7 Bedste hollandske ovne til surdej Foods Guy

Så er en klippefast hollandsk ovn noget godt til at bage brød? Ja, støbejern hollandsk ovne har tykke baser, vægge, og integreret håndtag det bliver meget varmt og holder sin varme. Deres tunge låg tillader dampen at give brødet sin endelige stigning, kok ydersiden af brødet, slut madlavning indersiden af brødet, og endelig ved at fjerne låget for at opnå en sprød finish.

Vi har også tilføjet konkrete anbefalinger til dem, der ønsker at gøre surdej. Surdej er en meget specialiseret område af brød bagning, der involverer mange af de samme værktøjer til generel brødbagning. Forskellen? Sourdough brød er afhængige af en starterâ € ”en kultur af mikrober, der anvendes til surdej brød. Samtidig med at en forret udvisninger involvere for meget ekstra udstyr, er der nogle bestemte stykker udstyr, som vil hjælpe dig med at gøre og vedligeholde en.

Præcis skalering er et vigtigt første skridt i retning af at bage med tillid. Dette eliminerer alle spørgsmålene om, hvorvidt at finkæmme eller pakke vores mel, om der skal udmåle en overdænge spiseskefuld eller en pakket en, eller hvordan man kan anslå en knivspids versus en smidge. Hvis du ikke har en skala, der allerede, er der ingen grund til at bruge en masse penge på onejust sørg for at det er nøjagtig ned til gram, da det er den enhed, vi vil beskæftige sig med.

Hvorfor ufarvet klud specifikt? Eventuelle kemikalier, der anvendes til at behandle kluden vil sive ind i dejen under korrektur, hvilket betyder, at du vil spise dem senere. Hvilket dybest set fortryder en af de bedste grunde til at bage på homeâ €”at vide, hvad der er i vores mad.

For rent faktisk at bage dit brød, vil du også brug for en hollandsk ovn af en slags. Tager den fremragende rådgivning af Tartine Bread forfatter Chef Chad Robertson, jeg bruger den lidt uortodokse Lodge Combo Cooker til bage brød derhjemme. Ikke alene det koste under 40, dens dimensioner er perfekt til at gøre klassisk arne-stil brød.

Når du foretager dej, jeg næsten altid starte med min stand mixer og en dejkrog. Ikke alene det garanterer ensartede resultater, det er meget nemmere end at bruge dine hænder. Sagt, en stand mixer er ikke strengt nødvendigt; den største skål i dit hus vil også gøre i nød. Du kan læse mere om hvordan at blande og ælte brøddej hereI've inkluderet instruktioner til begge tilgange.

Bedst af alt, theres en masse glæde i bage brød derhjemme og helt bogstaveligt sætte mad på bordet mad youve lavet med dine egne to hænder. Ikke desto mindre, for at sikre dit brød er værd alle de kalorier og så lækker som muligt, ved hjælp af de rigtige værktøjer bør være en prioritet. Uden videre, lad os se alle de fordele og ulemper ved toppen brød pan materialer.

Afhængigt af slags brød youre gør, dit niveau, og, lader det i øjnene, hvor meget tålmodighed du har, er der en række brød pander at vælge imellem. Heldigvis, du nu kender alle deres styrker og svagheder lad bagning begynde!

Jeg er selvglad: Der har næsten aldrig været en situation i løbet af de seneste 12 måneder, hvor jeg ikke har hjemmelavet surdej i huset. Det kan være et chok for nogle at lære at GBBO alumner ikke bage hver dag: Jeg er her for at skuffe. Ved at bage brød en eller to gange om ugen, Ive fik masser for en husstand på uforholdsmæssig brød gluten forbrug, plus masser madrester til mennesker, jeg kan lide.

Mange hæderlig , uafhængige selskaber kan sælge dig en mærkevare støbejern eller stentøj beholder, hvis eneste formål er at bage brød i jeg tror, det er en. temmelig ineffektiv og kostbar brug af køkken rum. I stedet Ive ofte anbefales støbejern pot eller hollandsk ovn, som mange af usalready egen. De arbejder glimrende, forvarmet eller med dit brød plonked direkte på den kolde metal. id på 20 minutter, låget 30 minutter.

Disse faktorer kumulere ind i et forhold med støbt ironthat er ikke befordrende for at bruge dem regelmæssigt. Ive opdagede et alternativ, selv om. Denne alternative arbejde lige så godt, hvis ikke bedre end støbejern. De stak sammen for at tage op minimal plads. Theyre en leg at ren, samt at få dit brød ind og ud fra. Du kan bage fra koldt og scoreyourloavesin tin. De kræver mindre ovnrum, og fordi de er lette, mindre energi til at varme op. Og bedst af alt, de er billige og bredt tilgængelige.

