500 intern serverfejl

Denne oksekød RIB RUB kombinerer smagselementerne af søde og varme. Du kan justere varmen ved hjælp af mildt eller medium chili pulver. Hvis du virkelig vil krydre det, så tilføj en ekstra spiseskefuld Cayenne. Dette er den perfekte gnide for store grillbekød ribben, og det kan også bruges i en marinade.

Ud over din standard base af salt indeholder gnidning typisk et sødemiddel i form af enten hvidt eller brunt sukker, honning granuler eller tørrede melasse. Sødheden er en smagsforstærker og hjælper med Browning og Crust formation . Andre ingredienser omfatter typisk hvidløg og løgpulver, chili pulver, sennep og paprika.

Tørre gnidninger er en blanding af krydderier og tørrede urter, der gnides direkte ind i kødet før madlavning. Kødets saft vil blande sig med gnidningen og skabe et røgfyldt og sødt udvendigt, der supplerer kødets naturlige smag, når de spises sammen.

Sørg altid for at hælde mængden af ​​gnid, der er nødvendig i en lille skål, før du påføres kødet. Du ønsker ikke at dyppe våde hænder i din krukke, hvilket kan forårsage klumpning og forurening. En anden metode er at have en sprinkling hånd og en kød hånd, så en hånd rører kødet og den anden kun rører krydderier.

Bark er det smagspakkede skorpelignende stof, der danner på ydersiden af ​​kød, når det er kogt lavt og langsomt. Barken skyldes en kombination af gnidning, karameliseret sukker, gjort fedt og røg, der koger og skaber en kemisk reaktion på kødets overflade. De ubehandlede juice, der så ligger på kødets overflade med gnidningen og koger på plads, hvilket danner et proteinnet infunderet med smag.

En nem måde at teste din bark før indpakning er at ridse den med din negle. Hvis det overholder kødet, er du sikker på at pakke. Hvis det kommer ud af kødet nemt, sæt det tilbage til at lave mad længere.

Ikke alle gnidninger er skabt lige, ligesom de fødevarer, du bruger dem på, ikke smager det samme. Visse krydderier og urter er bedre suppleret til forskellige typer proteiner. Vores nye linje af Rubs blev specielt formuleret for de ting, du BBQ mest, plus et par spilskifter, der får dine kreative juice, der flyder.

Sammenlignet med andre proteiner er oksekød et rigt smagende kød, der bedst er parret med røgfyldte smag, der forbedrer det. Denne blanding starter med det grundlæggende: brunt sukker, havsalt, sort peber, paprika, derefter har texas-inspirerede smag af chili peber, hvidløg, spidskommen og hickory røg.

Inspireret af Tangy Sennep-baserede smag af Carolina Gold BBQ, har denne tørre gnidning en base af fine honning granulesand sennep pulver, afrundet med hvidløg, løg og andre krydderier. Den fine tekstur af denne gnid gør det perfekt til at skabe en pasta-lignende belægning, der supplerer smagene af røget svinekød eller kylling.

Svinekød har en naturligt mild og sød smag, der kan parres med en række smagsoplevelser. For en klassisk BBQ'd svinekødsmag og farve kombinerede vi brunt sukker, chili peber, hvidløg, chipotle peber og hickory røg smag. Denne blanding får et ekstra spark og visuelt element fra hele knuste røde peberflager. Men lad ikke navnet holde dig tilbage, vi har brugt denne blanding på oksekød og kylling og begge var lige så lækre.

Inspireret af en af ​​vores bedst sælgende gnidninger, er denne blanding en kombination af søde tærte krydderier som kanelbøjle, der er blandet med brunt sukker, smørsmag og et antydning af æble. Sødmen af ​​denne blanding gør det perfekt på alle nedskæringer af svinekød, men det ville også være fantastisk på kylling.

Laverne af øl kan kylling flaske op i en tør gnidning, denne Malty Blanding har en base af salt, sukker og honning blandet med hvidløg, øl, hickory røg og nogle persille til en herby finish. Vi kan lide denne blanding på kylling og svinekød, men det kan også parre med oksekød og fisk.

Hvis du nogensinde finder dig selv med tiden til spare, kan du prøve at lave din egen BBQ tørre gnidning, AfterChef Harry SooSall-Purpose BBQ Gnid. Da han påpeger på sin hjemmeside, er dette grundlaget for den forbedrede opskrift, han brugte i over 30 Grilling Grand Championship Konkurrencer .

