Carnival Squash Ny post Sustainable Farming Project

Carnival Squash er rig på vitamin A og C og er også kendt for at være ret høj i antioxidanter. Disse antioxidanter er et stort forsvar mod kræft og andre sygdomme, der hjælper med at øge dens forbrugers immunitet. Carnival Squash har antiinflammatoriske fordele og fremmer optimal sundhed og udvikling for kroppen. Denne populære vinter squash er også kendt for at regulere blodsukker.

Når du skræler vinter squash, er det meget nemmere at fjerne det, når det er bagt. Squashs ristningsproces gør det muligt for huden at løfte ud i ovnen. Ellers kan processen være ret vanskelig og kedelig. Hvis peeling før bagning er nødvendig for din opskrift, skal en skarp kartoffelskræller gøre tricket, men kan give mindre squash end den tidligere metode.

Hvis du er interesseret i at redde frøene, kan du forberede dem på samme måde som du vil forberede græskarfrø. Efter rengøring af dem med vand er disse frø bedst, når de kastes med en lille smule olie og krydderier. Du er velkommen til at bruge salt eller endda krydre det op med noget chili pulver eller wasabi pulver. Disse frø kan spises efter de er kogte, men er også en smart garnering til vinter squash opskrifter.

Håndtering: Den sværeste ting om vinteren squash er peeling det -even glatte skinnede sorter, som Butternut, kan besejre mange peelers. For Acorn og andre ujævn squash, har du intet andet valg end at lave mad med huden stadig på.

Hvem elsker ikke en dejlig varm suppe på en kold dag?! Denne butternut squash, gulerod og ginger suppe er så glat, cremet og lækker, der bliver en af ​​dine favoritter. Jeg bruger en blanding af krydderier til at belægge grøntsagerne, før de stegte dem, det vil give mig en mild sød squash suppe med masser af smag og tilsættes lidt creme mod slutningen for at gøre det ekstra cremet. For at tilføje nogle flere tekstur og Crispiness tjener jeg det med nogle hjemmelavede aromatiske croutoner og nogle hakkede grønt eller chili.

07. Når alle veggies er blandet og glat, er det tid til at opvarme vores butternut squash, gulerod og ingefær suppe, fordi hvem vil spise en kold suppe, ikke? Jeg placerer potten på ovnen og tænder varmen på medium. På dette tidspunkt tilføjer jeg den sure fløde eller yoghurt til suppen og sæson med salt og peber. Den sure fløde eller yoghurt er ikke for tung sammenlignet med fløde og vil gøre suppe ekstra cremet og lækker, stol på mig! Hold omrøring i et par minutter for at inkorporere den sure fløde og for at forhindre suppeboblerne fra Sprøjtning overalt.

Hvilken type squash kan jeg bruge til en squash suppe? Du kan bruge enhver form for gul squash, du har i dit pantry som Butternut Squash, Carnival Squash, Sweet Dumpling Squash, Red Kuri Squash osv.

Hvad kan jeg tjene med squashsuppe? For at tilføje noget tekstur, kan du tjene squashsuppe med nogle croutoner eller et stykke brød til at dyppe i suppen. Du kan også garnere med nogle bøf eller koriander blade og nogle skiver chili til et ekstra spark af varme.

Er squashsuppe egnet til babyer? Butternut squash, gulerod og ingefær suppe er fantastisk til babyer og små som dets mildt søde og tykke. Server det med pinde eller skiver af brød til at dyppe i suppen. For babyer under 12 måneder, husk ikke at tilføje noget salt til suppen, da du skal holde dagligt saltindtag så lavt som muligt.

2Remove squash fra over og lad det køle af. Varm en stor krukke over medium varme og tilsæt olivenolie. Tilsæt løg og hvidløg og kog, indtil løg bliver gennemskinnelig, ca. 5-7 minutter. Sæson med salt og peber.

Mellem min mad til livsklasser, mine køkken ergonomiske tjenester og min Rouxbe plantebaseret professionel certificering madlavning, bruger jeg meget tid på at tænke på sund mad. Så for dette indlæg troede jeg, at jeg ville give en nem og sund efterårs-tema opskrift!

Denne tid på året er der en uendelig række smukke vinterkornsgrader til rådighed på købmandsforretningerne og landmændsmarkederne. Ive har altid fundet dem lidt skræmmende, men i år besluttede Ive at lære at bruge dem i min madlavning.

og vinter squash er sådan en alsidig ingrediens, da den kan bages, stegt, dampet og pureed. Squash kan bruges i desserter, bagværk, suppe, ris retter, pasta retter, morgenmad og salater.

For denne opskrift, Ive valgt Carnival Squash, fordi jeg synes, det er den smukkeste af alle sorter. Ive kombineret det med æbler og salvie at skabe en sund, men trøstende suppe, der er fantastisk til det køligere vejr af efterår og ville gøre en god tilføjelse til din Thanksgiving middag.

