33 måder at lave en vild gåsoverlevelse sullivan

En vellykket gåsejagt giver makings for nogle af de mest delektable vilde spil måltider, du nogensinde vil spise. Det mørke, rigeligt aromatiserede gæsekød er fantastisk, når det er korrekt forberedt. Men hvis du lytter til nogle jægere, kan du fejlagtigt konkludere, at sne gæs ikke er fittin at spise.

Når jagten er forbi, er det tid til at plukke eller skinne. Vær opmærksom på, at Federal Waterfowl-reglerne kræver, at jægere forlader hovedet eller en fjæreret vinge på hver slagtekroppe, indtil fuglen når forbrugsstedet, normalt dit hjem.

Ideelt set, youd alderen en gåsebryst i 4-5 dage, så vak forsegle det og våd alder i yderligere 10 dage. Du kan sandsynligvis udvide den våde alder, men jeg ville have tendens til at begrænse den tørre alder til ikke mere end 5 dage, fordi det vil udvikle en skind, som du skal trimme.

Gnid kødet let med olivenolie, så krydderi sticks og giver det en liberal belægning af salt og peber. Sæson mindst 30 minutter før madlavningen begynder at tillade saltet at trænge ind i kødet.

Du har brug for et kødtermometer til dette. Ikke være den fyr, der skubber på sin håndflade, mens han vrider sine fingre rundt og siger hes en grillmester. Det er ego, ikke ekspertise taler. Vi skal være præcise her. Jeg foreslår stærkt at få et digitalt instant termometer, hvis du tæller dig selv som en jæger og planlægger at lave madlavning.

Hvis dette faktisk er til julemiddag, eller du forsøger at blive heldig, vil du gerne gøre denne pande sauce. Det tager 5 minutter, og du har sandsynligvis allerede de nødvendige ingredienser i dit køkken.

Kanadiske gæs ses ofte som gener, enten ved lyd eller de gaver, de forlader rundt om værftet. Men dette er passende hævn, og mest velsmagende! Opskriften blev inspireret fra Wing Shooting i Argentina, selvom mange en fugl forlod banen uberørt og sandsynligvis griner på os!

Hidtil og til vores ganer har dette været den bedste behandling for Canada Goose Breast. De er ikke øverst på vores liste over bedste vilde spilkød at spise. Smagen er okay, men brysterne er lidt for hårde for bordet. Som prosciutto kan smag og udseende af hærdet Canada Goose Breast være virkelig overdådig.

Prep Time: 3-7 ugeringredienter: Præcise målinger diskuteret i anvisninger.- 2 Canada Goose Breasts-Kosher Salt-nr. 2 Hærdningssalt-1 Spisesked Sukker - Pork Lard-1/2 Teskefuld tørret Thym- Rød Pepper Flakes, til smag-rødvin eddike Specialudstyr: - Cheesecloth-Kitchen Twine-Vacuum Sealer og Bagkøling Rack-Fødevareskala

Før 1 uge skal du fjerne brysterne fra posen og vaske af helbredelsen, herunder de fleste af timian og røde peberflager. Pat dem tørre med papirhåndklæder, og sæt dem derefter på et kølestativ til lufttørre yderligere i et par timer. Det er okay at forlade dem på tælleren på dette tidspunkt.

Som hank Shaw skrev på sin blog, falder den ideelle fugtighed for Charcutererie mellem 60-85. Desværre svæver fugtigheden i vores garage på ca. 50, tørre end nødvendigt til hængende kød. Ved denne lave fugtighed løber vi risikoen for sag Hærdning â € "Når ydersiden af ​​et stykke kød tørrer så meget, at det danner en hård skind, hvilket forhindrer, at fugt inde i kødet for at undslippe ordentligt. For at forhindre sag Hærdning kontaktede jeg Chad Lebo, vores lokale "Meat Guy." Tchad ejer en kødbutik kaldet kur i Fort Calhoun, Nebraska, og har en passion for at hærdige kød - dermed navnet på hans butik. Områder, hvor gåsebrystene var dækket af huden / fedt, ville være fint, men for at beskytte de udsatte områder instruerede Tchad mig til at belægge kødsiden med svinefedt. Vi holder spædbarn på hånden i vores fryser. Vi barberede et par flager og tillod stykkerne at blødgøre ved stuetemperatur før brug. Du behøver ikke en masse lard. Dækker alle områder af brysterne ikke er beskyttet af huden med et tyndt lag af svinefedt.

