Berlin Drag dronning middag viser, at Berlin træk viser illusioner

Uanset om de klassiske musikalske, forestillinger fra verdensberømte entertainere eller avantgarde spiller udført af lokale grupper, er Berlin stedet at finde attraktive shows og musikaler, der passer til din smag. Venues selv kunne ikke være mere varierede. For eksempel, hos Madi, fejes du væk til den magiske verden af ​​1.001 nætter året rundt. For musikaler er der flere centralt beliggende teatre og arenaer at vælge imellem, herunder teater am potsdamer Platz og Tipi am Kanzleramt. Das Berliner Kriminal Theatre på Palisadenstrae, på den anden side fængslede dig med sine spændende mord mysterier med vendinger, der er virkelig uforudsigelige selv for hardcore crime fans. Klar til en uforglemmelig aften i Berlin?

Magic på sit bedste har et navn i Berlin: Salon der Wunder. Axel Hecklau og Andr Kursch har underholdt deres publikum med deres ugentlige show i mere end 17 år. For deres fascinerende magiske kunststykker forvandler de sodavandet i.

jeg er ikke bange. Jeg har været igennem alt i mit liv. Kun uden frygt, siger Maria, hovedpersonen, i begyndelsen af ​​Björn SC Deigner's Play. Maria er en prostitueret, og forfatteren fortæller sin historie, som følger en ægte hændelse uden Milieu Kitsch.

DANCE SCHAND SCHOOL OWNER Catherina Schllack og hendes tre døtre - mellem Wirtschaftswunder og oprør, undertrykkelse og emancipation - kommer til scenen: "Ku'damm 56 - Das Musical".

Showfenster præsenterer underholdende mini-revue sort teater med skiftende kunstnere i hjertet af Moabit. Mixen viser tilbyde kunstneri, komedie, sang, jonglering, musik, magi og meget mere. Mixshow-aftenen er præsenteret skiftevis af GERD Normann.

Beatles musikalske alt hvad du behøver er kærlighed!

En produktion af choke hul og Kampnagel i samarbejde med blyproduktioner. Støttet af Fonds Darstellende Knste med midler fra den føderale regeringskommissær for kultur og medier.

Ros er en af ​​New York Citys mest elektriske og dynamiske træk entertainere, samt planet jordens officielle ambassadør til farvenrosa. Hailing oprindeligt fra Skotland, er denne internationale skønhed bedst og mest kendt som en deltager på sæson 13 af RuPauls Drag Race. En tredjedel af internationalt - Aroomed Girl Group, Stephanies Child, ROS har også vist sig på NBCS stemmen, og Americas fik talent.

For at finde ud af, hvor og hvornår man skal se ROS i en by nær dig, skal du først vente tålmodigt til en vaccine, Mama â € ", men indtil da kan du nyde din yndlings fine vin hver fredag ​​kl. 20/7c På VH1 til helt nye episoder af RuPauls Drag Race!

Max Raabe Palast Orchester - Tour

I dag er en god dag at være glad er blevet et velkendt ord. Max Raabe skrev linjen for Song Guten Tag, Liebes Glück. Nu Guten Tag, Liebes Glück vil være titlen på det nye 2022 koncertprogram for Max Raabe & Palast Orchester. Albummet max.

År Carte Blanche Travestie Revue

Kom med os den 25. juli fra kl. 11.00 til en ny trækbrunch oplevelse i den smukke nye Troy ølhave! Forestillinger af vores vært, RuPauls Drag Race Star Nicky Doll og byder på lokale Queens Philly Pina, Amanda Blair og Yar!

queer arv, performance art og honky-tonk, hver lørdag i enogtyve flippin år med Amy Lam Hosting denne Arty Party PlayGroup, Resident DJs læsere Wifes, der håndterer dansegulvet, og dørhore kunstnerer far og jay klud.

Mænd klædt som kvinder klædt som hunde klædt som katte. Spørg spørgsmål om køn og identitet, men også trækker ting ud af forskellige åbninger selvfølgelig, dens lørdag aftenunderholdning. Duckie Co-Creator, Simon Casson.

Det startede som en en-off show på østsiden af ​​London, men publikum ønskede mere! Siden da har der været flere og flere opgaver. Heir første internationale udseende var i Oslo i november 2022, og siden Thendrag Syndrome hastraveled verden. Han festival publikum kan se frem til et show med glæde af liv og fantastiske skuespillere, der tager kunsten at trække et skridt videre.

Folk med downs giver hjertet til kunst, siger grundlægger Daniel Vais. Han tror på træk syndrome handler om at skabe fænomenale forestillinger så meget som udfordrende trækslandskabet. Det er en overraskelse at se folk med at lære Handicap bliver pludselig stjerner på scenen. Træk syndrome er fantastisk, fordi vi har fantastiske kunstnere, siger Vais.

Officiel udvælgelse: Oska Bright Film Festival, Storbritannien, 2022 Norwich Film Festival, Storbritannien, 2020 Filmpride, Storbritannien, 2020 Pride Film Film Festival Sofia, Bulgarien, 2020 Barnes Film Festival, Det Forenede Kongerige, 2022

Teater og bevægelse. Vi vil arbejde på præstationsfærdigheder gennem øvelser, der hjælper os med at forbinde med vores kroppe og føle sig mere komfortable på scenen. Derudover vil der være et par offentlige talende og teaterøvelser, som man kunne drage fordel af i deres daglige liv såvel som på scenen.

Endelig ydeevne. Vi vil skabe et sidste show med forestillinger af os alle i gruppen, der ønsker at vise, hvad de lærte og kom op i løbet af ugen. Selvfølgelig vil ingen blive presset til at udføre, hvis de ikke føler sig trygge.

