Hvad er forskellen mellem græskar og Squash Snart Huat Frø

Er græskar og calabaza det samme?

Kort sagt, græskar er et vægttab venlig mad, fordi du kan forbruge mere af det end andre carb kilder såsom ris og kartofler, men stadig tage i færre kalorier. Hvad mere er, græskar er en god kilde til fiber, som kan hjælpe med at bremse din appetit.

Det er en vigtig ingrediens i at få vores sæsonbestemte græskar rettelse; vi bruger det i alt fra tærter og muffins til suppe og chili. . Det er rigtigt, nogle dåse græskar ren er faktisk lavet af en eller flere typer af vinter squash, ligesom butternut, Hubbard, Boston Marrow, og Golden Delicious.

Hvilken er sundere græskar eller butternut squash?

Det har gule frugtbærende blomster, der er produceret i løbet af sommeren og frugter modning sensommeren at falde. Frugterne har en mild smag og kan være stegt, bagt, føjet til pasta, der anvendes i supper, og mere. De giver mindst 50 af den anbefalede daglige tilførsel af vitamin A pr 1/2 kop servering ved udløb.

Winter squash er bedst egnet til store landskaber , men klarer sig godt i køkkenhaver, på espalier, og som et dække for udsatte jord. Det er nemt sået fra frø, især når jorden er varm. Transplant itin sene forår, tidlig sommer, eller efter den sidste frost.

Skadedyr, insekter og andre Plant Problemer: Slugs, bladlus og biller kan være problemer. ogle haver vil sandsynligvis ønsker at holde sig væk fra kraftige kommercielle sorter som 'Polaris', der producerer enorme Vines Et € ”disse tage op en masse plads, men i kommerciel produktion, de er nyttige for ukrudt.

The Long Island Cheese græskar, også kaldet en Askepot græskar, er relateret til butternut squash. Anvendelse i opskrifter, ligesom du ville butternut squash. Den sværeste ting ved vinter squash skrælning det-selv glat-flået sorter, såsom butternut, kan besejre mange skrællemaskiner. For agern og andre ujævn squash, har du intet andet valg end at lave mad med huden stadig på. Prøv at bage, ristning, kogning eller mashing dem. Alle arter af squash og græskar er hjemmehørende i den vestlige halvkugle. Da dette er en plante, der kræver en rimelig mængde af varmt vejr for bedste vækst, har det aldrig blevet meget kendt i Nordeuropa, de britiske øer, eller i lignende områder med korte eller kølige somre.

Alle græskar er kendt for, som indeholder en væsentlig kilde til beta-caroten, som indeholder anti-oxidanter, og fordele dine øjne og hud. De indeholder også mere end af den anbefalede daglige tilførsel af vitamin A og tonsvis af kalium. Dette græskar har også nul kolesterol og næsten ingen kilde til fedt. Hertil kommer, en kop af denne kogt græskar er mindre end 25 kalorier!

Tips: Denne usædvanligt navngivne squash kokke og smag meget bedre end de traditionelle græskar og er kendt for at lave overlegne græskartærte. Deres glatte kød er meget lettere at arbejde med end de træede tarme af lyse orange græskar og er meget sødere. Disse græskar kan pureed at gøre søde supper eller en mulig side parabol til end-of-sommer opskrifter.

Græskar og squash både kommer fra slægten Cucurbita, fra familien Cucurbitaceae. De begge er frugter. Og både squash og græskarkerner vokse på en vinstok. Bestemt, den bedste måde at kende deres forskelle er at sammenligne dem.

Det er vigtigt at vide, at i almindelighed, squash fra forskellige lande adskiller sig fra hinanden. For eksempel kan det squash, du får i Malaysia ikke være det samme med squash, du får i Mexico.

Da de er forskellige sorter af squash og græskar, der er en forskel mellem teksturer. For eksempel er de græskar til rådighed i USA er forskellige fra andre rundt omkring i verden.

er græskarkerner og squash frø anderledes?

Dont smide squash frø, da de har en dejlig nøddeagtig smag. Begge frø kan ristes og saltet, eller du kan krydre dem. Både squash og græskarkerner er en fornøjelig ernæringsmæssige mellemmåltid.

Begge er frugt og lækker; græskar er meget populære for håndværk og tærter, mens squash ofte bruges i gryderetter, karry retter og cremet suppe. For mere information, er du velkommen til at komme i kontakt med os.