Opskriften arbejder med alle former for kød, og det tilføjer en røget, let krydret smag. Til 4 spiseskefulde Kosher salt, tilsættes 2 spiseskefulde stødt melis, 2 spiseskefulde brun sukker, 2 spiseskefulde Californien Mild Chili Pulver, 2 spsk paprika, 1 spiseskefuld stødt spidskommen, 1 spiseskefuld granuleret hvidløg, 1 spiseskefuld sort peber, og tsk cayennepeber. Hvis du ønsker en mildere smag, dont bruge cayennepeber. Bland alle ingredienserne og gemme dem i et køligt, tørt sted.

Chefs Blyant er læser-understøttet. Hvis du køber noget gennem vores links, kan vi tjene en affiliate provision, selv om dette ikke påvirke valg af produkter, hvilket sker uafhængigt af vores redaktører og bidragsydere .

Transition krydderier forene de gnider sukkerarter, salte og peber. Disse krydderier er ikke så dominerende som andre krydderier, så de kan tilføjes med en tungere hånd. Hili powderHas en bidende Jordet smag. Brug med oksekød, lam, svinekød og vildt. uminAromatic med en nøddeagtig, let pebret smag. Brug med oksekød, fjerkræ, fisk, svinekød, fisk og skaldyr. aprikaHungarian paprika har en dybere, heartier smag, mens spansk paprika har en mildere smag. Brug med oksekød, fjerkræ, fisk, svinekød, fisk og skaldyr.

Det er tid til at stemple dit navn på din baghave tilbud. orianderUse med svinekød, lam, fjerkræ og oksekød. illUse med kylling og fisk. arlic powderUse med svinekød, oksekød, lam, fjerkræ, fisk og skaldyr, og vildtlevende vildt. ingerUse med vildt, fisk, skaldyr, svinekød, og fjerkræ. nion powderUse med svinekød, lam, fjerkræ og oksekød, fisk og skaldyr, og vildtlevende vildt. reganoUse med lam, oksekød og fisk. ustard powderUse med oksekød, lam, fjerkræ, svinekød, og vildtlevende vildt. osemaryUse med fisk og fjerkræ. hymeUse med oksekød, fisk, svinekød og fjerkræ.

BBQ Spice Rub er ikke noget, der nogensinde var virkelig på min radar. Sikker i New Zealand vi gøre en masse barbequing men det er mere et indkast en bøf på Barbie og du er god til at gå slags situationer. Enkel, sommerlig og perfekt.

Ingredienser: Salt Peber af lige dele Denne klassiske Ruba vil mørne kødet og forbedre dens naturlige smagsstoffer. For de bedste resultater, bruge havsalt og friskkværnet sort peber. Vidste du, du kan også bruge brun eller hvidt sukker som en okse gnide? Dens store, når du griller bøffer, da det hjælper til at udvikle en karamelliseret + sprød ydre og samtidig opretholde en saftig interiør. Sukker er en naturlig tenderiser!

Ingredienser: Mix 1 tsk spidskommen, 1 tsk oregano, 2 tsk hvidløgspulver, 2 tsk løg pulver, 1 spsk chili pulver, 1 spsk salt, 1 spsk paprika og kop brun sukker. hans lækker allround rub er perfekt til at give bøffer og stege lækker varm smag, der er både søde og krydrede.

Ingredienser: Bland 2 tsk kakao, 1 tsk salt, 2 spsk brun sukker, 1 spsk hvidløgspulver, 1 spsk løgpulver, 1 spsk stødt spidskommen, 1 spsk chili pulver og 1 spsk formalet sort peber. hocolate, chili og oksekød? Huh? Trust os, denne rub giver oksekød rige, sød og krydret smag, at dine smagsløg vil elske.

En anden favorit krydderi sælger, der bruger bæredygtigt fremskaffede krydderier fra hele verden, Burlap Barrel tilbyder store enkelt ingredienser til at bygge dine egne rubs. Deres Smoked Paprika skal ske i en familieejet fabrica i Spanien, hvor de ryger og tør 100% pimentón de la Vera end eg kul, giver det den perfekte accent af smokiness til en rub. Kast i Wild Mountain Spidskommen som en aromatisk dybere Umami smag i kød eller grøntsager. Hvis du leder efter alvorlig varme, afprøve dine grænser med Røget Ghost Chili. Cant beslutte? Få den Fundamentals Collection med seks, ni eller tolv klassiske krydderier perfekt til alle dine madlavning, griller, og rygning formål.
Nyankomne

Onkel Barns BBQ krydderpulver 200g

Onkel Barns BBQ krydderpulver 200g

Online shopping til grill krydderier på Lazada Filippinerne 2021 Priser Discount Vouchers Kontant på Levering Estopless Shopping

Søde kartoffel krøllede fries med grill krydderier

Søde kartoffel krøllede fries med grill krydderier

Disse søde kartoffel chips er den perfekte snack til kampdagen og passer godt sammen med sandwich eller skydere.

