Gaver til katteelskere, der er purfectly dejlige

At være en kattejer er ret fantastisk, uanset om du har en sassy kat, der nyder at banke ting fra borde eller en doven, der foretrækker at ligge på dit ansigt, så snart du går ned i søvn. En del af at være en kat forælder er forelsket i bogstaveligt talt nogen og alt katrelateret, fra papirvarer med kat ansigter til en bogstavelig flyvning af catnip.

Chewy er et af vores foretrukne steder at shoppe til PET-produkter. I år afslørede PETAILER Goody Boxes rettet mod specifikke helligdage og kæledyr, og vi blev hurtigt besat med deres kat Goody Box. Det kommer med en række kat behandler og legetøj, hvilket gør det til den perfekte gave til enhver kat eller kat elsker i dit liv.

For katten elsker, der elsker lister: personlig kat stationeri

Hvad er bedre end et sæt af høj kvalitet papirvarer? Et fancy sæt af papirvarer, der har dine katte ansigt på det. Dette sæt af flade noter fra Rifle Paper Co. giver dig mulighed for at tilpasse katten på noterne, hvilket betyder, at du kan sætte dine gaveæpper foretrukne feline front-and-center, hvilket giver et smil til deres ansigt, når de går til at klare noget ned.

Rengøring af kasser er den værste kat-relaterede opgave, der er, men støvsugning mattede tufts fra tæppet og jagter efter at de rullende tumbleweeds af pels med en slange rangerer et nært sekund. Her på Bedømmelsesforhandlere tror Robot Vacuumsand specifikt, iRobot Roomba I7 + er den bedste måde at løse de kæledyrs hår blues og vil krydse en opgave fra dine modtagere til at gøre listen hver dag.

At have et højtydende vakuum er vigtigt for rengøring af tæpper, tæpper og hårdttræ, især når din gaveages gulve arelikelt dækket af kathår og potentielt resterne af en hårbold eller to. Han Pet Stain Eraser har en roterende børste specielt designet til at tackle PET-pletter, og dens kompakte størrelse gør den ideel til hurtige pickup job. Plus, korrekturlæsere giver denne kraftfulde maskine en solid 4. sammenlign priser for bedømmelse.

For katten, der altid er darting mod døren: denne for-cool denim vest, der fordobles som en sele

Du ved hvad der er køligere end at bære en denim jakke? At have en matchende denim vest for din kat. Dette justerbar Vest fungerer også som en fuldbygget sele og leveres med en matchende snor, så katte kan udforske det store udendørs og se seriøst dårligt i processen. Jeg testede nogle af de bedste katteavne, og denne især virkelig skinnede under testenâ € "ikke kun for sin søde faktor. Fordi det kommer i en række størrelser, passer det tæt på en kattes torso, der tilbyder støtte, men også masser af bevægelsesfrihed. Det er også nemt at tage på og slukke og er helt maskinvaskbar, så det føles mere bygget til sidste end andre sele og snorkombinationer derude.

Vidste du, at i naturen drikker katte kun fra at flytte vand? Dette kunne være en instinktiv ting at forhindre Sygdomme eller bare en anden tilfældig feline quirk. På nogen måde holder nogle katte virkelig deres haler op ved tanken om at drikke fra en stadig vandskål. Det er der så godt om denne super-søde vandfontæne, som har mere end 18.000 anmeldelser på Amazon. Jeg plukket denne fontæne op i år, og mine to katte elskede detâ € ", som ikke var faktisk overraskende, i betragtning af deres yndlingssted for at få vand er fra badeværelset.

