Balsamiske stegte brusselsspirer og gulerødder

Jeg elsker en opskrift med så få ingredienser som muligt, og denne side skål har kun 5 ingredienser. Alle ingredienserne er almindelige og nemme at finde et andet plus, og de spiller alle en særskilt rolle i opskriften. Den balsamicoeddike tilføjer smag og syre, honningen giver sødme, smørretten ud og modvirker syren, timet giver smag og dybde, og derefter er stjernen i show gulerødderne. Husk, at gulvædrene skinne så jo færre ingredienser jo bedre.

Glasuret har kun tre ingredienser honning, eddike og smør. Enkel. Smelt smørret og kombiner de tre ingredienser i en skål, sæson med salt og peber og kast gulerødderne rundt, før de spredes i et lige lag på et bageplade.

Hvor lang tid at tilberede gulerødderne afhænger af, hvor tyk og stor er de. Forhåbentlig skar du dem i 1-tommers tykke skiver på en alvorlig bias, hvilket betyder, at de skal tage 30 til 40 minutter i ovnen at stege ordentligt. Giv dem en rystelse og drej dem over hele vejen igennem, så du får endda brunning på begge sider.

Hvad kunne være mere spændende på en fredag ​​aften derefter brusselsspirer og gulerødder?! Men seriøst er dette en heck af en sideskål. Jeg parrede det med citron kylling, men dette ville gå godt med kylling, oksekød, fisk, pølse ... ou navngive det - det er lækkert.

Jeg elsker at stege veggies, og ret snart vil du se meget mere i navnet på stegning. Hvad der er godt med det, er du, at du kan parre så mange forskellige varianter af forretningsborde, krydderier, saucer og urter og udover - hvem elsker ikke lugten af ​​stegning noget i ovnen ??? Den eneste hårde del er tålmodig for den at lave mad lige rigtigt, hvilket er noget, jeg mangler, og Ryan lærer langsomt mig.

Jeg er en sundheds coach og plantebaseret opskrift skaber fra Cape Cod, Massachusetts. I et par korte ord elsker jeg at lave mad, spise, rejse, lege rundt med madfotografering og mest af alt, jeg elsker at hjælpe folk med at leve sundere og lykkelige liv. Mange af de opskrifter, du ser her, er tilpasset fra min mor, eller fra bare kaste et par ingredienser sammen, indtil der sker noget magisk.

Nyd denne skål som den eller prøv en af ​​de variationer ive, der er anført nedenfor. Uanset hvilken måde du beslutter dig for at gå, vil du elske det, og det vil også alle andre. Det kan bare blive din næste gang til potluck skålen.

Gulerødder og Bruxelles spirer par godt sammen og lav en farverig tilføjelse på måltider . Med deres forskellige teksturer er de lækre stegte. De er også nemme at lave. Mens Brussels Spirer har en sæson, kan jeg normalt finde dem hele året rundt i købmanden, ligesom jeg kan med gulerødder.

Mens mine børn stærkt foretrækker rå grøntsager i stedet for kogte, vil de undertiden spise stegte gulerødder og brusselspirer. De vil spise dobbelt så mange gulerødder end de grønne orbs, men jeg tager hvad jeg kan få.

Dette er en nem vegetabilsk opskrift til at tjene, når folk kommer over. Det ser ud til, at det tog et stykke tid at få folk til at ikke betjene brusselsspirer, og gulerødderne giver det en god farve. Disse bliver varme i ovnen uden at blive grødet, mens du forbereder de andre fødevarer.

Min søn har en palmeolie allergi og palmeolie intolerance . På grund af dette kog jeg de fleste af vores måltider fra bunden. At gøre nemme vegetabilske opskrifter er en fantastisk måde at få vitaminer og mineraler i vores kostvaner.

Det kan lyde som en ulige kombination af smag. Efter alt, lad os tage den balsamico fra ristede Brussel spirer, den hjertelige grøntsager fra en Brussel rosenkål suppe, og kaste det hele i en ris komfur med quinoa Dette sandsynligvis ikke gjort det ofte! Men det er det, der eksperimenterer med mad er til. Og jeg var bestemt ikke skuffet! Vinegar spiller op bitterheden af ​​quinoaen, som er afbalanceret af gulerødderne og Brusselspirerne. Tilføj lidt ristet hvidløg og tofu bare for sjov? Og det er et lækkert, nærende og hurtigt og nemt måltid at gøre for at starte.

Påske er en af ​​mine yndlingsferier af mange grunde. Udenfor det oplagte Religiøs Betydningen, det markerer også begyndelsen af ​​foråret, det er altid lige omkring min fødselsdag, der er slik og søde kidoutfits, og det føles altid så frisk, nyt og fuld af håb.

Jeg er helt besat med stegte brusselsspirer. Jeg tror virkelig, at de får en dårlig rap og ikke får den kredit, de fortjener, for hvis det gøres rigtigt, er de en utrolig flavorful tilføjelse til ethvert måltid!

SIDE BEMÆRK: Har du nogensinde set brussels spirer planter ?? De er yndige! Vi havde en middag Diskussion af, hvordan de vokser, og jeg forventede ikke, hvad jeg så. Alvorligt, du bør google det, det er så mærkeligt.

Hvis du leder efter en nem, lækker, farverig, vegetabilsk side skål ForanyHoliday middag, er dette en sikker vinder! Jeg elsker, hvordan QuickThis er at piske sammen. Hovedsagelig fordi da vil du have mere tid til at skrælle kartofler, præptere fyldningen, smag-testingen skinke, drikke vinen .. du ved, den slags ting

Hvordan vælger jeg Brusselsspirer?

