Bon Apptit Test Køkken på YouTube Hvordan kanalen foretager videoer i karantæne

Jeg har ikke en tendens til at tænke på mad som en flugt, men Bon Apptit fik det til at føle sig som en. Der var noget varmt og indbydende om at se disse smilende, personable kokke gør smukke retter i et lyst køkken. De talte til kameraet som om alle på den anden side var en ven. Især da jeg var ked af det, bestilling i de fleste nætter og isoleret fra de fleste af mine virkelige venner, var hver video som et skud af serotonin til min hjerne.

Men alt kom ned i begyndelsen af ​​juni. Et billede af Bon Apptits derefter-Editor-chef Adam Rapoport i Brownface Surfaced på Twitter, som åbnede en enorm dåse af orme, ikke kun om hans adfærd på Bon Apptit, men om den måde, hvorpå folk af farve blev behandlet på kanalen. Sohla El-Waylly var den første af testkøkken kokke for at afsløre en utrolig lønforskydning mellem hvide medarbejdere og medarbejdere af farve. Selvom hun hurtigt blev en af ​​de mest populære kokke på kanalen, var hun ikke blevet kompenseret for nogen af ​​hendes videoudseende og gjorde betydeligt mindre end hvide bidragsydere.

Ting spirede derfra. Rapoport fratrådte, de fleste hvide test køkken kokke offentligt lovede ikke at blive vist i Bon Apptit videoer, indtil kokke af farve var temmelig kompenseret og nogle, herunder El-Waylly, forlod virksomheden direkte. Andre blev stadig opfordret til deres egen problematiskeBehavior, og tidligere bidragsydere afslørede deres egne erfaringer med racediskrimination i Bon Apptit.

Jeg så på dette skete i løbet af et par uger som om jeg krybte forbi en ulykke på motorvejen, kranede min nakke for at få et glimt af det hele. Jeg læste alt det varme tager, alle artikler og kontrollerede de fleste af testkøkken kokke instagram konti på daglig basis og venter på, at de vejer ind og afstå fra virksomheden for sine synder. Da alt blev sagt og gjort, blev Bon Apptits sunde udvendige splittet på mindre end en måned, og mange fans, herunder mig selv, dræbte desværre væk fra kanalen.

Hele den prøvelse reverberated i hele fødevareverdenen. Uden for den åbenlyse lønforhøjelse, blev skandalen åbenbaret eller snarere opmærksom på fødevareindustriens overvældende hvidhed og større spørgsmål om uligheder, som det vedrørte den mest grundlæggende af menneskelige fornødenheder. Fødevarer gentrifikation og fødevare retfærdighed, vilkår ID aldrig hørt før, var pludselig overalt, krævende at blive betalt den opmærksomhed, de skulle betale. De ting, der skete på Bon Appé Tit, var bare toppen af ​​et meget større isbjerge.

Den YouTube-algoritme har åbenbart glemt min BON APPTIT fiksering, fordi jeg konsekvent få kanalerne. Seneste indhold anbefalede mig i min op næste sidebar, selv nu. Et venture på Bon Apptits kanal vil afsløre signifikante ændringer â € "en ny editor-chef i daggry Davis og en stor, forskelligartet ny kast af kokke til at gøre op for den tidligere mangel heraf â €" og et par velkendte ansigter, nej tvivl i et forsøg på at opmuntre gamle fans til at komme tilbage til virksomhedens indhold. Formaterne af deres videoer er mere eller mindre de samme, men der er en drastisk forskel i hvert videos antal synspunkter og en overvældende nedadgående tendens i nye abonnenter siden juni 2020.

Jeg kan ikke lade som om jeg ikke nogle gange reviderer episoder af gourmet Gør eller tre tager på Carbonara video, der fik mig til at indse, at Sohla El-Waylly er faktisk et geni. De er stadig sjovt og passerer tiden, og min vidunder på talentet af folk på skærmen har ikke ændret sig. Men der er selvfølgelig altid viden om, hvad der skete bag kulisserne, hvilket gør dem umulige at nyde på samme måde.

Jeg følger stadig et par af de kokke på Instagram og YouTube, eller hvor deres post-Bon Apptit ventures har taget dem, men det er ikke det samme som den mærkelige magi kanalen formået at fremmane i begyndelsen 2020. Uden for det faktum, at jeg mistede noget, der var sådan en trøst for mig i en vanskelig tid, det føles sådan en utrolig skam, at Test Kitchen stadig ville være en elsket og blomstrende virksomhed, hvis de bare havde gjort det meget grundlæggende arbejde med at behandle deres ansatte lige fra starten.

