Banana Havregryn Muffins

På nogle morgener, en berhealthy grønkål og blåbær smoothie eller tofu scramble er, hvad din mave craves â €”men ikke i dag! Du ønsker en sukkerholdig, sød, blød, og fugtig bagt godt. Men du ved at snuppe en fra en lokal café er bare at gøre dig føle sig som lort, med al den hvide mel og ernæring-mindre sukker. Så bage en af disse i stedet!

Mens denne opskrift indeholder dog sukker, hver muffin har kun 17 gram sukker. Og denne morgenmad godbid er fyldt med tonsvis af sunde ingredienser: naturligt sød banan til kalium, fiberrig flaxmeal i stedet for æg, sund-fedt-fyldte avocado i stedet for smør, soja yoghurt for nogle protein og ærteprotein pulver til endnu mere 5. gram stykket. Tilsæt knasende havregryn krummen topping på toppen Åh min, og disse smag måde mere dekadent end du ville forvente fra en sund muffin opskrift. Bag et parti for dig selv, for en familie brunch, eller for en klasseværelse snack, og alle vil være at bede om opskriften.

Og det krumme topping! Godt, Im altid en sucker for crumb topping, og denne ene ikke skuffe. Den oprindelige opskrift ikke omfatter nødder i topping, men jeg kunne ikke modstå at tilføje nogle hakkede pekannødder. Havre, brun farin, pekannødder, alt holdt sammen af smør og kanel? Ja tak!

Hvad er i banan havre crumble muffins?

Oplysning: Jeg kun anbefale produkter, jeg ville bruge mig selv og alle udtalelser udtrykt her er mine egne. sin post kan indeholde affiliate links, uden ekstra omkostninger for dig, kan tjene mig en lille provision.

Blender boller Du Betcha! De mest perfekte muffins youll nogensinde EATA kan gøres med 5 grundlæggende ingredienser du sikkert har om omkring dit lejlighed allerede. Åh ja, et nej købmand tur påkrævet, hvilket betyder du ikke behøver at sætte bukser på at gøre disse. Alle vinder. For at gøre denne fantasi endnu sødere, behøver du kun ét værktøj: den smarte 12-PCA 5-i-1 Rocket Power Blender fra JCPenney. Ikke alene vil det vise dine havre til havremel for øjnene, itll pura © e de heck ud af dine bananer og jordnøddesmør, hvilket betyder mindre oprydning og rod for dig.

Og dette er blot et lille glimt af, hvad der barnet kan gøre. Slice, terninger, hakke, blend, smoothie-make med Rocket kan du seriøst Rocka det i køkkenet uden at have nogen alvorlige madlavning færdigheder. Geni. Og trin et til storhed : disse lækre jordnøddesmør crumb boller.

Ingredienser Muffins: 2 ½ kopper havregryn 2 meget modne bananer ¼ kop jordnøddesmør eller anden møtrik smør ¾ kop mandel mælk eller mælk 1 ½ tsk bagepulver Dash salt Valgfrit: ½ kop nødder eller chokolade chips

5. Saml krumme topping i en lille skål ved at kombinere de kop havre, 1/3 kop jordnøddesmør, og ¼ kop sukker. Bland med en gaffel eller danne krummer med fingrene. Hvis vanskeligt at danne krummer, tilføje en knivspids mel.

Jeg cannotbelieve simpelthen det allerede November! Seriøst, god én der November, du fik mig en € ”en total blindside! Jeg vidste, at det var d.31 oktober, hvor alle disse børn kom op til min dør beder om slik, men på en måde, at 1 november kom næste!

Og til november kommer de hyggelige ting Ive været længsel efter hele sommeren, at ekstra varm dyne smidt over sengen, sprøde morgen kører, varm te natten. ahhh. A, men, da en person på Instagram har at gå og post noget alle nuttet om hvordan theres kun 7 mere mandage frem til jul og helt brast min boble November. Â Fordi alle de pludselig går jeg fra at nyde ændringen af sæsonen til understreger om alt, hvad der skal gøres for at blive klar til jul. Â Nogle mennesker ligesom at få alle i en tizzy uden god grund.

