FAQ Sådan laver du Mangu Røget

Hey Steemers! Som du måske ved, er mine forældre fra Dominikanske Republik, og de har altid lært mig, hvordan man laver traditionelle retter fra vores land. I dag vil jeg lære dig, hvordan man laver mangu, som er en moset plantain puree.

På grund af at vokse op i Den Dominikanske Republik, forbrugte Ive min rimelige andel af plantains i alle deres sorter. Fra de nye, grønne plantains til modne, gul-næsten-sorte plantains, jeg er en stor fan. Nu hvor jeg bor i New England, er plantain tilgængeligheden knappe, af skræmme, jeg mener, at jeg kun kan finde gule plantains eller Maduros på min lokale købmand. Jeg kan ikke klage, selvom ID hellere bare have en type plantain end ingen overhovedet.

Et stykke tid tilbage skrev jeg omfriede grønne plantainsand, hvordan man gør dem perfekt sprød og salt. I dag skal jeg dele, hvordan man laver stegte søde plantainer ved hjælp af gule plantains. Grønne og gule plantains er den nøjagtige samme frugt, undtagen sidstnævnte er moden. RipningDevelops sukkerarterne i frugten, der drejer den til en dejlig ingrediens, der endda bruges i desserter.

Produktionssektionen er fuld af frugter, både velkendte Andquitestrange. Afhængigt af sæsonen kan du se gigantiske, lyse grønne bananer på visning ved siden af ​​de normale bananer, som du kender og elsker. Nej, de er ikke super-uberørte bananasthey're plantains, og de er helt sikkert en anden frugt helt. Men når du lærer dem lidt bedre, vil du opdage, at de er meget sjovere at lave mad med.

Mens plantains tager meget længere tid til at modne, er den gode nyhed, at der er mange måder at lave madlavning af i hvert trin i dets modningsproceso, vil du aldrig blive efterladt med en ubrugelig plantain!

I løbet af det grønne stadium er plantains faste og meget starchyquite sammenlignelige til kartofler. Den mest populære måde at bruge grønne plantains stiger dem i en velsmagende snack kendt som tostones, som er en hæfteklammer af latinamerikansk og karibisk køkken.

I løbet af det sidste fase af modenhed vil plantains blive sort og føle sig meget blød. Selvom det kan se ud som om det er gået dårligt udefra, har indersiden nået sin højdepunkt og kan bruges til en række velsmagende desserter som disse:

Næste gang du er i besiddelse af en plantain, kan du blive fristet til at lave tostoner, men husk at der er en bred vifte af andre opskrifter, som dette Storslået ingrediens kan bruges til.

Vil du mestre Microsoft Excel og tage dit arbejde - hjemmefra job Udsigter til næste niveau? Jump-start din karriere med vores premium A-til-Z Microsoft Excel træningsbundt fra den nye Gadget Hacks Shop og få levetid adgang til mere end 40 timers grundlæggende til avanceret instruktion om funktioner, formel, værktøjer og meget mere.

En grøn plantain er bare, hvad det ser ud som - en ekstra stor og tyk banan med grøn hud. Huden er hård, så den skræl ikke så let som en banan, men med en kniv og lidt tålmodighed, kan du få den åben. Forskellen mellem en grøn plantain og gule plantains er smagen - de gule er meget søde.

Når du skræller plantainerne, skærer jeg bare enderne af, gør en længde på bagsiden af ​​plantainen og skræl derefter hele sagen. Derfra skærer jeg det, men jeg har brug for det. Til denne opskrift skærer jeg dem i tykke runder. Min mand skærer plantains først og begynder derefter at skrælle skindene. Du kan virkelig ikke gå galt.

De grønne plantains tager et stykke tid for at blive blødt, så hvis du planlægger at tjene disse med en anden skål, er det bedst at begynde at lave mad først. Nogle opskrifter opfordrer til at bløde dem natten over i saltvand før kogning, men jeg har aldrig gjort det, fordi jeg ikke normalt organiseres.

Du kan tjene disse plantainer varmt eller koldt - det afhænger bare. For eksempel er de en del af den kolde salat type opskrift Costa Rica Vigorn. De serveres også varmt som en del af den traditionelle Costa Rica Olla de Carne Suppe.

