13 klassiske bourbon cocktails, du har brug for at prøve, ifølge en mixologist

Et riff på den klassiske Moskva Mule, Kentucky Mule udvekslinger vodka for bourbon. Da bourbon bringer et væld af komplekse og forskellige varianter af sine egne til mix, ingefær bemærker i denne gengivelse er noget hærdet, men også forstærket af spiciness iboende i bourbon. Resultatet er en utvivlsomt læskende og forfriskende drik bare tilføje nogle friskpresset limesaft og ingefær øl og hæld over is i et kobber krus.

Den NorEaster cocktail er uendeligt mindre frygtelige end stormen sin opkaldt efter. Så wheres forbindelsen? Opskriften kræver ahornsirup, dermed sit hat-deponering navn til New England, en af de største ahorn sirup-producerende regioner i verden. Dens bedst lavet med fire Roses bourbon â €”bare ryste sammen nogle citron og limesaft, ahornsirup, æble cognac, Ancho Reyes chili likør, og æggehvider til en silkeagtig tekstur. Resultatet er en krydret-sød godbid som vil få dig klar til at krølle op ved siden af ilden, mens storme raser udenfor.

Der er ingen store hemmeligheder til succes for Manhattan, whisky svar på gin martini. Mens du kan gøre det med enhver stil af whisky, bourbon er thechoice for mange drikker. Du skal blot snuppe en flaske sød vermouth og nogle bittere og rør det op.

For en smag af en meget gammel whisky cocktail, prøv whisky smash. Denne etages drik har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, og det er lige så tilfredsstillende i dag. I denne opskrift, vil du pynte bourbon med enkle sirup, citron og grøn mynte. Det er også den perfekte undskyldning for at bryde ud af din muddler.

Ligesom martini, kan du også lave din Manhattan perfekt. Det betyder blot, du vil hælde lige store mængder af både sød og tør vermouth. Det er en stor variation for robuste Bourbon og alle, der foretrækker en mere kompleks cocktail.

Bourbon og sød te er sydlige hæfteklammer, så det er kun naturligt, at de gør en fantastisk kamp. hans bourbon te opskrift tager en unik tilgang tothe sødestof, der opfordrer til citron spiritus i stedet for sukker og citron. Det er en vidunderlig to-for-en ingrediens udskiftning.

En antydning af chokolade gør den flydende bourbon bold en spektakulær drink. Denne dessert-værdig cocktail er et godt valg for blødere whisky, og det er ikke overdrevent søde. I stedet bliver det en rig smag fra crme de cacao og en hasselnød likør.

Nogle purister vil hævde, at bourbon er bedst forbruges nydelige, men vi beder afviger. Når de kombineres med forskellige støtteelementer, Bourbon varierede sider til dens komplekse smagsprofil er i stand til at blive værdsat mere fuldstændigt. Uanset om du kan lide det ånd frem i en klassisk Old Fashioned, sødet i en frugtagtig punch, eller opvarmes i en varm toddy, theres en bourbon drink at tilfredsstille enhver smag.

Lynette Marrero, medstifter af Speed Rack og drik direktør for NYCS Llama Group, giver bourbon en lille smule af et spark med en hjemmelavet sirup lavet af IPA-stil øl i denne Julep spin. Friske fersken skiver tilføje en subtil saftighed der hjælper bygge bro over den humlet sirup med bourbon, og så alt hvad du behøver, er at tjene mix i knust is og pynt med frisk mynte eller basilikum at bringe hele blandingen til fuldkommenhed.

Vis off Bourbon lysere side med denne sommerlig godbid. Lavet af tidligere bar bly Willem Van Leuven i San Diego Herb Træ og tilpasset af bar føre Emily Carroll, det er en fortolkning af den gammeldags, at anvendelser hjemmelavede jordbær-vanille sirup til at bringe en sød, sæsonmæssige smag til din typiske bourbon og bitter. Pynt med en udtrykt appelsinskal efter det perfekte prikken over i'et.

Når du prøver tamarind sirup i denne cocktail fra baren pro Aisha Sharpe, youll ønsker at sætte det i alt, hvad du drikker. Lavet af en frugtkoed sursød tropisk frugt og købes i specialbutikker eller gøre hjemmelavet, den søde og tangy sirup er en uventet, men velkommen tilføjelse, at saldi et rigt sammensat blanding af vanilje likør og bourbon. Afslut det med et stænk af club soda og nogle speared Brandied kirsebær til en sofistikeret sipper thats en perfekt godnatdrink.