Hvis det er muligt, skal du hænge brysterne ud i det åbne som Hank beskrevet: Poke et hul i den ene ende af huden på hvert bryst og hænge fra en fødevarekvalitets kroge. Dette vil muliggøre bedre luft Circulation og hjælpe dig med at fange skimmelsvamp, før det tager noget, vi havde problemer med, mere senere. Uwever, hvis du er bekymret for støv og snavs i din garage, som vi er, er det muligt at hænge brysterne indpakket i cheesecloth. Vi hængte dem fra hullerne i vores garageport rækværk. Husk, at når det er indpakket, kan det være en smerte for visuelt at kontrollere kødet.

Hæng dem på et mørkt sted, der er mellem 40-60 F, helst i et område, hvor nysgerrige kæledyr, varmints og børn ikke kan nå, men bekvemt lavt nok, at du nemt kan tjekke på dem. Heldigvis for os forbliver vores garage på omkring 50f året rundt.

Hang i mindst to uger, men hvis du er komfortabel, hæng i en måned for bedre smag. Vi endte med at hænge vores 42 dage i alt. f Du ser tegn på skimmel, tør straks af disse områder med eddike: blot vådt et papirhåndklæde med eddike og tørre.

Hvis du ser fugtighedsperler på overfladen, skal du tørre det også. Kontroller dem regelmæssigt som hver anden dag. Fordi betingelser ikke styres i en garage, skal du være opmærksom. Gør ikke de fejl, vi gjorde, som vi skitserede nedenfor.

For at nyde gås prosciutto, tør spalten af ​​og trimme af hårde, tørrede områder. Skær tyndt og server med dine yndlings oste, spred og andre hærdede kød. Wrap rester i plastfolie og opbevares i køleskabet, det skal vare flere måneder. Hvis du ikke planlægger at bruge det andet bryst med det samme, skal du vakuum forsegle det.

Ah, skimmelsvamp. Vi tog ned prosciutto for at tjekke om 20 dage, og ting så fint og Dandy ikke en speck af skimmelsvamp i syne. Vi afskåret et skive og det smagte godt, men ikke helt som "funky" og koncentreret som vi foretrækker i helbredt kød. Så vi besluttede at lade det gå en anden 10 dage.

Bortset fra at 10 dage vendte om 22 dage. Mellem ferien, arbejdet og hjorte sæsonen blev vores våge øje lax, og før jeg vidste det, tillod vi så meget tid at passere, før vi kontrollerede på prosciutto igen.

Jeg tog dem ned og så eerily mørk skimmel på en af ​​brysterne. Kunne det være den frygtede sorte dødsform? Eller er det bare rigtig, virkelig mørkegrøn? Min mave sank, og jeg spekulerede på, om min tålmodighed og ædle kød var blevet spildt. Jeg fortsatte med at tænke på, at hvis jeg lige havde tjekket på dem før, så ville jeg have været i stand til at fange formen i det tidligere stadier og tørrede det af. Det ville ikke have været en big deal. For sent nu.

Det større stykke var fint. Faktisk var det lækkert; 42 dage resulterede i god tekstur og smag, der stadig saftige med den rigtige mængde funk. Saltheden var spot på, takket være Hank's koncise målinger.

Når det kommer madlavning Waterfowl, får Canada Goose Brysts ofte en dårlig rap, nogle gange bliver beskrevet som Gamey eller Livery. Selvom, hvis kogt korrekt Canada Geese kan smage ligesom et godt stykke oksekød. Der er dog et par skridt, der skal tages før madlavningsprocessen, der kan gå langt i at skabe en virkelig velsmagende bøf.

Desværre har folk haft nogle dårligt kogte gås i fortiden og protesterer mod tekstur og smag, men det er simpelthen fordi kokken ikke forberede det korrekt, eller fuglen ikke var godt valgt for mager eller en ældre hårdere fugl.