Du kan købe så mange katte tæpper som du vil, men i slutningen af ​​dagen er alle katte ønsker at være i dit rum så meget som muligt. Din giftee kan sætte pris på et tæppe, som de kan dele med deres kæledyr uden at bekymre sig om at ødelægge tæppet itselfwhich er, hvor den store Blanket kommer i. The Big Blanket er hænder ned mit foretrukne produkt Ive nogensinde anmeldt, og mens jeg elskede hvordan store og comfy det var, jeg virkelig værdsat hvordan kæledyrsvenlige det er, også. Mine katte sover på det og efterlader sjældent bolthår, som bør ærligt være salgsstedet for dette tæppe.

Det er derfor, vi har søgt i hele verden og hånd udvalgt de mest vidunderlige, unikke og usædvanlige samlinger af kat relaterede gaver, kat tema boligindretning, kat tema pynt til haven, kat tema køkken tilbehør, kat legetøj og kat halsbånd på kendte univers, hvoraf mange simpelthen ikke kan findes på high street.

Vi har inkluderet begge gaver til dit firbenede familiemedlem og deres menneskelige, fordi du ikke kan give en uden at inkludere den anden! Du finder billige strømpe stuffs, der kommer ind omkring 5-10 og et par pricier ting, herunder et kat tårn, som vores kitty korrekturlæsere elsker. I det mindste tror vi, de gjorde af alle de sovende de gjorde i det. Fra hjemmet indretning til smukke tilbehør og masser af godbidder og legetøj til katte i alle aldre, er der noget for hver furry ven på denne liste! Vi inkluderede endda en adventskalender, så din kitty kan nedtælle til jul med dig. Nu hvis vi kun kunne holde katten ud af træet. Vent, vi ved bare tricket!

Hvad kan være en bedre gave end et brugerdefineret håndlavet kæledyrsportrætmaleri? Intet jeg ville sige. Du bør helt sikkert prøve denne ince, og du bliver ikke skuffet. Alle kæledyrsportrætter er kun lavet af Petportrætekspert kunstnere. De fanger alle minut detaljer meget godt, og du vil være med dit kæledyr for evigt.

Intet er garanteret at få mere likes på internettet end dumme katte videoer, og for en meget god grund er de stinkin søde. Alle, jeg ved, fra småbørn til Teenagers til tyve-somethings, elsker en god kattevideo. Eller en kitty cuddle. Eller en feline sjov fest. Det er en ret solid hengivenhed at opmuntre til børn, og vi kan hjælpe med vores kuld af bedste legetøj til børn, der elsker katte.

Hvem ønskede ikke at være en dyrlæge, da de var et barn? Healing søde, bløde, forsvarsløse hvalpe og killinger?! Tilmeld mig! Dette kit giver dig mulighed for at tage dine naturligt omsorgsfulde instinkter til en testkørsel med et stetoskop, termometer, sprøjte, øreområde, pincet og klemme. Og du vil snart få din patient til at føle sig bedre med flasker, rør og badekar af foregive behandlinger og salver, bandager, en gips cast, plus en skam at holde kæledyr fra at slikke. Perfekt praksis!

Bare hvor godt kender du dine feline venner? Test din kat viden med dette actionfyldte spil fuld af sjove spørgsmål og handlinger, lige fra at gå rundt på dine tip-tæer som en sneaky kitty til at navngive 6 ting, som katte kan lide at spise. Med fire søde træpersoner at spille som du løber rundt om bordet, vis dem Whos Top Cat!

Lær om plads med dette sjove puslespil komplet med kat og hund astronauter! Se seks forskellige konstillationer kommer sammen, når du bygger dette sjovt 200 stykke puslespil, måler 19 x 13, der er afsluttet! Dens ud af denne verden!

Gør dig klar til applaws med dette sæt sjove og cringe-værdige vittigheder! Du vil finde kat-tastiske vittigheder som hvad kalder du en bunke af killinger? En meow-ntin! og hvordan handler katte? De bruger kataloger ! Pakket i en kat-formet boks, vil dette sjove sæt på 100 strålende vittigheder have hele familien griner, purfect for familiens nætter i og fester!

