Kemuri Tatsuya Austin Restaurant Kaki Yakitori Kylling Oyster Fearless Captivations

Dette blogindlæg kunne være titlen, den revision, aldrig fik skrevet: Yakitori Totto. Jeg har haft alle disse fotografier hængende i en uge nu og har haft fokus så intenst på andre ting, som jeg bare ikke har skrevet meget om restauranten.

Yakitori Totto er en yakitori restaurant, en japansk stil gade fødevarer, for det meste grillet kød på pinde. Hver brik koster et sted omkring 2-4, så en lille gruppe mennesker kan prøve bogstaveligt talt snesevis af emner.

Grillede veggie spyd have sine sundhedsmæssige fordele. Ifølge undersøgelser, drue tomat bidrager til gode hjerte sundhed og kan bekæmpe kræft. Samtidig, zucchini har 40 A-vitamin, som er afgørende for vækst, udvikling, vedligeholdelse af immunsystemet, og et godt syn.

Yakitori er en typisk japansk mad, som har samme form samt behandling med satay Indonesien. Men kender du? Typisk japansk Yakitori er også ikke mindre lækker satay fra Indonesien, så det er derfor du skulle prøve det. Derudover kan vi spise i restauranten, kan yakitori også gøres nemt derhjemme, fordi der ud over ingredienser enkel, måde at gøre det er ikke svært.

Der findes flere typer af yakitori, at vi kan finde, men som regel, mere yakitori som er lavet af den vigtigste ingrediens kylling. Kyllingen yakitori har også den slags forskelligartet, hvor alt var skræddersyet til den ledsager krydderier, såsom for eksempel udnytte teriyaki sauce, østerssauce, citron sauce, og så videre.

Nå, denne gang vil jeg give dig opskriften på østerssauce yakitori jer alle. Denne velsmagende ret, der kan bruges som menu måltid for din familie derhjemme. Nysgerrig og ønsker at forsøge at gøre det? Nedenfor præsenterer jeg opskriften og hvordan man laver en lækker yakitori østerssauce, krydrede og enkelt for jer alle.

Sådan er opskriften og hvordan man laver yakitori sauce østers var lækkert, krydrede og enkelt at chancen denne gang, forhåbentlig denne opskrift kan være nyttigt for din familie og for deres venner og kolleger , som såvel som din samarbejdspartner, så glem ikke at dele dem, og så godt også tilføje din kommentar, tak besøge og Happy madlavning.

Under mit første besøg, vi sad i baren på jordoverfladen derefter beordrede et ton af skyld og forskellige typer af Yakitori. For mit andet besøg, gik jeg med mine forældre. Igen, en anden solid erfaring. De havde midlertidigt mistet deres spiritus licens, så vi var nødt til at købe øl fra et sted næste dør kaldet Bottle Shop, hvor vi drak en god mængde af Kaiju! Metamorphosis IPA øl fra Australien. Bor i staterne, det er lidt sværere at få et godt udvalg af australske eller newzealandske øl på de sædvanlige barer.

Til vores yakitori, fik vi en masse forskellige. Du kan bestille næsten alle dele af kyllingen her. Vi gik med nogle af husets specialiteter, før de løb. PRO TIP: Yardbird kører ud af nogle af deres spyd ganske tidligt ind i natten. Jeg foreslår at bede tjenerne for, hvad der er populært og bestille et par plader af det, mens du kan. For nogle af de mest populære spyd, bare holde læsning at finde ud af hvilke der de er:

Vi startede med nogle kylling kråse. En kråsen er en del af fordøjelseskanalen af kyllingen, der hjælper male deres mad. Kråsen er fedtfattig og har en masse af protein, men det har en TON af kolesterol, så du bør se ud. De er som regel mørke, kødfulde, og lidt sprødt. Kråsen er rig og velsmagende, hvilket gør det til den perfekte bar mad og drikke akkompagnement. Yardbird krydret deres kråse med olivenolie og hvidløg.