PS: Da jeg vil have min blog om at lære og forbedre, ønskede jeg at medtage en af ​​mine originale billeder ved siden af ​​anuppdateret billede. Hank dig til The Pinch of Yum Food Photography eBookfor disse lektioner!

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Trin 1. Forvarm ovn og lav forvarmning af ovnen til 200 ° C og smør en bagebakke med olie. I en blandeskål tilsættes hvidløg, olivenolie, eddike, honning, salt, peber, timian og persille. Pisk til at kombinere.

Hvis du nogensinde prøver denne opskrift, glem ikke at dele dine billeder med mig på Facebook,  Pinterest,  Twitterâ eller tag mig på Instagramâ Cookingwithsapana Brug af Hashtag # Cookingwithsapana og Bliv tilsluttet Jeg ville elske at se dine kreationer fra mit rum !
Nyankomne

Panoasted brusselsspirer, svampe, kartofler og andouille

Panoasted brusselsspirer, svampe, kartofler og andouille

En simpel side skål af brusselsspirer og svampe krydret med timian og krydret sennep, der par pænt med kylling, kalkun, svinekød eller oksekød.

Ristet Brusselsspirer med svampe Opskrift mad. om.

Ristet Brusselsspirer med svampe Opskrift mad. om.

En dag gik jeg i nannies køkken og lugtede bacon og løg madlavning jeg spørger hende, hvad hun var madlavning, og hun sagde baby kål, der var hvad hun kaldte dem. Hun sagde citat

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Baconwrapped balsamic brusselsspirer er en sød og salt bitesized snack. Tjene som en forretter, men lige så lækker som en side skål.

Bacon, Broccoli og Bruxelles Sprout pasta bage

Bacon, Broccoli og Bruxelles Sprout pasta bage

Denne creme gedost og bacon pasta med brusselsspirer er den perfekte 5ingredige måde at bølge Hej til efteråret. Let, super hurtigt og massivt smagfuldt, dette er en backpocket recept, der vil grave dig lige ud af enhver middag rut.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Det viser sig, at denne trendy grønne veggie er langt mere end bare en side skål. Her, 27 nye og unikke Bruxelles spirer opskrifter.

Instant Pot Brussels Spirer

Instant Pot Brussels Spirer

Denne instant pot brusselsspirer kogte i kun 3 minutter med bacon er en velsmagende, hurtig let side skål glutenfri, dairyfree og keto

Transformede kedelige brusselsspirer med denne hurtige og nemme sideskål

Transformede kedelige brusselsspirer med denne hurtige og nemme sideskål

Brændt indtil Golden og kastet med honning og balsamicoeddike, vil disse honningbalsamiske brusselsspirer være din nyeste goto-sideskål

Bacon, rosenkål, og Mushroom Linguine

Bacon, rosenkål, og Mushroom Linguine

Rosenkål med bacon gryderet. Dens så lækker og så let at lave. Dette er den perfekte side parabol til din Thanksgiving Day bordet

Pølse, Bruxelles Spirer og Parmesan Pasta Iowa Girl Eats

Pølse, Bruxelles Spirer og Parmesan Pasta Iowa Girl Eats

Nutty og salte, crunchy og bløde, brusselsspirer er en allime vinterfavorit. I denne opskrift kombinerer vi den lækre krydstogt med sød italiensk pølse og fuld hvede fusilli pasta til en hjertelig skål perfekt til de kolde dage.

Nyankomne

Mousserende vin Henkell Sektkellerei

Lær mere

Ofte set

Hvordan Champagne og Prosecco får dig til at føle dig drunker hurtigere end vin

Hvordan Champagne og Prosecco får dig til at føle dig drunker hurtigere end vin

Før du drikker flere briller champagne, er det vigtigt at vide, hvor meget svarer til et skud af spiritus. Få mere at vide her.

Cooks Brut Champagne Ernæring Fakta Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cooks Brut Champagne Ernæring Fakta Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Det har en sundhedsmæssig fordel ligner rødvin. Der er 95 kalorier i et glas champagne omkring 4 oz. Der er cirka 570 kalorier i en hel flaske champagne 25 ounce. Alkohol kan gøre det sværere at tabe sig, især hvis du ikke brug mådehold i dit drikkeri.

404 side ikke fundet yuppiechef

404 side ikke fundet yuppiechef

Priser og bedømmelser af Piper Heidsieck Champagne Vintages

Bruttoløn vs nettoløn Definitioner og eksempler

Bruttoløn vs nettoløn Definitioner og eksempler

Heres vores gennemgang af alt, hvad du behøver at vide om at vælge den perfekte champagne til dit bryllup.

Hvad er forskellen champagne vs prosecco få buzz på boblende vero

Hvad er forskellen champagne vs prosecco få buzz på boblende vero

Prosecco, Cava og Champagne kan nemt forvirre. De er jo alle mousserende vine trods alt. Så hvad er forskellen Find ud af i vores vejledning.

Forstå forskellene mellem champagne og mousserende vin

Forstå forskellene mellem champagne og mousserende vin

Lad os pop kokke California Champagne er Americas 1 mousserende vin, perfekt til hver fest. Siden 1859 har kokke fortsat traditionen med kvalitet California Champagne, lavet i Madera, Californien. Nyd Cooks Brut Grand Reserve, brut, ekstra tør, sød rose, spumante og moscato.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Highquality BTS Dynamite Wall Art designet og solgt af kunstnere. Shop unikke brugerdefinerede lærred udskrifter, indrammede udskrifter, plakater, gobeliner og meget mere.

BTS Dynamite Holiday Remix

BTS Dynamite Holiday Remix

BTS administrerende selskab Big Hit Entertainment delte links til de akustiske og elektroniske dansemusik EDM remixes af dynamit på deres Twitter håndtag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.