Mens disse Banana Muffins med Almond Havre Streusel Topping afgjort passe ind i den hyggelige stemning af november vil de også komme i meget praktisk, når ferien tempo opfanger. Det meste af den tid, jeg gøre mine bagværk fra bunden, men jeg altid gerne holde en boxed mix eller to på hånden, når jeg har brug for at piske noget hurtigt. Du behøver ikke engang at komme ud af en mixer til disse! Disse muffins er super nemme at lave, og deres lækre smag og fugtig konsistens er helt rigtig.

Jeg elsker disse nye brød og muffinmixes, der speciallycreated til par med sunde græsk yoghurt. Tilføjelse græsk yoghurt til en muffin opskrift tilføjer ikke alene mere protein, men det gør også boller endnu mere smagfuld.

Sunde bananer boller med havre er lige den ting at ramme plet, når du er trang noget sødt! Nemt tilpasses , disse hurtige bid giver dig ekstra fiber fra havregryn, sødme fra bananerne, og evnen til at gøre opskriften helt veganske hvis det ønskes! Ud af æg? Intet problem, denne opskrift kræver ingen æg og anvendelser æblemos , mælk og olie til de våde ingredienser.

Den streusel tilføjer en punch af smag og tekstur, mens den overordnede opskrift er relativt lavt sukkerindhold. Lav en batch i dag, og fryse til, når du har brug for en hurtig bid af en dessert, der ikke vil forlade dig følelsen skyldig! Perfekt til en takeaway morgenmad i løbet af de travle ugedag formiddag, eller som et lækkert brunch godbid i weekenden!

Jeg føler vægten af de tunge ferie desserter lige omkring nu for sikker! Men jeg har stadig en vanvittig søde tand, der er krævende opmærksomhed. Du kan vide, at karamelliserede bananer på vafler er noget, jeg tørster ofte. Jeg har besluttet at mødes min krop cravings halvvejs med disse lækre små boller.

Selv om enhver moden banan vil arbejde, jeg kan virkelig godt lide at bruge en næsten overmodne banan, da det vil være bare en lille smule sødere. Da vi har spist de ferie behandler de sidste par uger, frugtskålen har masser til overs!

Den lille æblemos kopper er stor for denne opskrift, fordi der ikke er behov en masse. Jeg hader at åbne en stor krukke og have det tage op plads i køleskabet i et par uger, indtil det er brugt op. De holdbare individuelle kopper er perfekte!

Da der ikke er en masse fedt i denne opskrift, kan dejen holde sig til foringen. Du kan gøre et par ting at forhindre denne-- du kan sprøjte din liner med non-stick spray, eller du kan bruge smurte silikone liners eller en silikone muffin pan.

En ting til kærlighed om disse muffins er, at streusel crumb topping er ikke overvældende . Det er ikke en af dem gigantiske Exploding muffin toppe med en lille smule af brød på bunden. Det gør det muligt for hele muffin til glans, tilføjer en smule pep, men forsøger ikke at tage hele æren.

Hvis du ikke ønsker at rode med en topping der er også fint. Du kan efterlade almindeligt eller drys bare en smule sukker på toppen. Selvom svært at se, boller i dette billede har lidt af kokos blandes i. Der er andre muligheder, hvis du ønsker at tilføje en anden twist til denne opskrift.

Himlen er grænsen her min ven! Du er velkommen til at dumpe dine favoritter i. Jeg er en sucker for bananer boller med en chocolate chip eller to, eller måske 10! LOL! Jeg generelt gøre ved en ¼ af en kop, når det kommer til at tilføje en anden ingrediens.

Dit hus vil lugte guddommelig når trækker disse velsmagende godbidder ud af ovnen. Der er noget så klassisk om at lugt-det får mig hver gang. Det er ligesom en tavs alarm går i mit hus, og det vil sende alle drengene i køkkenet for at få fat i en sød snack.

Du vil også ønsker at sikre din havregryn er glutenfri. Dette indebærer en særlig måde at dyrke havre væk fra andre ikke-glutenfri afgrøder. Jeg kan lide at købe Bobs Red Mill glutenfri havre.

Kan jeg gøre boller hvis jeg veganer

En af de bedste dele af muffin opskrift er, at den bruger nul æg! Yay! Det gør opfordring til mælke- men du kan bruge en hvilken som helst mælk du foretrækker. Så velkommen til sub out for mandelmælk, havre mælk, ris mælke- hvad hvis din foretrukne alternativ mælk til at lave mad med!

