Hvorfor mousserende vand kan hjælpe dig med at tabe sig, plus 3 opskrifter

Selv naturlige smag kan også forstyrre din krops komplekse mekanismer til regulering af din appetit, da de kan fortælle dit system, at der er flere eller forskellige næringsstoffer i, hvad du spiser eller drikker, der faktisk er.

De fleste mennesker vil ikke bestride det faktum, at vand er en nødvendighed af livet. Der er dog nogle uenighed om hvilken type vand der er bedst. En af de igangværende kontroverser omkring vand er spørgsmålet om mousserende vand i forhold til regelmæssigt vand. Er der også mousserende vandhydrat? Er der nogen ulemper ved at drikke mousserende versus tryk? Er der noget at undgå, når du vælger et mousserende vand? Dette er alle spørgsmål, der generelt er involveret i debatten. Uanset om du er team mousserende eller regelmæssig, her er alt hvad du behøver at vide om mousserende versus regelmæssigt vand og hvordan du kan vælge den bedste flydende hydrering for dig.

Hvordan er mousserende vand anderledes end regelmæssigt vand?

På trods af alle de beviser, der illustrerer, hvordan lignende mousserende vand og regelmæssigt vand er, kan du stadig undre mig, skal jeg vælge regelmæssigt? I de fleste tilfælde er svaret nej; Men hvis du finder, at du drikker mindre Seltzer på grund af kularyboneringen, så er det klart regelmæssigt, at vandet er et bedre valg for dig. Ligeledes, hvis det er et valg mellem et stærkt sukker og / eller kunstigt aromatiseret mousserende vand i forhold til regelmæssigt vand, så igen, ville regelmæssigt være dit bedste valg. Ellers skal du vælge din præference â € "boblende eller fladt.

Hvor mange liter vand skal du drikke en dag?

Jeg får mine klienter til at kontrollere farven på deres urin for at se, om de er hydreret eller ej, siger Nicola Shubrook, en registreret ernæringsekspert og grundlægger af urbane wellness. Du vil gerne se efter en meget bleg eller lysegul, ikke helt klar, da du måske drikker for meget væske og vær opmærksom på, at visse kosttilskud som B-vitaminer eller fødevarer som rødbeder, kan ændre din urinfarve.

Hvad er fordelene ved drikkevand?

Det er så let at overse, men at drikke godt er lige så vigtigt for et godt helbred som at spise og leve godt, siger Helen. Vand er afgørende for livet, sundhed og velvære, din krop har vand i hver celle, væv og organ. Det hjælper med at transportere næringsstoffer og ilt til celler, regulerer kropstemperaturen og holder huden fugtet og sund samt udfører mange andre vigtige job, siger hun.

Vores kroppe har brug for vand regelmæssigt og lidt og ofte er bedst. Selv mild dehydrering, som kan måles som et tab på 1-2% på kropsvægt, ville have en negativ indvirkning på mental og fysisk præstation, siger Carrie.

Der er masser af links med sund fordøjelse og drikker nok vand, siger Nicola. Vand hjælper med at sikre, at kroppen afgifter og fjerner affald naturligt og regelmæssigt. Men dets bedste for at nyde vand hele dagen, snarere end at glugere store briller på én gang er det mindre tilbøjelige til at køre på toilettet hvert femte minut!

Chancerne er du hørt en af ​​de mange myter om vand og vægttabslike, hvordan nipper det kan undertrykke din appetit og øge dit stofskifte. Men kan det drikke mere vand virkelig føre til vægttab?

Hidtil har der ikke været store studier, der forbinder H2O og appetitjust anekdotiske beviser, der tyder på, at nogle mennesker kan forveksle sult for tørst, som udløses af mild dehydrering, ifølge Dr. Melina Jampolis, M.., A Californien-baserede internist og bestyrelsescertificeret læge ernæringsspecialist. Resultatet giver mening i teorien: du går til mad, når din krop virkelig har brug for, er watera vane, der kan bidrage til vægtforøgelse over tid.

Mens årsagen følger, at forbrugende vand, før de spiser, kunne reducere fødeindtag, og folk, der drak to glas vand umiddelbart før et måltid i en lille 2022 undersøgelse, spiste 22 procent mindre end dem, der ikke drikkede noget vand før spise, theres Ikke helt nok beviser for at gøre en generel anbefaling omkring Pregaming til måltider med vand.