Kombinationen af ​​væsker i den anbefalede andel tilføjer en god kombination af smagsstoffer til det færdige produkt, men du kan justere BROTHUTOPROWERNE Proportions , Butternut Squash Suppe og vand til din præference.

Svæg løg og salvie i en stor stegepande over medium-lav varme efter let krydderi med salt. Den naturlige fugtighed, der frigives fra løgene, bør forhindre dem i at klæbe til panden, men tilføj eventuelle små mængder vand eller bouillon, hvis det er nødvendigt.

Overfør suppe blanding i batcher til en højhastighedsblender eller fødevareprocessor. Blend hver batch indtil glat, der dækker toppen af ​​blenderen med et håndklæde for at forhindre spild. Du kan også bruge en nedsænkningsblender i suppepotten.

Jeg udvikler regelmæssigt sunde plantebaserede opskrifter for min plantebaserede levende blog Plantstrong-livet, så hvis du vil lide flere opskrifter som dette, skal du besøge mig der og tilmelde dig for at få opskrifter sendt direkte til din indbakke hver uge! Og hvis du gerne vil hjælpe med at lære at indarbejde mere sunde fødevarer i din kost eller vil lære at forbedre ergonomi i dit køkken, kontakt mig â € "Id elsker at hjælpe dig!

Mit lille hjørne af verden er meget landbrug, og vi er så heldige for at få en række græskar patches tæt på os. Vi gik til en af ​​vores favoritter, fordi de har hø-rides, friskbagt tærte og en taco stand. Hvem ville ikke elske det? Det var den første græskar patch tur til min littlest, som er seks måneder gammel. Min ældste var i stand til at komme hjem fra college i weekenden og slutte sig til os. Med min fjorten år gammel på trillebørtet satte vi ud til markerne for at finde de perfekte græskar til maleri og udskæring. Vejret var perfekt, og selvfølgelig måtte vi afhente en af ​​de friske humlebær tærter, de solgte. De solsikkerne var i fuld blomst, æbler var stadig usikre på deres grene, og himlen var tydelig. Det var fantastisk.

De fleste onsdage i vækstsæsonen går jeg til Green City Marketin Lincoln Park. Det er selvfølgelig, hvor jeg handler for frugter og grøntsager. Men jeg kan også godt lide at gå til de frie kokdemonstrationer, som markedet værter.

Det er en stor efterårssuppe, der balancerer sødheden af ​​arvestykke squash med tartness og surhedsgrad af æbler. Det virker med næsten enhver hård vinter Squashbutternut, Kabocha, Acorn, Delikata, Carnival.

Du kan allerede vide dette om mig, men jeg har Apukkinproblemer i, jeg synes at samle Aplethora ofpumpkins hvert efterår, og hvert efterår siger, at min Yanni siger, hvad på jorden skal du gøre med alle disse græskar?. Og jeg siger, um, dekorere vores hus med dem og se på dem og elske dem og kalde dem George. E Bare ruller øjnene og smiler og klapper mig på hovedet, så du er-sådan-en-sød-lille-wenderly måde. Nå i år besluttede jeg faktisk at gøre noget med dem. Jeg besluttede at bruge dem som Darling Little Soup Tureens. Jeg havde oprindeligt planlagt at stege græskar og lave suppe med dem. Men en gang stegt, mistede de deres søde form, og der var så lidt kød inde i, at jeg besluttede, at det ville være lettere at bare pynte en butikskøbt suppe.

Cut top off karneval squash. Med en ske, skrabe ud og kassere frø og pith; forlader en ¾ tommer kant inde squash. Skær tynde skive fra bunden af squash så de sidder fladt og niveau. Divider brød blandingen jævnt blandt squash. Arranger på en bageplade beklædt med pergament papir. Bag ved 400A ° i 35 minutter eller indtil de er møre når gennemboret med en skarp kniv.
Nyankomne

South Carolina Biscuit Opskrift Henry Ford

South Carolina Biscuit Opskrift Henry Ford

Backbone of Carrie Moreys kalder Charleston kiks og kalder varme små kiks, disse klassiske kærnemælk kiks er ekstra rige og ømme.

Grill betyder forskellige ting for forskellige mennesker i forskellige dele af landet. I North Carolina betyder det svinekød, eller mere præcist røget svinekødskulder, der er blevet grillet ved hjælp af indiren ...

Grill betyder forskellige ting for forskellige mennesker i forskellige dele af landet. I North Carolina betyder det svinekød, eller mere præcist røget svinekødskulder, der er blevet grillet ved hjælp af indiren ...

