The Original Shoofly Pie opskrift nem Opskrifter

Oprindelsen af disse bosættelser kan spores tilbage til 1730, da William Penn, grundlægger af staten, besluttet at gennemføre en hellig eksperiment, hvorved han ville invitere de mest ivrige kristne til at komme til området og skabe en guddommelig og dydig samfund. Han skal ikke vente længe næsten med det samme, pilgrimme fra Tyskland og Schweiz kom strømmer til deres nye hjem. Den største af disse grupper bosatte omkring Lancaster County.

Hvis du bor i en tilstand, hvor Amish har bosat og levede i, ligesom mit hjem staten Pennsylvania, mest sandsynligt, du ved, hvad Shoo Fly Pie er. han mørke rige fyldning af Shoo Fly Pie toppet med krummer har en unik smag, at vi Pennsylvanians kærlighed.

Pennsylvania Shoo Fly Cake har den samme lækre smag af kagen, men i form af brød. Jeg var meget glade for at gøre og dele dette med mine naboer på Gilberts Creek. Jeg så dem tage deres første bid og spekulerer hvad der gav denne fugtige kage sin rige lækker smag og mørk farve?

Som det er tilfældet i at gøre Shoo Fly Pie, melasse bruges også til at gøre Pennsylvania Shoo Fly kage. Der er tre kvaliteter af melasse, jeg brugte den første klasse, unsulfured fuld aromatiseret melasse. Im kun viser dig den flaske, så du ved, hvad du leder efter i butikken, vil alle mærker gøre.

Hvis du har haft denne opskrift, kan du også lide disse

På trods af dens ulige navn, Shoofly pie er til Pennsylvania Dutch husholdninger pecan pie er at sydlige hjem. Den søde, lækker pie er et must-prøve for alle pie-entusiaster, men hvad der præcist er Shoofly tærte? Shoofly pie historyAccording til historiker William Woys Weaver, Shoofly tærte startede som en crustless melasse kage eller Centennial kage. Hvor finder Shoofly pieThroughout fleste af amerikanske restauranter og bagerier, youll sjældent finde Shoofly pie.

Cirklen opstod med Pennsylvania Dutch i slutningen af 1800'erne. Navnet Shoo-fly pie angiveligt kommer fra det faktum, at fluer tiltrækkes af melassen påfyldning og skal shooed væk.

Hæld i kagen skallen og bages indtil påfyldning er boblende og wienerbrød gyldne, 45 til 55 minutter. DUKE OF CAMBRIDGE PUDDINGPreparation tid: 15 minutesBaking tid: 45 til 55 minutesYield: 6 til 8 servingsAlthough dette kaldes en budding, dens virkelig et andet eksempel på en gennemsigtig pie. Amerikansk gennemsigtig piesThe pecan pie har flere amerikanske fætre: Shoofly, ahorn valnød, canadisk sukker, dato møtrik, citron skak, Kentucky, Tyler, kogt cider og Jefferson Davis.

Pennsylvania Dutch våd bund Shoofly tærte jeg en coalcracker i

Det antages Shoofly cirkel var en variation af melasse tærte; sirup være en generisk britisk betegnelse for enhver sirup lavet under raffinering af sukkerrør. På grund af fraværet af æg, historiker s indgået Shoofly cirkel var en vinter fad. Shoofly Pie findes i to versioner tør bund, som er langt mere kaffe kage-lignende, og våd-bund, som denne, der er udstyret med en sød, melasse lastet bundlag toppet med sprøde krummer.

Trods en erfaren konditor, Martin kom på tværs retter han aldrig havde prøvet, såsom smør kage, whoopie pie, den sirupsagtig Amish fad Shoofly pie og pumpple kage, som inkorporerer et græskar pie, chokoladekage, apple pie og vanille svamp. Skrivning med en trommeslager i tankerne har hjulpet bandet ekspandere fra intime, subtile, folkemusik-orienterede numre til funky rockere såsom Shoofly Pie. Der vil også være mulighed for at prøve traditionelle Ulster og amerikansk billetpris herunder barnbrack, græskar og Shoofly pie. .