Ved du, hvad der endnu mere interessant end regeringens udøvende gren? Næsten alt. Men mest af alt deres kæledyr! Der har været nogle bizarre arter i Det Hvide Hus gennem årene. Oplev navnene, sorterne og nuancer af vores mest berømte verdensledere. Præsidenter: De er ligesom dig!

Bedste venner magnetisk kjole op, â $$

Er det snart at være din katte fødselsdag? Måske har en person, du ved, en kat med et specielt jubilæum, der kommer op? Eller måske kender du en kat elsker og har brug for en jul eller fødselsdag til dem? På Lords & Labradors har vi et omfattende udvalg af Cat-produkter, som alle kunne lave særlige gaveideer til felines og feline-ejere i dit liv. Vi tager højde for alle dele af en katte daglig rutine med katte senge, tæpper, legetøj, fodring tilbehør og katkraver. Mange af disse ville være ideelle gaver til katte.

Hvis du vil give noget rigtig specielt til at markere dine katte specielle fødselsdag eller måske jul, overveje en af ​​vores smukke Tilpas D katte senge eller tæpper. A Tilpas D Vare er en virkelig tankevækkende og speciel gave, som både kat og katteejer vil sætte pris på. Vi laver et dejligt udvalg af hyggelige kat senge i en række fabelagtige stofmuligheder, herunder sofistikerede tweeds, stilfulde fløjl og praktiske trykte bomuld. Uanset din katte personlighed og deres ejere stil, er der en smuk katteseng, der passer til dem. Og vi kan tilpasse sig nogen af ​​dem med dit katte navn. Vi vil afslutte sengen med deres navn broderet i smuk guld tråd â € "En dejlig personlig finish.

Nu skal temperaturen falder, din kat vil gerne krølle op på noget varmt og hyggeligt, og den termo-kitty matte opvarmede kæledyrsseng passer til regningen. Ved 12 med 25 inches er det perfekt dimensioneret til at passe i en kæledyrseng. Og det opvarmer til ca. 102 grader Fahrenheitâ € "om det samme som din katte kropstemperaturâ €" så det vil ikke overophedes din furry ven. Det leveres også med en Aftagelig Polyester Dæk for nem rengøring. Bare pas på: Efter lounging på denne mat, kan din kat aldrig vil hænge ud på dit skød igen!

Når ferien kommer rundt, er der gaver for alle, herunder din kat. Pas på, selvom: Selvom du får kitty den bedste kat legetøj til jul, kan de foretrække at spille med det krøllede indpakningspapir eller båndet i det mindste først. Dette bør opfordre dig til at pakke dine katte gaver, fordi nu kitty får to gaver, en for nu, og en til senere!
Nyankomne

Bestil Girl Designer Cakes Online Gratis Delivery Winni

Bestil Girl Designer Cakes Online Gratis Delivery Winni

Hello Kitty er et tegn skabt af japansk firma Sanrio. Det er en hvid killing med menneskelige træk, der bruger en bue eller blomst på hendes venstre øre og har nej

11 CAT Fødselsdagsfest Idéer, der ærligt vil slå nogen menneskelig fest der er

11 CAT Fødselsdagsfest Idéer, der ærligt vil slå nogen menneskelig fest der er

Leder du efter bedste ideer til din Babys 1. Fødselsdag Cake Momjjunction har en enorm liste over fremragende 1. fødselsdagskage ideer, du kan vælge imellem.

Hjemmelavet tunekat behandler din kat vil blive skør for

Hjemmelavet tunekat behandler din kat vil blive skør for

Petco tilbyder en række kæledyrsforsyninger og selskabsdyr. Køb online nu for dine PET-produkter.

Bedste fødselsdag Træk Apart Cupcake Cakes. Enkel kreativ kage inspiration til en fødselsdagsfest. Nem kage ideer.

Bedste fødselsdag Træk Apart Cupcake Cakes. Enkel kreativ kage inspiration til en fødselsdagsfest. Nem kage ideer.

