Morgenmad crpes med æg og cheddar

Det meste af mælkedrikken i vores hus sker om morgenen. Siden spredning af dit protein hele dagen kan optimere, hvordan din krop bruger det, og sørg for at inkludere nok protein til morgenmad er vigtigt. For at starte din dag til højre, deler jeg en opskrift, der er lækker og fuld af protein. Disse krypterede æg morgenmad crepes notonly omfatter mælk, men også æg, fuldkorn og meget mere. De er også ekstremt alsidige. Mens jeg forberedte vores i en sydvestlig stil, kunne du ændre denne opskrift for at inkludere dine foretrukne toppings.

1. VisitMyPlaTeand Brug det som din guide til at komme videre til at komme videre som beskrevet af de amerikanske kostbaserede retningslinjer. Plus, visitTheBreakfastproject. Omfor flere tips og opskrifter til dig at opbygge en bedre morgenmadsplade, der følger Myplate retningslinjer.

YOUE INVITERET TIL #MYMILKMYPLATETWITTER PARTET!

Kom hænge ud med os på Twitter Onnovember 19, 2022 kl. 19:00 ET! Ikke alene vil vi tale om mælk og dele morgenmad ideer, men der vil være præmier! Se min clue # 3 ovenfor, hvilket kan hjælpe dig med at vinde!

Vidste du, at avocado er en frugt, ikke en grøntsag? Lær mere om den fantastiske Avocado, herunder dens rige historie, kulturelle konsekvenser og velsmagende måder at spise denne lækre superfood i Guacamole samt andre retter!

For crepes, placeflour, æg, mælk, sukker, salt og vanillain en blender og puree på høj for 10 sekunder. Skrabe ned ad siderne og bland i det smeltede smør på lav hastighed. Pass batter gennem en fin mesh sigte for at fjerne eventuelle klumper - det skal være konsistensen af ​​tung creme. Lad Crepe Batters hvile i køleskabet i 30 minutter før brug.

For lemonens ostemasse, Bringa Pot med 2 tommer vand til en simmer. I en rustfrit stålskål, der passer i puljen uden at røre vandet, kombinerer alle ingredienserne bortset fra smørret. Placer skålen over simmere vandet og rør med en spatel, indtil ostemassen tykkes. Tilsæt smørret og rør til inkorporeret. Træn gennem en fin mesh sigte for at fjerne eventuelle klumper. Dæk med plastfolie og tryk fast på toppen for at forhindre en hud i at danne. Køles til koldt, før du bruger.

For den blandede bær sauce, sted for alle bærene i en kasserolle over lav varme. Kog, omrør, indtil bærene har brudt ned og omdannet til en sauce. Passere gennem en sigte i en arbejdsskål. Rør sammen de resterende bær, sukker og citron zest. Chill og reserve.

For at samle de færdige crepes, skal du placere om kop af din valgte fyldning i en linje ned på midten af ​​crepe, spred påfyldningen på halvdelen af ​​det og folde crepe i halv og derefter i halv igen for at gøre Triangler . Placer 3â € 4 crepe Triangler På en plade og støv med pulveriseret sukker.

Trin 2. Sprøjt en gitter eller stor stegepande med madlavningsspray og varme på medium høj varme. Scoop eller hæld om kop smet på den opvarmede gitter eller stegepande og hurtigt hvirvel den med bagsiden af ​​din lyse eller vippe panden i en cirkulær bevægelse for at sprede smeten. Kog i et øjeblik eller to, indtil bunden er lysebrun og derefter bruge en crepe spatel til at vende og lave den anden side.

Gjorde denne opskrift? Vi ville elske det, hvis du kunne forlade en rating. Du skal enten trykke på eller klikke på stjernerne i opskriftskortet eller efterlad en kommentar nedenfor, og glem ikke at abonnere på vores nyhedsbrev for at modtage en gratis e-kogebog af hurtige og nemme morgenmad opskrifter. Tak!

Du kan også bruge en blender til denne StepBlend i ca. 10 sekunder. Næste visp i 1 spiseskefuld hakkede grønt. Batteren skal være meget tyndere end pandekage batterkloser til konsistensen af ​​tung creme.

5. Hæld om kop batter direkte i midten af ​​panden, så hurtigt løft panden op og rul dit håndled rundt, mens du holder den, så batteren spredes ud i et tyndt lige lag over panden.

6. Kog uden Forstyrrende CRP'en, indtil du ser kanterne, der begynder at brune, og brug derefter en ikke-ridse spatel til at vende din cpe og kog den anden side. Du kan bruge din spatel til at kigge, hvis du har brug for atâ € ", vil du have bunden til at være bare gyldenbrun i pletter. Hold øje med din varme - krummerne skal tage ca. 1 minut at lave mad på den første side og 30 sekunder eller så på den anden side.

