En ægte smag af jamaica

Jeg anbefaler hjemmelavede lagre til alle opskrifter i denne bog, som kan være et skridt op fra de fleste retter YouD-oplevelse i Panama, men der er en række nemme alternativer. Du vil se kylling eller rejer pulver nævnt i flere konstruktioner, og dette refererer til de granulerede lagerbaser, der let findes på de fleste asiatiske og latinamerikanske markeder. Du kan også bruge muslingjuice, rejer eller fiskepasta, clam base eller fisksauce som din base eller pynte med rejer pulver.

Fiskens protein eller kød er syltet af citrus- og eddike-applikationen og processen i kaldet denaturering i fødevarekemi. Denne proces koger kødet uden varme og siges at tage kun den tid, der er nødvendig for at blande ingredienserne, selvom nogle ældre formler kræver op til tre timers marineringstid. Som med alle opskrifter, hvad der går i, afhænger af, hvad du har, så komponenterne kan variere meget fra et område til det næste. Limes, citroner eller bitter appelsiner kan levere citrus og ingredienser som ristede majskerner, løg, søde kartoffel eller tang kan tilsættes. Normalt quilies og løg tilsættes, og næsten enhver fisk kan anvendes til justeringer for proteinstrukturen af ​​hver. Selleri, Coriander, Cilantro, Avocado, Persille og tomater kan også bruges. Oprindelse? Nå en af ​​de ældste opskrifter i verden er for en kinesisk rå fiskesalat kaldet Yukai fra en kogebog skrevet af den kejserlige diætistiske Hu Sihui omkring 1330 fvt, så hvem ved?

Den bedste måde at beskrive mad i Jamaica er en fusion af køkkener. Da indvandrere hovedsagelig den spanske, vestafrikanske, engelske, portugisiske, franske, hollandske, kinesiske og østlige indianere ankom i Jamaica, kombinerede de deres hjemmelavede urter, krydderier og ingredienser med de lokale friske råvarer, kød, fisk og skaldyr til at skabe en Vægt af nye og eksotiske retter, hvoraf mange stadig er kogte på øen til denne dag.

Rastafarians har også haft en stor indflydelse på moderne jamaicanske madlavning. Rastafarians følger generelt en Ital-tilgang, når det kommer til mad, hvilket indebærer at skære kød, salt og alle unaturlige tilsætningsstoffer.

Scotch Bonnet Peppers Scotch Bonnet Peppers, der hedder så på grund af deres form, er den traditionelle hot chili peber, der vokser i overflod over hele øen. Disse peberfrugter har en varmebedømmelse, der spænder fra 100.000 til 350.000 Scoville enheder, der over 40 gange varmere end en Jalapeà ± o. Mens denne krydrede ingrediens gør udseende i alle slags jamaicanske retter, er det mest almindeligt anvendt i Jerk Marinades.

Jerk Chicken Jerk Chicken er den nationale skål af Jamaica og stammer fra de afrikanske slaver, der blandede sammen Scotch Bonnet Peppers, Allspice Berries, Thyme og Ginger for at skabe det karakteristiske Jamaicanske Jerk Spice, vi kender i dag. A Multitude madlavningsmetoder blev forsøgt gennem årene, begyndende med madlavning og rygning over en aromatisk allspice brændeovn, før effektive moderne opfindelser som grillen overtog.

Curried ged ged er en af ​​de mest tilgængelige kød i Jamaica og er stjernen i showet i Curried Geat en af ​​de bedste lokale retter på øen. Mens ged er ofte kendt for sin stærke, erhvervede smag og hård, streng tekstur, gør denne opskrift disse antagelser på hovedet.

Escovitch Fisk Escovitch Fisk er nok en af ​​de tidligste og mest signatur fiskeretter fundet i Jamaica. Denne populære skaldyrs favorit blev introduceret til øen af ​​spanske jøder i det 16. århundrede og er lavet af frisk fisk, normalt rød snapper citron, lime, eddike, scotch motorhjelm peber, løg, allspice bær og peberkorn.