Pennsylvania hollandsk wetbottom Shoofly tærte i en

Du kan undre sig over hvad i alverden er en våd bund Shoofly tærte? Lyder ikke meget appetitvækkende, ikke? Historien om denne Pennsylvania Dutch basisfødevarer går langt tilbage. Dette er en tærte med en sød smag og rig historie, fejrer uafhængighed.

En populært sted at få Shoofly pie ligger et par miles øst for Lancaster byen. Her finder du Bird-in-Hand. Dette sted er kendt for Bedstemor Smuckers Shoofly pie. Den lokale bager forbereder Shoofly pie fra en gammel familie opskrift afsagt for generationer og finjusteret af Bedstemor Smucker. Over tid er det blevet en af Bird-in-Hand Bakery Caféer mest populære menupunkter.

Dette er en plet på Shoofly cirkel - så hvad er en Shoofly pie spørger du? Shoofly pie begyndte som en skorpe-mindre melasse kage kaldet Centennial kage i 1876, for at fejre 100-året for underskrivelsen af Uafhængighedserklæringen i Philadelphia Navnet kommer fra et bestemt mærke af melasse, Shoofly Melasse

Bages i 20 minutter, sænke ovntemperaturen til 350F og fortsætte med at bage indtil toppen begynder at brune og centrum af cirklen er indstillet, omkring 12 minutter. Lad kagen køle helt af før udskæring og servering med flødeskum, hvis det ønskes. Luk denne dialog vindue. Gennemgå denne opskrift. Gammeldags Shoofly Pie.

Instruktioner. Forvarm ovnen til 350F. I en stor skål kombineres melasse, kogende vand og bagepulver. Hæld blandingen i den ubakede tæreskal. For at gøre topping: I en stor skål blandes melet med sukker, forkortelse og salt.

Hvad betyder Shoo-fly pie smag ud?

Den mest logiske forklaring er relateret til det faktum, at i de første år i vores land, blev al bagning gjort i store udendørs ovne. Puljer af søde, klæbrige melasse sommetider dannes på overfladen af kagen, mens den var køling. Dette altid tiltrukket fluer. Således Shoo-Fly! Pie blev opkaldt.

Sæt melasse i en skål eller gryde. Put kop vand i en mikrobølgeovn sikker målebæger og varme, indtil kogning. Hælde det i melassen, derefter røre i bagepulver. Som du røre vil blandingen begynder at fizz og skum fra bagepulver / melasse reaktion.

Del Pie Del Kaffe Kage Absolut Delicious! Besøg området Lancaster i Pennsylvania og hengive sig en Pennsylvania Dutch originalen, Shoofly Pie. Også kendt som Shoo-Fly Pie, og Shoo Fly Pie. De fleste af de område restauranter og bagerier sælge denne favorit pie. Cirklen er mere som en kop kaffe kage, med en klæbrig melasse bund.

For shortcrust : 1 I skålen af en foodprocessor, kombinere mel og salt ved pulsering 3 til 4 gange. Tilsæt smør og puls 5 til 6 gange, indtil tekstur ligner en grov brødkrummer. Tilsæt svin og puls en anden 3 til 4 gange. 2 Fjern låget på fødevareprocessoren og spritz overfladen af ​​blandingen grundigt med vand.

Cirklen opskrifter indeholder alle en vigtig ingrediens, der giver et vink til deres oprindelse dato bagepulver. Bagepulver som vi kender den blev opfundet i 1846. Før det nøjedes bagere gøre med potaske, en slags salt lavet af raffineret træ aske. Faktisk blev Shoofly Pie introduceret i 1876 Centennial i Philadelphia som Centennial Cake.

En meget varm velkomst til Peggy Ehrhart, forfatter til Strik Nibble mysterier. Hun har overgået sig selv i dag med en fabelagtig trin-for-trin guide til at bage en Shoo Fly Pie. Det lyder og ser lækkert. Og gå ikke glip indtastning hendes giveaway af en fatal garn.

