Nyder de bedste korn til diabetes dit sunde køkken

WorldDiaBetesDay2022: Det er aldrig for sent at skifte til en sund kost. Og det er også vigtigt at tilpasse og tweak ens spisevaner til vores krops krav og de sundhedsmæssige forhold, man beskæftiger sig med. Af de sygdomme, der plager den større befolkning i dag, er diabetes en af ​​de mest fremtrædende og seriøse lidelser, der kræver konstant overvågning og -regulering . Faktisk blev World Diabetes Day, som fejres den 14. november hvert år. Sammen med medicin er det også vigtigt for en person, der kæmper for diabetes for at skræddersy deres kost efter deres helbredstilstand. Og en effektiv ændring kan være at skifte til brun ris.

Fordelene ved brune ris er veldokumenterede, og eksperterne garanterer for fordelene, det kan tilbyde menneskekroppen, når den forbruges på den rigtige måde i bestemte mængder. Brun ris er et foretrukket alternativ til hvide ris til dem, der forsøger at regulere deres diabetesniveau, og dette har stort set at gøre med det faktum, at brune ris har et lykkamisk indeks end hvid ris.

Så hvordan er brun ris sammenlignet med hvid ris? Ifølge Harvard Health Publishing, kogt brun ris har en score på 68. Dette gør det faldende under kategorien af ​​medium GI mad. Hvid ris har derimod en GI på 73, hvilket gør det en høj GI mad.

På samme måde er brun ris også høj i fiber i modsætning til hvid ris, hvilket gør det til en bedre mulighed for dem, der er diabetiske. Dr. Anju Sood, en Bangalore-baseret ernæringsekspert, sagde, Brown Rice er en lav glykæmisk indeksføde. Dette tyder på, at frigørelsen af ​​sukker fra brun ris ikke vil være høj efter fordøjelsen. Hvis sukkerarterne frigives langsomt, absorberes de og elimineret bedre uden at forårsage pludselige pigge i dit blodsukker. Hun forklarede, at hvide ris, tværtimod, som en høj GI-mad frigiver mere sukkerindhold.

Ansvarsfraskrivelse: Dette indhold inklusive rådgivning giver kun generisk information. Det er på ingen måde en erstatning for kvalificeret medicinskopinion. Altid konsultere en specialist eller din egen læge for mere information. NDTV hævder ikke ansvar for disse oplysninger.

Finhakket blomkål kan være en bemærkelsesværdig nonstarchy side, der er lavere i kalorier og kulhydrat end ris. Eller gør det til en hovedret ved at tilføje kyllingebryst, rejer eller tofu. For at gøre denne opskrift endnu lettere, start med pakket ryset blomkål, der kan findes frisk eller frosset i mange købmandsforretninger.

Da hvid ris er stærkt behandlet, fjernes de fleste af de næringsstoffer, som den oprindeligt indeholder, fjernes. Ifølge Dr. Marissa V. Romero af det filippinske risforskningsinstitut, så meget som 15 af protein, 85 fedt, 80 af thiamin, 70 af riboflavin , 68 af niacin, 90 af calcium, 75 af phosphorus og 60 af alle de andre mineraler fjernes under poleringsprocessen af ​​ris.

En anden ting, der går til Adlai, er det faktum, at det er meget nemt at lave en del Adlai til to dele af vand, lidt det samme for, hvordan ris er kogt. Og yup, du kan bruge din ris komfur til at lave også Adlai.

Ifølge American Diabetes Association er Plantains tilberedt som-IS de bedste stivelsessvigtige vegetabilske muligheder for diabetikere . Hvorfor? En halvkop-servering indeholder kun ca. 24 gram kulhydrater, og diabetikere bliver normalt bedt om at begrænse deres carbindtag til 45-75 gram kulhydrater pr. Måltid.

I stedet for at holde sig til pasta og ris, prøv disse opskrifter til vegetabilske alternativer til ris og pasta, hvilket vil hjælpe dig med at skære ned på din kulhydratdelstørrelser, hvis du har brug for til såvel som at tilføje til dine fem om dagen:

Større sorter af revnet hvede som Bulgur hvede er ideelle, når de forbruges i stedet for ris. Denne form for hvede kan koges over komfuret eller i en riskomfur som ris. Til madlavning på komfuret skal du koge 2 kopper vand i en gryde og tilsættes i hveden, når vandet kommer til koge. Reducer flammen og lad det simre, indtil alt vandet inddampes. Fluff the Wheat med en gaffel, når den er færdig.

På grund af sin grime tekstur er kogte havre ikke sådan en foretrukken ris-erstatning, men når de koges på den rigtige måde, kan kornene være fulde og ikke for klæbrige. Dry stege en kop havre i en pande under lav flamme i 5-7 minutter. I mellemtiden koge 1-1 / 2 kop vand i gryde, og når vandet kommer til kog, skal du tilføje de stegte havre og blande en gang. Kog under medium flamme, indtil alt vandet absorberes.