Denne skål serveres normalt til morgenmad og beskrives bedst som en slags kogt ceviche, fisken er syltet i citronsaft, limejuice og eddike før den stegte. Mens Escovitch Fish er simpel nok til at forberede om morgenen, vælger de fleste lokalbefolkningen at forberede det natten før, for at tillade fisketiden at absorbere citrus- og eddike smagsstoffer før stegning.

Jamaicanske Patties I modsætning til oksekød Hamburger Patties, der kan forår i tankerne, er jamaicanske patties kager fyldt med forskellige fyldninger og krydderier lidt som en traditionel britisk pasty. Wienerbrød i denne krydrede fad ligner en oksetalg skorpe i Storbritannien og er ofte tonet gul gennem brug af æggeblomme eller gurkemeje. Jamaicanske Patties er traditionelt fyldt med jordbiff, selv om smagsmulighederne er uendelige, med andre almindelige fyldninger, herunder lam, kylling, grøntsager, fisk, hummer, rejer, soja, ost og ackee.

Ris og ærter Hvis du ikke er bekendt med caribisk mad, kan du ikke være uvidende om, at udtrykket 'ærter' i Jamaica refererer ikke til det samme som ordet 'ærter' i Storbritannien. I modsætning til de små, runde, grønne grøntsager, der vokser i overflod i Storbritannien, refererer 'PEAS' i Jamaica til en type bønne, som normalt røde nyrebønner. På trods af det temmelig intetsigende lydende navn er ris og ærter en af ​​de bedste og mest lækre opskrifter, du kommer over i Jamaica.

Når du bider i en Gizzada, bryder den skarpe og crunchy ydre skaller åben for at afsløre et sødt og gooey center, hvilket resulterer i en uovertruffen smag og teksturkombination, som gør dem til et hit med alle. Gizzadas findes i bagerier, madboder og restauranter i hele øen Testamente til sin enorme popularitet.

Denne opskrift tjener fire som en del af et hovedmåltid, og selv om marinering har mindst otte timer, er forberedelses- og tilberedningstiden minimal og kræver kun omkring 30 minutter aktiv tid. Lad ikke den lange liste over ingredienser, der skræmmer, at du forbereder, er påfaldende nem og simpelthen indebærer at hugge et par ingredienser, der blander alt sammen i en fødevareprocessor, og derefter bruge den resulterende blanding til at marinere kyllingen.

Den bedste og mest autentiske måde at lave jamaicanske jerk kylling på er på en grill, specifikt en, der er drevet af brændende træ. Hvis grillen ikke er en mulighed, kan du få en lige så lækker, men ikke helt som røgfyldt resultat ved at lave kyllingen i en stegepande over en høj varme.

Skålen må ikke forveksles med en uafhængig suppe lavet af kylling, løg og krydderier og serveret i Belize, nogle gange omtalt som Belizean Escabeche. Men som de andre escabeches er Belizean Escabeche baseret på en sur marinade i dette tilfælde, marineret løg i eddike.

Escovitch fisk er en traditionel jamaicansk skål, der bliver nydt over hele øen. Madlavets stil er opstået i Europa / Middelhavet, hvor det er kendt som Escabeche og blev bragt til Jamaica af spanierne.

Skålen er almindelig i Spanien og har udviklet sig med lokale modifikationer i den spansktalende verden. Det er godt repræsenteret i Portugal, sædvanligvis krydret med peberkorn, chili, peberfrugter, løg, hvidløg og skiver gulerødder. Skålen er populær i Filippinerne og Guam, begge tidligere spanishcolonies, hvor det er tættest på den oprindelige spanske version: Brug af fisk, der er lokalt tilgængelig, men respekterer den originale teknik.

