Den bedste jord kalkun tacos Nem opskrift Chef

2020/06/24 I en stor stegepande over medium-høj varme, varme olie, indtil flimrende . Læg løg og kog blødgjort, omkring 5 minutter. Rør i taco krydderier,. rom culinaryhill. omRatings 181Total Time 15 minsCategory Vigtigste CourseCalories 212 per portion

I mellemtiden dræne bønner og kombinere med gulerødder, selleri, spidskommen, og de resterende løg halvdele i en stor gryde. Tilsæt vand til dækning af 2; sæson generøst med peber. Bring til en blid simre og kog, delvis dækket, krydderier med salt halvvejs igennem, indtil bønnerne er møre, 80-90 minutter. Pluk ud gulerødder, selleri og løg.

Tyrkiet hakkekød, hvis du ikke har prøvet det, er det et godt alternativ til oksekød hakkekød, om du er på udkig efter noget lavere i fedt med sundhedsmæssige fordele eller blot en ændring fra den sædvanlige. Tyrkiet hakkekød har en lys, mild smag, der fungerer rigtig godt som en taco påfyldning. Vores Tyrkiet Mince Tacos opskrift er fuld af smag og friskhed, og vi håber, det bliver en af dine hurtig og nem, go-to midtugen måltider.

Til denne kalkun tacos opskrift, vi steger det hakkede kød med vores Gran Luchito Smoky Chipotle Fajita Taco Mix, men du kan også bruge vores Gran Luchito Hvidløg Guajillo Fajita Taco Mix, som har en mildere smag. Efter ulmende kalkun hakkekød med appelsinsaft og tamari, er hakkekød færdig med en tvangsindløsning af kalk og koriander til friskhed. Det bliver derefter pakket ind i vores Gran Luchito Soft Taco Wraps, med skiver af avocado, frisk kål til stykket og dollops af Gran Luchito Tomatillo Salsa.

Hvordan kan du fortælle, når kalkun er kogt?

Opskrifter som denne Øjeblikkelig Pot Ground Tyrkiet Tacos gør mig elsker min Øjeblikkelig Pot bare lidt mere, end jeg allerede gør! Disse tacos vil snart være nogle af dine favoritter også! Mine børn gå amok for disse tacos, de ville have dem flere gange om ugen! Personligt er jeg elsker Autentiske Carne Asada tacos, men en eller anden grund, disse tacos synes at være i huset favorit.

Brændt butternut squash kalkun tacos

Når du ser vores video og læse denne opskrift, vil du bemærke, at næsten alt præsenteret, med undtagelse af de onde salsa toppings vi brugte, er hjemmelavet. Hvis du er i en marmelade til tiden, gør disse tacos hjælp færdiglavet taco krydderier og emballerede tortillas vi vil ikke fortælle.

Her går vi så vores guide til at gøre den ultimative kalkun tacos opskrift!

Vi specifikt anvendes Tyrkiet til at ændre tingene op fra standard oksekød versioner. Det var en let beslutning at bruge et stege kalkunbryst i stedet for sauting jorden kalkun. Alle ved ristning brystet producerer en rigere smagsprofil.

Vi gjorde en bevidst beslutning om at amp op smagen af fyldet til vores kalkun tacos ved at inkludere både gule og heirloom tomater. Vi kan også godt lide tilføjelsen af rødløg, forårsløg, hvidløg, jalapeo, og koriander. Balancing disse varianter med salt og en generøs tvangsindløsning af frisk lime juice er, hvad der slår opskriften ud af parken.

Hvad med nogle mere topping forslag?

Vi endte med at købe salsas til vores tacos fra Manotas Organics i St. Lawrence Market. Tilføjelse alle tre tomatillo pico de gallo, tomat salsa og hendes ekstraordinært Guajillo chile salsa fik mine smagsløg hoppende!

Undskyld! Vi fik så ophidset, mens du optager historien og så pumpet til at tage, at alle vigtige første bid, at vi har glemt at terninger op perfekt modnet avocado. Eagle-eyed læsere måske bemærke nogle sidder der i vores ingredienser foto bummer! Men ting sker for en grund. I dette tilfælde, at udeladelsen er simpelthen en grund til at gøre opskriften igen!

Som du bladre gennem billeder, blev youll se giver dig muligheder for at tjene. Du kan indstille alle fæstnelse til denne kalkun taco opskrift og tillade venner og familie til at gøre deres egne. Måske klæde tacos og lægge dem ud flad som en grab-and-go løsning. Hvad med at folde dem ind i den klassiske halvmåneform og sted på et fad, perfekt til en fest? Det er dit valg.

Leder du efter yderligere flavourful ting at gå med vores TYRKIET TACOS OPSKRIFT? Start ting ud med en à NDALE CHELA og når du præsenterer tacos, tjene dem med en side af vores lækre grillede majs parabol, Elote â € ”Mexicanske Street Corn.