Oprindelsen af den moderne cocktail kan spores tilbage til USA i begyndelsen af 1800'erne til den oprindelige opskrift på den gammeldags og der er ingen ånd mere tæt forbundet med amerikansk historie end bourbon.

På grund af Åndens rige historie er der så mange Bourbon-cocktails at prøve. Det kan være svært at vide, hvor de skal starte. For at hjælpe, her er en liste over klassiske opskrifter godkendt af Erickson sammen med et par flere nye skolefavoritter.

Med sin første offentliggjorte opskrift, der går tilbage til 1806, er den gammeldags en af ​​de ældste kendte cocktails. Jeg elsker en gammeldags med Bourbon. En lille smule sukker og bitters supplerer virkelig ånden, siger Erickson. For at gøre en, sæt alle ingredienserne i et blandeglas med is og rør. Stamme ind i et klipper glas over is og garnér med et twist af appelsinskal. For at forbedre aromaen fra orange, gnid skrællet rundt om glasets rand og klem olierne i huden over toppen af ​​cocktailen.

Bourbon fungerer godt med citrus, fordi du har denne lyse, sure skarpe smag sammen med den dristige, rige lidt søde bourbon, siger Erickson. Sød bourbon med lyse citrus er i de fleste tilfælde fremragende. Bland alle fire ingredienser i en cocktail shaker med is og ryst kraftigt. Stamme ind i et kølet glas for at tjene. Brug friskpresset citronsaft, hvis det er muligt. Ægget hvide er valgfri, men tilføjer krop og creme til cocktailen, når de rystes med de øvrige ingredienser.

Den varme toddy er den perfekte cocktail til koldt vejr. Varm noget vand til lige under kogning. Kombiner Bourbon og Simple Syrup i et varmesikkert glas eller krus og omrør for at blande. Tilsæt varmt vand til glasset, rør igen for at inkorporere og garnere med en citronkile.

Med en så lang og rig historie er det ikke overraskende, at der er så mange forskellige cocktails, der kan laves med Bourbon. Uanset om du vil have noget sødt og frugtagtig eller noget tørre og mere traditionelt, er der noget derude for alle.

Mens en stor cocktail altid kan stole på at opleve en bourbon eller blanding, er det ikke sjældent at få skræmt væk fra udsigten til at blande din egen ved første øjekast af en kompleks opskrift. Derfor er disse syv opskrifter til whisky cocktails, der spænder over sødt, surt og simpelt, behøver ikke mere end to ingredienser ud over dit brændeovn. Og vi lover, at der ikke indviklede trin eller Processer involveret Utilberet en cocktail shaker og en grundlæggende filter højst, og du er godt at gå.

Hvis vi skulle vælge et husdrink for syd, ville det sandsynligvis være en bourboncocktail. Denne Kentucky-født ånd er en sydlig underskrift, der har lavet en enorm genopblussen i det sidste årti. Nu bliver det gammeldags at få nyforsyet Makeovers i barer over syd, og der er hele menuer dedikeret til Bourbon Cocktails. Hvad er den bedste måde at drikke Bourbon? Du kan ikke gå galt med på klipperne eller lige op, men det er svært at ikke elske disse jazzy bourbon cocktail opskrifter. Herunder Classic Sippers som Bourbon Sweet Tea, Bourbon-Spiked Arnold Palmers, og raffinerede Mint Juleps for Derby Dayâ € "Plus, Spridler og Voksen SLUSHES, der er for velsmagende til at modstå! Â €" Denne liste kan gøre en bourbon ekspert ud af ethvert hjem bartender. Så tag dine highball briller ud og din shaker, fordi disse bourbon cocktails er perfekte til rolige nætter på verandaen og gode tider at blive haft.
Nyankomne

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Aromatiske Opskrifterold Bitters Lab SmallBatch, Premium Cocktail Bitters

Den lidende bastardcocktail bruger både Bourbon og Gin. Født i Kairo, blev det oprindeligt kæmpet for tropper, der kæmper i Nordafrika.