Ragi Mudde Opskrift: Bland 1 kop ragi med 1 kop vand, indtil det er en opslæmningsblanding. I mellemtiden kog 1 kop vand med en knivspids salt og tilsæt ragi-blandingen, når vandet kommer til koge. Hold omrøringen blandingen, indtil alt kommer sammen. Knæ blandet i bolde ved at væde hånden. Disse går godt med nogen form for gravies eller Dhals. Med type 2-diabetes skal der tages hensyn, mens du forbruger Ragi, da det har tendens til at hæve blodsukker for nogle mennesker. Kontroller blodsukkerne 2 timer efter at have forbruget og undgå dette, hvis sukkerene er høje.

Er ris og hvede godt for diabetes?

Brun ris er bedre end hvid ris, da sidstnævnte er forarbejdet og poleret. Diabexy QA Serie 1recommended produkter i videoen. Wild Rice har en GI, der kan sammenlignes med den hvide Basmati-ris og er høj i fiber og mange andre næringsstoffer, der kan være.

13 af de bedste Sunde Risalternativer til Diabetikere Og Diabetes måltid planer. Ris er den integrerede del af den sydlige indiske frokostmenu, men med type 2-diabetes, der bruger mere hvid ris 14 kop, svarer til 15 gram kulhydrat og er enkle carbs, kan føre til højt blodsukkerniveauer, da vi selvfølgelig ikke kan holde sig til bare kop ris til en måltid. Men der er andre rissubstitutter, at en diabetiker kan spise, selvom de ligeledes bør være begrænset fordi.
Nyankomne

Køkken Essentials Salte og hvorfor den type og mærke, du bruger Matters

Køkken Essentials Salte og hvorfor den type og mærke, du bruger Matters

Mærket af kosher salt og hvordan man måler det kan gøre en reel forskel i din opskrift Heres hvordan at bytte Morton Kosher Salt til Diamond Crystal Kosher salt, og omvendt.

Slowcooked oksekød ragout opskrift Sainsburys Magazine

Slowcooked oksekød ragout opskrift Sainsburys Magazine

Langsom kogt, fallapart oksekød i en rig rødvin og tomatsauce. Blot 10 minutter af prep, derefter overlade det til at lave mad i ovnen eller langsom komfur.

Levi Roots Curry Goat Caribbean Opskrifter Goodtoknow

Levi Roots Curry Goat Caribbean Opskrifter Goodtoknow

Fantastisk mad til enhver smag med et øje til bæredygtighed

Stor værdi terninger Pimientos, 4 ounce Food News

Stor værdi terninger Pimientos, 4 ounce Food News

1.553 dåse pimenta produkter udbydes til salg ved leverandører på Alibaba.com En bred vifte af dåse pimenta muligheder er tilgængelige for dig, såsom hul, iso, og HACCP. Der er 4 leverandører, der sælger dåse pimenta på Alibaba.com, primært i Asien.

Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers Home Cooking

Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers Home Cooking

Selvom i dag fejret som et ikon af sydlige hjemmelavning, stammer Pimento-ost ​​i nord, som et produkt af industriel fødevareproduktion og masse markedsføring. Heres hvordan det ankom til din picnic kurv.

Linser og linser mel

Linser og linser mel

Den væsentligste forskel mellem linser og bønner er, at linser er mindre og flade skivelignende hvorimod bønner er store og ovale eller kidneyshaped. Endvidere linser er bikonvekse frø mens bønner frø, der vokser i lange bælg.

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Nøgleforskelle mellem burritos, tacos og fajitas Har du problemer med at dechiffrere menuen, når du serverer en mexicansk restaurant, du ikke alene.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Hvis begge kan lave en dejstigning, hvorfor opfordrer din dejrecept til begge

Richards Andouille Sausage 1 lb

Richards Andouille Sausage 1 lb

Alt hvad du behøver at vide om forskellene i røget pølse vs. frisk pølse, hvordan man laver det, og når at bruge det Ca CEST bon

Nyankomne

Pizza dej med kiks blande opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Nem Silvanas opskrift Hjemmelavet Sylvanas ikke for sweetBest AnswerSylvanas er cookiesized versioner af en af filippinere mest elskede kager Sans Rival. Cookien version af Sans Rival har den samme

Hvad er specielt om svenske kødboller

Hvad er specielt om svenske kødboller

Easy Weeknight Comfort Food, denne Ground Beef Stroganoff har intenst rige og salte smag, som mange ground beef stroganoff opskrifter savner.

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Hvordan man laver en bloody mary, omfatter kitchentested Bloody Mary opskrifter og cocktail historie.

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

Disse dejlige og lækre forår Bundt kage opskrifter er perfekte valg for dine forår fester

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

Vores foretrukne allpurpose italienske Pasta Dough opskrift. Dette Hjemmelavet semulje pasta er den perfekte opskrift på restaurantquality pasta derhjemme.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis du elsker Fettuccine Alfredo, så vil du elske denne nemme hjemmelavede version, det er bedre end Olive Gardens og perfekt til enhver ny kok

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.