I det mindste kan ordentlig hydrering under og efter dit måltid fremme følelser af mæthed, da væskeindtag vil hjælpe med at flytte mad gennem din GI-kanal, hvilket signaliserer IM gjort, at du får fra hormoner stimuleret under fordøjelsen og absorptionsprocessen , Siger Dr. Jampolis.

En teori antyder, at drikkevandet kan bidrage til et midlertidigt metabolisk boost fra termogenese eller varmeproduktion, da kroppen bruger energi til at varme væsken til kropstemperaturen.

I teorien bruger jo mere energi din krop, desto flere kalorier brænder du overordnet i praksis, vil virkningerne sandsynligvis være så mindre, at de ikke ville påvirke den samlede kalorieforbrænding eller vægt. EN

Så længe du ikke gør op for de kalorieri. ., Gå ud af kaffebaren med en muffin og vand i stedet for dine almindelige smagfulde latthe kaloriebesparelser kan tilføje op hurtigt, siger Huggins.

Også interessant: Selvom kost sodavand bidrager ikke til kalorier, kan erstatning af kostdrikkevarer med vand være en faktor, der bidrager til vægttab i visse grupper af mennesker. Overvægtige og overvægtige kvinder, der erstattede diætdrikkevarer med vand efter deres hovedmåltid, viste større vægttab under et vægttabsprogram i en lille 2022 undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition. Forskerne bemærkede, at det ekstra vægttab hos dem, der drak vand, kunne være tilskrevet for at forbruge mindre kalorier og kulhydrater, men der er behov for mere forskning. Alt, hvad der sagt, da mange diætdrikke stadig hydrerer og reducerer kalorieindtaget, når de bruges som erstatning for sukkerholdige drikkevarer, kan de hjælpe visse personer, der taber sig.

Hvad mere, fordi vand opløses elektrolyt Sminerals, der omfatter natrium, kalium og magnesiumand distribuerer dem i hele kroppen, hvor deres elektriske energi udløser muskel sammentrækninger Påkrævet til bevægelse, en elektrolyt Imbalance kan føre til kramper, ifølge Dr. Jampolis.

Hvis din krop ikke kan dumpe overskydende varme via sved, så sætter du dig selv op for varmeudmattelse eller værre, siger hun. Tilstrækkelig hydrering kan forbedre dine træningsprogrammer med Fedre træthed, som kan give dig mulighed for at træne længere, derfor potentielt brænder flere kalorier. Det er derfor, det er så vigtigt at hydrere før og i hele din Workoutnot, lige når du begynder at føle sig tørstig.

Er Seltzer champagne af vand? I den nye undersøgelse øgede carbonering deltagernes samlede smag af de drikkevarer, de testede. Det er fordi, da undersøgelsens forfattere forklarer, identificerede deltagerne, at de kan lide mundfølelse og smagsforbedrende kvaliteter af kulsyreholdige drikkevarer. "Over, de" associerede dem med særlige arrangementer. "

Føler du nogensinde træg og træt om eftermiddagen på din arbejdsplads? I stedet for at have din mid-dags kaffe, hvorfor ikke gribe mousserende vand for at være mere Energetic ? Forskere har bevist, at mild dehydrering kan påvirke medarbejderne produktivitet på arbejdspladsen. Energiske medarbejdere øger produktivitet i forhold til dovne. Som nævnt ovenfor øger mousserende vand hydrering og gør det muligt for hjernen at bevare mængden af ​​vand, vi har tabt.

De mildt sure egenskaber af kulsyreholdigt vand har givet anledning til bekymringer om mulig tandosion, men der er ikke noget bevis for det mousserende vand, der er mindre surt end naturlig frugtsaft, gør nogen skade på tænderne. Dental forfald Tilskrevet Til Fizzy Drink skyldes udelukkende til at tilføje sukkerholdige aromaer .
Nyankomne

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Golden Berry Chantilly Cake

Golden Berry Chantilly Cake

Berry Chantilly Cupcakes. Jordbær, blåbær, hindbær og brombær på bunden toppet med hvid kage og frisk flødeskum og en ...

Triple Berry Pie med Crumble Topping

Triple Berry Pie med Crumble Topping

Denne tredobbelte bær tærte er sprængfyldt med lækre bær smag og toppet med en smøragtig gylden skorpe Dens enkle og perfekt til ferien

Ina Garten kan lide at fordoble denne opskrift og forberede 2 kager på et tidspunkt en til at tjene med det samme og et sekund til at fryse til senere. Dette gør en god fødselsdagskage. Eøgige desserter.