Big Batch Bourbon Ginger Ale Punch Opskrift

Big Batch Bourbon Ginger Ale Punch Opskrift

Bourbon og Ginger Ale Drinks Opskrifter

Bourbon Highball Cocktail.

Bourbon Highball Cocktail.

Gør dette Bourbon Buck for at klæde dine sommerhighballs med muddled hindbær, en klemme af citrus og en top af ingefær ale eller ingefær øl.

Chokolade chip brownies med bourbon og pecans

Chokolade chip brownies med bourbon og pecans

Alt, hvad du elsker om Pecan Pie, er gift med rige Fudgy Brownies

Pecan pie opskrift video fra de bedste berømthed kokke og kokke

Pecan pie opskrift video fra de bedste berømthed kokke og kokke

Den ultimative tærte opskrift, som dine gæster vil være taknemmelig for.

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Glasgow barer Ny Food Challenge inviterer dig til at scran så mange vinger som du kan hver onsdag

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Kanel Brød budding med kanel Bourbon Sauce er en særlig oplevelse perfekt til en ferie middag eller du kan endda tjene det til brunch

Brødpudding med Bourbon Caramel Sauce

Brødpudding med Bourbon Caramel Sauce

Et fald twist på en sydlig klassiker, græskarbrødpudding er fuld af rig, efterår krydderi og dækket af en cremet bourbon sauce.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Denne gooey bourbon karamel sauce er swirled gennem en chokolade brød pudding opskrift, men det ville også være fantastisk drizzled på vanilleis eller ostekage.

Nyankomne

CO2 flødeskive canister opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Stabiliseret rumcognacbourbon flødeskum på bakpace. om.

Stabiliseret rumcognacbourbon flødeskum på bakpace. om.

Ferskenkage med bourbon pisket creme frosting

The Pioneer Woman Mercantile, Pawhuska menu, priser restaurant anmeldelser TripAdvisor

The Pioneer Woman Mercantile, Pawhuska menu, priser restaurant anmeldelser TripAdvisor

Den bedste hjemmelavede Bourbon Eggnog Opskrift Sådan laver du klassisk lys og cremet spiked Eggnog til ferien.

Bacon Cheddar Ranch pastasalat opskrift

Bacon Cheddar Ranch pastasalat opskrift

Dette BLT pastasalat har bowtie pasta, bacon, salat og tomat med en cremet ranch dressing. Denne salat er fantastisk til potlucks og grillaftener

Rejer Bowtie Pasta Opskrifter

Rejer Bowtie Pasta Opskrifter

BowTie pasta opskrifter kommer i alle mulige flavorsfrom cremet champignon farfalle til bowtie pasta salat, theres en opskrift for alle.

10 ting du ikke vidste om Kraft boxed makaroni og ost

10 ting du ikke vidste om Kraft boxed makaroni og ost

Kraft makaroni ost har eksisteret siden 1937, selv om lignende opskrifter dato så langt tilbage som 1700-tallet.

Cheesy scalloped kartofler og skinke er den ultimative i osteagtig kartoffel komfort mad opskrift. Lavet med tonsvis af cremetost, skiver kartofler og stykker skinke, theksenceey scalloped kartofler og skinke opskrift er den perfekte gøre foran middag eller det bedste hver dag måltid.

Cheesy scalloped kartofler og skinke er den ultimative i osteagtig kartoffel komfort mad opskrift. Lavet med tonsvis af cremetost, skiver kartofler og stykker skinke, theksenceey scalloped kartofler og skinke opskrift er den perfekte gøre foran middag eller det bedste hver dag måltid.

Cheesy scalloped kartofler og skinke er den ultimative i osteagtig kartoffel komfort mad opskrift. Lavet med tonsvis af cremetost, skiver kartofler og stykker skinke, theksenceey scalloped kartofler og skinke opskrift er den perfekte gøre foran middag eller det bedste hver dag måltid.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne instant pot Velveeta Mac og ost er den nemmeste, creamiest, bedste trykkomfur makaroni og ost nogensinde. Det koger på bare fem minutter

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Den nemmeste og bedste flødeost pund kage nogensinde youll gøre. Denne kage opskrift er hurtig, det kommer ud fugtig hver gang og din familie vil elske det.

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Eggless Challah Brød er en nem, blød og lækker ægfri og vegansk version af den berømte Challah brød fra det jødiske køkken.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.