I dag vil jeg dytte mit eget horn; dytte, Toot! Jeg gjorde, jeg kid du ikke, de bedste tacos nogensinde! Jeg tog den klassiske taco opskrift og Madea få ændringer, der tager klassiske tacos op et andet niveau. Denne min ven er restaurant kvalitet tacos! Jeg er så overdrevent imponeret Jeg kan ikke selv tro det. Jeg vil normalt spise to tacos og i dag spiste jeg 3 og debatterede virkelig omkring 4! Jeg brugte en lille selvkontrol, men ikke meget. Jeg er bare så begejstret for at dele denne opskrift på dig. Nu kan du lave gourmet tacos derhjemme, der vil imponere taco elskere i dit liv! I dag har jeg for dig Tyrkiet Street Tacos.

Suk. Bare kigger på billederne ovenfor. Tacos er alle væk, hver gang blev spist. Der sørger mig. Men nu kan jeg gøre dem hjemme hele tiden. På mindre end 30 minutter kan du have blæse dit sind tacos, der ikke kun smager godt, men er også gode for dig! Tal om skyldfri. Smag af tacos er bare så darn lækre. De har et spark af varme fra chipotle, men afkøles af mexicansk krema, som er en sur creme og limeblanding. Jeg toppede tacos med isbjerget salat til crunch og efter-alt dette er california, jeg måtte medtage avocado. Plus stjernen på showet, foster gårde økologisk jordkomme. Vent, indtil jeg viser dig, hvordan jeg lavede denne yummy middag.

Den første ting, jeg gjorde, var at gøre min egen taco krydderi. Jeg brugte Chipotle Chili Powder, hvidløgspulver, løg pulver, knust rød peberflager, tørret oregano, paprika, jorden, havsalt og sort peber. Det er så nemt og har så meget mere smag end butikskøbt krydderier, men er velkommen til at bruge din yndlings taco krydderi.

For det kød, jeg brugte Foster Farms Organic Ground Tyrkiet. Jeg elsker at foster gårde økologisk jorden kalkun, fordi det er nærende og magert kilde til protein med kun 160 kalorieindhold pr. 4 oz. Plus min favorit del er, at den ikke indeholder nogen antibiotika , og kalkunerne hæves fri rækkevidde på økologisk jord og er kun fodret en økologisk vegetarisk kost. Plus 100% naturlig uden hormoner eller steroider. For at starte, elsker jeg at støtte lokale Virksomheder og Foster Farms ligger i Californias Central Valley. Alle de gode ting, der er Californien. Her er min Cookedfoster Farms Organic Ground Tyrkiet. Du kan se den hjemmelavede krydderi i mit kalkunkød.

For at give min Tyrkiet Street Tacos den ekstra kærlighed tog jeg de grundlæggende krydderier og jazzed dem op. Det første jeg gjorde var at gøre Chipotle Pico de Gallo. Dette er en simpel kombination af tomater, rødløg, rødvineddike, chipotle i adobo sauce og cilantro. Denne topping har lige den rigtige mængde varme, som du ikke behøver at tilføje varm sauce til tacos. Plus jeg brugte tomater fra min have. Kan du tro, at de stadig vokser? Jeg er nødt til at trække det ud snart.

Jeg lavede også en simpel mexicansk krema, hvilket er en let sur creme, der blandes med lime zest, limejuice og bare en knivspids salt. Det er så godt, at jeg bare kunne spise det med en ske. Jeg sætter det i en baggie, så jeg kan drizzle det over min tacos. Den mexicanske Crema og Chipotle Pico de Gallo kan laves på forhånd og vil vare op til 2 dage.

For at give det gaden Taco føler jeg også charred min mel tortillas. Jeg lagde dem simpelthen på ryggen af ​​min komfur og opvarmede dem over medium varme i ca. 15 sekunder pr. Side. Du kan også grille dem, men det er så meget hurtigere. Bare vær opmærksom på, hvis du gør det over komfuret. Tortillas brænder hurtigt og kunne starte en ild, hvis du ikke er forsigtig.

Jeg tjente også min Tyrkiet Street Tacos med et par toppings. Jeg tilføjede isbjerget salat til crunch, cotija cheese, som er robust mexicansk ost, der smuldrer perfekt på tacos plus en avocado. Jeg elsker skiver avocados på tacos, det giver det en dejlig rig, cremet smag. Jeg serverede frisk skåret jalapenos med det, men jeg føler faktisk ikke behovet for at bruge dem. Jeg ved, skør, jeg går glip af peberfrugter. Men virkelig mindre er mere med disse velsmagende tacos.