Når vi tænker på ristning græskar, squash og andre græskar, er vi tilbøjelige til at tænke på ristning pie græskar. Når alt kommer til alt, hver efterårssæson er vi oversvømmet med drømme om græskarpai, græskarbrød og græskarpie lattes! Mens de fleste kaffedrikke indeholder ingen egentlig græskar og er kunstigt aromatiseret, alt andet kræver græskar ren! Pie græskar er på ingen måde det eneste, der er rent, selvom. Der er masser af andre kalebasser til at stege. Og hvordan man stegte græskar, squash, og forskellige kalebasser til ren er en hæfteklammer, som hver hjemme cook kan mestre.

Hvad er forskellen mellem græskar, squash og gourds?

Når du tænker på stegning af græskar, squash og andre gourds til rene, er mine favoritter tærte græskar og butternut squash. Der er en overflod af andre frugter i gourd familien, der er fantastisk til stegning. Jeg har for nylig revnet i en helt enorm calabaza, og det er officielt min nye favorit ting at stege!

Græskar er mere af en colloquialism, der bruges til at beskrive runde, orange squash. De har ingen videnskabelig definition eller sondring fra squash, selvom. Derfor ser du ofte udtrykket squash og græskar brugte interchangeably , især over hele kloden. Hvad der kan kaldes et græskar i et land, kan oversættes til en squash i en anden.

Et godt eksempel på dette græskar vs Squash Dilemma er Calabaza. Hvad vi kalder Calabaza er en spiselig gourd, der handler om størrelsen af ​​en meget tung carving græskar og ligner noget, som Cinderella ville bruge som en vogn. Mens det er en bestemt sort, der typisk dyrket til stegning, er Calabaza også det spanske ord for græskar.

Alle græskar er squash, men ikke alle squash er græskar. Både græskar og squash er kalebasser, men udtrykket gourd bruges både til specifikke sorter af ornamental kalebasser samt parentkategorien af ​​agurkfamilien. Og græskar er virkelig mere af et samlet udtryk end en faktisk klassificering .

Gourds er et generisk udtryk, der bruges til vagt at beskrive forskellige typer frugter, der er i agurkfamilien. terminologien er ikke standardiseret på tværs af sort, endsige over hele landet eller over hele kloden. Så, når du ringer noget til et græskar eller en squash eller en bark, betyder det virkelig ikke noget i henhold til taxonomi, hvis du bare bruger udtrykket kolloquielt .

Nu, hvorfor gik vi ned på dette Botanisk Kaninhul? Fordi Klassificering får lidt kompliceret. Og det er ikke ved at blive lettere! Så bære med mig i et sekund, mens vi begge kommer igennem dette.

Dette er fordi, når vi taler om græskar, henviser vi typisk til Cucurbita Pepo, Cucurbita Moschata, Andcucurbita Maxima planter. Disse er af Cucurbita slægt af Cucurbitaceae familien.

vestindiske græskar opskrifter calabaza opskrifter

Spekulerer hvordan man laver vestindiske Pumpkin? Ønsker en calabaza opskrift? En god en smager fantastisk at bruge min mester opskrift på halveret, bagt squash. Fordi kødet har en tendens til at være tæt og holder sig godt, calabaza er meget godt i enhver græskar eller squash gryderet opskrift. En blødere squash kan falde fra hinanden i vælling under lange madlavning, men calabaza vil holde sin form og absorbere smag, ligesom et garn eller kartoffelstivelse ville. Tjek min krydret squash gryderet opskrift, toppet med yoghurt, granatæble, og pistacie for masser af smag og tekstur.
Nyankomne

Pepita Gruesa Pumpkin Arca del Gusto Slow Food Foundation

Pepita Gruesa Pumpkin Arca del Gusto Slow Food Foundation

Bustque em fotos de stock e billeder royaltyfree de calabaza verde da istock. ENCONTRE FOTOS DE STOCK DE ALTA QUALIDaDE que VOC NO ACHA EM NEHUM OUTRO LUGAR.

Sunrise, Crema de Calabaza og Gazpacho de Cerezas Bakestreet. om

Sunrise, Crema de Calabaza og Gazpacho de Cerezas Bakestreet. om

O Blogger Uma Ferramenta de Publicao de Blogs GRTIS Gør Google PARA VOC COMPARTILHAR SEUS PENSAMENTOS FACILMENTE COM O MUNDO. Com o Blogger Simples Postar Textos, fotos e vdeos em seu blog pessoal ou Coletivo.

