Julen Charcuterie Board

Hvor mange oste bør være på en ost bord?

Til denne jul board jeg fast med en sort, der passer til min Rød, grøn og hvid tema, så jeg købte Camembert, Hvid Stilton med Tranebær, og Dill Havarti. Jeg slags brød min regel med disse tre, men de stadig tilbudt et godt udvalg af teksturer og smag.

TIP: aldrig blot placere en række af skiver salami lige ud af pakken. I stedet trækker hvert stykke fra hinanden, bundt dem op, bredte dem ud, rulle dem, eller arrangere dem på en eller anden snedig måde, så det det ikke ser lige ud af emballagen. Fnug din mad!

Hvorfor lave en julegave charcuteri bord? Julen er en hektisk tid af året og youve allerede fået en masse ting foregår. Under en let make forude fad til at sætte ud til familie, venner og gæster holder alle glade. Det er nemt at tilpasse til antallet af mennesker, der kommer, for næsten ethvert budget eller bare generelle præferencer. Ost plader er meget tilgivende, fordi de er nemme at samle, rejser godt og kan gøres forude.

Hvad er den bedste bord til at bruge til at bygge et juletræ ost plade? Den bedste bord er en, som du allerede har. Jeg brugte en cirkulær bord, jeg fik fra Target. Jeg kan lide denne bestyrelse, fordi det har en læbe, hvilket gør det nemt at rejse med, og håndtagene gør det let at bære. Hvis du ikke har et stort cirkulært bord, er du velkommen til at bruge en stor bageplade bakke med en læbe. Itll være let at rengøre, den perfekte størrelse for en større Juletræ charcuteri bord og super praktisk at rejse med.

Hvor mange mennesker er dette tjene? Med de beløb, der er anført nedenfor, vil denne ostetallerken tjene fire til seks personer. Hvis dette er din eneste appetitvækker, forventer, at tjene fire personer. Hvis du har flere appetitvækkere så kan du strække det ud lidt mere og itll fodre flere folk som seks til otte. Id også sige, at det betyder noget, hvor lang tid itll være ude. Hvis dens eneste ud i 30 minutter før middag, youll behov mindre, end hvis dens ud hele eftermiddagen, mens folk er ved at åbne gaver eller hænge ud.

Kan du gøre denne jul ost bestyrelsen før tid? Ja! Det bedste ved en ost plade er, at det er en stor gøre forude appetitvækker. Skær alle dine oste og frugter, grøntsager og arrangere dem på tavlen. Wrap stramt i plast wrap og opbevares i køleskabet i op til to dage. Når du er klar til at tjene, pak og tilsæt kiks og nødder sidste minut. Serveres og genopbygge efter behov.

Hvad vil du tjene med en charcuteri bord? Ost altid går godt med en bred vifte af alkoholholdige drikkevarer som vin eller øl eller endda en ikke alkoholiske mousserende æblecider! Serveres denne appetitvækker med andre finger fødevarer som tranebær flødeost appetizer eller en kiks krans med buffalo kylling dip. Grænserne er uendelige, fordi ost går med alt!

Kan du skalere det op eller ned? Meget meget nemt! Lav en lille ost plade til to til fire personer eller en større en til seks til otte personer. En af de bedste ting om charcuteri bestyrelser er, hvor nemt du kan tilføje mere til bulk det op eller skalere det ned!

Hvilke ingredienser vil du foreslå at spise sammen? Der er altid de meget specifikke fødevarer fodboldmesterskaber, som alle foreslår for ost plader. Jeg tror dog, at alt går godt sammen. Bland farver, teksturer og sød / salt. Eksperimentere for at finde ud af, om du kan lide blød ost med druer eller agurker bedre.

Hvordan gemmer du rester? Det er vigtigt at gemme dine rester adskilt. Du kan gemme kiks, craisins og pistacienødder sammen på disken i en lufttæt beholder. Agurker har en masse fugt, så jeg plejer at gemme dem af sig selv i en lufttæt beholder i køleskabet. Opbevar kød, ost og frugt sammen i en lufttæt beholder i køleskabet i op til tre dage.

Hvordan du samler et juletræ ost plade? Placer blød ost ved bunden af den plade i midten, fortrinsvis i et rektangel eller kvadrat, men en cirkel vil arbejde. Dette er den træstamme. Næste tilføje en række af druer på tværs af fad over den bløde ost. Fortsætte med at bygge lagene ved tilsætning lidt kortere rækker af hver ingrediens. Tilføj pepperoni, agurker, klementiner, pistacienødder og tørrede tranebær. Endelig top træet med et par stykker af gouda. Tilsæt resten af gouda omkring bunden af træet. Prikken over i'et bør være kiks på hver side af osten juletræ.

Har du brug for at skrælle og segmentere clementines jeg kan lide at gøre det nemt for mine gæster at spise hver vare på ostpladen. Dette betyder at skrælle og adskille stykkerne i clementinerne, så de bare kan få fat i dem og nyde. Plus de er meget nemme at skrælle!