Dette er sådan et godt måltid og er virkelig en del af min livsstil. Det fylder, lavet med naturlige og autentiske ingredienser og gør mig glad, når jeg spiser det. Jeg elsker, at jeg brugte Foster Farms Organic Ground Tyrkiet, fordi det er fedtfattig, lavt kalorieindhold og er fantastisk lavet som taco kød. Når jeg tror California mad, synes jeg mexicansk, tacos og avocados. For mig er det California Cuisine og så er dagens opskrift. Min mand, der ikke har samme smag i mad som mig, sagde, at han elskede tacos. Jeg spurgte det magiske spørgsmål, ville du spise disse igen? Han sagde yup! Score! Jeg fik en anden, der vil blive gemt i opskriftsboksen for familien at nyde.

Dette var bare en sjov opskrift for mig. Jeg kan ikke komme over, hvordan man ændrer et par enkle ingredienser virkelig tilføjet så meget mere smag til tacos. Dette vil virkelig være min nye gå til opskrift. Ærligt, jeg var ikke sikker på jorden Tyrkiet? Jeg har kun brugt det et par gange og aldrig i tacos. Tacos er en af mine go-to nemme opskrifter, som jeg gør hele tiden og skift det til jorden kalkun, jeg var ikke sikker. Men i dag, jeg er en troende! Jeg vil nu altid bruge jorden kalkun i stedet for oksekød. Jeg er så tilfreds med Tyrkiets smag, smag og tekstur. Jeg er soldand, så er min familie. Jeg er en glad pige!
Nyankomne

Ikke-understøttet browser Wayfair

Ikke-understøttet browser Wayfair

Beklager, din browser er forældet.

Efterår perle couscous salat med stegt butternut squash, pecannoter, tørrede tranebær og toppet med en sød og tangy Dijon Vinaigrette. Perfekt til efterår

Efterår perle couscous salat med stegt butternut squash, pecannoter, tørrede tranebær og toppet med en sød og tangy Dijon Vinaigrette. Perfekt til efterår

Efterår perle couscous salat med stegt butternut squash, pecannoter, tørrede tranebær og toppet med en sød og tangy Dijon Vinaigrette. Perfekt til efterår

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Dette fald inspireret pære salat med kandiserede pekannødder og balsamico vinaigrette er let sødlig, syrlig og perfekt til efteråret underholdende og Thanksgiving.

MakeAhead Mandag Seasonal agern squash er stjernen i 3 lækre retter

MakeAhead Mandag Seasonal agern squash er stjernen i 3 lækre retter

Gem denne efterår fyldt agern squash opskrift og mere fra Skinnytaste måltid prep Sund MakeAhead Måltider og Fryser Opskrifter der gør dit liv til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Oversættelser til auyama i SpanishEnglish Ordbog

Oversættelser til auyama i SpanishEnglish Ordbog

Se oversættelser for spanske ord auyama venezuela på engelsk. Gratis online ordbog tilbud oversættelser for over 20 sprog.

Avocado Toast 3 måder

Avocado Toast 3 måder

Denne meatless morgenmad indstilling serverer en frisk ny tage på populariteten af avocado toast.

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

Nyankomne

Avocado salat med tomat, æg og agurk

Lær mere

Ofte set

Sæt med 2 Avocado Huggers Frisk Green

Sæt med 2 Avocado Huggers Frisk Green

Dette 12 produkt forhindrer din resterende avocado halvdel fra at dreje brun

Hårdt kogt æg fyldt med frisk avocado og jalapeno.

Hårdt kogt æg fyldt med frisk avocado og jalapeno.

Hårdt kogt æg fyldt med frisk avocado og jalapeno.

Avocado Salsa Salsa de Aguacate

Avocado Salsa Salsa de Aguacate

Blot en stor salsa Serrano peberfrugter giver det en meget stabil varme niveau.

Avocado Lime Deviled Eggs

Avocado Lime Deviled Eggs

Avocado Lime Deviled Eggs er ekstremt cremet med en tangy bid til det superquick og let at gøre dig klar for lækker smagskabsboks og altid et hit

Texas Award Winning Chili Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Texas Award Winning Chili Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Få og del bedste opskrifter om prisvindende Texas Chili opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Translation Services USA Oversæt azafrn til engelsk

Translation Services USA Oversæt azafrn til engelsk

Den Multitran ordbog indeholder oversættelser af ord og sætninger i snesevis af sprog, og i over 1000 fagområder

Azoreanske portugisiske opskrifter

Azoreanske portugisiske opskrifter

I øjeblikket er der ingen beskrivelser for dette produkt og vil blive tilføjet snart.

Aztec varm chokolade med pulverkaffe Easy peasy Kreative ideer

Aztec varm chokolade med pulverkaffe Easy peasy Kreative ideer

Dette Aztec Iced Mocha opskrift er lavet med en nem og hurtig vegansk mørk kanel infused krydret chokoladesauce, madlavning ingen påkrævet

Den Kulhydrat, Fiber, og Sugar Counter

Den Kulhydrat, Fiber, og Sugar Counter

Køb BM Brown brød, Original Flavor, 1 pund Pakke med 12 online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Italien. B0025UCI94

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.