vanille og pudding, så det var lige op ad min gyde. Jeg prøvede den samme opskrift med Bing kirsebær og jordbær, som var mere problemer og ikke rigtig så godt som blåbærene. Utroligt nemt og lækkert. Når jeg gør det med blåbær, bruger jeg en lille citronskal og muskatnød med vanilje og duften , mens den bakker er Intoxicering .

Dette er forbløffende! Det blev endelig afkølet nok til at prøve det, og det var så godt, jeg vågnede min mand op fra en god søvn for at fodre ham! Dens super let, ikke alt for sød, så blåbær skinner igennem. De eneste 2 ændringer, jeg lavede er 1 Jeg brugte 1/2 t mexicansk vanille, fordi det var alt, hvad jeg havde på hånden. Vil helt sikkert bruge det igen, også. 2 Jeg erstattede 1/3 mælk til tung creme, fordi jeg kun har 2% mælk i mit køleskab. Det er ikke for sødt som det er skrevet. Det er perfekt! Dette vil være væk fra middag i morgen, så jeg skal gøre det igen. omorror!

Fastgør lågene til fingertipstæthed - lidt løs, hvad du kan opnå ved at lukke krukkerne med bare fingerspidserne. Dette vil tillade lufttrykket inde i krukkerne at undslippe under madlavning, hvilket sikrer, at de ikke ødelægger i badet

Tag en lille kasserolle og smelter 1 spsk af smør. Hæld derefter i skyllet pint af blåbær og 1 spsk sukker. Lad dette koge over medium varme i 3-5 minutter, lige længe nok til, at sukkeret smelter og bliver sysuppy.

Hvis du er en stor fan af blåbær som vi er, så er dette en must-try dessert. Vi elsker altid en opskrift, hvor du kan få en lille smule tilsat sødme ved hjælp af frugt i stedet for chokolade. Opskrift Developer Miriam Hahn af YouCare-Selfcare lader os aldrig ned, når det kommer til at tilfredsstille vores søde tand på de mest sundeste måder, og det er netop tilfældet med denne opskrift. LAFOUTIS er en populær dessert i Frankrig. Jeg hørte først om det, da vi var i Frankrig for et par år siden! Jeg elsker, at det er super let at lave, men det er så fancy og lækkert, "forklarer Hahn.

Selvom dette er en lækker og fancy dessert, betyder det ikke, at du har brug for en masse ingredienser til at forberede det. Du skal bare hente nogle få ting i butikken, og inden du starter, skal du sørge for at kontrollere ting, som du måske allerede har hjemme.

Vælg derefter en støbejerns stegepande og smørret. Spred smørret i støbejerns stegepande, og sørg for at dække hele bunden og siderne. Dette vil medvirke til at forhindre alt fra at holde fast og lave et rod. Hvis du ikke har en støbejerns stegepande, kan du helt sikkert bruge en overdimensioneret Pie Plate eller endda en Pyrex Bageskål, Hahn Notes. Traditionelt er de lavet i et rund eller ovalt fartøj.

Nu hvor din smør er god at gå, skal du sætte det til side et øjeblik, fordi du vil have brug for det kort tid. Så er det tid til at bruge dine blåbær. Husk at du skulle have vasket de i forvejen. Kast dem ind i den smurt støbejerns stegepande. Det er på tide at hælde batteren over bærene, og voila det er klar til at bage!

Pop theclafoutis i ovnen, og sæt din timer i ca. 45 minutter. Koge, indtil kanterne bliver brune. Bemærk venligst, at nogle af de områder kan blæse op, mens det koger, og det kan forventes.

Når din timer slukker, skal du bruge clafoutis på et ledestativ i 30 minutter for at afkøle. Når din 30-minutters timer går ud, kan du skære den og tjene. Du er velkommen til at tjene det som-er, eller tilføj lidt flødeskum på toppen. Lad os være ærlige: En lille flødeskumre skader aldrig nogen. Hvis du kan lide dine desserter meget sødt, kan du tilføje mere sukker. Jeg foretrækker frugtens sødme, så gå let på det tilsatte sukker, Hahn-aktier.

Så let bare dump blåbærene i panden, dække i vanille custard eller flan smør derefter bage! Denne franske bær dessert â € "Blueberry clafoutis er det perfekte køretøj til din yndlings sommerfrugt!

Sidste lørdag mødte damerne på vores kirke op for at fejre fødselsdagen for en af ​​vores venner. Det var en stor Milestone i sit liv, og vi ønskede alle, at det var specielt. Vores værtinde organiseret Ikke bare en almindelig fest, men en, der involverede madlavning demonstration Maden forberedt under demoen var det, vi faktisk spiste.