For dette at arbejde, har du brug for to GN PANS PER LOAF, koster 10-12 for begge. Den første bør være lavt, og jeg bruger en 20 mm 1/3 størrelse rustfrit GN pande. Dustet let i Semolina, jeg vender mine brød fra den bevillingskurv lige på den. Der er ikke brug for en skræl og ikke behov for bagepapir. Derefter bruger jeg for låget en opadgående 100 mm 1/3 GN pande. Dette skaber en rustfrit stålkasse, hvor dit brød oplever det ideelle bagningsmiljø. Dampen fra den varme dej er koncentreret mellem den og stålet, og ovnens varme er mest direkte fyret i bunden af ​​broen, hvilket giver en god base, selv crumb og god ovnfjeder.

Men dybt ned, ville Mausti have mulighed for at holde mulighed for at få adgang til kapitalisering på dette - af branding mit eget produkt. Måske vil jeg: Race dig. Men som det står, GN PANS arbejder, og så godt: det er for godt et trick for ikke at fortælle alle om.

Bage din egen surdej kan være virkelig givende, men hvilket udstyr har du virkelig brug for? Her er min guide, baseret på min erfaring med regelmæssigt at bageveje. Jeg har opdelt det i fire sektioner:

Professionelle bagere bruger ovne med dampregulatorer, fordi brød har brug for damp i starten af ​​bagningsprocessen, der tages tavlen Soft i løbet af de første fem eller ti minutter, så broen kan stige. Damp hjælper også med at opløse sukkerarter på overfladen af ​​dejen, der karameliserer under bagning og giver dig en blank, sprød skorpe.

Bemærk venligst end nogen surdough brød bagt i en tin, som denne, har ikke den samme skarpe, hårdere skorpe som en surdej boule. Det er mere af en tynd, lidt revnet skorpe lige så lækker, bare anderledes.

Lav Levain: Tag 1-2 spiseskefuld af din starter ud af køleskabet og bland med 50 g rumtemperaturvand og 50 g hvidt mel. Dæk skålen med en plade og lad den stå på tælleren til ferment natten over i ca. 8-12 timer.

Formning af dejen: Begynd med at tage dejen ud af skålen og lade det hvile på tælleren i 20 minutter. I mellemtiden forberede din loaf pande ved at børste den med lidt neutral olie eller smør.

Hvem vil ikke gøre crunchy surdough baguetter derhjemme? At lave baguetter i Challenger Brødpanden er min nyeste besættelse, og med denne detaljerede opskrift vil jeg lede dig gennem hele processen! Sørg for at læse opskriften og se opskriften Videobelow, før du begynder. Du kan gøre det!

Dejen skal være jiggly og stærk i slutningen af ​​det første bevis. Det burde være steget omkring 60 i volumen. Placer dejen i køleskabet til koldt bevis i mindst 12 timer, op til 36 timer.

Placer de formede baguetter, søm side op, i en floured baguette couche eller tykt køkkenhåndklæde. Lad baguettes bevis i en time. I mellemtiden Forvarm ovnen Challenger Brød Pan til 500A ° F / 260A ° C i en time.

Bake to baguettes samtidigt: Placer surdej baguettes, søm nedad i forvarmet brød Pan. Lav 3-4 langstrakt scoringer ned baguette ved hjælp af en buet halt. over med låget og bages i 10 minutter. Derefter fjernes låget, skrue ned for varmen til 430A ° F / 220A ° C og bages i yderligere 10-15 minutter, indtil de er gyldenbrune. Gentag processen for de to andre baguettes.

Challenger brød Pan er en unik støbejern brød pan specielt designet til at skabe den ideelle bagning miljø for alle dine brød. Den dimensioner af denne gryde tillade dig at bage en bred vifte af loaves ba ¢ tards, petanque og baguettes alle pasform meget komfortabelt . Let at belastning, gryden med til at holde en konstant temperatur og fælder damp omkring dejen som det bager.
Nyankomne

Top 10 Bedste Morgenmad Bars Alkohol i Miami, FL februar 2022 Yelp

Top 10 Bedste Morgenmad Bars Alkohol i Miami, FL februar 2022 Yelp

Irish Coffee er det perfekte vinter opvarmning drink. For at gøre det, kombinere irsk whisky med sukker og kaffe, og top det med fløde.

Røget bryst sandwich med syltede løg og blå ost Smør

Røget bryst sandwich med syltede løg og blå ost Smør

Røget bryst sandwich med syltede løg og blå ost Smør

Elsker dem eller loathere dem. Det er sjældent at finde folk, der sidder på hegnet, når det kommer til Bruxelles-spirer. Julia Platt Leonard deler sine yndlingsmåder til at tjene dem på

Elsker dem eller loathere dem. Det er sjældent at finde folk, der sidder på hegnet, når det kommer til Bruxelles-spirer. Julia Platt Leonard deler sine yndlingsmåder til at tjene dem på

Elsker dem eller loathere dem. Det er sjældent at finde folk, der sidder på hegnet, når det kommer til Bruxelles-spirer. Julia Platt Leonard deler sine yndlingsmåder til at tjene dem på

Bedste Anmeldelser Budget Steak Knife Set TOP Budget

Bedste Anmeldelser Budget Steak Knife Set TOP Budget

Hvordan vælger jeg det bedste sæt steak knive et indblik i den takkede vs. ikke savtakket steak kniv debat, og som virkelig er det bedste valg.

