Forberedelse af nanofertilizerblanding fra bananskrællinger

Kalium er fantastisk til mennesker, og det er også godt for planter! Banan Peels indeholder 42% kalium, som er en af ​​tre hovedkomponenter i gødning. Kaliumet i bananskræler kan styrke plantens stilke, samtidig med at de hjælper med at bekæmpe sygdom. Derudover hjælper det med at bevæge næringsstoffer og vand blandt cellerne i en plante. På grund af deres calciumindhold kan bananskrillene hjælpe med at forhindre, at blomstre ende rot og deres mangan forbedrer fotosyntese.

Næste gang du spiser en banan, skal du sørge for at redde skræl! Dobbelt brugen af ​​din banan ved at bruge den til at give næringsstoffer til både dig og dine planter. Har du nogensinde forsøgt at bruge en bananskræl som gødning? Lad mig vide, hvordan det gik i kommentarerne nedenfor!

2022-03-30 Som en ekstra bonus, tilsyneladende bladlus ikke som den lille banan. Så bananskrælekompost tee kan være nyttigt for at afskrække bladlus på planter. Sprøjtning a. rom holistisk-ish. oestimeret læsningstid 4 minutter

2020-03-13 I dagens episode vil vi se på de rigtige metoder til at forberede og bruge bananskrælle gødning og banan te til at fremkalde enorme blomstring og frugt i. Rom YouTube. OMAUTHOR GARDEN TIPSVIEWS 1. m

2022-04-26 Banan Peels; Sådan laver du Banan Peel Compost Tea. For det første skal du fylde en krukke af stor krukke 3/4 fuld af destilleret vand og placere det i køleskabet. Nu ,. rom marijuanamama420. Areviews 51Estimeret læsetid 2 minutter

At vand, først skal du fortynde teen i stående vand, 1 liter vand for hvert halvt glas te eller 1 del te for hver 10 dele vand. Så vand dine planter normalt. . ROM DRCANNABIS. OeMailStimated Reading Time 2 min

2022-11-08 Banana Tea Opskrift til søvn. Hvis du vil bruge denne frugt til bedre søvn, bliver du nødt til at gøre det selv. Banan te tasker sælges ikke af nogen, i det mindste endnu ikke. Heldigvis er det en super nem og billig hjemmelavet opskrift. Prep tager kun et minut. Det er bare kogningen, der tager et stykke tid. Denne drink er under 20 kalorier. rom superfoodly. Omreviews 11estimated Reading Time 8 MINSSERVINGS 1TOTAL TIME 16 MINS

2020-02-25 Point of Banan Tea, Banan Peels, eller du bruger Bananer, er at Supplement de planter, der er tunge brugere af disse næringsstoffer. En perfekt afbalanceret kompost eller gødning er fantastisk til de fleste planter, men når tomater og peber bruger calcium i jorden og er tilbage med kun nitrogen, er det et problem! Blossom End Rot er løst, når du tilføjer specifikke næringsstoffer tilbage i. Jeg. rom gardenmyths. Ovestimeret læsetid 7 minutter

2022-04-09 En god måde at forberede denne kaliumrige gødningste er som følger: Kog 3 til 5 bananspalte i en liter vand og tilsættes 2 spiseskefulde melasse, honning eller sukkerrør. Når blandingen er kold, fjerner vi bananspalte, og den resulterende væske blandes med 2 mere liter vand, ryst godt, og vores hjemmelavede banangødning er klar til at vand vores cannabis direkte. rom pevgrow. om.

2022-10-14 Banan Peel Tea Opskrift. Det kan være livsforandrende, når du indser, hvor simpelt det er at gøre bananvand til planter. Denne opskrift er enkel, kræver kun et par husholdningsværktøjer, og giver dig den ekstra fordel at spise en banan hver eneste dag. Ingredienser. Denne kolde hjemmelavede cannabis gødning opskrift er lavet med kun to ingredienser: banan peels and water. Men du kan. rom Herbiesheadshop. om.

Som enhver, der har set tilbage fremtiden en million gange, ved, at bananskræler gør fantastisk brændstof. Men endnu bedre end at tilføje dem til Mr. Fusion Unit på din tid, der rejser DeLorean, kan du tilføje dem som brændstof til din have. Det er rigtigt, kompost de slimede banan peels og gøre dine små grønne venner lykkelige!