Kylling Østers er ofte betragtes som den mest flavorful del af fuglen. Nogle gange, du endda få en lille smule af brusk i midten af østers. De er fabelagtig. Du er nødt til at gå prøve disse! Yardbird krydret deres med havsalt og citron. Enkelhed er det ultimative raffinement, ikke?

Forhåbentlig kan jeg skrive et indlæg eller to om opskrifterne efter jeg færdiggøre dem. nyway, disse kyllingevinger er guddommelig. De kommer ud skoldning varmt efter grille på Binchotan, en type kul, der forhindrer kød mod udtørring og samtidig gøre kødet crispy udenfor. Trækullet udsender infrarøde stråler og forbrændinger ved en lavere temperatur, som reducerer røg / lugt og gør trækul brænde renere og længere. Det er dybest set det bedste trækul, du nogensinde kunne bruge.

For mit andet besøg manglede vingerne i de små bruskbukser i enden af ​​vingen, som jeg ikke husker at være tilfældet under mit første besøg. Jeg håber, de bringer disse tilbage! Jeg er ikke sikker på, hvorfor de blev afskåret og fjernet. Det er som den 2. bedste del af vingen! Anyway, vingerne blev krydret med havsalt, shichimi og citronsaft. Det er det bedste.

Izakaya japanske gastropubs servering op små, drikkevandlige bites  er kun mere populære i East Bay, og restauratører finder nye måder at sætte sig ud af pakken.

Beliggende Inoaklands Temescal kvarter, den nye Hina Yakitoriis gør netop det ved Specialiseret i Kyllingâ € "Mere end 15 hele kyllinger er broken ned hver nat i forskelligeskere, der derefter grilles over japanske importerede Binchoton Coals .

Hina Yakitori, som har været i soft-åbningstilstand i de sidste to uger, men gradvist begynder at tilføje mere Betjening timer, er en mere raffineret, moderne Izakaya. Oversættelse? Elegante plader i små portioner.

The Charcoal Grill Sizzles på Toritama, en underjordisk Yakitori Joint i Tokyo's Shirokane-kvarter anses for at være en af ​​byens bedste - en destination for offal aficionados, hvor menuen Ukonventionel har en kæmpe 33 Særlige dele af kyllingen, herunder fire forskellige nedskæringer, vi i Vesten, refererer normalt til blot som lår.

Ifølge lokal madekspert Shinji Nohara, mange Yakitori restauranter, herunder Toritama, bruger slang eller private koder til at beskrive de mere eksotiske kyllingedele, lette den offentlige bias mod slagteaffald. Det er nemt at forstå hvorfor. Bestilling af Chochin, som oversætter som lanterne, er meget mere tiltalende end at bede om livmoder, fødselskanal og protoæg. De uudviklede æggeblommer hænger fra bambusspidsen som to ravfarvede japanske lanterne. Grilling Chochin kræver færdighed - livmoderen er grundigt kogt, men æggeblommer forbliver varme og løbende, springer ind i munden.

I sin mission for at udnytte knappe dele af kyllingen, indfører Izawa diners til en bemærkelsesværdige Forskellige smagsstoffer og teksturer. Otafuku - Thymus-kirtlen, eller Sweetbreads - er stablet syv til en spyd, kanterne kuldede skarpe på ydersiden og den indre rige og cremet. Hjerter er faste, men mild i smag. Brusk af halerne mellem dine tænder.

Og de fire helt forskellige stykker af låret? Kashiwa er standard lårkød, Oyadori er taget fra en moden kylling, og Obi er det ømme ydre lår. Soriresu, eller kylling østers, er en hjertelig medaljong af indre lår og lyske. Ordet "Soriresu," i øvrigt er fra den franske term sot-l'y-laisse, hvilket betyder "The Fool forlader det der" - et passende motto til Toritama, en restaurant, der ikke efterlader nogen spiselig del bagved.
Nyankomne

13 Kylling Pasta Opskrifter til at gøre igen og igen

13 Kylling Pasta Opskrifter til at gøre igen og igen

Denne cremet onepot pasta samler alt hvad du ønsker en tilfredsstillende weeknight middag, krydret op med lækre Cajun krydderier.