Men nedfaldet på Bon Apptit var nødvendig. Det åbnede veje i samtaler, der skal være haft, og forhåbentlig vil disse samtaler fortsætte med at skabe ny, bedre magi på et sted, der gør egenkapitalen og retfærdighed et mål fra begyndelsen.

Bon Appetit er en Student Community Service Organization på East Central Community College for studerende interesserede fødevarekulturer fra hele verden. Studerende fremviser deres færdigheder ved at forberede og tjene på forskellige arrangementer til campusfællesskabet og lokale organisationer: Decatur Womens Progressive Club, Newton County 4h Club, Union Collinsville Boy Scouts of America og Newton Girl Scouts of America, blandt andre

East Central Culinary Arts Technology Program blev for nylig rangeret som nr. Blandt alle sådanne programmer i staten Mississippi ved Best Choice Schools. Læs mere om den ære på: ECCCs kulinariske kunst nr. 3 i Mississippi. For mere information om det akademiske program, besøg Culinary Arts Technology Email Bkarrhccc. du.

Beboende assistenter Sophomore Advisors

Bon appetits fra ridse madlavning, ernæringsmæssige tilgang og lokal sourcing garanterer, at maden på campus er både bæredygtig og tilfredsstillende. Og hvis du har særlige kostbehov, eller bare vil have en række lækre fødevarer at vælge imellem, finder du muligheder, der passer til dig. Isit vores spisestue Side for at få detaljerne om måltidsplaner, driftstimer, ernæringsmæssige oplysninger og meget mere!

Hvordan man siger BON APPTIT! På finsk: Hyvä¤ ruokahalua!

Du kan lære at sige Bon Apptit! Og over 220 andre rejsevenlige ord og sætninger med vores billige, nemme at bruge finske sprog snyder ark. Vi kan hjælpe dig med at gøre din næste tur til et andet land endnu mere sjovt og underholdende. Klik nedenfor!

Om os: Speakheets Giver udskrivbare sprogknapper til at gøre rejser mere sjov og fordybende. Bliv en levetid adgang og få alle vores organiserede, nemme at bruge taleark for evigt. Download PDF-filerne når som helst, få dem til handy, endda få adgang til dem på din telefon eller tablet. Vi har lært af erfaring, at en lille investering i at lære sproget i det land, du besøger, gør dine rejser sjove og underholdende. Prøv SPEAKSHEETs i dag!

Vil du være i stand til at identificere en ananas skiver eller 14 andre madlavningsposter? Godt tretten t'weens havde mulighed for at gøre netop det under tweens i køkkenet sponsoreret af Hanford Parks og rekreation og calfresh sund levende, University of California under ferieferien. T'Weeens aktivt engageret med mad, praktiserede grundlæggende kulinariske teknikker og afsluttet og spiste sunde opskrifter fra start til slut. For mange var det første gang de var i stand til at arbejde med knifer, peeler og små apparater. Opskrifterne fremmede at spise sunde frugter og grøntsager sammen med fødevarer fra myplate's mejeri, korn og proteinkrupper. En deltager blev hørt at sige, at jeg ikke vil forlade, det var sjovt. Selvfølgelig lavede aromaen fra madretten, at alles mave voksne i forventning om den endelige smagning. Jeg tror, ​​at smilene på deres ansigter siger, at alt â € â € â € â € ~ Apple Pie Cups var et hit!

Nassau, Bahamas Bahamian Celebrity Chef Simeon Hall JR sætter Bahamas på det kulinariske kort, der scorer en eftertragtet feature, der fremhæver bahamiske retter i det verdensberømte mad livsstil magazine Bon Appetit.

Den professionelle foodie-vendte forfatter, der tidligere tjente som Executive Chef of La Hiki i Four Seasons Resort Oahu, er ikke fremmed for industrien Accolades . Hes været omtalt en kæmpestor 47 gange i både lokale og internationale publikationer gennem hele sin 20-årige karriere som kok.

Den meget efterspurgt kok, som også er søn af Baptist Biskop Simeon Hall, sagde han har modtaget en udgydelse af støtte fra familie, venner og klienter efter at være blevet præsenteret som forfatter i Bon Appetit. Han afslørede også, at på grund af hans seneste bedrift, han har en masse faglige muligheder i horisonten.

Selvom stolt over at blive offentliggjort i et af de mest højprofilerede magasiner i verden, han stadig holder fokus på autentiske Bahamansk køkken og sin vision for verden at blive virkelig bekendtskab med det, fremgår af ham at sætte et spotlight på flere Bahamas spisesteder i bredt læse publikation.