Bananer er en super mad, og peelare loadedwith næringsstoffer, som din vegetation kræver. Irst og fremmest disse er selvfølgelig kalium. Kaliumgreatlyhelps din planterOverAllstrength. Det gør cellevæggene mere robuste på frugten. Jeg hjælper også med at generere stærkere plante stængler og fremmer en sund rodudvikling.

Fosfor har det næsthøjeste mineral Koncentration i bananpakker. Thats store, fordi din have elsker fosfor! Fosfor er afgørende for livskraftige planter. Det aids spiring, sunde rødder, og styrkelse produktion af blomster, pollen og frugter.

Ikke tobe glemt, skræl indeholder også calcium og magnesium. Disse er vigtige i dine haver sund udvikling. Bananskræller IKKE indeholder kvælstof. Men calcium hjælper med at gøre næringsstoffer i jorden, såsom kvælstof, mere tilgængelige for planterne.

Hvordan transportere alle disse fantastiske næringsstoffer fra dit køkken til dine gardenWhile du coulda individually Chuck bananskræller på din have, der er mere effektive metoder. Prøv at lave en kompost te eller en tør gødning.

Banan skræl er ikke en komplet gødning! Så dont brug dem alene, især hvis dine planter har brug for en masse af kvælstof. De arbejder fantastisk til kalium-elskende planter som tomater og peberfrugter. For at få mest muligt ud af skræl, kompost dem med kvælstof-rige materialer.

Jeg planlægger at bruge bananskræl gødning for mine tomater og hvidløg. Peel gødning vil være stor fortomato planter, da de ikke har brug for meget kvælstof. Kalium er et must for at øge størrelsen af hvidløg. I løbet af vækstsæsonen, hvidløg også brug for masser af kvælstof, som ikke er i bananskræller. owever, Kvælstof tillæg ation skal stoppe i det sene forår eller først på sommeren, før de fjerskafter vises. Ellers vil der være blad vækst på bekostning af pæren. Så da der Código kvælstof i skræl, bør det være godt at bruge efter fjerskafter vises. Dette er mit første år vokser hvidløg Soi håb tohave store pærer med hjælp af disse skaller.

Bruger du bananskræller i din have? hvis ja, har du prøvet dem friske, komposteret , eller som en te gødning? hvilke resultater har du set?

Det gør selv frugt og bær smager bedre. Derfor vil denne naturlige bananskræl gødning hjælpe dine blomstrende planter og frugter trives. Jeg vil vædde på du er ivrig efter at finde ud af hvordan man kan gøre det, hva '?

da, alt du skal gøre er at vente omkring - timer, før du kan bruge denne hjemmelavede bananskræl te

Det kan blandes med andre milde gødning for at øge næringsstofindhold. For at gøre dette skal du blande dem i det ønskede forhold og anvende det samme. t anbefales stærkt at gøre blandingen nok for bare en gang, skal du ikke blande og opbevare blandingen.

hvor kan man købe bananskræller fra?

Banana indeholder vigtige næringsstoffer, som kunne genbruges til nyttige materialer, der skal genanvendes i forskellige formål. Udvinding af blandet nano biostimulant gødning fra bananskræller er hovedformålet med dette undersøgelse .

Nano-gødningsekstraktet blev underkastet fysiske og kemiske analyser til karakterisering. Gødningen bestanddel størrelse varierede fra 19 til 55nm, og histogrammet illustrerer at den største nano partikler var 40nm med en gennemsnitlig procentdel på 36%, mens 55-nm partikler var den mindre størrelse med en gennemsnitlig procentdel på 6%. Den syntetiserede nano gødninger indeholdt chelateret kalium, chelateret jern, tryptophan , urinstof, aminosyrer, protein og citronsyre.
Nyankomne

Banan skræl hemmelighed til glødende hud og hår

Banan skræl hemmelighed til glødende hud og hår

Det er en god ide at inkludere banan i dit skønhedsregime og nyde fordelene ved den frugt, der er rig på kalium og vitamin A, B og C