Køkken i Amerika har generelt opretholdt et lineært forløb og innovation fra Pre-Hatpanic til moderne Timesbut De Greater Antilles, de frodige øer, hvor de mægtige Arawakkulturer blev razed, er en undtagelse . Den spanske besættelse af Jamaica udslettede Arawaks, og Emcomienda-systemet lagde deres gårde og traditionelle fødevarer til at falde og forsømme, da den indfødte befolkning blev arbejdet ihjel. Alt, der rester af Arawak-bidraget til jamaicansk køkken, er pit-stil ristning, kendt som rykke, og sådanne væsentlige ingredienser som cassava, scotch motorhoved paprika og majs. Â Â

Det resulterende køkken har været en samling af uheldige hændelser, som dets mange deltagere har lidt for at danne jamaican patois, et lokalt sprog, der virkelig forstod kun af Jamaicans, en kulinarisk dialekt, der er rig på smag, krydderi og tragedie. Han Jamaican Patoisis Den engelske-baserede kreolske udviklede sig af vestafrikanske slaver. Dens et sprog, der modstår kolonialisme og binder kulturen sammen. Det fremkalder en Sentiment , der oversætter Jamaicas-ikoniske musikalske stilarter, som har bragt verdensomspændende opmærksomhed på opnåelsen af ​​øerne afro-caribisk befolkning og dens rige, fitfully fusionerede Gastronomi . Jamaica tilbyder et sjældent glimt af metoden, hvormed mange retters form, en metode, hvorved virksomheden og kendskabet til gamle kulturer er assimileret eller dæmpet af krig, kolonisering eller endog folkedrab.

I henhold til lokal tradition, tirsdag og fredag ​​formiddag er en tid til at fejre Jamaicas National Dish, selvom den er tilgængelig hele tiden. En Saut af Nordatlantisk Saltfisk og Vestafrikanske Ackeeâ € "begge importeret som følge af slavehandelen - med Bell Peppers, Løg og nogle bånd af den kraftige scotch-motoriske peber i Taina-civilisationen. Ackee er blowfish af frugt, hvilket kræver sikker bortskaffelse af sine giftige dele, så et barn eller et familiehus vælger dem op.

Af alle bullshit myter om fødevarer, der tilbyder en nik og et kys til virilitet, denne tykke suppe af Bull Penis, Green Plantainers, kunne vi stoppe lige der, men vi wonetyams, kartofler, søde peberfrugter, skotske bonnets og Rum gør et stærkt tilfælde for sig selv som en dato-nat mulighed. Torsken refererer til penis i denne landlige delikatesse, en weekendskål, der traditionelt koges af bedstemødre, som selvfølgelig ved bedst.
Nyankomne

Espresso gnides bøf med Chimichurri sauce opskrift The Wanderlust Kitchen

Espresso gnides bøf med Chimichurri sauce opskrift The Wanderlust Kitchen

Shop Espresso Steak Rub en speciel version af denne nouveau blanding. Indeholder en dyb rig smag, uden den stærke kaffesmag.

Esquites Creamy Corn Salat Opskrift

Esquites Creamy Corn Salat Opskrift

Elsker du mexicansk gade majs denne mexicanske gade majs salat eller esquites er sommerlig godhed i en skål. Det er nemt at lave og kræver kun 5 minutters madlavning. Det har en vidunderlig balance af ost, frisk majs og lime og er absolut en nøjeregnende opskrift kære læser

På at gøre Pinakbet og finde min sjæl

På at gøre Pinakbet og finde min sjæl

Lær om den bedste lokale mad i Filippinerne og deres historie med denne komplette guide til filippinsk køkken.

En guide til Lagring Grundlæggende Bagning Ingredienser ærlig mad Talks

En guide til Lagring Grundlæggende Bagning Ingredienser ærlig mad Talks

Bagning sæson varmer op og dens tid til at bestanden op på disse 5 vigtige bagning ingredienser. Sæt dig op for succes er at have en alsidig og ...