Jeg tror på at forstå og kende de klassikere, forståelse og kende historien bag maden og oplevelsen af mad og drikke og gæstfrihed, så det er ikke bare om at sidde ned og spise mad til ernæring, men har en historie bag det.

Så mit fokus er diasporiske køkken, og naturligvis med Bahamas at være en meget vigtig del af det, og derefter, i forlængelse heraf, Caribien og derefter, i forlængelse heraf, vores forbindelse til det sydlige køkken.

Radaren var på mig og i forlængelse af Bahamas på grund af mine kommentarer til Bahamian Cuisine, Gullah-Geechee Cuisine og forbindelsen til, hvor ofte Bahamas er udeladt af samtalen, sagde han.

Han sagde: Der er efterkommere af Gullah-Geechee Slaver og Gullah-Geechee folk i Andros. Så det er hvad denne samtale handler om, og deres mad, deres køkken, deres kultur er meget, meget ligner vores.

På Bon Apptit Management Company mener vi, at Farmworkers ikke kun bør hædres for deres bidrag til vores fødevaresystem, men nyde de samme rettigheder og beskyttelser som medarbejdere i andre erhverv.

Vi håber, hvordan Bon Apptit Management Company lever sine værdier inspirerer andre virksomheder til at gøre det samme. â € "fra Cruz Reynoso-Ralph Abascal Don Quixote Award, Â California Rural Juridisk Assistance

Bon APPTIT, Â Udtales Bo Na Pay Tee, betragtes over hele verden som et høfligt ønske om at "have et godt måltid." Â Oxford Dictionary kalder det bredt "en hilsen til en person ved at spise." Â Den bogstavelige betydning, "god appetit", har ringe på det påtænkte ønske; Folk i disse dage lægger større vægt på kvaliteten af ​​måltidet, især i Frankrig, end at have en sund appetit, som mere eller mindre antages. Ikke desto mindre vedvarer appetitelementet på flere sprog.

Folk kan fortælle dig, at ingen siger Bon APPTIT længere i Frankrig, at kun en bestemt økonomisk klasse stadig bruger udtrykket eller en anden negativ ting om dette udtryk. Men det er ikke sandt.

Tværtimod bruges Expressionbon Appé Tit generøst i hele Frankrigâ € "på aftensfester, i restauranter, på flyet, på toget, mens picnic i parken, selv i gangen i din lejligheds bygning med Ingen mad i syne. Du hører det fra venner, tjener, forbipasserende, folk, du kender og folk, du ikke gør det.

Bon Apptit bruges ofte på engelsk, især i høflig virksomhed, når man rist til et måltid med vin og hvornår francofiler spises. Den bogstavelige oversættelse lyder mærkeligt, og de bedste engelske ækvivalenter, "nyd dit måltid" eller "har et godt måltid," har bare ikke den samme ring.

Selv de mest germanske af sprog, tysk selv, bruger en direkte oversættelse af Bon APPTIT: Â Guten Appetit. Og i lande som Grækenland, der er langt væk fra det franske sprog, men har længe haft en snobbet respekt for den franske kultur, kan du høre Bon Apptit på Dinnertime sammen med den lokale Kali Orexi, som forresten også betyder "god appetit."

Den 24. marts 2022, EP! C med Premier Sponsor UnityPoint Health, vil være vært for sin 11. årlige Bon Apptit Event. Denne signaturbegivenhed er blevet en førsteklasses begivenhed på Peorias Social Kalender, med provenuet Nydelse De mange tjenester EP! C giver til personer med Intellektuel og Udviklingsområde handicap og deres familier.

EP! C har været en førende førende inden for at levere de væsentlige tjenester i over 70 år. Fra start af en af ​​nationerne First Fødsel til Age Three Programmer til Pioneeringing Et jobplaceringsprogram for dygtige mennesker, EP! C forbliver på Forefront af innovative og progressive muligheder for mennesker i de amter, vi støtter. Af Empowering Vores deltagere til at leve deres bedste liv, vi beriger deres liv, deres familiemedlems liv og det større centrale Illinois-fællesskab.

Gennem en alkymi af charmerende værter, virkelig gode produktionsværdier og en medfødt forståelse af internettendenser, de magasiner, du rørkanal, churned ud viral video efter viral video. Buzzfeed rapporterer, at i en verden, hvor print kæmper for at overleve, har Cond Nast BON APPTITS Abonnementer en stigning på 616% i løbet af sin Thanksgiving-kampagne i forhold til samme periode sidste år, og medianalderen for disse nye Abonnenter er 35. Det er enormt.

