Klassisk fransk løgsuppe opskrift The Art of Food and Wine

Der er tre hovedkomponenter i fransk løgsuppe bestanden, sherry og løg. Hvis nogen af dem er ringere, vil din endelige suppe være for. Hvis du kan, lave din egen bestand, og hvis tiden er kort, købe den bedste kvalitet du har råd til og øge det med demi glace hvis du kan. Ved hjælp af oksekød materiel er den mest traditionelle, og efter min mening, den bedste, fordi det står op til løgene bedre end hønsefond. Hvis du ikke er en kød-eater, er du velkommen til at erstatte kylling, kalkun, eller vegetabilsk bestand.

Når nogen opskrift opfordrer til vin eller anden alkohol, dont selv overveje at bruge noget kaldet Madlavning Vin eller tilsvarende. Det er bedre at bruge noget end en efterligning produkt. Hvis du ville hælde et glas og drikker det selv eller tjener det til gæster, det gør ikke hører hjemme i din mad! Du behøver ikke at tilbringe 60 på en flaske, men prøv at finde noget, der smager godt. En billig alternativ, som jeg gør sit tilslutning er tør vermouth. Det kaldes en hedvin, som dybest set betyder at der er flavorful ingredienser tilsat. På kun omkring 3 per flaske, jeg holder flere på hånden og bruger det regelmæssigt.

Afgørende for udviklingen af smag, caramelizing løgene er en langvarig skridt, der ikke kan være forhastet. Løg, ligesom de fleste ingredienser, indeholder naturligt sukker. Ved opvarmning, sukkerarterne oxiderer, hvilket resulterer i det velkendte nøddeagtig smag og dyb brun farve. Før karamelliseringen kan starte, er du nødt til at svede løgene som frigiver deres flydende, så den kan fordampe. Hvis varmen er for høj eller du forsøger at skynde dette trin, risikerer du at brænde løgene. Når brændte selv om kun et par stykker, skal du smide dem alle ud og starte forfra. Tag din tid, rør løg regelmæssigt, og holde varmen lav. Du vil blive belønnet med den perfekte karamelliseret løg!

Skeptisk? Jeg var også. Men i går, jeg gav den en go. Efter udskæring seks pounds af løg og caramelizing dem i fire timer, jeg hældte seks kopper vand i gryden og krydret bouillonen med et par revner af peber.

Jeg gav det en røre og tog en smag. Jeg kunne have stoppet lige der. Jeg kunne have tjent suppen uden at tage en enkelt smag mere, uden at tilføje en knivspids mere af dette eller et stænk mere af det. Jeg kunne have givet afkald på den broiled brød-og-Gruyre topping helt.

Da du vil hakke en masse løg, du har brug for en slagplan: 1. Saml to store skåle én til løg stumper og en til løgene. En bænk skraber er rart at have tæt ved, også. Start med at trimme off enderne af hver løg, indsamle stumper i en af skålene, som du går.

Fransk løgsuppe er en tidløs klassiker i Frankrig den franske blot kalde det soupe loignon, eller blot, løgsuppe.

Rig og opvarmning, Normandiet fransk løg suppe er en skål til at gøre, mens vintre isnende ånde er stadig i luften. Normandiet fransk løg suppe er en regional bistro klassiker nær Normandiet og ind Bretagne, Frankrig. Og så godt som det er, dens værdig dette vildt fed, utraditionel manøvre. Der er de genkendelige ingredienser såsom hjemmelavet hønsefond, friske urter og ost. Men åbenbaringen her er brugen af en hård æble cider. Hvis du er en puristiske, kan du bruge hvidvin, men denne version tager på en ekstraordinær smagsprofil uden kompromitterende smag ved at være dristige, og helt sikkert ved at være anderledes. Den hurtige brug af tilberedte croutoner er dobbelt. Ikke alene er de overvældende let, men de tilføjer balance i form af en velsmagende element imod de søde cidered løg. Fransk løgsuppe er en tidløs klassiker i Frankrig. Men den franske dont selv kalder det fransk løgsuppe, snarere simpelthen soupe loignon. Dens bare plain gamle løgsuppe i Frankrig. Forestil dig det.

Ikke alle tider af året kan jeg modstå fransk løg suppe. Og da smage, bestemt ikke denne Norman version af den store klassiker. Løg suppe, overraskende , handler om løgene. Kvaliteten af løget er afgørende, og desværre også en smule udfordrende at mange af os i staterne. Ved udarbejdelsen løgsuppe, ideen er at stræbe efter både en høj surhedsgrad og en lige så høj sukker niveau. Målet er at etablere en fyldig, fuld-aromatiseret suppe. De bedste løg er Pink Roscoff. Aldeles alsidig kan Roscoff Onion anvendes som grøntsag en side-skål eller som et krydderi, rå eller tilberedt. De er fejret ikke kun for deres farve, men også for deres enestående smag.

