Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

1 time Agosourdough Bagel Opskrift King Arthur. ved. King Arthur mel. 8. 9 7.583 bedømmelser 692 anmeldelser Indsendt på 28. 1. 022 af Molly D. King Arthur Flour Bakers Companion: All-Purpose Baking Cookbook af King Arthur Mel Hvert køkken er udstyret med en grundlæggende, pålidelig kogebog klassiker som glæde af Madlavning eller bedre boliger haver

7 timer siden bedste grundlæggende opskrifter; 5 ingredienser eller færre; SourDough kassere opskrifter; Bedste chokoladeopskrifter Se alle opskriftssamlinger; Ressourcer. Opskrift boks; Bagere hotline; Ingrediens vægt diagram; Sådan måler du mel; Opskrift Success Guide.

25. oktober 2020 Tilsyneladende er hovedbageren på King Arthur-mel også navngivet Martin. Det var en nej brainer - mine gode oplevelser med kong Arthurs opskrifter, Â .. Jeg brugte King Arthur brødmel, tilføjede stadig 1 spsk gluten, og kun 1 spsk melasse. Ægsvasken er et must! Jeg bruger dejfunktionen på min brødmaskine, og .. King Arthur Baker Martin Philip og hans søn Arlo vil lære dig at lave dine egne bagels! Følge efter .

Ingen speciel færdighed eller udførlig udstyr er påkrævet for at vise bagels, der er gyldne og sprøde på ydersiden, sej på inde og absolut umuligt at modstå. Kan du koge en gryde vand? Så kan du gøre dette. Og med undskyldninger til tirsdag Bagel Shop, har du sandsynligvis aldrig haft en Bagel Fresher end en, du lige har trukket fra din egen ovn.

Der er så mange dårlige bagels derude, at folk antager at gøre en god, man skal kræve en slags magi, sagde Bageluprising Grundlægger Chad Breckinridge, en FCC-medarbejder, der vendte sin hobby til en 500-bagel-a-week-gig på De fire mile runffarmers og håndværkere markedet i Alexandria.

Faktisk kræves ingen magi. Du har ikke engang brug for det berømte New York-vandhaner, hvis mytiske kvaliteter har været latterligt, hvilket alt for længe har været den hemmelige ingrediens til de store æbler bagels.

Jeg tror ikke, at der er en god grund til at blive skræmt ved at lave bagels, siger Jeffrey Hamelman, en certificeret mesterbager, instruktør og direktør for King Arthur Flours Bageri i Norwich, VT. De kan være blandt de nemmeste ting at lave, Becausetheyre en fast dej.

Med sit lave forhold af vand til mel betragtes Bagel Dough generelt som lavhydrering. Det gør det nemmere at håndtere, Easiererto Form og lettere at rulle uden at forlade dine hænder, der er dækket af den blomstrende, der er almindeligt med højere hydreringsopskrifter, siger pizza dej. Men du vil ikke have dejen at være for fast, eller det er sandsynligt at rive under rulning, hvilket resulterer i rundstad, er arret og pockmarked på en måde, der ville gøre selv den mest tilgivende bager grimace.

Selvom vores kolleger praktisk talt indåndede bagels vi bragte ind for vores morgenmad, kunne vores indre perfektionister ikke bemærke, at de tidlige afkast var lidt store og ikke så tætte og sej som vores ideal. Plus, der var ingen crackle envaer af vores skorper.

Alex var begyndt sin søgen efter Bagel Mastery med en seriøs spiser opskrift, som selv er en tilpasning af en opskrift fra Bernardclaytons ny komplet bog af brød. Becky havde brugt hendes forsøgte-og-sande kokke illustreret opskrift, som ikke er let tilgængelig på internettet.

Den alvorlige spiser opskrift kan udfyldes, begynder at afslutte om cirka tre timer, herunder en times lang stigning. Hvem ville ikke tiltrukket af ideen om at blande mel kl. 9 A. . På en doven lørdag morgen og noshing på en bagelbrunch ved middagstid?

Kogerne illustreret opskrift, på den anden side kræver to korte udbrud af bagelmaking tegnet med en 12 til 18-timers optagelse af køleskabet. Du kan sove lidt længere før din bagelbrunch, forudsat at du er villig til at gøre lidt prep workthe natten før.

