Amish onepan ground beef og kål stegepande opskrift

Elsker du kålruller, men vil ikke virkelig bruge så længe i køkkenet, der ruller dem helt op for hånden? Nå, heres et måltid, der ikke ser godt ud som smukt, men leverer alle de samme smag med en brøkdel af preptidet.

Denne opskrift er fantastisk til de travle nætter, når du bare har brug for noget på bordet hurtigt. Dens fuld af ernæring kålen er pakket med C-vitamin og tomaterne leverer en respektabel mængde B vitaminer, kalium og andre mineraler. Og det er uden al ernæring i oksekød på toppen af ​​proteinet og sundt fedt, det er også fuld af vitamin B12 og mineraler som jern, zink og selen. Det kan ikke ligne en restaurant middag, men det giver dig alt det brændstof, du har brug for for at fortsætte og ikke er det virkelig det vigtigste?

Denne unikke og helt dejlige opskrift starter med sauted jordbiff, krydret med kanel og koriander. Tilføj i skiveskåret grønkål og løg til en servering af grøntsager, der ikke stjæler showet. Endelig tilføjer rosiner og tomat ren sødme og lyser saucen. Spooned over Hot White Rice, denne middag læser som komfort mad, men klarer at være ret sunde. Tænk på denne nemme og hurtige weeknight-middag som Dekonstrueret Oksekålruller med nogle marokkanske flair. Serveres med en lys-bodied rødvin eller en hoppy øl. Hurtig tip: ud af dåse tomatpuré? Ingen sved. Bare visp to spiseskefulde tomatpasta med to spiseskefulde vand og derefter tilføje til panden.

Alle har brug for et arsenal af nemme opskrifter i ryglommen. Disse typer af opskrifter er dem, der ikke kræver meget prep, kan laves hurtigt og bruge fælles ingredienser. Denne italienske ground beef og kål stegepande passer helt sikkert til det regning. Det bruger jorden oksekød, dåse tomater, kål, løg og krydderier, som er enkle og er perfekte til de koldere måneder, når der mangler friske i sæsonprodukter.

De to frugale stjerner af dette show er malet oksekød og kål. Ground oksekød er en billig proteinkilde, som jeg næsten altid holder fast. Der er så mange anvendelser til det som tacos, sjuskete joes, chili, spaghetti, vegetabilsk oksekød suppe, cheeseburger pie, beskidte ris, meatloaf og shepherd's pie. Det bliver brugt i mit køkken næsten hver uge. Kål er en af ​​de billigste grøntsager derude og strækninger utroligt langt for at gøre det endnu mere sparsomme. Det er godt som en sideskål som kogt kål eller stegte kål kiler. Det er også fantastisk i stillestik retter som denne italienske jordbiff og kål stegepande.

Skillet måltider er nogle af mine favoritter, fordi de kan laves i en skål, hvilket betyder færre retter og lettere rydde op. Jeg anbefaler at have så stor stegepande som du kan finde, så alle ingredienser nemt kan passe.

Min hemmelighed for at få denne skål lige højre er at slukke for brænderen efter at have tilføjet kål og gulerod. Du vil bare ville kålen uden at ødelægge al sin Crunchiness . Server det straks for den bedste tekstur, selv om rester er lækre også. Du kan tilføje en lille ris, hvis du vil strække denne skål, selvom det allerede er temmelig overkommeligt på 1. 0 pr. Portion.

Vores bøf kål stegepande er en solid skål, der kommer sammen i bare en stegepande! Dette måltid er fuld af komfort og tonsvis af lækre smag. Denne nemme kålpegeropskrift kommer sammen på mindre end en time. En bid, og det bliver hurtigt en weeknight favorit måltid!

en pan græs-fodret oksekød kål stegepande

Når du har lyst til noget varmt, trøstende og hjertelig, der ikke vejer dig ned, er vores opskrift på hjertelig oksekålskålspåle lige hvad du har brug for. Denne en-pande middag er lavet med hjertelig, magert bøf og bedre for-din brun ris, kogt med kål, i en rig og smagfuld tomatsauce. Det er mundtligt godt! Â

Jeg voksede op med at spise bierock på mit bedsteforældres hus i vestlige Kansas. Skålen er et rustikt forberedelse, der blev bragt til staterne af tyske indvandrere. Dens enkle, lækre og fyldt til randen med varme minder om at være i min bedstemødre køkken.

Hendes bierock var bud lommer af hjemmelavet dej fyldt med krydret hakket oksekød, løg, og kål. De blev bagt indtil dejen var pude blød og derefter en let flødesauce blev skovles over toppen. Det var komfort mad af de allerbedste slags. Næsten fire årtier er gået siden jeg sidst nød en af ​​hendes bierocks, men min hukommelse er så klar som om jeg havde smagt en i går.