Men hvor man kan finde disse lidet kendte perler udenfor i Bretagne, Frankrig? Mens jeg har haft succes lokalisere dem i amerikanske dagligvarer fra tid til anden, de er ikke altid tilgængelige i den tid af året jeg gør løgsuppe. Derfor improvisationskomik med hårde cider. I denne version af det klassiske, hårde cider bruges til at løfte både syre og sukker niveauer regelmæssige søde løg. Et sådan, der er balance, og en umiddelbar smag kongruens. Normandiet fransk løg suppe er en dejlig sød afvigelse man kan regne med for visse.

Dette lettet op fransk løg soupis restaurant værdig-lavet med flavorful karameliseret løg, oksekød bouillon, toppet med crusty baguette skiver og klæbrig ost! en lettet op version af et klassisk fransk løgsuppe-ingen vil nogensinde kende sin ww venlige!

Fransk løg er en type suppe normalt baseret på kød lager og løg, og ofte serveret gratined med croutoner og ost på toppen af en stor stykke brød. Selv gamle oprindelse, fadet undergik en genopblussen af popularitet i 1960'erne i USA på grund af en større interesse for det franske køkken.

Lyonnaise-stil løgsuppe soupe loignon

Fransk løgsuppe er en af mine foretrukne vinter godbidder  for at være ærlig, kan  jeg grundigt nyde denne suppe som helst tidspunkt af året.  Den vidunderlige gyldne løg og smeltet ost er centrum for denne klassiske fransk løgsuppe opskrift.

Dette er en klassisk fransk løg suppe opskrift. Bunden af suppen er simpelt, som det er lavet af caramelizing løg indtil de er lækkert sød og gylden brun. For bedste smag, gør suppen to dage i forvejen. Jeg må indrømme, at det tager lidt tid at lave, da det tager tid at ordentligt karamellisere løg, men det er så værd at bryde din skeen gennem smeltet ost til at nå at nå din belønning af disse søde løg !

Skær stilken og rod ender af løg, derefter halvere derefter i længderetningen, og bortskrælle hinde. Skær løgene i 1/4-inch skiver. Det er vigtigt at have alle de løg skiver nogenlunde samme størrelse, så de lave mad jævnt.

Komfur Top: Smelt smørret i en stor suppe kedel eller hollandsk ovn over medium-høj varme. Tilføj snittede løg og 1/2 tsk salt, omrøring til at belægge løg grundigt med smør. Cook, omrøring ofte, indtil løgene reduceres og sirupsagtig og indersiden af potten er belagt med meget dyb brun skorpe, ca. 30 til 35 minutter.

Ovn: Du kan også karamelliserer løgene i ovnen. Venligst tjek min artikel om Bagte karameliseret løg. Denne ovn nedskæringer metode ned på madlavning og omrøring tid, der kræves, når du caramelize på dit komfur.

Rør kylling og oksekød bouillon, vin, persille, timian og laurbærblad, skrabning gryde bund med træske at løsne brunet bits; bringe det simre. Simre at blande smagsstoffer, ca. 30 minutter. Fjern urter og udsmid. Rør balsamic eddike og justere krydderier med salt og peber. På dette tidspunkt kan suppen afkøles til stuetemperatur og nedkølet i en lufttæt beholder op til 2 dage. Til brug, vender tilbage til simre før efterbehandling suppe med croutoner og ost.

Jeg kan lide at lade skiverne overlapper kanten af skålen. Det holder den revet ost fra at falde ned i suppen, og ser cool, når alle brun andgooey. Husk, hvis du kan se suppe nedenunder, så du har brug for mere ost.

Drys toppen af hver med omkring 2 spiseskefulde revet Asiago ost. Placere skålene i ovnen, omkring 5 til 6 inches fra slagtekyllinger og lad stege, indtil osten er brun og boblende, omkring 10 minutter.

Tip: For en løgsuppe ikke at bryde sammen, suppen skålen skal fyldes til randen med løg suppe og brød. Â Osten lag bør dække hele overfladen, så det vil klæbe til siderne og corm en skorpe, der holder sin form og ikke synke.

Lær hvor nemt det er at gøre homemade kylling Stocka ogen oksekød materiel.  Hvis det er muligt, kun bruge hjemmelavet lager i denne fransk løg suppe opskrift.  Du vil blive meget glade for den enestående smag af denne suppe.