Vent venligst, mens din anmodning bliver verificeret ...

Vent venligst, mens din anmodning bliver verificeret ...

Vent venligst, mens din anmodning bliver verificeret ...

Den Neelys Grill Seasoning

Den Neelys Grill Seasoning

Tilsæt smag af mesquite rygning til dit kød, dips og saucer med denne let at lave Mesquite Seasoning Mix.

Shop en bred vifte af BBQ krydderier og BBQ marinader til dagligdags lave priser på Walmart. en. Stor når madlavning kylling, bøf, svinekød mere

Shop en bred vifte af BBQ krydderier og BBQ marinader til dagligdags lave priser på Walmart. en. Stor når madlavning kylling, bøf, svinekød mere

Shop en bred vifte af BBQ krydderier og BBQ marinader til dagligdags lave priser på Walmart. en. Stor når madlavning kylling, bøf, svinekød mere

Kikkoman Teriyaki Saucer til BBQ Sæson

Kikkoman Teriyaki Saucer til BBQ Sæson

Kikkoman Teriyaki Saucer til BBQ Sæson

De bedste Crockpot BBQ Grill ituskårne kylling Sandwiches

De bedste Crockpot BBQ Grill ituskårne kylling Sandwiches

Denne Øjeblikkelig Pot strimlet kylling med BBQ sauce er en super let 30 minutter måltid til at tjene som en sandwich, salat, eller med dine foretrukne sider.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Når du tilføjer vores nemme BBQ rejer til forretter bordet, vil gæsterne helt sikkert svømme dig for opskriften.

Har du tage flotte billeder af Philadelphia Mikes BBQ vil have dem, og de vil give dig en sandwich, hvis du indramme en for dem.

Har du tage flotte billeder af Philadelphia Mikes BBQ vil have dem, og de vil give dig en sandwich, hvis du indramme en for dem.

Har du tage flotte billeder af Philadelphia Mikes BBQ vil have dem, og de vil give dig en sandwich, hvis du indramme en for dem.

Nyankomne

Let grillet vinter squash

Lær mere

Ofte set

Opskrift Gør Fox Bros. BarbQs Brunswick Stew

Opskrift Gør Fox Bros. BarbQs Brunswick Stew

Denne super nemme genvej BBQ Stew Recipe har alle de fantastiske smag af den klassiske Brunswick eller Camp Stew, men med halvdelen af ​​arbejdet

Grillet Avocado Caprese Salat

Grillet Avocado Caprese Salat

Store opskrift på grillede avocado bomber. Leder du efter nye opskrifter, kom jeg over denne ide online. Den oprindelige brugte meatloaf og havde et æg inde, da jeg prøvede det var det et stort rod. Jeg forenklede det lidt og ændrede ægget til ost. Jeg håber at du nyder det.

Nem hjemmelavet taco krydderier opskrift whitneybond. om.

Nem hjemmelavet taco krydderier opskrift whitneybond. om.

For min hjemmelavede taco krydderier holder jeg tingene ukomplicerede, men pakket med en ægte smagsstans. Pantry Staple Urter og krydderier bruges som Cumin, Oregano, Chili Powder, men jeg finder mexicansk Oregano er bedst, Ancho Chili Powder, fordi det er bare det, ikke en blanding af chili og lille salt.

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lam og Bean Pot Pie

Lam og Bean Pot Pie

Historien om bønnepapiropskrifterne med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Whats en Navy Bean Pie Lær den kulinariske historie Denne sorte muslimske parabol og hvor at købe det i bugten

Whats en Navy Bean Pie Lær den kulinariske historie Denne sorte muslimske parabol og hvor at købe det i bugten

Hvide bønner er en familie af bønner, herunder cannellini, navy, Great Northern, og smør bønner. Sammen de gør for et alsidigt måltid indstilling for velsmagende spise.

Kylling og brede bønne tærter

Kylling og brede bønne tærter

Gammeldags sød pinto bønner pie er den perfekte dessert til efteråret. Hurtigt og nemt, dens en velsmagende alternativ til Thanksgiving pumpkin pie.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

10 Overraskende Grain, grøn, og Bean opskrifter du kan lave Tonight

10 Overraskende Grain, grøn, og Bean opskrifter du kan lave Tonight

Hurtigt nok til at gøre for en WFH frokost og lækker nok at spise til middag, bønner og Grønne om Toast er min nye goto billigt og sundt måltid.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.