Offentliggørelse: Stereoboard er gratis at bruge. Når du køber en billet eller book et hotel, kan vi modtage en provision. De viste priser udelukker gebyrer eller leveringsafgifter, medmindre det er angivet. Vi viser de mest nøjagtige billetpriser, der er tilgængelige for os, men priserne kan ændre sig baseret på efterspørgsels tilgængelighed. Vi tager ikke noget Ansvar For enhver forskel i prisen eller nøjagtigheden Vises her og dem på eksterne websteder. Vores fortegnelser er udelukkende til orienteringsformål, og vi kan ikke kontrollere nogen nøjagtighed.

I tråd med vestlige australske regerings sundhedsvejledning, fra mandag den 31. januar 2022, vil enhver i alderen 16 år være forpligtet til at vise bevis for deres fulde Covid-19 vaccinationsstatus eller en godkendt medicinsk fritagelse, når du besøger Crown Perth. For at finde ud af, hvad vi gør for at holde dig sikker, skal du besøge vores sikkerhedsside. ROM 6 PM søndag 16 januar ansigtsmasker er obligatoriske, medmindre de spiser eller drikker. Patrons uden en maske vil blive nægtet indrejse.

Lesbisk og Gay City Festival 2022: Årlig gadefestival i Berlin-Schnebergs homoseksuelle distrikt på gaden omkring MotzstraÃÿe og FuggerstraÃÿe. Lørdag 11:00 â € 23:00, søndag 11:00 â € "21:00

Den juridiske situation for homoseksuelle mænd i Østtyskland var den bedste inden for den østlige blok og endnu bedre end i nogle vestlige lande, men i en autoritær stat som denne homoseksuelle havde ingen rettigheder til at organisere sig i en borgerrettighedsbevægelse Og der var kun få muligheder for at udvikle en homoseksuel scene og subkultur . Slutningen af ​​1980'erne er situationen forbedret, og toppen af ​​denne proces var premiere af den legendariske film, der kom ud af â € œ ironisk nok om natten af ​​Berlinmurens fald i 1989.
Nyankomne

PartyRabe-ost kugler og ost logs

PartyRabe-ost kugler og ost logs

En ostebold er den perfekte festforretter, og denne opskrift er til at lave en klassisk ostekugle med blot et par enkle ingredienser.

Tørret oksekød Cheese Ball

Tørret oksekød Cheese Ball

En traditionel og enkel Cheese Ball opskrift bruger tørret oksekød, Green Onion, og Ranch Seasoning. Perfekt til enhver part eller kampdagen

Bacon ranch ost bold

Bacon ranch ost bold

Oksekød og fløde ost ball opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Skåret Oksekød på Toast

Skåret Oksekød på Toast

En Southeastern Mills Mærke

Cremet Black Bean Soup

Cremet Black Bean Soup

Denne cremet sort bønnesuppe opskrift er let at lave, sunde og lækre. Her starter vi med dåse sorte bønner derefter tilføje grøntsager og krydderier for at få en suppe thats perfekt til frokost eller en let middag.

Chile De Arbol stedfortrædere 9 Alternative Ingredients

Chile De Arbol stedfortrædere 9 Alternative Ingredients

Chipotle Pepper i Adobo Sauce stedfortrædere. Stedfortræder for chipotle peber. Chipotle peber i adobo sauce Tesco.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

En hurtig og nem chipotle sauce opskrift.

Tørrede chipotle morita chilies

Tørrede chipotle morita chilies

Sol hele tørrede chipotle chillies med stamme

Chipotle Pepper Ground

Chipotle Pepper Ground

Lær at lave chipotle chili pulver på få minutter ved hjælp af en blanding af chipotle peber og krydderier, der vil tilføje en fantastisk røget smag til dit hjem madlavning

Nyankomne

Spireing Fresh Corn Kernels Fall Science For Kids

Lær mere

Ofte set

Cranberry Orange Muffins.

Cranberry Orange Muffins.

Denne nemme orange tranebær muffins opskrift er fyldt med duftende smag gør det årligt ved hjælp af tørrede tranebær. Perfekt til brunch eller efterskole.

Cranberryraisin græskar brød opskrift mad. om

Cranberryraisin græskar brød opskrift mad. om

Tranebær tilføjer et lækkert twist til denne traditionelle græskarbrød opskrift, perfekt til morgenmad i efteråret og vintermånederne

grapefrugt og citron peel te

grapefrugt og citron peel te

Tørret citronskræl er meget nyttig til madlavning, lave kakelegner og endda lave en kop citron te. Meget praktisk, bare sæt et stykke til en kop kogende vand. Tilføj sukker eller honning, hvis du kan lide ...

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Dont smide disse sidesten citron skræl Brug din sidesten peels at gøre tørret citronskal pulver hurtigt og nemt ved hjælp af din dehydrator.

Tyrkisk Manti Kayseri Natural Classic Tørret Online Turkish Shopping Center

Tyrkisk Manti Kayseri Natural Classic Tørret Online Turkish Shopping Center

En af de mest mindeværdige retter af tyrkisk køkken er manti kendt også som tyrkisk ravioli, små dumplings fyldt med hakket kød hvidløg yoghurt sauce

Plum Pie Opskrift Påfyldning bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Plum Pie Opskrift Påfyldning bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Lær at lave mad stor Raisin blomme tærte. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitets Raisin blomme pie opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Glutenfree Rosemary Lemon Shortbread Cookies

Glutenfree Rosemary Lemon Shortbread Cookies

Orange Rosemary Shortbread Cookies bruger ingredienser, der er almindelige i juletid for at gøre nemme, vanedannende shortbread cookies.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.