Opskrift FAQs til morgenmad cpes med æg

Ja og Nej. Crpes selv er fremragende til fremadrettet. De vil gemme i flere dage i køleskabet i en ziplock taske eller lufttæt beholder. Og du kan fryse crpes i op til 3 måneder. Brug et stykke pergament eller vokspapir mellem hver crp, så de ikke holder sammen sammen, og sæt derefter i en ziplock taske eller lufttæt beholder. Hvis du fryser dem, optøer du i køleskabet, inden du bruger. Når du er klar til at spise en, varme den forsigtigt i mikrobølgeovnen i 15-30 sekunder, før du fylder. Hvad angår påfyldningen, er det bedst at lave krypterede æg lige før du er klar til at tjene, da de kan blive gummiagtige, når de er kølet og genopvarmet. Du kan helt sikkert rive osten og hugge dine bivirkninger op til 24 timer i forvejen og holde i køleskabet, indtil du er klar til brug.

Blender Denne nemme opskrift kræver brug af en blender, hvis du har en. Det er så simpelt som at kaste i alle dine ingredienser for at gøre smøret. Hvis du ikke har en, er blanding med hånden i en skål bare fint.

Trin 2: Varm lidt smør i din non-stick runde pande. Du vil gerne tilføje mere smør mellem alle parcrêpesto holde dem fra at holde fast. Hæld en smule smør fra blenderen, mens samtidigt roterer og spreder smeten i et tyndt lag over panden.

Trin 3: Se batteren i panden, da den koger. Så snart vådheden forsvinder fra toppen af ​​crêpe, skal du køre en spatel omkring kanterne og underviste det fra panden. Kog på den anden side i blot et par sekunder længere, før du drejer crepe ud på en plade.

Hvad kan jeg mere fylde morgenmad crepes med?

Det viser sig fantastisk hver gang. Opskriften er perfekt som den er. Jeg vil anbefale at bruge 2 mælk, fordi noget mere "hel" fortykker blandingen, hvilket gør det sværere at sprede sig rundt i panden hurtigt nok. Jeg elsker at munching på disse selv uden noget i dem. Nogle gange i stedet for at tilføje salt, tilføjer jeg sukker. Elsker dem! Tak.

En af de nemmeste ting, der får dine venner til at sige, wow!. Du kan lave ___?!?!? Jeg anbefaler en stegepande-belastning af røræg, svampe, pølse / bacon, paprika, løg, og en smule hvidløg til at sætte ind i crepe.

temmelig god opskrift. Lidt til tyk, så jeg har lige tilføjet mere mælk. Over alt de var ret yummy! : Jeg tog æbler og kogte dem med brunt sukker og smør over komfuret og satte dem i crepes og de var store med æblet!

Da hun var i begyndelsen af ​​20'erne, arbejdede min mor med en franskmand ved navn Jackie. En dag nævnte min mor, at hun glædede sig til at prøve en CRPE-opskrift, som hun havde fundet. "Kun en fransk person kan lære dig at lave crpes," jackie erklæret, og den næste dag bragte hun i en elektrisk stegepande for at demonstrere hende Superlative Version for hendes kontorkammerater. Min mor kendte en god ting, når hun smagte det, og hun straks tilegnet opskriften. Da mor blev gift, hendes kollega bragte hende en crpe gryden fra Paris, og det er blevet smukt krydret fra næsten 40 års brug. Jeg har mange glade minder fra weekend brunch, Downing seks eller syv lækre crpes og kæmper med min bror i løbet af den sidste.

Jeg har også glade minder fra timer brugt på min mors side, ser hende hæld dejen i den gryde og drej den lige så. For et par år siden, hun gav mig en gryde med min egen, og denne opskrift er nu en af mine specialiteter en favorit anmodning fra min kæreste og vores venner. Over tid har jeg eksperimenteret , ved hjælp af forskellige likører til aroma. Jeg foretrækker stadig regelmæssig cognac, men jeg har også haft gode resultater ved hjælp af to dele bourbon og en del Amaretto, eller substitution specialiserede brandy såsom cognac eller frugt-flavored eau-de-vie.

Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med SpringSweetsWeek. Jeg har modtaget produktprøver fra sponsorfirmaer for at hjælpe med oprettelsen af ​​SpringsweetSweek-opskrifterne. Alle meninger er mine alene.