In A Fatal Garn, Bettinas søde mand Wilfred bager en shoo flyve pie, når Strik og Nibblers mødes på Frasers hus. Som han forklarer, dens en Amish recipeand lækker, som den er, dens et eksempel på make-do madlavning når theres ingen frisk frugt eller meget andet til rådighed for pie fyld. Nu kan vi få næsten enhver frugt eller grøntsag på næsten ethvert tidspunkt i vores supermarkeder, men i fortiden madlavning skulle være sæsonbestemt.
Nyankomne

Glutenfri Quiche Muffins

Glutenfri Quiche Muffins

Leder du efter en glutenfri morgenmad Disse Glutenfri Quiche Muffins er en simpel morgenmad thats let at lave, sund, og perfekt til OnTheGo dage.

Bagt clam dip med crusty franske brøddyper

Bagt clam dip med crusty franske brøddyper

Denne fantastiske franske brødopskrift blandes i brødmaskinen og derefter bagt til crusty perfektion i ovnen.

Nem Rustik Olive brød opskrift The Wanderlust Kitchen

Nem Rustik Olive brød opskrift The Wanderlust Kitchen

Jeg ved ikke om dig, men brød er min kærlighed sprog i dag er jeg deler denne Crusty fransk brød opskrift at selv DU kan makeby hånd

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cuban Black Bean Soup

Cuban Black Bean Soup

Cuban Black Bean suppe opskrift med dåse bønner er en traditionel cubansk fad cubanske Black Bean og Rice Soup er et stort måltid

Skillet Kylling Med sorte bønner, ris og Chiles opskrift

Skillet Kylling Med sorte bønner, ris og Chiles opskrift

Tag din aften middag til et andet niveau med denne let, lækker cubansk Mojo kylling og ris opskrift Sund og fyldt med smag

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Citrus hvidløg mojo kylling opfylder kylling og ris i dette Øjeblik Pot cubanske kylling og ris opskrift thats en perfekt aften middag

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette Fricase De Pollo cubanske Kylling Frikasse opskrift er så lækker og fuld af smag. Dets en af de mange store opskrifter deles af hjem kokke på BakeSpace. about, verdens sødeste opskrift swap samfund.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Howesiest WaystepsSimple WaystepbyStep Guide til MakePrepaSeCipe OfHOWSeasiEST WAYSTEPSSIMPLE WAYSTEPBYSTEPE GUIDE TIL MAKEPREPARE PERFECTULUREUTEFORDING GUIDEAWARNWINNINGQUICKSPEEDYSUPER QUICK HOMEMaDEHOMEMaDEANYYNEOVEOFTHEWEHEW HVORDAN AT GØR TIL AT GØR TILBUDNING EASY CUBAN STYLE Kylling gryderet

Nyankomne

Classic Cuban Mojito Opskrift Vi Heart Living

Lær mere

Ofte set

Hvad er Den Autentiske Mojito Cuba Forum

Hvad er Den Autentiske Mojito Cuba Forum

Svar 1 af 8 Fra læser nogle tråde og anmeldelser, synes der at være en vis forvirring om, hvad en autentisk Mojito er. Hvad ingredienserne er, og hvordan dens forberedt. Og nogle synes at have drukket knockoff erstatninger for så længe de ...

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Ikke tilgængelig Køb Goya Marinade, Mojo Criollo, 24 fl oz på Walmart. om

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Keto Lechn cubanske svinekød er en klassisk Hispanic måltid lavet i en langsom komfur. En god måde at indarbejde det cubanske køkken i en lav Carb keto venlig måde.

Picadillofiled empanadas.

Picadillofiled empanadas.

Stegte omsætninger fyldt med picadillo 2 pr rækkefølge

Traditionel Cuban Picadillo Opskrift

Traditionel Cuban Picadillo Opskrift

Denne hurtige instant pot cubanske ground beef picadillo opskrift er fyldt med smag fra hvidløg, tomater, frisk cilantro og salthed fra oliven

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Shop Big 5 Cuban Rum Punch Cocktail til de bedste priser. Udforsk tusindvis af vine, spiritus og øl, og køb online til levering eller afhentning i en butik i nærheden af ​​dig.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gennemse Topkarakter skaldyr cubanske 1030 opskrifter. Cuban Festival Calamari og æbleskiver med Mango Chilli dypning Sauce etc.

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Vigo gule ris og rejer opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.