En pasta til nybegyndere og proffer ens

At lave højkvalitets frisk pasta dej i komforten i dit køkken er overraskende let. Faktisk er hjemmelavet pasta så simpelt, at du måske spekulerer på, hvorfor du ikke startede før. Tricket lader pasta dejen hvile, før du ruller det, hvilket gør det muligt for æggene og vandet at hydrere melet. Dette aktiverer glutenthatens hovedprotein i hvede, der skaber strækningen og springinden afgørende for god pasta, brød og kager og gør en glattere, stærkere dej. For gyldenfarvet pasta dej, jo mere rav de æggeblommer du bruger, jo mere slående og levende, dejen vil være.

Masala Pasta Opskrift Indisk stil Flavorful & Delicious Masala Pasta, der vil være din nye favorit! Denne enkle og hurtig pasta er super nem at lave og bare har brug for 25 minutter. Det er børnevenligt og kan pakkes selv i frokostkasse eller tjent som en efter skole snack. Det giver også en hurtig middag til hele din familie.

Denne pasta opskrift er lavet i indisk stil ved hjælp af krydderier urter, der bruges i indisk madlavning. Men det er lavet i løg tomatbase ligesom enhver anden pasta. Jeg har delt den grundlæggende Masala pasta opskrift her sammen med nogle tips.

Lad os sige på den anden side, at du fuldt ud har til hensigt at bruge pastaen, som i morgen. Lad det hvile ved stuetemperatur, der er dækket af en ren kludhåndklæde i to timer for at tørre lidt, så læg den i en uforseglet plast sandwich taske til at gemme i køleskabet. At holde det uforsegejet er vigtigt, så der ikke er nogen kondensation i posen. Det skal holde i fire til fem dage, men for hver dag gemmer du det, du bliver nødt til at lave mad i en til to minutter længere, da fugtigheden vil fordampe. Pastaen vil også blive lidt mørkere som den aldre, så det kan ikke se så smukt det ældre, det bliver, "siger Whitestone.

Nu har du brug for en sauce, ikke? Her er sunde måder at klæde sig på den lækre hjemmelavede pasta

Når du sætter ekstra TLC til at gøre dit hjemmelavede pasta, vil du selvfølgelig sørge for, at saucen er lige så lækker. Friske pastaens smag er så gode, at Whitestone kan lide at holde sin sauce så enkelt som muligt. Jeg gør næsten altid bare en simpel sauce med de dåse tomater, jeg altid holder i spisekammeret. Bare vælg et tomatmærke du kan lide og holde hele skrællede tomater på hånden, siger han. Eller prøv en af ​​opskrifterne nedenfor.

I stedet for oksekød opfordrer denne opskrift til blomkål, svampe og tonsvis af andre veggies til at skabe den hjertelige bolognese smag, der bare får dig til at råbe Mama Mia! på alle i tæt nærhed til dig.

Kokk Klancy MillerDesigned denne lækre, kolde pasta opskrift som en del af godt + gods nye serie, koge med os. Slange små røde pletter du ser i pastaen er faktisk granatæble frø «og de giver et spark af sødme, som du aldrig vidste, at du har brug for.

Vegan Ros pasta med spinat og sauteed svampe

Gør pasta fra bunden er den ultimative øvelse i instinktiv madlavning, en metode, der kun bliver stærkere med praksis og giver udbytte. Med tiden og en lille indsats kan en alsidig pasta dej lavet af blot mel og æg tage uendelige former. Godt hjælpe dig med at mestre en dej, lave skåret eller fyldt pasta og gå igennem fyldningerne og -kompagnementer , der beviser, at en opskrift kan åbne dørene til utallige måltider.

Kommiserer med en ven For nylig over en break-up løb vi pligtskyldigt gennem sine exs fejl hans ufølsomhed, hans samling af tre fjerdedele bukser og derefter bliver mere og mere arbejdet, slog hun en bombeskal. "Han kunne ikke lide pasta." Der var en stilhed, efterfulgt af en eksplosion af incredulity. Hvordan havde det varet så længe, ​​vi spekulerede på? En person, der kunne fordøje hvede, og alligevel værdsatte ikke pasta godt, det var klart aldrig at arbejde.