Den alvorlige spiser opskrift er en meget våger formulering med 64 procent hydrering og ekstra sukker for at opmuntre gæret toveær hungrigt under dens meget korte stigning. Men den spinkende dej kan være hårdere til forme. The Cooks opskrift er et tørt 48 procent formulering , og theres ingen hvile for dejen før dens formet og sendt til langsomt kold-gære.

En anden afgørende forskel er involveret bygmaltsirup, en melasse-lignende goo der giver bagels deres underskrift nuttiness andtan. Den alvorlige spiser opskrift kræver, at sirupen kun tilsættes til potten af ​​kogende vand, hvor de stumte bagels vil dunked; Kokker illustreret bruger det i stedet for sukker i selve dejen. Vi fandt det meget vigtigt som en dejcomponent, mindre så i vandet.

En lille videnskab: Der er to proteiner i dit mel, glutenin og gliadin. Gliadin, Hamelman sagde, lader din dejstretch, mens gluteninet er, hvad der giver det elasticitet, så det snaps tilbage. Tilsæt vand, og de to kommer sammen for at danne gluten.

Forresten er dette en tyk, stiv dej. Din bedste indsats er at gøre det i en standblander, som vil få en god træning, så et øje på maskinen for at sikre, at det ikke er overophedning eller truer med at hoppe af tælleren.

Lad din bagel dej hvile. Jeg synes, det ville være svært at afvise, at smagen er bedre, når de formede bagels er køletoveren, sagde Hamelman. Den lange, langsomme stigning betyder, at gæren kan arbejde sin fermenteringsmagi på din dej, som vil impartnere uden de formede runder, der udvider for meget.

Giv dem derefter et bad. Du skal koge dine bagels. Gå ikke over dette trin, sagde Hamelman. Efter overnight-køling hjælper kogning med at vække gæren i dejen, hvilket gør bagelen begynde at puste. Det gelatinerer også overfladestivelser Tohelp, der skaber skinne og forbedrer skorphed . Du kan koge dine bagels så lidt som 30 sekunder, hvilket vil sikre en tæt, sejring. Forlad dem i vandet længere for noget luftier. Det kommer til at vokse i vandet, så vil det fortsætte jævnligt i ovnen, sagde Hamelman. En generel regel: Kog, indtil bagelsken er omkring to tredjedele så store som du vil have dem til i sidste ende.

For bagning, gør det varmt, varmt, varmt. Vi nå ikke Bagel Nirvana, indtil vi lavede en afgørende tilføjelse til vores opskrift: en pizzastone. Ons opnåede en fuldstændig acceptabel skorpe i en 450 graders ovn, mens du bakker bagels på et bageplade, men der blev taget hånd om det blegt område omkring bagelsækvenvampen, hvilket betyder, at vi havde en jævnt brun, revert udvendig â € "med karakteristicblisterne vi Så ønskede at se â € ", der indkapslet en chewy inderside.

Denne opskrift repræsenterer en samarbejdspartner indsats fra poststabere og hobby bakers Alex Baldinger og Becky Krystal, som strømlinede og kombinerede metoder og ingredienser til at komme op med en bagelmaking proces der virker selv for nybegyndere hjemmebagere. Resultatet? En chewy bagel med en Gorgeously Brændt Tynd og sprækket skorpe.

Jeg ville ændre opskriften næste gang ikke sikker på, hvad de overvejer en klemme gær til starteren, men jeg synes, det måske skal være lidt mere end en knivspids. Også, når du blander ingredienserne til dejen med starteren, ville jeg gøre starteren først, alt tørt næste, og alt vand sidst og derefter ælte et stykke tid, indtil dejen bliver elastisk. Mine bagels viste sig virkelig chewy og de var populære, men jeg tror en lille lysere og luftier næste gang måske også være godt.

Homemade kanel sukker bagels er den ultimative lækre morgenmad behandler. Og hjemmelavede bagels er utroligt nemme at lave, hvis du bruger en brødmaskine til at gøre det hårde arbejde for dig. Gør disse kanel bagels i weekenden og nyd morgenmad hele ugen lang. Hvis de varer så længe.

Mine døtre elsker absolut kanel sukker bagels fra vores lokale bagelbutik, men de er altid trist, at bagels kun har kanel på toppen af ​​bagelen. Jeg har en fantastisk almindelig Bagel opskrift, så jeg besluttede at oprette en uimodståelig Cinnamon Sugar Bagel Opskrift, der ville have den lækre kanel skorpe på bunden såvel som toppen.