Når jeg interviewede Emily Nagoski om hendes bog om Burnout, fortalte hun mig, at der for eksempel gør noget kreativt maleri eller skrivning, for eksempel hjælper med at bryde stresscyklusen. Det tog mig et andet år at lære at madlavning var det for mig.
Nyankomne

Hollandsk ovn kylling lår Bon Apptit

Hollandsk ovn kylling lår Bon Apptit

Køb Meatzza Kylling Breast Boneless RAW 500 GM Online til den bedste pris nu tilgængelig på Rs 240.

26 bedste restauranter i San Diego, fra Taco Shops til Hotel Lounges

26 bedste restauranter i San Diego, fra Taco Shops til Hotel Lounges

Reddits Main Subreddit til videoer. Læs venligst sidebjælken nedenfor for vores regler.

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

Opskrift Chard med spaghetti og skarpe breadcrumbs er en behagelig skål

Opskrift Chard med spaghetti og skarpe breadcrumbs er en behagelig skål

Denne pasta med kale og garlicky breadcrumbs er en flavorpacked orecchiette pasta opskrift klar på ca. 45 minutter. Denne opskrift er vegetarisk, let vegansk og glutenfri.

Popcorn Chicken

Popcorn Chicken

Det eksklusive online hjem for gourmet, magasinet for god levetid. Opskrifter, populære kolonner, funktioner arkiv, fora og abonnementer.

Brændt TomatoBasil Soup Sarahs Vegan Kitchen

Brændt TomatoBasil Soup Sarahs Vegan Kitchen

Lav en tur til Bridgeport nu på søndag for sidste Farmers Market af året. Vær sikker på at tjekke deres hjemmeside først httpsbridgeportfarmersmarket. om20200707importantmarketupdate og sørg for at bære

Nyankomne

Mastering Denne metode til madlavning fisk er lidt som at lære at lave et æg eller en pandekage, og så nemt, siger Chef Tenney Flynn, forfatter af den dybe ende af smag Gibbs Smith, 2019.

Lær mere

Ofte set

Bonefish Grill hasFamily Bundles til takeout starter ved omkring 30.

Bonefish Grill hasFamily Bundles til takeout starter ved omkring 30.

Bonefish Grill hasFamily Bundles til takeout starter ved omkring 30.

Langsom komfur falder fra hinanden Chuck stege

Langsom komfur falder fra hinanden Chuck stege

Denne pot stege opskrift bruger 7 bone chuck stege, som er en superflavorful cut af oksekød, der bliver smukt gaffel øm efter lang, langsomt braise.

Tender Ovn Braiseret svinekød skulder med Apple Juice

Tender Ovn Braiseret svinekød skulder med Apple Juice

Dette Roast Rack af svinekød med æbler Opskrift er en elegant middag alternativ til Beef Rib Roast. Fugtig og lækker flæskesteg og så let at lave mad

Lækre røget prime rib stege med peberrod fløde sauce opskrift

Lækre røget prime rib stege med peberrod fløde sauce opskrift

Denne stående ribbe stege opskrift bruger din ryger til at producere en smagfuld prime ribben blandet med en blød røginess, et imponerende centerpiece til en fest.

Korte ribben er fra den nederste del af ribbenburet og er kendt for at være hårde og tunge med bindevæv

Korte ribben er fra den nederste del af ribbenburet og er kendt for at være hårde og tunge med bindevæv

Korte ribben er fra den nederste del af ribbenburet og er kendt for at være hårde og tunge med bindevæv

Udbenet Short Rib spyd med BBQ Sauce creamed majs

Udbenet Short Rib spyd med BBQ Sauce creamed majs

Udbenet oksekød ribben er relativt billige og kan drejes ind i nogle ret nice grill, når du koge dem op lav og langsom på en

Amazon Mest solgte Mest Frosne Wings

Amazon Mest solgte Mest Frosne Wings

Tyson kylling Bites, Buffalo Style, 3. 5 lbs Skibe Frozen Made Med Hvid Kød Kylling 15g protein pr Serving Ingen antibiotika nogensinde

Roman Rosemary Roast Lamb opskrift

Roman Rosemary Roast Lamb opskrift

Fra dyr, der opdrættes og græsser på Greendale landbrugsjord, slowroast denne udbenet skulder af lam til en lækker familie middag. Just Add mynte sauce

Tærte gedeben udbenet

Tærte gedeben udbenet

Juicy udbenet ben af ​​lam opskrift med herby yoghurt sauce og en blæret veggie side skål med gedost for en let påske nadver ide.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.