Er det værd at en Sevenhour-drev for at spise bøffelvinger i Buffalo hvorfor, ja. Ja det er.

Er det værd at en Sevenhour-drev for at spise bøffelvinger i Buffalo hvorfor, ja. Ja det er.

Upstate spiser madsporet er en 225 mil rute, der viser ikoniske fødevarer i Buffalo, Rochester, Syracuse og Binghamton. Vi kørte fra Boston til Buffalo for at tackle sporet. Her er højdepunkterne.

Dybest set Buffalo Wings

Dybest set Buffalo Wings

Ønsker sprøde kyllingevinger uden at skulle stege hjemme Vi fik dig. Disse Ovenbaked buffalo wings er lige så uimodståelig som dem i baren.

Den ultimative burger sauce

Den ultimative burger sauce

Der er så mange faktorer, der går ind i at gøre en stor burger en af ​​de vigtigste ingredienser, der hjælper med at sætte fænomenale burgere fra hinanden, er saucer.

Hvor skal man spise burgere i Philadelphia The Ultimate Guide

Hvor skal man spise burgere i Philadelphia The Ultimate Guide

To af Trader Joes fanefavorite saucer er dill pickle sennep og magnifisauce. Når du kombinerer de to, ifølge Reddit, det er perfekt til burgere.

Aldi har lanceret en version af McDonalds Big Mac Sauce

Aldi har lanceret en version af McDonalds Big Mac Sauce

Shop vores store udvalg af Harrisons saucer og krydderier Vi har alle sorter af saucer og poser til rådighed til køb. Høj kvalitet saucer i bulk til engrospriser.

Nyankomne

Med en bred vifte af varianter, ingredienser og blander krydderier, youre bundet til at finde succes med nogen af disse lækre hamburger blander krydderier.

Lær mere

Ofte set

26 Bedste Chilli Crab I Singapore 2022 FunEmpire

26 Bedste Chilli Crab I Singapore 2022 FunEmpire

Vores Guide Michelin inspektører har gennemsøgt øen for at bringe dig deres foretrukne restauranter at gå til biddet på Singapores mest ikoniske fad.

mest populære butters i verden

mest populære butters i verden

Jeanyves Bordier, der var i byen for Voilah France Singapore Festival, vil ikke have dig til at kalde ham en kunstner eller endda smørproducent. Han vil bare gøre folk lykkelige.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Læs mere om Cooks Illustrated i muslinger digitale samling.

Steves Hot Dogs nu åben på South Grand

Steves Hot Dogs nu åben på South Grand

Hot Dog Box ejer Bobby Morelli lanceret flere variationer af filet mignon bøf hunde i marts og de var et kæmpe hit, især den Bronzeville Bourbon Filet Mignon Steak Hund, især fordi det har hans kones underskrift bourboninfused barbecue sauce.

Buffalo kylling sandwich opskrift mad. om.

Buffalo kylling sandwich opskrift mad. om.

Dette krydret kylling sandwich er en Slowfood version af en fastfood favorit, komplet med cremet garlicparmesan sauce, sprød bacon, og friske toppings

Kaffe Er NotSoSecret ingrediens i denne Varm Fall Chili Civilized Kaffe

Kaffe Er NotSoSecret ingrediens i denne Varm Fall Chili Civilized Kaffe

Den bedste øl og kaffe Chili Opskrifter på Yummly baby tilbage ribben Med Sticky BBQ sauce Slaw, svinekød ribben med Tangy BBQ sauce og sprøde Slaw, Texas Chili

DET BEDSTE Chili Krabbe i Singapore Opdateret februar 2022 Tripadvisor

DET BEDSTE Chili Krabbe i Singapore Opdateret februar 2022 Tripadvisor

Sandsynligvis en af Singapores mest berømte kulinariske opfindelse, har The Chilli Crab taget verden med storm og er en dør dør skal have, når du visi

Klondikes, chipped skinke, skyskraber kegler

Klondikes, chipped skinke, skyskraber kegler

Er det afskåret eller hakket eller afskåret hakket

13 Bedste Chokoladekage Opskrifter Easy Cake Opskrifter

13 Bedste Chokoladekage Opskrifter Easy Cake Opskrifter

Køb Chokolade Kager online fra Bregner N kronblade. Vi tilbyder også de bedste mørke chokolade kager, eggless cupcakes, svamp kage med midnat samme dag hjem leveringsservice. Gratis fragt

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.