Ground Wild Boar Durham Ranch

Durham Ranch er en 55.000 acre ranch hjem til en besætning på 2.000 til 3.000 leder af bison i Wright, Wyoming Run af Flochinni familien. Durham Ranch vil blive vist i mødet min naboproduktioner indfødte prodigierne af et ikon en dokumentarfilm om American Buffalo samt har deres ranch fremhævet i en kommende møde My nabo Farm Documentary.

Flytningen til at være en landmand har været så givende for min sjæl. Jeg elsker at være udenfor. Jeg elsker at fodre mine dyr og samle friske æg. Jeg elsker at gå ud til bison græs og forsøge at gætte hvilke der måske har en kalv denne sæson. Jeg elsker at bestille mine frø og drømme om, hvad der skal vokse i min have i år. Der er så meget fred i at gøre disse opgaver. Kærlighed er en landmand!

Durham Ranch er en 55.000 acre bison ranch, der er blevet familiebrusende og drives siden 1965. Durham Ranch Bison behandles under føderal regering inspektion og overholder strenge USDA-regler. Dyrene er græs hævet og færdige med en ernæringsmæssig afbalanceret, al vegetarisk kost bestående af høfår og korn. Ison Offermany tilføjede sundhedsmæssige fordele, herunder:

Durham Ranch Elk er bedriftsopgav og enten CFIA eller USDA inspiceret. Elk er medlemmer af Hjortefamilien, og Nordamerikansk Elk kan vokse op til størrelser på 500-700lbs. De smager ligner venison, rensdyr eller antilope.

Durham Ranch Cervena Venison er skelnet fra alt andet venskab af varemærketilsynet om, at kødet er blevet produceret naturligt og behandlet i akkrediterede planter, ifølge et system med høj kvalitetsstandarder. For at kvalificere sig som Cervena skal nedskæringer komme fra dyr tre år og under og hæves på den mest naturlige måde.

Vores kødmarked har et bredt udvalg af friske økologiske alt naturligt græs fodret, alle naturlige bacons, oste, friske burgere, frisk alle naturlige sorte angus uhærdet oksekød, italienske pølser, alle naturlige brats, organisk marinerer Dressinger. Vi har også frisk importeret japansk A5 Wagyu oksekød, frisk midwestern tørt alderen prime oksekød, fjerkræ, lam, kalvekød, Duroc Karobuta svinekød, såvel som "frisk", aldrig frosset skaldyr leveret 6 dage om ugen! Vi har også importeret italiensk pasta, hårde salami, tørre gnidninger, grill saucer, og meget meget mere!

Vi har chilenske havabbor, Alaskan Halibut, Alaskan King Sockeye laks, almindelig tun, butterflied carolina bjergørred, hud på, for blot at nævne et par af eller mange seafood markeringer. Hvis vi ikke har det på lager, vil vi den følgende dag, undtagen søndag. Bare lad os vide, hvad du har brug for en hvilken som helst dag i ugen, før vi lukker, og vi vil få det klar til dig næste morgen!

Hver enkelt element i vores butik kommer til os frisk, aldrig frosset, portioned til enhver størrelse, vi bestiller såvel som hvert stykke er individuelt støvsuget forseglet til udvidet holdbarhed samt ingen forurening ingen bakterier, der svarer til en meget sikrere rengøringsmiddel madhåndteringsproces.

Vores kvæg, grise og kyllinger har adgang til frisk græs og forvæver, når sæsonen tillader det. Vi er forpligtet til vores landbrugsjord, opretholdelse af jord af høj kvalitet, idet vi tager fremragende pleje af vores dyr og skaber muligheder for at share en smuk gård med vores samfund. Som en Forever Farm, ved vi, at vi kun er vognkæverne for nu, hjælper med at dyrke dette land til fremtidige generationer.

Vi elsker at købe lokale. Dens beroligende at vide, hvor oksekød kommer fra og hvor dets slagtede. Det giver ro i sindet og hjælper den lokale økonomi. Vi elsker at købe lykkelige køer, svin og kyllinger!