Kan du bruge shell på pistacienødder? Af samme grund kan jeg lide at skrælle clementinerne, jeg kan godt lide at købe shelled pistacienos. Det gør det meget nemmere at spise. En anden grund er, at gæsterne ikke behøver at bekymre sig om at bortskaffe skallerne.

Hvad er normalt på en charcutererie bord?

Godt spørgsmål! Traditionelt indeholder et Charcuterie-bestyrelse hærdede kød, pølse, ptà © s, og andre slagterbutikker finder. Faktisk kommer ordet charcutererie fra franskmanden for "kogt kød". I årenes løb er ordet kommet synonymt for indholdet af et kød- og ostfad. Og i de seneste år har betydningen udvidet i almindelighed brug endnu mere for at omfatte forskellige typer snacking og græsningstavler. Så strengt taget er Charcuterie kun kød. Men i bredere forstand er det kød og ost, og i videste forstand er det, hvad du vil snack på! Som i tilfælde af dette julekarcuteriebræt er for det meste cookies!

Hvordan plader du et charcutererie bord?

Hvis du prøver denne opskrift, ville jeg elske det, hvis du kunne få en bedømmelse og kommentar nedenfor! Det er så vidunderligt at høre din feedback! Og glem ikke at dele dine kreationer med mig ved taggingchenee_today på Instagram!

I partnerskab med Walmart som helligdage nærmer sig hurtigt, er det tid til at begynde at tænke på sammenkomster med venner og familie, og jeg har sådan en sjov mad ide at dele med dig i dag. Jeg kan godt lide at holde tingene så enkle som muligt denne tid på året, når skemaer er optaget, og tiden er kort. Så i stedet for at lave et stort, fancy måltid til jul, elsker jeg at kaste en fest med yummy appetitvækkere og fingerfødevarer, så gæsterne kan nibble hele natten lang.

Bemærk, hvordan prosciutto rulles op individuelt og lagt fladt, men salami rulles sammen og stod op, så du kan se kanterne fra overhead? Se, hvordan nogle af frugten og krakkerne er spændt ud, og nogle stod op på deres kanter? Bemærk, hvordan jeg parrede runde klynger af druer og brombær ved siden af ​​de solide flade klumper af Havarti-ost? Prøv at Alternativ farverne, former og teksturer, der ligger ved siden af ​​hinanden på bakken for en rigtig flot visuel effekt.

Vær venligst opmærksom på mig, når jeg siger, at du ikke kan rod det op, og der er ingen forkert måde at sammensætte et Charcuterie Board på! Du kunne gøre en, der ville parre godt med en vinsmagning, du kunne gøre en Middelhavet eller mexicansk tema, eller du kunne gøre noget helt anderledes og skabe et dessert fokuseret bord. Mulighederne er virkelig uendelige.

I Partnered Med Walmart på dette indlæg, men som altid er de tanker og meninger, der er delte, 100 min egen. Tak for at støtte vores blog og mærke partnere! Som altid, jeg oprigtigt sætter pris på, at du handler gennem de links, jeg deler, hvilket giver mig mulighed for at lave en lille provision fra dit køb, mens din købspris forbliver den samme. Når du bruger mine affilierede links, kan jeg bedre oprette indhold til denne blog samt støtte min familie, og jeg takker dig fra bunden af ​​mit hjerte for at støtte, hvad jeg gør!

Du ved hvad? Du skal bare tænke på charcuterie som en stor fest plade af appetitvækkere. Det fra hylderne i din yndlings købmand. Ser man på det fra dette perspektiv kan virkelig tage trykket af.

Hvad skal kærlighed om at lave en købmand charcuteri bord

FYI en pizza skræl gør også en god charcuteri bord, også. Jeg har for nylig fået en charcuteri bord, der spinder og bare elsker det! Snart til Id kærlighed får en ost bord med en skuffe, der har en ost kniv sæt medfølger.

Do kun visse ingredienser hører hjemme på en charcuteri bord?

Er det kun på tavler? Er der plating regler? Der er ingen regler om, hvad du bruger til at arrangere ingredienserne. Dine retter dont nødt til at matche, og i virkeligheden, din charcuteri bord doesnt nødt til at være på et bræt.

Skifer, sten, marmor boardsall stenplader vil være cool at røre ved og giver en fantastisk kontrast til maden. Sten er porøs der egner til at absorbere olier eller farvning, derfor passe ved placering oliven, sennepper, eller sure frugter direkte på enhver sten overflade. En blank, poleret overflade bliver mest modstandsdygtige, men kan vise mærker, når anvendelse af bestik eller redskaber. BEMÆRK: Selvom skifer ofte kommer med fedtsten kridt, jeg har ikke fundet det meget let at skrive læseligt på en ru overflade, så jeg foretrækker at mærkning poster med flag. TIP: stenplader er gode for skiver ost som sten forbliver lidt køligere end stuetemperatur, som er ideel.