Ina Garten kan lide at fordoble denne opskrift og forberede 2 kager på et tidspunkt en til at tjene med det samme og et sekund til at fryse til senere. Dette gør en god fødselsdagskage. Eøgige desserter.

Ina Garten kan lide at fordoble denne opskrift og forberede 2 kager på et tidspunkt en til at tjene med det samme og et sekund til at fryse til senere. Dette gør en god fødselsdagskage. Eøgige desserter

Besan Aur Lassi Ki Kadhi Opskrift i Hindi og Urdu

Besan Aur Lassi Ki Kadhi Opskrift i Hindi og Urdu

Besan Aur Lassi Ki Kadhi Opskrift i Hindi og Urdu

Den bedste 4Slice Brødristere af 2021 eKitchenGadgets Making Madlavning Nem

Den bedste 4Slice Brødristere af 2021 eKitchenGadgets Making Madlavning Nem

Er du kører sent til kontor og behov for at få et forspring på at gøre morgenmad for alle Vidste du, at brødristere kun bruges til toast brød Nå, er du i for en overraskelse. Den bedste 4 slice toaster vil ikke kun gøre det, vil det gøre meget

Bedste Brødristerovne Forbrugerrapporter Anmeldelser 2022

Bedste Brødristerovne Forbrugerrapporter Anmeldelser 2022

Forbrugerrapporter, som brødrister dukker op til toppen

Amazon. o. k Brødristere

Amazon. o. k Brødristere

Brødristere bør være et dagligt syn i ethvert køkken. Hvis du ikke har en endnu, så tjek vores komplette købe guide og top 10 anbefalinger

Bedste Brødristere af 2021 Breville, Smeg, Oster, og Mere Anmeldt

Bedste Brødristere af 2021 Breville, Smeg, Oster, og Mere Anmeldt

Hvis du er shopping for en ny brødrister, så tjek vores guide til de bedste brødristere i Australien, før du køber.

Nyankomne

Whole30 krabbekagerne med LemonGarlic Aioli Den Defineret Dish

Lær mere

Ofte set

Nemme Sunde Air Fryer Opskrifter Weight Watchers, Under 425 kalorier

Nemme Sunde Air Fryer Opskrifter Weight Watchers, Under 425 kalorier

Disse er de 13 bedste luft fryer ovn opskrifter derude, fra luft friture kyllingebryst til luft friture pommes frites, luft friture rosenkål, og luft friture laks.

10 Bedste Popcorn Poppers af 2021

10 Bedste Popcorn Poppers af 2021

Hvis du ønsker at skære ned på indtaget af kalorier og skadelige mættede fedtstoffer, men uden at fjerne dine foretrukne snacks fra din menu, så en varm luft popcorn Popper er en stor apparat til at købe. Disse nyttige køkken værktøjer vil tillade dig at poppe popcorn hurtigere end en mikrobølgeovn og

Bedste fødevarer Opbevaring Beholdere til dit køleskab og Pantry

Bedste fødevarer Opbevaring Beholdere til dit køleskab og Pantry

Køkken Opbevaring Shop fra den nyeste kollektion af køkken Opbevaring online i Indien. Vælg mellem bambus, metal, plast træ køkken Garage fra top mærker i Myntra.

The Best Liquors at Dump ind i din kaffe på julen Morning

The Best Liquors at Dump ind i din kaffe på julen Morning

Det stinker at skulle vælge mellem sprut og kaffe. Men disse bedste spidse kolde brygger for 2021 vil tilfredsstille din umættelig trang til alkohol og kaffe.

De 18 bedste køkkenudstyr gaver fra Amazon Fit til en aspirerende topchef

De 18 bedste køkkenudstyr gaver fra Amazon Fit til en aspirerende topchef

Weve testede 23 kokke knive, hakede over 70 pund producere siden 2013, og fandt de bedste kokke knive, der er behagelige at bruge, pålidelige og skarpe.

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Opskrift med 400 kalorier. Inkluderer kartofler, hardboiled æg, mayonnaise, sur creme, gul sennep, sukker, eddike, salt og jordet sort peber.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Den bedste hjemmelavede Apple Pie Opskrift fra Scratch Dette er den bedste hjemmelavede Apple Pie er den bedste Apple Pie Opskrift, du skal finde

Hvordan man laver og Can Applesauce

Hvordan man laver og Can Applesauce

En liste over nogle af de bedste æbler til at bruge til at gøre æblemos herunder McIntosh, Jonathan, Gala, og mere. Instruktioner for at blande andre frugter.

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.