Jeg gætter, det er hovedårsagen til, at jeg elsker denne dessert, du kan bruge dine yndlingsfrugter eller hvad der kan være i sæsonen, og det er sikkert lækkert! Når alt kommer til alt kan du ikke gå galt med vanille og frugt combo, ikke? Den klassiske franske version selvfølgelig ville være mørke kirsebær, og jeg kan ikke glemme den lækre kirsebær clafoutis, vi havde i Paris for nogle år siden.

Det blev bagt helt med stilke og pits! Ja, det tog lidt indsats for at spytte kirsebærpasene, men smagen var fabelagtig. Jeg gætter på, at de ikke fjerner pitsne, da disse tilføjer mange smagsstoffer. Jeg ved, da jeg har prøvet både pitted og uspitted kirsebær i en clafoutis.
Nyankomne

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne boble bær skomager er fyldt med kirsebær, blåbær og kiks, virkelig dekadent.

Basilikum og Blueberry Gin og Tonic aninas opskrifter

Basilikum og Blueberry Gin og Tonic aninas opskrifter

Søde blåbær indgyde krydret gin i denne forfriskende cocktail sipper. For en brusende blåbær cocktail, top med kølet club soda.

Opskrifter til håndværk cocktails og mocktails eller italiensk sodavand lavet med blåbær inspirerede busk sirupper eller enkle sirupper

Opskrifter til håndværk cocktails og mocktails eller italiensk sodavand lavet med blåbær inspirerede busk sirupper eller enkle sirupper

Opskrifter til håndværk cocktails og mocktails eller italiensk sodavand lavet med blåbær inspirerede busk sirupper eller enkle sirupper

Blueberry Coffee Cake.

Blueberry Coffee Cake.

Denne citron blåbær bundt kage har en fugtig og buttery crumb, fuld af blåbær og lyse lemony smag er det garanteret at sætte et smil på dit ansigt

Blueberry Kærnemælk Cornmeal Cake The Well belagte Life

Blueberry Kærnemælk Cornmeal Cake The Well belagte Life

Cornmeal vafler besat med generøse håndfulde blåbær tilføjer til tang af den kærnemælk og cornmeals sødme og kornet tekstur.

Double CornBlueBerry Cobbler.

Double CornBlueBerry Cobbler.

Castiron stegefungering blåbær cobbler

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Nem, 1bowl Cornmeal Muffins besat med modne brombær. Øm, helt sødt og en lækker snack eller side til salte entrees.

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Bages op en batch eller to af friske blåbærkornsmuffiner lavet med Jiffy Corn Muffin Mix. Dine smagsløg vil takke dig.

Nyankomne

DairyFree Blueberry Cornbread Opskrift

Lær mere

Ofte set

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blueberry cornbread er en sød og buttery stilleved kage, der er perfekt til din næste ned hjemme, sydlige affære

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Disse citron blåbær cornmeal kager er den perfekte sommertid dessert. Uanset om der er en middag snack eller en lys dessert efter middag, er de sikker på at sætte et smil på dit ansigt

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

Køb Pioneer Brand Yellow Corn Muffin Mix, 6 Ounce Pakke med 12 på Walmart. om.

Blueberry Flødeost Cobbler

Blueberry Flødeost Cobbler

I stedet for en traditionel frugt skomager, imponere dine venner og familie med denne blandede bær skomager med en overraskende, men lækker flødeost påfyldning.

Blueberry Crumble Pie

Blueberry Crumble Pie

Denne Blueberry Crumble Pie er så god min mund farvande helst jeg tænker over det, og det er især godt med vanilleis.

Blåbær overraskelse fransk toast gryderet

Blåbær overraskelse fransk toast gryderet

Denne blåbær franske toast gryderet er en unik morgenmad skål, der er et kryds mellem blåbær ostekage og fransk toast. Det er perfekt til at tjene til gæster og er bare lækker

Blueberry Pepper Jam 10 ounce

Blueberry Pepper Jam 10 ounce

Denne Blackberry Jalapeno Jam opskrift er den perfekte sommer marmelade. Det har friske brombær, kirsebær og jalapeno peber.

Blåbær likurbased shotdrink opskrifter

Blåbær likurbased shotdrink opskrifter

Blåbær kage donut cocktail

Øjeblikkelig millionær pie til diabetikere billeder opskrift

Øjeblikkelig millionær pie til diabetikere billeder opskrift

Hurtig 7ingredient blåbær pie FLUFF salat. En nem, nobake dessert salat med frisk blåbær smag, smøragtig Graham krakker pie crust, og en cremet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.