Har du nogensinde prøvet popcorn smagfuldt med grønt æble, fransk toast, hot vinger og ranch eller dill pickle? Hvis der nogensinde er en popcorn-smag, har du været nysgerrig efter at prøve, chancerne er den gale popper i South Durham har det! Denne lokale gourmetbutik springer frisk popcorn dagligt og dækker den i over 40 forskellige søde og salte smag. Grib en lille taske eller tin til den perfekte rejse snack mens du er på vej, eller tag noget hjem til familie og venner.

Bull og Bean er en lille caf og kaffebar, der også tejer en lille detail sektion med Durham Krus, Delicious Durham og Chapel Hill Toffee, Bull City bøger, planlæggere og meget mere. Det er det perfekte sted at besøge, hvis du vil tage fat på morgenmad, en sandwich eller et wienerbrød og hente en hurtig souvenir.

Med sin sjove og funky vibe og overflod af gaver, varer og mad, Parker Otis er one-of-a-kind. Den populære mangeårige cafà © / shop hybrid har alt på din liste og derefter nogle: lokale varer, chokolade, vin, fest og papir forsyninger, legetøj, puslespil, spil, kogebøger, hjem dà © cor, tasker, etuier, og mere . Sørg for at snuppe en kop kaffe eller chai og prøve den klassiske PO sandwich med sød peber ost til brændstof dig op som du udforske Durham.

Hvis du har børn eller børnebørn, du helt sikkert ønsker at gøre et stop på Lillebror. De har alt fra Bletasker, tæpper og planteskole dcor til kreative og søde kunst og kunsthåndværk, børnebøger, puslespil, spil, udstoppede dyr, slik og kort. Vi lover du vil forlade glad med yndig finurlig baby og børns legetøj, gaver, og beklædning.

På dette lyse og indbydende lille butik, vil du finde håndlavede tilbehør fra hele verden, herunder farverige tasker, punge, tørklæder, smukke smykker, fantastisk hjem dcor ligesom lanterner og stearinlys, køkken elementer såsom viskestykker og coastere, legetøj, kort og endda spiselige behandler ligesom fair trade chokolade. Bull By Fair Trade fokus er på at levere en rimelig løn til lav indkomst håndværk personer, og de arbejder med håndværkere, der bor i over 70 forskellige udviklingslande.

vagt minder har været et fast punkt på niende St. et godt stykke tid. Deres plads har udviklet sig fra at sælge naturlige fibre tøj og kurv-vævning forsyninger til en butik fyldt med eklektisk og komfortable dametøj, sko, smykker, hår scrunchies og punge. Brug for en unik gave? De sælger også farverige og finurlige sokker, vindspil, knapper og magneter.

MacDonald Kød virksomheden? Forpligtet til at levere vores kunder den højeste kvalitet kødprodukter, herunder sourcing vores kødudskæringer fromgrain fodret oksekød. e opretholde de højeste etiske standarder med vores kunder, leverandører, medarbejdere og andre forretningsforbindelser.

I stedet for at vende hjem til Kentucky i offseason , de Butts besluttede at blive i Durham. Jeg fortalte Lezlie Id give det et par år, se, hvor ligaen sendt mig, forklarer David. Men vi elskede dette område, og Lezlie fundet et fantastisk stykke arbejde. Her er vi stadig.

De Butts familie flyttede ind i en lille 1924 bungalow fra Rose of Sharon Road, mens de ventede på deres evigt hjem skal bygges. Børnene skulle dele et værelse, det havde en teeny badeværelse, og vi var alle oven på hinanden, siger Lezlie. Men jeg elskede det. Det var små, men vi havde mere sjov der end jeg kan huske, har i nogen af vores andre hjem.