The Spice Halskæde

The Spice Halskæde

Den empanada er en velsmagende og populær ret i latinske og caribiske lande. Det er en fyldte, butterdej, som enten kan bages eller stegt.

Kyllingost Patty Sandwich Opskrift

Kyllingost Patty Sandwich Opskrift

McDonalds har deuteret en ny kyllingesandwich i Singapore.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere til breaded kylling sandwich, breaded kylling patty på en bun hurtig bites. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Spicy Søde kylling Peach Salat med sukkersøde Pekannødder

Spicy Søde kylling Peach Salat med sukkersøde Pekannødder

Griddled kylling fersken salat på Waitrose. om. Besøg Waitrose Partners hjemmeside for flere salat opskrifter og ideer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

En opdateret opskrift på pesto pizza byder baconbasil pesto oven på en sprød hjemmelavet pizza skorpe, med salt bacon, kylling og frisk revet mozzarella sødmælk.

Awardwinning UK Foodservice Grossist, der leverer kvalitetsmultitemperature cateringprodukter til kokke og cateringfirmaer siden 1972. Industri førende landsdækkende leveringslogistik.

Awardwinning UK Foodservice Grossist, der leverer kvalitetsmultitemperature cateringprodukter til kokke og cateringfirmaer siden 1972. Industri førende landsdækkende leveringslogistik.

Awardwinning UK Foodservice Grossist, der leverer kvalitetsmultitemperature cateringprodukter til kokke og cateringfirmaer siden 1972. Industri førende landsdækkende leveringslogistik.

Sommer kylling opskrifter Jamie Oliver med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Sommer kylling opskrifter Jamie Oliver med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Find og del hverdagen Lidias Køkken Kylling Pizzaiola Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Nyankomne

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Lær mere

Ofte set

Kylling Pizziola Panini med grønne te krydrede pæreropskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Kylling Pizziola Panini med grønne te krydrede pæreropskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Velsmagende tirsdage Steak Pizzaiola Sandwiches De mest lækre sandwicher du nogensinde vil have

Kylling Alla Pizzaiola.

Kylling Alla Pizzaiola.

Jeg så Gino Dacampo lave en meget enkel version af Chicken Pizzaiola på hans tv-program. Dette er ikke hans opskrift, sådan er det, jeg har lavet det. Det basale

Subway Coventry Road

Subway Coventry Road

Gratis online bestilling fra restauranter i nærheden af ​​dig med mere end 30.000 restauranter i 500 byer, fødevarer levering eller takeout er blot et klik væk. Fordi med Grubhub Klik, klik, Fødevarer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Den nye popcorn Chicken Po Boy har Cajun smag fra Bayou.

Peanut Butter svinekød og kylling Adobo

Peanut Butter svinekød og kylling Adobo

DriveTribe er en communityfirst samling af højt engageret sociale medier platforme, herunder YouTube, Instagram, Twitter, Facebook og TikTok. Efter at have startet som vores egen sociale medieplatform, har vi nu skiftet til rent stræber efter at gøre det bedste automotive indhold.

Langsom komfur mexicansk pozole Rojo opskrift lavet med en langsomt braised svinekød er en fantastisk autentisk, traditionel mexicansk opskrift

Langsom komfur mexicansk pozole Rojo opskrift lavet med en langsomt braised svinekød er en fantastisk autentisk, traditionel mexicansk opskrift

Langsom komfur mexicansk pozole Rojo opskrift lavet med en langsomt braised svinekød er en fantastisk autentisk, traditionel mexicansk opskrift

En unik kyllingosole vil gerne have sekunder

En unik kyllingosole vil gerne have sekunder

Kyllingosole slowcooks en hel kylling med friske urter for at give dig den flavorful restaurant favorit lige i dit køkken.

Kylling Pot Pie med kiks

Kylling Pot Pie med kiks

Cremet kylling potten cirkel fyldt med kød og grøntsager med kiks til en skorpe.

Kylling noodle pot pie gryderet

Kylling noodle pot pie gryderet

Kylling noodle pot pie gryderet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.