Hjælp! min muffin er stikning til indpakning!

Disse fluffy puder har den perfekte balance mellem blødhed og stykket, og er delish serveres varm eller afkølet. De gør en stor grab-and-go slags måltid eller mellemmåltid, eller en velkommen debut på en brunch indsamling. For flere velsmagende boller forsøge Blueberry Muffins, Sund Hele Hvede Bran Muffins, eller Perfect Chocolate Chip Muffins.
Nyankomne

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Dette er vores foretrukne familie opskrift på super fugtig banan brød gjort særlig med minichocolate chips rørt i dejen. Børn gå amok til det

Creme creme banan og valnødbrød

Creme creme banan og valnødbrød

Dette er den bedste bananbrød Weve nogensinde lavet den sure creme tilføjer fugtdensitet til denne virkelig fantastiske søde brødopskrift. Du vil elske hver bid

Vegan Peanut Butter Banana Oat Muffins

Vegan Peanut Butter Banana Oat Muffins

Perfekt dine bagning færdigheder med vores frugtagtig veganske muffins opskrift, lavet med banan og havre. Head til Tesco Real Food i dag for mere veganske bagning opskrifter.

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Low Calorie Banan Oat Muffins er lavet uden mel eller olie og ikke tilsat sukker. En sund muffin lavet i en blender, fugtig og lækker

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Ingen mel ikke noget problem Denne lækre opskrift bruger havre som grundlag for smeten og gør en påfyldning morgenmad eller midmorning snack.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Banana Pancakes Eggless

The Best Vegan Banana Pancakes

The Best Vegan Banana Pancakes

Find Banan og Peanut Butter Vegansk Pandekager på ALDI.

Nyankomne

Peanut Butter Banana Bread Swirl Muffins Flora Vino

Lær mere

Ofte set

Banan, kokos og pære brød Sund opskrift WW Australien

Banan, kokos og pære brød Sund opskrift WW Australien

Youll elsker denne lækre, sunde, lav sukker banan brød tilsat pære jordbær. Dens en stor morgenmad eller når som helst snack.

Apple Banana Bundt Cake Opskrift

Apple Banana Bundt Cake Opskrift

Denne opskrift er hurtig at kaste sammen og bruger ingredienser, du sandsynligvis allerede har i dit køkken, hvilket gør det til den perfekte ting at piske op, når du har brug for en lastminute, imponerende skål.

BananaPear Muffins

BananaPear Muffins

Som en college kid, det er svært at få morgenmad i før at 08:00 regnskab klasse. Så jeg har et forslag krydret banan pære boller. Lav et parti af disse fyre søndag aften, og du har fået en takeaway morgenmad klar til hver dag i theweek. Disse muffins vil blive venter på dig

Sådan bruger du bananer i haven

Sådan bruger du bananer i haven

Tjek disse nemme måder at bruge bananskræl i haven, så du kan nyde alle de næringsstoffer, de tilbyder

Forberedelse af nanofertilizerblanding fra bananskrællinger

Forberedelse af nanofertilizerblanding fra bananskrællinger

Gør en effektiv organisk gødning ved hjælp af bananskræl, ægskaller, teaffald osv. Du kan simpelthen blande alle disse sammen og anvende på vegetabilske planter.

Vægttab Forbrugende bananskræller kan hjælpe dig kaste kilo

Vægttab Forbrugende bananskræller kan hjælpe dig kaste kilo

Bananskræl te fremstilles ved at brygge en hel banan, og med huden intakt. De fleste mennesker er ikke klar over, at bananskræl er lige så sundt,

Banan skræl hemmelighed til glødende hud og hår

Banan skræl hemmelighed til glødende hud og hår

Det er en god ide at inkludere banan i dit skønhedsregime og nyde fordelene ved den frugt, der er rig på kalium og vitamin A, B og C

Dole NZ banan, ananas lime tart

Dole NZ banan, ananas lime tart

Den bedste bananpudding med ananas opskrifter på yummly Onebowl banan pudding med kokosnød flødeskum, syd banan pudding pie, pina colada banan pudding

Banana Bundt Cake lavet sundere

Banana Bundt Cake lavet sundere

Banana Bundt Cake lavet sundere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.