Bestever marineret flank bøf

Har du nogensinde bemærket, hvordan en stor marinade øjeblikkeligt kan hæve, hvad der ellers ville ende som et ret kedeligt stykke grillet kød? Soaking dit kød i olier, juice, krydderier og andre ingredienser er en hurtig og nem måde at niveake på dit BBQ-spil på, og kræver heller ikke meget unødvendigt rod. Heres, hvad nogle af vores yndlings grill-masters har at sige om at bringe din bil til liv i denne sæson.

Lignende i dens eacessabile og udnytte mange ingredienser, du sandsynligvis allerede har i dit Pantryis Bill Fletchers forslag til rib-eye. Ejeren og kokken på Fletchers BBQ siger, at du bør kigge efter to-tommers tykke udbenede rib-eye-steaks og marinat i 4-6 timer i 1Â "2 kop olivenolie, 1â" 4 kop balsamico eddike og 2 spiseskefulde Worcestershire. Whisk alt det sammen, og før du tilføjer bøffer, frakke alle sider med 1 "2 kop hakket frisk rosmarin, og en spiseskefuld grov sort peber, siger han. Pat dem tørre efter fjernelse fra marinade, frakke med et par knipler af kosher-salt og lad lufttørre en time ved stuetemperatur før grilling.

Fletcher rådgiver, der betjener disse babyer med en peberrod Aiolihis opskrift, opfordrer til 1 "2 Cup Mayo, to spiseskefulde forberedt peberrod, to spiseskefulde almindelig yoghurt, en spiseskefuld rødvineddike, en teskefuld hakket rosmarin og en teskefuld friskmalet sort peber.

For Fletcher involverer min go-to Summertime kyllingemetode brining bryster på benet i en opløsning af 6 quarts vand, 12 kop kosher salt, 12 kop hvidt sukker. Jeg gør dette over natten. Om morgenen fjerner jeg fra saltopløsning, tørt tørt, og lad dem lufttørre i køleskabet hele dagen, afdækket, indtil jeg er klar til at grille. Efter grillning kaster jeg brysterne i en let dressing lavet af 14 kop olivenolie, juice fra 2 friske citroner og 1 spiseskefuld hakket frisk hvidløg med salt og peber efter smag.

Jeg kan godt lide at grille lam i foråret, da det er lidt mere uventet, siger Chef Marc Vidal of Boqueria. På restauranten, deres Pintxos Morunosgrilled Spiced Lamb Skewersare meget populære og med god grund: Jeg marinerer Boneless Lamb Top Rounds i to dage med ristet kumin, koriander, fennikel, løg, pimenton og citron og tjener dem med syltede sjaletter og salsa verde, han siger. Syren og friskheden af ​​skålen er perfekt til varmt vejr grillning, og spyddene gør gode små bid til en cookout.

For fåre, Fletcher kan lide at holde tingene enkle med en blanding af 12 kop olivenolie, saften af ​​en citron, en spiseskefuld hakket hvidløg og en spiseskefuld oregano. Grill fårekød lav og langsom over indirekte varme, og tilsæt nogle træflis til din ild, han rådgiver.

Den rige, jordiske smag af venisonorkød kommer fra en deeris bedst, når det er skåret med noget på sødere side. Siden det er så magert, Marinerer Venison med Blackberries eller Blåbær for at give det en god smag, siger Cibo E Vinos Executive Chef Maro Gjurasic.

svinekød er ideel til at marinere i friske orange skiver, appelsinsaft, honning, hvidløg, olivenolie og friske bay blade, siger Edelman. Citronsyren vidner med at nedbryde hårde mikrofibre, og sødmen fra både honningen og appelsinerne giver skåret en alvorlig lækker hud. Bay blade er bare goodalways, og altid godt med svinekød, tilføjer han.

Da svinekød gør det godt med robuste smag, rådgiver Fletcher på søde og salte kombinationer til sommerpræparater. For en proces, der fungerer for mange forskellige nedskæringer af grisen, hent nogle land stil svinekød ribben, eller en svin mørbrad, eller skære en svinekøds skulder i steaks, siger han. Du vil så whisket sammen 12 kop tamari eller sojasovs, 12 kop hvidt sukker, 12 kop neutral olie, 14 kop hoisin sauce, to spiseskefulde risvin eddike, 12 teskefuld kinesisk fem krydderpulver, en spiseskefuld frisk hakket ingefær og 12 teskefuld havsalt. Reserver halvdelen af ​​denne marinade, så dunk din svinekød i resten af ​​dette i en skål natten over. Næste dag tør jeg tørre svinekød, og læg et lag frisk groft jorden sort peber på alle sider. Efter det, lad em møde grillen til lav og langsomt indirekte grillning, Fletcher rådgiver.

Men Akiras foretrukne måde at klæde en fisk på grillen på er med koreansk stil BBQ eller Bulgogi sauce. Han gør sin egen, som kræver enkle ingredienser, du nemt kan finde. Koreanske pearsometimes kaldet kinesisk eller asiatiske pearis måske den eneste man kunne du ikke finde på alle markeder, men en high-end købmand ligesom Whole Foods skal bære dem. Hvis du ikke kan finde det, anbefaler han subbing i et rødt æble.