Grill betyder forskellige ting for forskellige mennesker i forskellige dele af landet. I North Carolina betyder det svinekød, eller mere præcist røget svinekødskulder, der er blevet grillet ved hjælp af indiren ...

pintade au fire ivorian mad

pintade au fire ivorian mad

Download Carottes et Radis Frais Dans UN Plat Allant AU Fire. Ingrodients pour la preparation dun repas stock photo og udforske lignende billeder på Adobe Stock.

Hasselback gulerødder sunde opskrifter tesco reel mad

Hasselback gulerødder sunde opskrifter tesco reel mad

Nyd de krydrede indvandrede smag af denne friske og lette salat, fra BBC god mad

Enkel gulerod og fennikel suppe opskrift Elle Republic

Enkel gulerod og fennikel suppe opskrift Elle Republic

Bulletproof carrotfennel suppe med ris opskrift Prøv denne bulletproof carrotfennel suppe med ris opskrift, eller bidrage med din egen.

Søde kartoffel gulerod fritters med urte salat andico

Søde kartoffel gulerod fritters med urte salat andico

Gulerod og kartoffelfritters med en agurk og Dill Medley License Highquality-billeder til dine projekter Rettigheder, der forvaltes og Royaltyfrie 11111102

Den bedste veganske gulerodskage

Den bedste veganske gulerodskage

Vegansk glutenfri gulerodskage med sukkerfri keto venlig frosting opskriften er fugtig, sund og enkel. Dens eggfree, dairyfree let at lave

Gulerod og kikærter Stew Recipe Vegetariske Opskrifter Tesco Real Food

Gulerod og kikærter Stew Recipe Vegetariske Opskrifter Tesco Real Food

Fantastisk gulerodskage lavet i 1 skål enkel at gøre, sindssygt fugtigt og smagfuldt og uopretteligt vegansk og glutenfri

Shredded Gulerod gryderet opskrift

Shredded Gulerod gryderet opskrift

Dette easyCheesy Rutabaga og gulerod gryderet gør den perfekte make forude side parabol. En unik side retter denne ferie sæson.

Nyankomne

Gulerod Souffle med ost opskrift

Lær mere

Ofte set

Den bedste bagt gulerod gryderet opskrifter på yummly bagt gulerod gryderet, bagt gulerod gryderet, kikærter og gulerod gryderet

Den bedste bagt gulerod gryderet opskrifter på yummly bagt gulerod gryderet, bagt gulerod gryderet, kikærter og gulerod gryderet

Den bedste bagt gulerod gryderet opskrifter på yummly bagt gulerod gryderet, bagt gulerod gryderet, kikærter og gulerod gryderet

Carrot Cake Muffins Perfekt til skole Lunchboxes Kids Eat af Shanai

Carrot Cake Muffins Perfekt til skole Lunchboxes Kids Eat af Shanai

Nem og sund ingen sukker gulerod kage muffins, der passer fra 6 måneder gammel, perfekt til en hurtig snack for hele familien at nyde

Warmpiced marokkansk gulerod salat kastet med perfekt ristede radise, kikærter, yoghurt dip, mynte og søde ras el hanout vinaigrette.

Warmpiced marokkansk gulerod salat kastet med perfekt ristede radise, kikærter, yoghurt dip, mynte og søde ras el hanout vinaigrette.

Warmpiced marokkansk gulerod salat kastet med perfekt ristede radise, kikærter, yoghurt dip, mynte og søde ras el hanout vinaigrette.

Skilled Pizza Monkey Bread

Skilled Pizza Monkey Bread

Få Easy Caston Pegeet Pizza Opskrift fra Food Network

Emaleret Cast Iron Loaf Pan, Bread Baking Mold Factory Leverandør

Emaleret Cast Iron Loaf Pan, Bread Baking Mold Factory Leverandør

Paderno tilbyder en række baleware produkter til salg instore og online hos Canadiantire. A Ligesom 1. QT Glass Loaf Pan med låg.

Buffalo kylling mac ost opskrift lækker madlavning

Buffalo kylling mac ost opskrift lækker madlavning

Mr. Macs Macaroni Cheese Westford, Westford Picture Blazin Buffalo Chicken Mac og Chhese Check Out TripAdvisor-medlemmer 37 Candid Billeder og videoer af Mr. Macs Macaroni Cheese Westford

Hjemmelavet kærnemælk kiks opskrift chisel gaffel

Hjemmelavet kærnemælk kiks opskrift chisel gaffel

Mamas Buttermilk kiks er de bedste kiks ive nogensinde haft i mit liv. Hendes hemmelige værktøj er grunden til, at de er så perfekte som de er.

Hash brun quiche opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Hash brun quiche opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Denne skinke og ost hash brun quiche er en nem, velsmagende måde at opgradere din morgenmad til kun 183 kalorier eller 6 grønne, 5 blå eller 3 lilla MYWW Smartpoints

Støbejern kylling keto opskrifter

Støbejern kylling keto opskrifter

Få og del bedste opskrifter om støbejern kylling keto opskrifter med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.