Garibaldi stolt på Macaroni's kraft for at forene Italien, Sophia Loren ramt hævdede, at hun skyldte hendes voluptuous figur til spaghetti, og kok giorgio locatelli regner hver italiensk er to tredjedele pasta. På trods af en dvælende kærlighed til hoops har selv Storbritannien omfavnet ordentlig pasta i de seneste år. Disse dage kender vi vores Pappardelle fra vores Penne, og vi begynder at få begrebet forskellige former for forskellige saucer, selv om vi stadig mere tilbøjelige til at nå frem til, hvad der er i skabet, kommer søndag aften, og hvis det er bue bånd og pesto, så vær så det. Men ideen om at gøre vores egen er stadig helt udenlandsk for det meste af nationen.

Tørret pasta og frisk ægpasta er to forskellige dyr. Du ville ikke bruge en voksagtig kartoffel til bagning, af samme grund ville en italiener ikke tjene tørret spaghetti med et spil ragu det virker ikke. Frisk ægpasta får sin 'bid' fra ægproteinerne, og er traditionelt serveret med smør, creme og rige kødretter i nord, mens tørret pasta generelt parrer bedre med olivenolie og tomatskrifter i syd.

Godt tørt pasta er bredt tilgængelig i disse dage, så længe du er parat til at bruge lidt mere, end du ville på budget sorter, men med en lille øvelse kan du producere dine egne friske ting, der vil banke Sokkerne af alt fra supermarkedet et produkt, som som locatelli siger, har "ægte personlighed". Som Giulana Lo Conte, som har lavet sin egen pasta siden hun var seks, og hvis familie virksomhed leverer Carluccio, forklarer mig, det er "en færdighed, du vil holde med dig for livet".

Selvom lækker i ravioli vi samler, finder jeg dette forhold lidt kornet i Tagliatelle , så jeg skifter til halv og halvdel, som anbefalet af Ursula Ferrigno i hendes komplette italienske madlavningskursus. Dette er mere subtilt tekstureret, mens Beholder , der interessant ruhed , som hjælper en sauce til at klæbe, noget der mangler i opskriften i floden CAF-klassisk italiensk kogebog, som bruger semolina mel til Støv 100% 00 pasta. Jeg er stadig ikke helt glad, selvom jeg er en fan af den silkey glathed af frisk pasta, så jeg kompromitterer med en tredjedel semolina til to tredjedele 00 mel.

Mens de i syd bruger semolina for at give deres pasta krop, foretrækker norden æg og masser af dem. Ruth Rogers og den sene rose grå brug 4 store hele æg og 6 æggeblommer til 500 g mel. På trods af at der tilføjes væsken meget gradvist, ender jeg stadig med en ret blød, skævt dej, og slutresultatet er velsmagende, men tung i forhold til min tidligere indsats. Dette ville være en til at tjene meget simpelt, med lidt smør, ost og sort peber, det er et måltid på egen hånd.

Giorgio Locatelli, i hans fantastiske lavet i Italien, bruger 3 store æg og 2 store æggeblommer til 500g mel, hvilket giver en rig, men ret lettere resultat. Ifølge Michelin-stjernede kok, der hagler fra de italienske søer, varierer antallet af æg også fra region til region, og jo mere du tilføjer, bliver crispier pastaen "han minder om en dej, han lavede til joë l Robuchon, som brugte 52 æggeblommer til et kilo mel. Det var tilsyneladende utrolig snappy.

Marcusagers opskrift, fra hans hvordan man laver den perfekte. Bog, giver anvisninger til at lave dejen i en fødevareprocessor, og derefter ælte det med hånden. Selvom jeg kan se, kan det godt være nyttigt for store mængder, det er nemmere at blande tre ingredienser sammen på arbejdsfladen, og det giver også en mulighed for at bedømme mere præcist, hvor meget væske der skal tilføjes som Signora Lo Conte fortæller mig, det er umuligt at give en Præcis opskrift, da mængden af ​​melet vil absorbere, afhænger af et hvilket som helst antal Miljø faktorer.

Frisk pasta er både let, og bemærkelsesværdigt tilfredsstillende at gøre og den perfekte opskrift er meget et spørgsmål om personlig præference og regional loyalitet. Imidlertid er god kvalitet ingredienser fint hård hvedemel og rige, velsmagede æg og tiden til at arbejde til en glat, silkeagtig finish, er afgørende.
Nyankomne

Varm kakao Mix In A Jar

Varm kakao Mix In A Jar

At være varm chokolade fanatikere, vi ønskede at vide hvor man kan finde den bedste varm chokolade i verden. Tag et kig på, hvad vi fundet.