Jeg køber min gær i et pund pakker, og jeg elsker absolut thecontainer designet til at holde en pund pakke af gær fra King Arthur-mel. Den leveres med en ske designet til at holde 2 1/4 teskefulde, svarende til en pakke gær. Jeg holder det hele i min fryser.

Når dejen er forberedt, opdeles i otte lige dele. Danner hvert stykke dej i en dejkugle, og klap til en flad diskform. Brug fingrene til at poke et hul gennem midten af ​​dejskiven og strække dejen for at gøre ringformen i bageldejen.
Nyankomne

Kålburgere i dag

Kålburgere i dag

Opskrifter til Bierock Dough Recept Brødmaskine i søgemaskinen Alle lignende opskrifter til Bierock Dough Recept Brødmaskine. Find en dokumenteret opskrift fra velsmagende forespørgsel

Cinnamon Rolls From The Bread Machine

Cinnamon Rolls From The Bread Machine

Denne læser favorit opskrift giver en gryde med blød, fluffy, og klæbrig kanel søde, hjemmelavede kanel ruller med tangy flødeost glasur.

Overnight Cinnamon Rolls

Overnight Cinnamon Rolls

Vil du have det bedste og nemmeste kanel roll opskrift nogensinde Youve fundet det ADVARSEL Du kommer make dem, spise dem ELSKER dem

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Red Baron Target en vindende spil Day Combo

Red Baron Target en vindende spil Day Combo

Indlæg om brød skrevet af divaofdelicious

Bedste nogensinde dairyfree hjemmelavet brød opskrift store familie velsignelser

Bedste nogensinde dairyfree hjemmelavet brød opskrift store familie velsignelser

Denne opskrift kom med min sorte og decker alt i en vandret 2 lb brød maker. Jeg sender opskriften her, så jeg ikke nogensinde kan lide det, denne opskrift gør også gode boller

Soft Land hvidt brød fra din Brød Machine

Soft Land hvidt brød fra din Brød Machine

Stor opskrift på Salt Rising brød. Været kærlige denne brød i næsten 60 år. Mine børnebørn kalder det stinkyfeet brød, fordi når brødene bager, eller youre toasting skiver vi kan lide det bedst ristet, det lugter som stinkende fødder. Ristede skiver er meget sprøde på ydersiden, og fugtig ...

30 nemme og velsmagende brødmaskine bunker opskrifter med hjem kokke

30 nemme og velsmagende brødmaskine bunker opskrifter med hjem kokke

Sticky Buns Brød Machine Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

En kort historie Saga af Brødbudding

En kort historie Saga af Brødbudding

Efter hundredvis af Brød budding opskrifter testet af vores ekspert team, vi valgte den bedste brød budding opskrift af 2022 Lær at lave i 4 nemme trin

Nyankomne

Brød budding med Bourbon Sauce My Own Søde Timian

Lær mere

Ofte set

Cremet brød og smør budding

Cremet brød og smør budding

En varm smattet dessert denne Chocolate Chip brød budding med Vanilla fløde Sauce er let at lave og perfekt til ferien

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Fransk toast i 3 trin

Fransk toast i 3 trin

Fried brød med kanel sukker Rabanadas

Stegte blomkål steaks

Stegte blomkål steaks

Fans af Greggs Populære bøf bage kan lære at gøre den lækre opskrift fra komforten i deres eget hjem.

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Crisp Belgian Waffle opskrift med 4 hemmeligheder til at gøre disse de bedste vafler nogensinde Simple vaffel opskrift, som alle elsker.

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

Kornbread Snack Jet er scenens navn på Demoria Elise Williams, en træk performer og en af ​​deltagerne i den fjortende sæson af RuPauls Drag Race. Bageriet er åbent, og Kornbread serveres denne L.. Queen er et performance powerhouse med en lækkert sassy personlighed ...

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Dine foretrukne Philly Cheesesteak ingredienser er indlæst i denne yummy fyldte franske brød opskrift

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Lækker orange creamsicle cocktail du vil gerne lave i dag. Super Yummy Orange CreamSicle Drink, der er crowd pleasing. Lær at lave creme drikke

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.