Hvad er SpringSweetsWeek2022? Tredive bloggere fra hele landet har gået sammen om at dele mere end 100 søde opskrifter perfekt til foråret! Dens hosted af Heather fra Hezzi-Ds Bøger og Cooks og Christie fra A Køkken Hoors eventyr!
Nyankomne

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Morgenmad den gode, den dårlige og den bare almindelige falske

Den mest almindelige morgenmad drikke i USA er kaffe, men dette var ikke altid tilfældet. Før 1900'erne drak de fleste ...

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Damrak 0.-alkoholiske Gin morgenmad Cocktail Recipe

Disse let ikke-alkoholiske Thanksgiving drikkevarer og slag er sæsonbetonet, festlig og så lækker. Lav enhver mocktail smag som en traditionel Thanksgiving drink med disse varianter.

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

11 Mango Vodka Drinks, der smager som en sommerferie

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Lowcarb og keto drikker varm kolde drikkevarer kost læge

Gå ud over kaffe og EUT med klassiske brunchcocktails, familiefriendly juice og sunde smoothies til Jumpstart hver morgen.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Morgenmad æg muffins MelissassouthernstyleKitchen. om.

Sund og påfyldning bacon, æg og ost muffins, der giver en nem morgenmad eller brunch. Pakket med nærende protein og sunde fedtstoffer

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Sandwich Bros. Egg Hvid og Tyrkiet Pølse Flatbread Pocket Breakfast 18 oz

Ikke tilgængelig Køb Hormel Natural Choice Bacon Club Flatbread Wrap, 2. oz. på Walmart. om.

10 bedste morgenmad flatbread opskrifter yummly

10 bedste morgenmad flatbread opskrifter yummly

Du behøver ikke at lave denne grillede morgenmad flatbread til morgenmad, eller grill det, men ikke gå glip af asparges, bacon, ost æg combo, det er så godt

Underholdende til morgenmad opskrifter bare en knivopskrifter

Underholdende til morgenmad opskrifter bare en knivopskrifter

Uanset om du laver morgenmad på juletid eller hosting en nyårsdag FTE, vil vores bedste brunch opskrifter fylde en flok bellies.

10 Easy Postpartum Freezer Meals Karing til postpartum

10 Easy Postpartum Freezer Meals Karing til postpartum

Travle forældre har simpelthen ikke tid til at stå over ovnen. For at sætte dig op for succes afrundede vi 12 makeahead fryser målre opskrifter, der vil holde din familie brændt med minimal indsats.

Nyankomne

Archanaskitchen com indisk morgenmad traveliyu.com

Lær mere

Ofte set

ChickfilA hjem af den oprindelige kyllingesandwich

ChickfilA hjem af den oprindelige kyllingesandwich

Vi gjorde forskningen, så du ikke behøver at. Jet Runway Cafe og ShuckNDive Cajun Cafe er på listen. Se, hvilke andre steder gjort klippet.

Corned beef morgenmad hash fodret pasform

Corned beef morgenmad hash fodret pasform

Morgenmaden hash bowl er en lysere, veganfriendly version af en fedtet skeen diner stil morgenmad lavet med mosede kartoffel hash og salte tofu scramble.

Knishes til morgenmad

Knishes til morgenmad

Knish madlavning information, fakta og opskrifter. En bagt eller stegt dej, der generelt er fyldt med salte ingredienser, såsom kartofler, ost, kød, grøntsager, ris og bønner.

Morgenmad Kolaches, Cream Cheese Kolache Opskrift, Keto Opskrift

Morgenmad Kolaches, Cream Cheese Kolache Opskrift, Keto Opskrift

Få og del bedste opskrifter om morgenmad Kolaches Opskrift med videoer, madlavningstips og måltid ideer fra top kokke, shows og eksperter.

Den mest lækre morgenmad muffin nogensinde youll prøve

Den mest lækre morgenmad muffin nogensinde youll prøve

Disse pølse og ost Egg Muffins med veggies er så hurtige til at gøre Med kun et par minutter af prep tid, de er perfekte til at prep videre og bage til morgenmad hele ugen.

Alt hvad du kan spise morgenmad kun 4. 9 Toby Carvery

Alt hvad du kan spise morgenmad kun 4. 9 Toby Carvery

Lille dejligt sted i maleriske Brugge, beliggende på Jan Van Eyckplein på kanalen, der serverer den bedste morgenmad, brunch, frokost, kaffe, teekager i Brugge.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Disse salte prosciutto og ost morgenmad pinwheel rolls er vores nye jul morgen morgenmadstunch tradition, og jeg lavede nogle for dig i dag

Officielle Weber Website

Officielle Weber Website

Morgenmad pizza gør også en god weeknight nadver.

De 20 bedste brunch pletter i Boston lige nu

De 20 bedste brunch pletter i Boston lige nu

Denne Guru Guide har en liste over de bedste Nashville morgenmadssteder, herunder timer, menuer og fotos.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.