. Den store stuehus blev afsluttet i marts 2008 og Butts familien flyttede i højre væk, Lezlie vidste noget var slukket. Jeg hadede det, siger Lezlie. Jeg hadede det, og efter alt, der gik ind i det, jeg følte jeg kunne ikke sige det til nogen. Med så mange værelser og så meget plads, Lezlie befandt sig føler mere isoleret og uinspirerende end hun havde i nogen af de ældre huse, de havde levet i

. De boede der i fire år, indtil en dag Lezlie nævnt hendes ulykkelighed til David . Lezlie spurgte mig, ville du være virkelig irriteret, hvis jeg sagde, at jeg ønskede at flytte? Jeg blev overrasket, men jeg fortalte hende Id være glade overalt, så vi begyndte at kigge, husker han.

Den Willowhaven kvarter, med sin rige historie, rullende golfbane og store træbevoksede partier fanget Lezlies opmærksomhed yearsearlier af en anden grund: dens væld af midcentury ranch-stil hjem. Jeg voksede op i 60'erne og 70'erne, og det var virkelig min tid, siger Lezlie.

Lezlie vidste deres Willowhaven hjem var den ene, så snart hun så det. Det havde noget særligt, siger hun, en sjæl og et hjerteslag. 1968 build havde alt, hvad hun var på udkig efter: en mursten udvendig, skrå lofter, store vinduer og endda en kælder hobbyrummet. Lezlieschildhood nostalgi blev en real-life mulighed, og hun endelig følte sig hjemme i Durham, da de flyttede ind i 2022.

Først senere fandt hun ud af, hvorfor udformningen følte så velkendte. Lezlie opsporet de arkitektoniske planer for deres hjem i nummer af Better Homes Gardens i september 1967 efter at have tilbragt en dag i tidsskrifter arkiv på Duke University Libraries. Hun lærte prisbelønnede design kan findes i hele U.. Når du har set den hjem, vil du genkende det overalt, siger David. Dens faktisk temmelig køligt.

Bortset fra et par små æstetiske ændringer, såsom lysarmaturer og dørhåndtag, har Butts holdt den indvendige indretning det samme; indretningen er hvor Lezlie virkelig gravet ind i hendes kærlighed til alle ting midcentury. Store blomster print wallpapers, lyse farver og træbjælker giver en moderne hilsen til tendenserne storhedstid.

En livslang thrifter, Lezlie ønskede også at fylde hjemmet med dekorative skatte fra den tid. Sheslowly erstattede alle deres Møbler og illustrationer med vintage stykker, der dækker væggene med håndsstitched crewel broderi og reupholstring fortovet finder med modinspireret stof fra spoonflower. Deres gyldne gule tuftede sofa, kærligt ved navn Gloria, blev fundet på Trosa sparsommelighed butikken $ 100 og polstret. Folk kaster ting til side så nemt, siger Lezlie. Der er skatte rundt omkring os.

Hendes evne til at indsamle disse skatte førte endda Lezlie til en vellykket Etsy Business i flere år, hvor SHED sælger vintage fund fra ejendomssalg, sparsommelighed butikker og markeder. Selvom hun ikke længere er i virksomheden, er hendes Instagram Ther vietrobeeHivemaintains en stabil efterfølgende og er en hyldest til sine klassiske samlinger. Jeg har fundet vidunderlige venner, siger hun, ikke bare her i Durham, men på tværs af landet og over hele verden, gennem dette delte fascination med fortiden.
Nyankomne

Mens æbler er rigelige og billige, er det den ideelle tid til at bage en klassisk britisk æblekage, men hvilken æble sort er bedst og gør en ost topping arbejde

Mens æbler er rigelige og billige, er det den ideelle tid til at bage en klassisk britisk æblekage, men hvilken æble sort er bedst og gør en ost topping arbejde

Mens æbler er rigelige og billige, er det den ideelle tid til at bage en klassisk britisk æblekage, men hvilken æble sort er bedst og gør en ost topping arbejde

Dutch Apple Kage med Carmel Glaze. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 37 medlemmer.

Dutch Apple Kage med Carmel Glaze. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 37 medlemmer.