Dole NZ banan, ananas lime tart

Dole NZ banan, ananas lime tart

Den bedste bananpudding med ananas opskrifter på yummly Onebowl banan pudding med kokosnød flødeskum, syd banan pudding pie, pina colada banan pudding

Banana Bundt Cake lavet sundere

Banana Bundt Cake lavet sundere

Banana Bundt Cake lavet sundere

Kage mix banan brød Easy Budget Opskrifter

Kage mix banan brød Easy Budget Opskrifter

En homestyle banan pund kage. WOW Kode 4801 GTIN 10778463048019 2 LoavesCase 21. kg 4. 9 lbs 19 Skiver pr Loaf 19100 g 3. 3 oz Ernæringsmæssige Info Ingredienser List

Banana Bundt Cake med Vanilla Caramel Glaze BundtBakers

Banana Bundt Cake med Vanilla Caramel Glaze BundtBakers

Rig og fugtig banan bundt kage med karamel sauce parfumeret med kanel og vanilje. Dens en dekadent dessert lavet fra bunden.

Easy Banana Bundt Cake Opskrift med Cream Ost Glaze og Valnødder

Easy Banana Bundt Cake Opskrift med Cream Ost Glaze og Valnødder

Når det kommer til yndlings desserter, er bananbrød super højt på listen. Prøv denne lækre banan bundt kage med fløde ost frosting, det er så godt

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste nogensinde Banan Bundt Cake Disse opskrifter bruger ikke noget smør overhovedet og er perfekt til de overripe og speckled bananer, du måske har hængende rundt.

Peanut Butter Banano Protein Shake

Peanut Butter Banano Protein Shake

Banan protein shake er en sund, cremet og forfriskende drink. Det er typisk lavet med banan, proteinpulver og mælk på under 5 minutter og hjælper med vægttab og muskelforøgelse

Nyankomne

17 af de bedste Dairy Free Protein Shakes

Lær mere

Ofte set

banan budding kopper med graham crackers

banan budding kopper med graham crackers

Dette er min Granny Sells opskrift. Hun skrev aldrig det ned, før hun gik bort, så Ive forsøgt at kopiere det med trial and error. Det er sådan en familie favorit, som jeg normalt fordoble opskriften, når jeg gør det.

Ritz Crackers Banana Pudding opskrift

Ritz Crackers Banana Pudding opskrift

En gammeldags banan budding opskrift lavet moderne med Wellington Crackers

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Avocado banan smoothie opskrift er en af de bedste smoothie opskrifter til børn. Lær at lave denne let, hurtig, velsmagende, veganer smoothie med sundhedsmæssige fordele

Anns banan creme fraiche brød

Anns banan creme fraiche brød

Den bedste opskrift på klassiske banan brød med creme fraiche Let at lave, fuld af banan smag, og altid bager op gyldne, bløde, og skøre fugtig indeni

Teeny Tiny Turon Banana Forårsruller

Teeny Tiny Turon Banana Forårsruller

Quick. Sød. Let. Opskrift Appetizer Teeny Tiny Turon Banana Forårsruller af Munchkinmommy

Gooseberry syllabub pavlova opskrift

Gooseberry syllabub pavlova opskrift

Gooseberry syllabub pavlova opskrift

Heres hvorfor banan te er den seneste sundhedsmæssige trend

Heres hvorfor banan te er den seneste sundhedsmæssige trend

Ja holde på disse peels Bananer er mere end blot en sund kost snack. Deres peelinger har fantastiske egenskaber også ... Chiquita sundhedsmæssige fordele

To Ingrediens Pandekager

To Ingrediens Pandekager

2Ingredient WheatFree Banana Pancakes Paleo opskrifter pandekage opskrifter jeg pisken op disse simple banan pandekager til min toddler til en hurtig hjemmelavet morgenmad på travle morgener. Det får ham til at spise æg og hjælper mig bruge op de sidste modne bananer

3Ingredient Vegansk Havregryn vafler

3Ingredient Vegansk Havregryn vafler

Prøv disse lækre vafler, ved hjælp af kun tre ingredienser Bland dem i din blender til en hurtig og nem morgenmad morgenmad kidsfood

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.