Wild gæs har hårdt brystkød og forbereder det ordentligt for bordet skræmmer mange mennesker. Så hvad er den bedste måde at gøre det fibrøse væv mere ømme på? For mine penge er det SOUS VIM-metoden til langsom madlavning i plastikposer nedsænket i varmt vand. Smagsfusionen er enorm, og kødet er kogt til ren, ømt perfektion, som du vil se med denne velsmagende skål. Serverer 2.

Ja, canadas kan være alle disse ting. Men i de rigtige omstændigheder kan de være vidunderlige ved bordet, på mange måder bedre end enten en indenlandsk gås eller en vild specklebelly goose, som er kendt for dem af os, der jager dem som himlenes ribeye.

Jeg bør starte med at bemærke, at der er Canada Gæs, og der er Canada Gæs; I øvrigt er det absolut ikke en canadisk gås. Der driver mig nødder. Geese jeg skød skete for at være canadisk, fordi jeg dræbte dem i Manitoba. Men arten er korrekt kendt som Canada Goose. Forstået? Godt.

Min gæs havde gorging på byg, så jeg vidste, at de ville være fint. Ikke sikker på, at jeg ville spise en Canada ud af Central Park i Manhattan, men medmindre jeg virkelig var, virkelig sulten. Men hvem ved det? Måske har det smag som knishes, hotdog bunker og hårde pretzels?

Jeg anbefaler stærkt aldrende din gæs, i fjerene, med tarmene i i en til tre dage. Jeg skrev en tutorial om at hænge spilfugle, der går i detaljer. Store gæs kan være hårdhey kan leve mere end 20 år selv i naturen. Aging udvikler smag og tenderiserer kødet. Gotta elsker enzymatiske akrobaticthanks, kødvidenskab!

Fjederne på en stor Canada er svært at fjerne, og voksning tager to fulde blokke af paraffin. Gud hjælper dig, hvis du forsøger at tørre-pluk en. Når du kommer til gutting, hører jeg ofte folk siger, Kristus det stank! Var så slemt jeg kastede fuglen. Det er en grædende skam, fordi stinken er, i de fleste tilfælde, bare det faktum, at røven slutter af en Canada Goose er så stor, den rene masse af crap gør det hele smellyâ € ", indtil du fjerner det og vasker hulrummet. Du har set en goose crap på græsset, ikke? Kan du endda huske at se duck crap? Waaay mindre. Lort sker. Det er en erhvervsmæssig fare, når du beskæftiger dig med større dyr.

Så bevæbnet med alle slags tilfældige gåsdele, hvad de skal gøre med dem? Jeg har en hel ton af and og gåsopskrifter allerede på webstedet, så hver ny sæson jeg forsøger at forfine gamle opskrifter og derefter forsøge at strække mig lidt med nye opskrifter.

Jeg har fyldte gås hals mange gange før, men den nye bit stegte halsen La Ficelle, en madlavningsteknik, der dateres tilbage til det 16. århundrede, hvor du suspenderer kød over eller ved siden af ​​en varmekilde. Ficelle er strengen, og hvis du har kød hængende ved siden af ​​en ild, og ikke i en ovn, som jeg gjorde, vrider du strengen, så kødet roterer - det er en ghetto rotisserie. Resultatet er meget endda browning.

smuk, eh? Jeg elsker disse pølser, og de er altid en samtale stykke. Et ord af rådgivning: Prøv din damned bedste for at få hver eneste del af fjer fra nakken, selv når du bruger indenlandske gås hals. Fjederne vil ikke skade nogen, men de er ret gnarly at se på, hvis du serverer folk, der ikke er vant til at spise pølser lavet med fuglehals ..

Mortadella er, hvad American Baloney ønsker det kunne være. Det er en italiensk emulgeret pølse, der ofte ses med pistacienødder indlejret i den. Nu vil du Charcuterie eksperter derude uden tvivl se, jeg har for mange luftbobler i min Mortadella, og at den har genkendelig Spicer af krydderi i det, hvoraf ingen er ideelle i en kommerciel lortadella. Hej, det var min første gang, okay?
Nyankomne

Kan jeg spise kylling, der har været i køleskabet i en uge køkken

Kan jeg spise kylling, der har været i køleskabet i en uge køkken

Kan jeg spise kylling efter 5 dage i køleskabet Du kan holde kyllingen i køleskabet, hvor den vil vare omkring 3 5 dage, eller du kan fryse det i flere måneder. Men tag ordentlig pleje, når du forbereder din resterende kylling til kold opbevaring. Hvis du gør det forkert, er der masser af b ...