Bedste fødselsdag Træk Apart Cupcake Cakes. Enkel kreativ kage inspiration til en fødselsdagsfest. Nem kage ideer.

Ups Vi kan ikke finde det, du leder efter lige nu

Ups Vi kan ikke finde det, du leder efter lige nu

Serveres op en felinethemed godbid denne Halloween med denne familievenlig chokoladekage. Børnene vil elske at blive involveret med den sød sort kat dekoration

Havkat nugget opskrifter ikke stegte nemme opskrifter

Havkat nugget opskrifter ikke stegte nemme opskrifter

Min stegte havkat w hjemmelavede nuggets opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer Fish Nuggets

Air Fryer Fish Nuggets

Få og dele bedste opskrifter om Air Fryer Catfish Nuggets Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Bagt frosne havkat nuggets opskrift mad nyheder

Bagt frosne havkat nuggets opskrift mad nyheder

8 Hjemmelavede opskrifter til havkat Nuggets fra det største globale madlavningssamfund se opskrifter til havkat Nuggets, Buttermilk Havkat Nuggets også.

Catfish Nuggets opskrift Nem Catfish opskrift Fulton Fish Market

Catfish Nuggets opskrift Nem Catfish opskrift Fulton Fish Market

Bedste og nemmeste stegte Havkat Ive nogensinde er lavet. Jeg tilføje ekstra citron peber eller krydderier salt til dejen, fordi vi gerne dem zesty, men det kan gøres lige så er og være dejligt.

Nyankomne

Hvorfor kaldes de cathead kiks

Lær mere

Ofte set

Silikone Mat Special Macarons Mouse Cat Flower 290x260mm

Silikone Mat Special Macarons Mouse Cat Flower 290x260mm

Fantastisk til dørgaver og lejligheder, vores håndværker håndlavede Jelly Cat Macaron er forpligtet til at imponere. Pakning i Clear Boxesin Box på 6, hvilket gør en god dør gave. Vi kontakter dig, efter at vi behandler ordren for at bekræfte farverne såvel som smagsstoffer. Minimum køb 5 kasser med 6.

De 8 Bedste Chew Legetøj til Hvalpe af 2022

De 8 Bedste Chew Legetøj til Hvalpe af 2022

Hold din rastløse killing, eller energisk voksen kat underholdt for mindre med vores udvalg af billige kat legetøj fra play tunneler og kat teasere mere på BM.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tillykke med fødselsdagen til mew, Happy Birthday til mew ... Fejr dine katte fødselsdag med dette ameowzing Cat Fødselsdag kage opskrift

Vintage Pastel Kitten Fødselsdag Party Karas Party Idéer

Vintage Pastel Kitten Fødselsdag Party Karas Party Idéer

Kast den bedste kat fødselsdag med disse 30 søde kat fødselsdagsfest ideer. Få sjove ideer til kager, desserter, dekorationer, favoriserer, invitationer, festartikler, og mere din barns kattefest vil være et hit med DIY ideer, kreative indretning ideer og søde fødselsdag ideer, som ingen vil have

Skegepande blomkålpasta.

Skegepande blomkålpasta.

For denne stegepande blomkål pasta, stegt blomkål og andouille pølse kastet med kogt spinat, gedost og bowtie pasta.

Blomkål suppe med fennikel og salvie poach mig hurtige veganske opskrifter

Blomkål suppe med fennikel og salvie poach mig hurtige veganske opskrifter

Denne nemme stegte blomkål og fennikel suppe skriger foråret med sine friske ingredienser og kan gå fra præp til at tjene om en time. Par det vil en frisk yummy salat til en lys middag ide

Stegt blomkål ost opskrift

Stegt blomkål ost opskrift

Denne blomkål Wellington opskrift er blevet udviklet med en traditionel, luksuriøs oksekød Wellington i tankerne. Dens vegetariske stegeformer.

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.