Wood boardswarm og robust, træ tilbyder en naturligt hjemlig stemning til præsentationen, samt at være en faktisk bestyrelse. Fordelen ved at bruge træskæreborde er, at de kan være mindre bekymrende med hensyn til farvning eller efterladning af mærker, når du bruger bestik. Hvis du er DIY-typen, kan du endda sand og afslutte din egen skabelse. Tip: Træ er fantastisk til blokke af ost eller skiverhærdet kød, når bestik anvendes.

Keramisk, stentøj og Chinathe mest rigelige og nemme at bruge fartøjer er, hvad du allerede har i dit skab. En blanding af plader, plader, tallerkener, kopper og skåle, du bruger hver dag, kan kræve flere individuelle stykker, men forskellige størrelser er mere fleksibel samt en fordel på mindre tabeller. Store fliser fra hjemmet Forbedring butikker eller mismatched plader fra sparsommelighed butikker er også gode muligheder. TIP: Dont overse dagligdagsartikler som krukke låg til sked hviler eller korte juice briller til adskillelse af krakkertyper.

mmmmeats, oste og andre lækkerier! Charcuterie kan bare være det perfekte parti tilbud. Uanset om du planlægger en lille fest eller en enorm fest, en vel- konstrueret Charcuterie Board med Komplementære Flavours er en crowd pleaser hver gang.

Vælg et Charcuterie Board, der er den rigtige størrelse for at imødekomme alle dine salamier, oste og andre Tidbitsor spredt ud flere brædder, så gæsterne nemt kan snack og mingle. Træ- og marmorostbrædder er klassiske og ser godt ud i nogen indstilling. Slate boards er slanke, stilfulde, og du kan skrive direkte på dem i kridt for at mærke dine mad tilbud!

Sjov Fakta: Ordet Charcuterie stammer fra de franske ord for kød og kogte â € "og lad os se det, kødene er stjernerne i dette velsmagende show. Hærdet prosciutto og salami med deres rige saltiness par godt med kiks, ost og frugter som ferskner, figner, Cantaloupe og vandmelon. Og tilføj skiver af savory chorizo ​​pølse for at appease krydderentusiasterne i rummet.
Nyankomne

Juletræ Charcuterie Board

Juletræ Charcuterie Board

Imponer gæster denne ferie sæson med disse sød jule charcuteri bestyrelser at funktionen honningkager mænd, pebermynte, og mere.

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Skab den ultimative julegave cookie dessert bord til en ferie fest eller filmaften, plus ideer til at gøre en jule slik bord.

Ost board house.

Ost board house.

De er som salte gingerbread huse.

Træ juletræ charcutererie bord

Træ juletræ charcutererie bord

Dette er en showpropper for sikker og tager en lille planlægning, men resultaterne er det værd, at der ikke er nogen opskrift på denne forretter, brug hvad du nogensinde vil. Studere billedet for at få en ide om, hvordan man placerer de behandler instruktioner om at lave et juletræ charcuterie bruge et Styrofoam juletræ

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

En sød ferie snack mix færdig med et drys flormelis og inspireret af en vinter sne dag. Chex korn, skumfiduser og pretzel drejninger er belagt med hvid chokolade og drysser og kastede med holidaycoloured chokolade slik.

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

New Continental Hotel Julefrokost Se anmeldelser 840 rejsende, 205 oprigtige fotos og gode tilbud til New Continental Hotel ved Tripadvisor.

30 Jul kiks opskrifter

30 Jul kiks opskrifter

Blød, Gooey og lækker Kinder Bueno Cookies, fyldt med Kinder chokolade stykker, og toppet med Kinder Bueno Pieces

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

Leder du efter nemme jule middagsopskrifter til din ferie menu fra HAM til Tyrkiet til sider, vil disse lækre retter give dig endnu mere at fejre.

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Denne pecan dump kage er en nem dessertopskrift med gul kageblanding med hakket pekannødspecans karamel sirup og en pecan frosting alt på en sukker cookie skorpe. Det er perfekt til din ferie dessert bord

Nyankomne

Spirited Eggnog Brød

Lær mere

Ofte set

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Rum glaseret Eggnog Bread Pudding. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 18 medlemmer.

Christmas skærebræt

Christmas skærebræt

Disse efterår og ferie Charcuterie Board ideer er perfekte til store eller små sammenkomster i år.

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Tilfreds din søde tand med denne julefudge opskrift. Fyldt med pekannødder og toppet med sprinkler, vil denne toffeelike fudge være en instant favorit.

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Leder du efter en nem jul morgenmad opskrift, fik søde og salte muligheder, med alt fra solrige side op æg til bagt donuts.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Alle går amok over denne fantastiske slik belagt jul Crunch Mix gjort festlig med drysser, MMS og mini honningkager mand cookies. Dens sikker på at være en enorm ferie hit

Jul morgen gryde

Jul morgen gryde

Dette er en vidunderlig makahead morgenmad skål. Jeg gør det hver jul og min familie elsker det

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julen Muddy Buddies opskrift

Julen Muddy Buddies opskrift

Rensdyr chow er ris korn beklædt i en chokolade og jordnøddesmør mix og flormelis med røde og grønne MMS tilføjet for at gøre det festligt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.