De 6 bedste hotdog pletter på Chicagos North Shore

De 6 bedste hotdog pletter på Chicagos North Shore

Disse Chicago kokke har ny påtager sig deres city classic hund. Purister, afværge dine øjne

Start sommer her de bedste hotdog led i hvert amt i New Jersey

Start sommer her de bedste hotdog led i hvert amt i New Jersey

Uanset om du vil have dem toppet med ananas salsa, curry ketchup, papaya slaw, eller bare nogle housemade sennep, opdager byens mest lækre hunde.

Vores 31 Bedste Hot Vinter Drink Opskrifter til at sprede Holiday Cheer

Vores 31 Bedste Hot Vinter Drink Opskrifter til at sprede Holiday Cheer

Når du er følelsen chill, hyggeligt op til en af disse varme cocktails eller ikke-alkoholiske drikkevarer såsom varm chokolade, gløgg, toddies, og punch.

Dette er, hvordan du kombinerer varm sauce og burgere Hot Sauce på alt

Dette er, hvordan du kombinerer varm sauce og burgere Hot Sauce på alt

Vi prøve nogle af de fieriest, mest velsmagende varme saucer fra hele verden

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Aromastoffer popcorn med tørre krydderier er easyyou bare ryste dem på. Men der er en masse af varianter, der bor udenfor dette rige. Disse varianter kommer i form af saucer, og nogle af dem er temmelig godt på popcorn også.

Fluffiest creamiest røræg Opskrift af Taylor Topp

Fluffiest creamiest røræg Opskrift af Taylor Topp

Bare nysgerrig, fordi jeg voksede op som en betyder Æderen, men i min 20s Im virkelig trang mere smag og vil gerne vide, hvad du al brug sammen med din ...

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Americana umulig burger.

Americana umulig burger.

Denne traeger umulige burger opskrift er en fantastisk måde at nyde en oksekød alternativ, vegetarisk mulighed, der endda vil holde kødædende lykkelige. Top med salat, tomat, løg og alle dine yndlings saucer.

Nyankomne

Vidste du, at ordet sammenkomst kommer i det 16. århundrede engelske arbejde Thomas Nashe og midler fødevarer fastsatte en uventet eller uopfordret ...

Lær mere

Ofte set

Instant Pot Pork Loin Perfekt Tender Juicy Testet af Amy Jacky

Instant Pot Pork Loin Perfekt Tender Juicy Testet af Amy Jacky

Køb Bisto fra Ocado. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske forhold og værdi leveret på Ocado.

Den bedste instant pot beef gryderet

Den bedste instant pot beef gryderet

Instant Pot Beef Stew er den perfekte komfort mad til vinter Denne varme og hjertelige suppe er klar om en time og er sikker på at blive en favorit

Vores foretrukne picnic kurve hæmmer

Vores foretrukne picnic kurve hæmmer

Køb de bedste picnic kurve og picnic tæpper til den perfekte picnic. Find de bedste picnic tilbehør fra Amazon, mål, seng bad ud over og meget mere.

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

Top 13 Smør Brands Fås i Malaysia 2022 Min Weekend Plan

Top 13 Smør Brands Fås i Malaysia 2022 Min Weekend Plan

Vi spreder vores vej gennem seks populære købmand Butters at bestemme, hvilket mærke er bedst til bagning, madlavning og, selvfølgelig, skiver toast.

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Den bedste italienske ris til Risotto har specifikke egenskaber. En risotto ris bør have store og konsekvente korn for at få en risotto al dente.

Vintage Bake Shop Cafe

Vintage Bake Shop Cafe

Tjek den opdaterede menu af Amichi Pizzeria og Kitchen Karachi og få seneste pris, tilbud, telefonnummer, placering, adresse. Amichi Pizzeria og køkken Khayabanenishat, D.. Fase 6 Fase 6 Forsvar Boligmyndighed.

Bøf kniv carving kniv

Bøf kniv carving kniv

Japanske køkkenknive er verdensgrænsede for deres skarphed. Det ideelle valg til skæring, dicing og mere præcise skærejob.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.