Kan jeg lave disse foran? â € "Du kan, og opbevare dem i køleskabet i op til en uge i en lufttæt beholder. Genopvarm i mikrobølgeovnen ved at vende tilbage til kog i varmt vand eller opvarmning i en pande på høj varme.

De er gode alene som en snack eller en velsmagende side skål, især med ris eller en krydret kød skål. Har du nogensinde hørt om udtryk lidt sød og noget kød? Plantains Mare en perfekt combo til denne spisemide. Jeg nyder virkelig stegte plantains til morgenmad med stegte æg.

Glem ikke at kommentere nedenfor og stjernekurs, hvis du har prøvet mine opskrifter. Lad os være venner og engagere på YouTube, Facebook og Instagram: Jeg kan også godt lide at pinke på Pinterest, hvor du kan finde flere fantastiske opskrifter.

Hvad er forskellen mellem mofongo og mangu?

Mofongo er en stegt plantainbaseret skål fra øen Puerto Rico. Lignende retter kendt som Fufu de Pltano i cubanske retter og Mangú i snoominikanske republik. Begge er lavet af kogende plantain og derefter mashing dem.

Oprindelsen af ​​MANG begyndte tilbage i 1916, da amerikanerne invaderede Den Dominikanske Republik, Bagefter ville soldaterne gå ind i byen. Så en dag ønskede en af ​​soldaterne at smage nogle af de mosede plantainer, han så lokalbefolkningen spiser.

Hvad er den bedste måde at lave mangu plantains?

Ved hjælp af en gaffel eller kartoffelmasker, tilsættes reserveret væske, vegansk smør og salt til smag. mash plantains indtil det ligner mash kartoffel. Varm olie i en stegepande over medium høj varme, tilsæt løgeskiver og kog til blød. Tilsæt limejuice og rør. Hæld over mangu og tjen straks.

Hvad er den bedste måde at lave Mashed Plantains?

Tilføj derefter i 4 spiseskefulde smør i stedet for olivenolie såvel som 2 røde løg, 1 spsk eddike og 1 kop koldt vand til at mash sammen med de bløde plantainer. Vi kan godt lide at bruge nogle af vandet bananerne kogte i vs. nyt vand og også saut løgene i olivenolie og en lille eddike i stedet for at bruge rå løg.

I modsætning til en traditionel opskrift er denne opskrift Pescatarian ! Så ingen kød! Tres Golpes er den ultimative morgenmad af mestere, der også er egnet til frokost og middag. Hvad er mangu, skal være dit næste spørgsmål? Mangú er kogte plantains, der derefter er mashed.

Mangu GOYA Dominikanske Mosede Plantains. Goya Mangu Estilo Dominicano er en traditionel Dominican Side Dish serveret til morgenmad, frokost eller middag. Mang er mest populært serveret til morgenmad, med en side af æg kogte over let, salami og stegt ost, og toppet med tangy, syltede røde løg.

Mang er en skål, der i det væsentlige er mosede plantains. Denne proces kræver kogning af plantainerne og mashing dem med en kombination af salt, olier og smør. Traditionelt serveres Mang med stegte æg, stegt ost og stegt dominikanskalami. Denne hele morgenmadskål hedder Los Tres Golpes, hvilket betyder de tre strejker.

18 Vegetarisk Caribien opskrifter. Dominikanske Mang opskrift - Mashed Grøn Pisang med sauteed løg. Denne ret er traditionelt spises til morgenmad, men også gør en stor side parabol til middag! Gallo Pinto er en ris og bønner fad med sin oprindelse i Mellemamerika.

Dette er en traditionel ret fra den Dominikanske Republik. Jeg først prøvet det under college mens besøger min kære ven Mirtas Dominikanske familie. Det er ofte serveret med spejlæg, salami og / eller stegt ost. Denne veganske indstilling er lækker og virkelig nemt.
Nyankomne

Min MakeAhead Fyld jeg vil ikke spise østers

Min MakeAhead Fyld jeg vil ikke spise østers

Denne pølse udstopning er fuld af pølse, æble, salvie, og løg smag. Tranebær er valgfri. Den perfekte makeahead ferie sidetallerken.