Backs bulgogi fisk marinade bringer lidt varme til din fangst med frisk ingefær, men den bedste del om denne rige sauce, når de anvendes til grillet fisk, er en sød og salt karamelliseret skorpe, der dannes omkring en frisk filletlargely takket være en base af sojasauce, sukker og majssirup. Hvis du kan lide en lidt varme, du kan altid amp denne søde fisk marinade op med nogle knust rød peber eller chili pasta også.

Som enhver sand elsker af bøffer vil fortælle dig, marinering dit kød er en særlig god måde at tørne smag volumen helt op. Den fungerer fint, når madlavning på en grill, hvor den ekstra smokiness tilføjer endnu mere forbløffende flavorbut isequally gavnligt, når du griller eller pan-stegning også.

Stort set uhørt i store dele af bøf-spiser lande i verden, Picanha, undertiden kaldet rump kasket, gumpen dækning eller øverste HØJREB kasket, er en anden nedskæring, der er uhyre populær i Sydamerika, med oksekød-elskende brasilianere at være særlige fans. hans snit findes på krydset af dyret, og i store dele af resten af verden, herunder U.., er ofte blot delt op i andre udskæringer fra omkring dette område. razilians forlader tykt lag fedt knyttet til snittet indtil efter kogning, som normalt finder sted over en sydende grill, hvilket giver kødet en dyb, røget smag, der perfekt komplimenterer ofte krydret marinade. n dette tilfælde så, hvorfor ikke gå den sydlige amerikanske rute, med frisk, zingy limesaft, olivenolie, pungentgarlic og duftende koriander? Den lækre aroma, når dette rammer grillen vil være uimodståelig.

Når det er tid til at begynde at grille tri-tip, Dont kaste marinaden. Scatter rosmarin og timian fra bandagen på kødet som det kokke. Urter, der falder gennem riste vilje smag røgen.

Hanger bøf kan få hårde, hvis du koge det for længe, men jeg elsker hvordan lækker det smager med en stor marinade, siger Anne Burrell. Følg hende lede og bruge Dijon sennep i din bøf marinade til en uventet lækker smag profil.

Marcela Valladolid anbefaler pilsner-stil øl til hendes citrus nederdel steak marinade. Skåret i strimler, kødet gør en fremragende taco påfyldning især når toppet med revet ost og bønner! Â

Ingredienser som rød vineddike, Worcestershire sauce og varm sauce hjælp tilføje fed smag til kødet hurtigt. Rachael Rays hele måltid, fra den marinerede grillet flanke bøf til bacon smadret kartofler, kommer sammen i mindre end en time.

Opkald til flydende røg, ananas juice og rød peber flager, Trisha Yearwoods marinade er røget, sød og krydret. Før tildækning ribben øjne med mesquite-flavored blanding, belægge hver side med et lag af honning.

Men hvad skal vi egentlig håber at opnå med disse marinader? Hvis du tror, dine marinader leverer smag samtidig med at tilføje fugt, kan du være at få en masse mindre end hvad du tror. Med oliebaserede marinader, smagen er kun i stand til lige nå overfladen. Du ved, hvordan olie og vand ikke blandes? Nå, kød i gennemsnit 75% vand, så når du lægger kødet i en oliebaseret marinade olien går ikke nogen steder uden det ydre.

Men der er bedre måder at gøre marinader. Rækkevidde for de baser, der faktisk trænge overfladen af kødet både til mør og fugter samt holde på overfladen så smags- klynger sig til kødet, mens det kokke. Og for at du er lyst til at starte med enten yoghurt eller mayonnaise som din base.

Nik Sharma, den molekylær biolog vendte James Beard pris- nomineret kogebog forfatter til sæsonen og Flavor ligning, deler denne passion for at differentiere marinader og ønsker at ændre måde vi skære dem alle sammen. Mens salt er ofte nøglen til marinader til hjælp med både smag og fastholde fugt, Sharma mener videnskaben bag ved hjælp af en marinade bør faktisk styre os mere i retning af yoghurt.

AliRosenis Emmy og James Beard pris- nomineret væld af "Potluck withAliRosen" på NYC Life. Hun er forfatter til kogebogen "Bring It!" og den kommende "Moderne Fryser Måltider." Hun har været vist på TODAY, Dr. Oz og NPR s alt taget i betragtning, og har skrevet til publikationer, herunder The Washington Post, Bon Appetit og New York Magazine. Hun er oprindeligt fra Charleston, South Carolina, men nu bor i New York.

flanke bøf er den ideelle cut for en flavorful marinadeits læne, temmelig hård og alvorligt fordele fra et par minutter af iblødsætning. Denne flanke bøf marinade opskrift med frisk appelsin og limejuice hjælper med at tømme kødet og gør det godt krydret og smeltet-i-din-mund lækre. Du behøver kun omkring en halv time for at nyde virkningerne af marinade, eller du kan lade det sidde i op til 2 timer. Enhver længere end det, og bøf kan blive mildt, så det er vigtigt at slå det søde sted!