Lyt til i det væsentlige Ella Songs online på Jiosaavn. Engelsk musikalbum af Lina Orfanos 1. Lullaby af Birdland Lina Orfanos, 2. Damen er en tramp Lina Orfanos, 3. Nat og Day Lina Orfanos, 4. Min sjove Valentine Lina Orfanos, 5. Kind til Cheek Lina Orfanos

Lyt til i det væsentlige Ella Songs online på Jiosaavn. Engelsk musikalbum af Lina Orfanos 1. Lullaby af Birdland Lina Orfanos, 2. Damen er en tramp Lina Orfanos, 3. Nat og Day Lina Orfanos, 4. Min sjove Valentine Lina Orfanos, 5. Kind til Cheek Lina Orfanos

Lyt til i det væsentlige Ella Songs online på Jiosaavn. Engelsk musikalbum af Lina Orfanos 1. Lullaby af Birdland Lina Orfanos, 2. Damen er en tramp Lina Orfanos, 3. Nat og Day Lina Orfanos, 4. Min sjove Valentine Lina Orfanos, 5. Kind til Cheek Lina Orfanos

Få en smag af brasiliansk komfort mad med denne oksekød stroganoff, remixed

Få en smag af brasiliansk komfort mad med denne oksekød stroganoff, remixed

Søg fra tusindvis af royaltyfree estrogonofe Stock-billeder og video til dit næste projekt. Download royaltyfree Stock-fotos, vektorer, HD-optagelser og mere på Adobe Stock.

Dont Stew i samme Juice etiopiske Berber Rub og Stew Marissas Opskrifter Idéer

Dont Stew i samme Juice etiopiske Berber Rub og Stew Marissas Opskrifter Idéer

241 hjemmelavede opskrifter til Etiopien fra den største globale madlavning samfund Se opskrift på en af mine favorit etiopiske fødevarer genfo, grød også.

Gomen Etiopian Sauteed Greens Etiopien

Gomen Etiopian Sauteed Greens Etiopien

Collard greener kogte med løg, hvidløg og jalapeos.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Doro Wat etiopiske Kylling gryderet

Doro Wat etiopiske Kylling gryderet

Se, ivrige spisere, den kulinariske magi, der er etiopiske madlavning.

Velkommen til RVegetarian, samfundet for alle interesserede i en vegetarisk kost. Du behøver ikke at være vegetar til at deltage, men venligst ...

Velkommen til RVegetarian, samfundet for alle interesserede i en vegetarisk kost. Du behøver ikke at være vegetar til at deltage, men venligst ...

Velkommen til RVegetarian, samfundet for alle interesserede i en vegetarisk kost. Du behøver ikke at være vegetar til at deltage, men venligst ...

5 mest populære etiopiske vegetabilske retter

5 mest populære etiopiske vegetabilske retter

Liste indeholder Bayenetu, Gomen Bea Siga, Fossolia, Inguday Tibs.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne smagsfulde suppe kan være cubansk, colombiansk, peruviansk, mexicansk eller enhver anden etnisk sektor. Hver kultur har en anden tilgang til ingredienser og smagsprofil.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Varm op vinteren med dette uventede twist på chili krydderier.

Hjemmeside FoodDrinkEurope

Hjemmeside FoodDrinkEurope

Cinnabon bageri restaurant kendt for kanel ruller, kanel produkter, kaffe og frosne drinks. Verdensberømte smagsoplevelser. Den sødeste mærke på jorden.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Chokolade dyppet honning Gingerbread cookies har masser af honning smag opvarmet med kanel og ingefær stor dej til cookie frimærker eller forme. Spiselig art.

Eric Akis kommer til puls af lentil suppe

Eric Akis kommer til puls af lentil suppe

Jeg kørte i landdistrikterne Saskatchewan om sommeren for et par år siden og trukket ind i et hvilested for at strække mine ben.

Instant Pot Leek Potato suppe Easy European Classic

Instant Pot Leek Potato suppe Easy European Classic

Der er mange udgaver af kartoffelsupper, jeg kan godt lide den, jeg spiste i Wien, det havde Steinpilze i det, en champignon, der vokser i Europa

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.