10 ting du bør vide, før du spiser komfur Fyld

10 ting du bør vide, før du spiser komfur Fyld

Denne 9ingredient komfur udstopning er utrolig nem at lave. Spring boxed stuffings og gå til denne Dens veganske, oliefri, absolut lækker

Fransk Toast lavet i en vaffelmaskine

Fransk Toast lavet i en vaffelmaskine

Ævle maker fransk toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Zabaglione Pavlova med ananas og sort peber

Zabaglione Pavlova med ananas og sort peber

Zabaglione er et lys, skummende vanille, der ofte serveres over frugt. Lav Zabaglione på forhånd, så server med friske bær til en spektakulær sommer dessert. Foto kredit Adrianna Adarme fra et hyggeligt køkken.

Jeg har nogle frosne rejer, som jeg skal afrimning. Skal jeg afrimme dem lige ind i marinade eller skal jeg vente, indtil de er optøet ...

Jeg har nogle frosne rejer, som jeg skal afrimning. Skal jeg afrimme dem lige ind i marinade eller skal jeg vente, indtil de er optøet ...

Jeg har nogle frosne rejer, som jeg skal afrimning. Skal jeg afrimme dem lige ind i marinade eller skal jeg vente, indtil de er optøet ...

Kan du Freeze McDonalds 3 MustRead Tips Freeze Det

Kan du Freeze McDonalds 3 MustRead Tips Freeze Det

Med mindre andet specifikt er angivet på emballagen, McDonalds burger bokse er micr ... mere

Leftover royal ising som buttercream

Leftover royal ising som buttercream

Hej alle, flere og flere af mine brude anmoder om smørkremkager i stedet for fondant. Jeg er ikke så velbevandret i buttercreams evner. Jeg bruger altid schweizisk meringue på mine smørkremkager, kan du pippe royal ising på det og vil den kongelige jeg

3 minutters frosne frugt smoothie

3 minutters frosne frugt smoothie

Denne Apple Smoothie opskrift handler ikke kun om at lave smoothie, men det forklarer også, hvordan forskellige variationer kan laves ved blot at tilføje få andre ingredienser i dets forberedelse, og dermed kan du tilpasse det til din smag.

Nyankomne

Lasagne Lav 3, Freeze 2 HowTo FineCooking

Lær mere

Ofte set

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Hvis du kun nogensinde er stegt, har din bacon læse på Weve to nye måder at dele med dig. Fra ovnen til mikrobølgeovnen er disse nemme trin sikre på at give din sprøde bacon hver gang.

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Jeg har en mærkeligt specifik forespørgsel. Jeg begyndte at tynde nogle frosne kylling i køleskabet, før jeg tog det ud og sætte den i koldt vand for at fremskynde ...

Hot sauce og popcorn er lort

Hot sauce og popcorn er lort

Alvorligt dens lort alle popcorn er våd og løs, og hvorfor vil du spise, selvom popcorn med salt og smørknopper er rock på cool

Marshmallow Brownies

Marshmallow Brownies

Seriøst ooey smattet brownies hvirvlede med skumfidus fusk for en dekadent dessert godbid. Nem og hurtig at forberede samt fryser venlige

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

Madlavning eksperter anbefaler at bruge en luft friture at forberede frosne fødevarer og endda steger bacon. Men der er nogle fødevarer, du bare should not lave mad i en luft friture.

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Fra pasta sauce til fjerkræ, heres hvordan man holder frossen mad sikkert at spise og lækker.

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Du spekulerer sikkert på, om du kan fryse sojamelk eller ej. Kan du fryse sojamælk, fortsæt med at læse for at opdage, hvor nemt denne proces er

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Når mad er optøet i køleskabet, er det sikkert at genoprette det uden madlavning, selv om der kan være et tab af kvalitet.

Wineroasted pærer og druer

Wineroasted pærer og druer

Druer er en af ​​de sødeste og smageste frugter på grund af deres høje naturlige sukkerindhold. Men vidste du, at du også kan lave scrumptiously søde ristede druer, bare tilføje dine druer til en arkpande, kaste med olie og krydderier og stege indtil smukt blæret og karameliseret.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.