Kate Merkerkate Merker er Chief Food Director og overvåger teamet, der producerer alt fødevareindholdet, der vises i flere af Hearst's Top Titles, herunder god husholdning, kvinders sundhed, forebyggelse, kvindes dag og land, der bor.

Samantha Macavoysamantha Macavoy er redaktionsassistenten på det gode husholdningsmadhold, hvor hun skriver om velsmagende opskrifter fra testkøkkenet, must-try madprodukter og værktøjer og topprøvede hemmeligheder til hjemmet madlavning succes.
Nyankomne

Køb Mayonnaise smørepålæg Online Walmart Canada

Køb Mayonnaise smørepålæg Online Walmart Canada

Simple ingredienser og hurtig prep gør den perfekte æg salat til sandwich

4 af de bedste måleskeer, du skal have i dit køkken LiveNews360

4 af de bedste måleskeer, du skal have i dit køkken LiveNews360

Måleskeer er en musthave for at tilsætte ingredienser i små mængder. Vi undersøgt og afprøvet de bedste måleskeer til tørre ingredienser, krydderier og væsker.

Sådan måler du grundlæggende bagning ingredienser præcist

Sådan måler du grundlæggende bagning ingredienser præcist

Har problemer med at få bagværk til at vise sig korrekt, lære at måle mel korrekt for at undgå nogle grundlæggende bagningsfejl.

De bedste måle skeer i 2021

De bedste måle skeer i 2021

Shop Sur La Table Round Measuring Spoons, sæt af 6 og mere fra Sur La Table

Svinekød Tamales Stepbystep Billeder

Svinekød Tamales Stepbystep Billeder

Disse øjeblikkelige pot Tamales er fyldt med fluffy hjemmelavet masa dejtspicyenough fugtig svinekød, skuldermade lettere med en elektrisk trykkomfur

10 af de bedste nedskæringer af kød til langsom madlavning

10 af de bedste nedskæringer af kød til langsom madlavning

Brug af en langsom komfur er en af ​​de mest bekvemme måder at få et solidt, nærende måltid på bordet uden at slavere over ovnen. Men hvilke nedskæringer af kød er bedst til langsom madlavning her løber vi gennem de bedste udskæringer af oksekød, lam, kylling og svin at bruge i den langsomme komfur.

4 Mezcal Cocktails, der er Smoky og lækker

4 Mezcal Cocktails, der er Smoky og lækker

Uanset om du er en mezcal nybegynder eller dens din favorit ånd, youll finde den perfekte opskrift på dig i vores samling af vores 15 foretrukne Mezcal cocktails, fra en frossen Paloma og en røget bloody Mary til en tobaccoscented sipper lavet med Cynar og sherry.

Smoky Basil Oaxacan Mezcal Cocktail En mad elskere køkken

Smoky Basil Oaxacan Mezcal Cocktail En mad elskere køkken

Mezcal er alt raseri i barer nu, og mange mennesker vil gerne tilføje det til deres hjem bar samling. Her er de bedste flasker til at købe og drikke.

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Ankommer ved ons, mar 2 Køb Popcorn Maker Bowl Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal på Walmart. om.

Nyankomne

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

Lær mere

Ofte set

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Super fugtig bananbrød med en ske

Super fugtig bananbrød med en ske

Lær hvordan man laver lækkert fugtigt bananbrød. Denne opskrift er pakket med bananer og hakkede valnødder, og det kommer perfekt ud hver gang

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

Frugt Mojitos er så nemme at lave, de er også smukke og forfriskende, den perfekte sommerdrink. Tjek dem her i fire smag.

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

Cuba Restaurant ligger i en historisk gade i Greenwich Village Reminiscence af enhver gade i Old Havana. Det udstråler aroma og smag af en autentisk cubansk restaurant. Den romantiske Milieu af Cuba transporterer dig ubesværet dig fra Manhattan til Cuba.

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

MOON PIE VANILLA DOUBLE DECKER 2. 5OZ 78G Historien går det omkring et århundrede siden, en rejsende sælger fra Chattanooga Bakery besøgte en virksomhedsbutik, der taget hensyn til minearbejdere, og han spurgte en minearbejder, hvilken slags snack han ønskede at se i hans

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo sauce med stegt kylling er en D.. særhed afspejler en korsvej af AfricanAmerican og kinesisk kultur.

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

Salt er et kemikalie, der skal kontrolleres. Med Salt Gratis Krydderier er der ingen grund til at tilføje ekstra salt, da vi har lavet en Salt Gratis Seasoning Blend herunder Salt Gratis Cajun krydderier.

Den gode olie på aioli

Den gode olie på aioli

Jeg har eksperimenteret med at lave mine egne aioli som jeg ønsker at have en fri for ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.