Dutch Apple Kage med Carmel Glaze. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 37 medlemmer.

Dutch Apple Pie med Havregryn Streusel

Dutch Apple Pie med Havregryn Streusel

Grib din træk af Honeycrisp æbler og blive klar til en twist på din favorit falde dessert med vores nemme Apple Crumble Pie opskrift.

Easy Cinnamon Sugar Dutch Baby Opskrift Crate Barrel

Easy Cinnamon Sugar Dutch Baby Opskrift Crate Barrel

Puffy, Golden Brown og Vanillascented Denne hollandske baby er den ultimative godbid til morgenmad eller dessert for hele familien.

Historien om stamppot og hvordan det blev en traditionel hollandsk hæftning

Historien om stamppot og hvordan det blev en traditionel hollandsk hæftning

Den perfekte kartoffelmos med spinat og foråret ostemasse opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Savory ovn bagt skinke bønnesuppe

Savory ovn bagt skinke bønnesuppe

Denne pinto bønner suppe lavet i den hollandske ovn er sådan et trøstende måltid på en kold dag tjener det som suppe eller næste dag over ris

Brændt BoneIn kyllingebryst

Brændt BoneIn kyllingebryst

Overrask din familie og venner med denne nemme og smagfuld hollandsk ovn kylling opskrift. Læs sammen for at lære tricks for denne skålen

Karamel majs opskrift 4th juli mave fuld

Karamel majs opskrift 4th juli mave fuld

Classic Ovn Bagt Caramel Corn er en simpel opskrift at lave og nyde. Lav din egen karamel popcorn, der vil smage bedre end butik købt.

Nyankomne

Komfur makaroni og ost

Lær mere

Ofte set

OnePot Bacon Broccoli Mac og ost Emily Bites

OnePot Bacon Broccoli Mac og ost Emily Bites

Dutch Oven makaroni og ost Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Easy Dutch Ovn Mac og Ost Camping Opskrift

Easy Dutch Ovn Mac og Ost Camping Opskrift

Denne hollandske ovn MAC ost er en god ide for en nem onepot campingopskrift. Dækket med et lag af sprød ost, vil du ikke være i stand til at få nok

3 Utroligt nem camping hollandsk ovn opskrifter Wanderera

3 Utroligt nem camping hollandsk ovn opskrifter Wanderera

Vi har trukket sammen et par onepot opskrifter til måltider, der er 100 crowd pleasers. Disse er mustmakes på din næste familie camping tur

Hollandsk kartoffel salat mix

Hollandsk kartoffel salat mix

Forskellige fuldmåltid til varme dage Vegetar kan bruge røget ost i stedet for skinke

Hollandske Hvide asparges med skinke, æg, smør og persille kartofler

Hollandske Hvide asparges med skinke, æg, smør og persille kartofler

Asparges med skinke, kogt æg, smør og persille kartofler er den traditionelle hollandske måde at tjene hvide asparges.

Bag sangen lyrics smør, BTS American Songwriter

Bag sangen lyrics smør, BTS American Songwriter

Tiktok Dynamite BTS Lyrics Emeraldlyrics, Kpoplyics5, Btslyrcz, Alienrashna, BTSanalyRicSbts DynamitedBts, Dynamitebts, Btslyrics, DynamitebtsOfficial, Dynamitebts, Btslyric

Dynamite eksplosion billeder

Dynamite eksplosion billeder

En ukontrolleret dynamit eksplosion i Kalkuner nordvestlige provins Kocaeli onsdag forårsagede vragrester at flyve højt op i luften og regn på en ...

Ashley Park på sæson to af Emily i Paris, Asian American repræsentation på skærmen, og være Number One på et opkald Sheet

Ashley Park på sæson to af Emily i Paris, Asian American repræsentation på skærmen, og være Number One på et opkald Sheet

Komiker Maria Bamford stjerner i en serie inspireret af hendes eget liv. Dens til tider surrealistisk historie om en kvinde, der mister, og derefter finder hende st. Se trailere lære mere.

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.