Denne opskrift har en lille ekstra twist, men denne opskrift er perfekt til en kold fald eller vintre nat. ts robust og flavorful og dens en virkelig stor opskrift at huske på, når du blot ønsker at varme op.

Tænd for slagtekyllinger i ovnen til den laveste indstilling. Pensl brødet med olivenolie på begge sider. Arranger brødskiverne på et ark og toast i ovnen, vende halvvejs gennem en du når din ønskede toastiness .

Fjern ark fra ovnen og krank slagtekyllinger til høj. Jævnt distribuere osten blandt brødskiverne. Broil ost brød til din ønskede farve på osten, brænd ikke! Serveres med suppe, på siden for en mere crunchy topping eller flydende oven på suppen for en mere traditionel stil.

Efter ca. 5 måneder begynder det at påtage sig mere jordiske toner og en lidt gritty tekstur. ou ville normalt skære osten. Men jeg kan godt lide at gøre min opskrift lidt anderledes, og jeg smider min Gruyere.
Nyankomne

Kan du skåle brød på en panini grill

Kan du skåle brød på en panini grill

Tilføj smør for at få crunchiness du ville være enig, grillet sandwich smag bedst når crunchy. For at tilføje til crunchen, er alt, hvad du skal gøre, lægge smør på

Magiske meltinthemouth øjeblikke er skabt med disse himmelske marengs.

Magiske meltinthemouth øjeblikke er skabt med disse himmelske marengs.

Magiske meltinthemouth øjeblikke er skabt med disse himmelske marengs.

Hvordan man laver den perfekte stege kartofler

Hvordan man laver den perfekte stege kartofler

Denne artikel er den ultimative guide til genopvarmning koldt eller frosne stege kartofler i ovnen, mikroovn, brødrister ovn, og luft fryer.

Den Bloody Mary historie og videnskab en Oddball Classic

Den Bloody Mary historie og videnskab en Oddball Classic

Den Bloody Mary Código meget ligesom de fleste klassiske cocktails. I dag, vi dykke ned i denne klassiske brunch drikkevarer historie og finde ud af, om du virkelig skal bruge det som et middel til billig vodka.

Hvad er ost ostemassen 6 Fakta du måske ikke ved

Hvad er ost ostemassen 6 Fakta du måske ikke ved

Er hytteost det samme som ostemasse og valle ostemasse og valle dannes, når mælken blandes med spiselig syre, såsom eddike, for at gøre ost. den ekstra

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Øjeblikkelig Pot kråse Før Stegning Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Nej, du behøver ikke at parboil lasagne nudler. Du kan bare lagde dem lige ind i panden og bage dem i din sauce. Jeg tror, ​​at tørret pasta kommer

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Få Bratwurst Stuvet med Sauerkraut Opskrift fra Food Network

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Langsom komfur tørrede Blackeyed ærter ikke behov iblødsætning.

Nyankomne

Sådan bake kartofler, yams og søde kartofler

Lær mere

Ofte set

Den perfekte hamburger sauce

Den perfekte hamburger sauce

Leder du efter en simpel opskrift med en intens smokey smag. Prøv denne opskrift med soja og worcestershire sauce.

Kartoffelmos med hud

Kartoffelmos med hud

Hvad er de bedste kartofler til Mæskning Tja, det afhænger

Sådan laver du grise i et tæppe

Sådan laver du grise i et tæppe

Grise i et tæppe mini hotdogs

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilsæt sprinkler Efter bagning kan du bruge frosting eller en ægvask til at få sprinkler til at holde sig til bagte cookies. Uanset hvilken metode du bruger, start med cookies, der har afkølet helt. Top cookies med frosting hjemmelavet eller købt, der er blødt, men ikke for løbende.

Frugt Opbevaring og modning Tips FruitGuys

Frugt Opbevaring og modning Tips FruitGuys

Refrigeration synes at være en god idé, men det er ikke godt for alle fødevarer. Her er 24 fødevarer, som du helt bør undgå køle- fra nu af.

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Selv om det er vigtigt at sørge for grillen er grundigt rengjort og skrubbet, at nogen rengøring en panini presse nødvendigvis være forsigtig med ikke at beskadige ...

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Mens okra slim har dog sit formål, især når fortykkelse gumbo, kan det undgås nemt. Bare følg disse protips fra vores test køkken.

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Mary Berry uddannet på The Cordon Bleu i Paris og Bath School of Home Economics. I de svingende 60'erne blev hun madlavning redaktør af Housewife magasin, efterfulgt af ideelle hjem magasin.

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Lær, hvordan du koger Yucca Root i et par nemme trin på ovnen. Yucca bruges på samme måde som kartofler i etnisk køkken over hele verden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.