Kabocha Squash er relateret til græskar, men dets smag er som græskar, søde kartoffel og kastanjer.

Kabocha Squash er relateret til græskar, men dets smag er som græskar, søde kartoffel og kastanjer.

Kabocha Squash er relateret til græskar, men dets smag er som græskar, søde kartoffel og kastanjer.

Sejlads Barbados Calabaza Sailing Barbados Sail Calabaza

Sejlads Barbados Calabaza Sailing Barbados Sail Calabaza

Tjek vores calabaza udvalg for de allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores beaded halskæder butikker.

Hvordan laver Soppressata Toscana vs di Calabria

Hvordan laver Soppressata Toscana vs di Calabria

Svarende til salami, sopresse og sopressata har deres egen smag, historie og tradition. Mens de fleste tørret kød adskiller sig til en region i Italien, alle er lækre.

Storste Calamari Fra Diavolo nogensinde anmeldelse af Randazzos Clam Bar, Brooklyn, NY TripAdvisor

Storste Calamari Fra Diavolo nogensinde anmeldelse af Randazzos Clam Bar, Brooklyn, NY TripAdvisor

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Mange oversatte eksempel sætninger der indeholder hvid bønnesuppe SpanishEnglish ordbog og søgemaskine for spanske oversættelser.

Mange oversatte eksempel sætninger der indeholder hvid bønnesuppe SpanishEnglish ordbog og søgemaskine for spanske oversættelser.

Mange oversatte eksempel sætninger der indeholder hvid bønnesuppe SpanishEnglish ordbog og søgemaskine for spanske oversættelser.

Alt hvad du behøver at vide om latino historie

Alt hvad du behøver at vide om latino historie

Det kan overraske nogle af jer, men jeg plejede at være ganske genert, da det kom til at gå ind i restauranter og prøve retter og ingredienser, jeg ikke havde kendt voksende

Galicisk bønne, kartoffel og kål suppe Caldo Gallego Opskrift

Galicisk bønne, kartoffel og kål suppe Caldo Gallego Opskrift

Denne Caldo Gallego er bare en utrolig lækker rustik trøstende suppe. Lavet med hårdt chorizo, skinke bøf, bacon, nordlige bønner, løg, kartofler, serrano peber, frisk hvidløg, napa kål og kale i en salte kylling bouillon. Bare fantastisk

Nyankomne

Caldo Gallego Opskrift Instant Pot My Food Recipes

Lær mere

Ofte set

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldo Verde fyldte kartofler

Caldo Verde fyldte kartofler

Vegan Sopa Verde med Pasticips

Californien Tyrkiet Vegetabilsk Sandwich

Californien Tyrkiet Vegetabilsk Sandwich

Lad os tale Tyrkiet. Specifikt, hvor godt det er parret med crunchy peberfrugter og ristede gulerødder i denne velsmagende sandwich.

Stewed Tripe Spanish Translation Lioneeeee

Stewed Tripe Spanish Translation Lioneeeee

Find og del hver dag Callos Opskrift Janice de Belen. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Hvad er Yuca Cassava, hvordan man kan spise det, fordele, fakta mere

Hvad er Yuca Cassava, hvordan man kan spise det, fordele, fakta mere

Er Yuca sund at spise ernæring. Yuca Root er en fremragende kilde til C-vitamin, der tilbyder op til en tredjedel af et voksne dagligt krav i en enkelt servering.

Kål vs. blomkål

Kål vs. blomkål

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere til kål fælles dansk, indenlandske og spidse typer, fre. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Den bedste vin at drikke, hvis du forsøger at være sund

Den bedste vin at drikke, hvis du forsøger at være sund

Dens lowcalorie. Mens et glas rød eller hvidvin indeholder mellem 135 og 200 kalorier, et glas brut tørt champagne klokker i kun 95. Og lowsugar

Lavere Kalorier Hvorfor Ikke-alkoholiske vin er en sundere alternativ

Lavere Kalorier Hvorfor Ikke-alkoholiske vin er en sundere alternativ

Kend fakta om kalorier i alkohol og alkohol og fødevarer ækvivalenter med Drinkaware.

Pommes frites vs kartoffel chips 12 ting du behøver at vide

Pommes frites vs kartoffel chips 12 ting du behøver at vide

Stegte pommes frites kalorier opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.