Lb ahorn behandler rent ahornsukker candy 5 stk

Lb ahorn behandler rent ahornsukker candy 5 stk

Premium Canadian Maple Sugar Hard Candy Drops lavet af ren sirup Canada 3 lb

Kan jeg gentre ostekage

Kan jeg gentre ostekage

Hvem elsker ikke cheesecake, hvis du købte en stor del eller har nogle rester, hvordan gemmer du denne dessert endnu vigtigere, gør ostekage gå dårligt

skære frugt venstre ud over natten det ok

skære frugt venstre ud over natten det ok

Hvor lang tid kan Deli Kød sidde ved stuetemperatur I USA's Department of Agriculture bemærker, at dets farlige at spise kolde nedskæringer, skiver deli kød,

Madlavning Plain, Illinois Landstil

Madlavning Plain, Illinois Landstil

Jeg lavede en stor batch af grøn kylling chili i aftes og endte med at efterlade det ud af køleskabet i 5 timer før jeg lagde det væk tidligt dette ...

Sådan laver du bagt Hush hvalpe 2

Sådan laver du bagt Hush hvalpe 2

Når du har prøvet en, vil du være tilbage for mere

Saltet karamel Hot Chokoladepandekager

Saltet karamel Hot Chokoladepandekager

Kakao pandekage blanding med lupin mel

Opskrift på Amish Venskab Brød Original Starter Opskrift

Opskrift på Amish Venskab Brød Original Starter Opskrift

Læs spørgsmålene om Amish Venskabsbrød. Diskussion fra Chowhound Home Cooking, Brød Food Community. Deltag i diskussionen i dag.

503 backend hentning mislykkedes

503 backend hentning mislykkedes

USDA anbefaler at bruge kogt oksekød inden for 3 til 4 dage, holdes kølet 40F eller mindre. Køling sænkes, men stopper ikke bakteriel vækst. USDA anbefaler at bruge kogte rester inden for 3 til 4 dage.

Nyankomne

Sådan laver du kandiseret citrus skræl fra bunden

Lær mere

Ofte set

503 backend hentning mislykkedes

503 backend hentning mislykkedes

Du bliver nødt til at vente til næste år for at nyde en Thanksgiving fest igen.

Amazon. o. k Kandiseret Orange Skiver

Amazon. o. k Kandiseret Orange Skiver

Kandiserede appelsin skiver er chrunchy på ydersiden og sej på indersiden. Disse kandiserede appelsin skiver er nemme at lave derhjemme.

Kan jeg fryse kogte søde kartoffelfries

Kan jeg fryse kogte søde kartoffelfries

Køb stærke rødder fra Ocado. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske forhold og værdi leveret på Ocado.

Kan jeg fryse monster cookie dej

Kan jeg fryse monster cookie dej

Spørgsmålet lyder dumt, men mine cookies aldrig vise sig billedet perfekt. Det har været irriterende mig for en stund nu, fordi hver ingrediens er ...

Candied Jordberries.

Candied Jordberries.

Disse er en meget speciel valentines sød behandler eller gave til nogen speciel. Det siger helt sikkert, at jeg elsker dig

ADVARSEL Udstedt over Tiktok Frozen Egg Hack kunne give kids madforgiftning

ADVARSEL Udstedt over Tiktok Frozen Egg Hack kunne give kids madforgiftning

En prøvet sand metode til altid at have æg i dit hus. Få mest muligt ud af de store salg, der sker lige før ferien. Jeg har indtastet i 1 bare for at skrive denne opskrift.

Kan jeg lave mad på sin brug efter dato

Kan jeg lave mad på sin brug efter dato

Selvom råkød og fjerkræ kun vil holde i et par dage i køleskabet, kan disse varer holdes forbi deres Sellby-dato, hvis du fryser dem. Ifølge

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Kan du fryse revet mozzarella ost

Kan du fryse revet mozzarella ost

Uanset om du har en ufærdig blok af mozzarella, eller en flok af denne italienske delikatesse fra din seneste dagligvareproduktion, er heres, hvorfor frysning kan være din frelser. Men hvordan fryser du mozzarella på den rigtige måde her er et par enkle trin ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.