Jeg har påtaget sig at genskabe disse budbier på mange lejligheder. Intet jeg lavede kom tæt. Min familie nød dem, men jeg kunne ikke hjælpe sammenligne dem til mine bedstemødre. Mine kunne bare ikke komme tæt på hukommelsen af ​​hendes.

Jeg betragter mig selv en dygtig brødbager, men dejen jeg lavede hver gang ikke holdt et stearinlys til hende. Jeg ved, at hun havde lavet de små lommer så mange gange, at hun ikke længere målte ingredienserne. Hun gjorde dem ved muskelhukommelse. Desværre manglede de partier, jeg lavede en ingrediens, jeg kunne ikke replikere. De manglede hendes berøring.

En nat som jeg lavede en stegepande fuld af hjemmelavede sjusketæpper, havde jeg en åbenbaring . Jeg kunne nemt lave en støbejerns stegepande fuld af bierockfyldning og bage et brød af det rustikke hollandske ovnbrød, vi elsker at tjene sammen med det. Det tog ikke lang tid for den idé at tage form og for Bierock stegepande og brød til at dukke op på vores ugentlige menubræt i Køkkenet Køkken.

Jeg er glad for at have min egen version af Bierock til at tjene på vores familiebord. Jeg kan godt lide at tro, at min bedstemor ville helhjertet godkende. Jeg tror også, at skur være stolt af at vide, at jeg bærer minder om den mad, hun lavede med sådan kærlighed i sit lille køkken alle disse år senere. Hvis jeg er heldig, vil min familie have madminner, der varer halvdelen så længe.

Tilsæt den fint shredded kål til gryden. Du må ikke bekymre dig om lydstyrken af ​​kålen. Det vil skrumpe meget som kålkokkene og frigiver hele sin væske. Sæson med salt og peber. Saut kålen, omrør lejlighedsvis for at opmuntre endda madlavning. Kålen skal vil vise, frigøre sin væske, og derefter tage et næsten gennemskinneligt udseende, når det er fuldt kogt. Den tid, der er nødvendig for at opnå denne tilstand, varierer afhængigt af størrelsen af ​​din pande, og hvor finkablet er strimlet.

Budgetvenlig, ægte mad til hele familien med masser af smagsoplevelser, så theres nokvarighed at tjene itoften!

Jeg er nødt til at være ærlig i at sige, at jeg har kæmpet mig til selv at sende en opskrift som denne, fordi. ved det er ikke fancy. Det er ikke typisk viralt blog materiale. Men dette, kære venner, er det virkelige liv, det er det, vi skal gøre dag ind og dag ud. Gør ægte mad, der nærer vores familie uden at bruge alle pengene!

Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne gøre dette kun en gang for alle jer, mine læser venner, bare så du kunne smage det bare en gang, fordi jeg ved, at du ville være hooked! Dette måltid serveres i vores hus mindst en gang om ugen i en eller anden form eller mode, og der er så mange måder at ændre det op, så der er ikke ked af det!

Dette indlæg indeholder affilierede links. Hvis du køber noget gennem et af disse links, vil jeg modtage en lille provision uden ekstra omkostninger for dig. Du kan læse mere om dette i min fortrolighedspolitik. hank dig til at understøtte min side!

Hvordan laver keto hakket oksekød kål stegepande:

Denne stegepande bevarer også varmen pænt, så din mad vil forblive varmere længere. Thats vigtigt for kokke. Hvor mange gange har du endelig satte sig ned for at spise med familien og din mad er allerede køle?
Nyankomne

Sheet Pan Kål og Kielbasa MelissassouthernstyleKitchen. om

Sheet Pan Kål og Kielbasa MelissassouthernstyleKitchen. om

Hvis du ikke har erfarne arkpande middage endnu, går du helt glip af. Denne pølse, kartoffel og kålplade pande måltid er sådan en sejr.

Easy Zucchini og Ricotta med kål nudler lav carb middag

Easy Zucchini og Ricotta med kål nudler lav carb middag

Drej en traditionel kålrulleopskrift på hovedet med denne herlige hjertelige barleyricotta kålruller skål fra chatelaine. om.

Kål med æbler, løg og caraway opskrift

Kål med æbler, løg og caraway opskrift

Kartoffel løg æble kål hash

En fantastisk måde at få flere grøntsager i familien.

En fantastisk måde at få flere grøntsager i familien.

En fantastisk måde at få flere grøntsager i familien.

Fuldt kogt kål svinekød bun

Fuldt kogt kål svinekød bun

Tilføj denne veganske skål til dit repertoire. Weve fyldte kål blade med tilfredsstillende brun ris og linser sammen med mynte, citron, tahini og pinjekerner

Chimei frosne kål bun 390g 6pcspkt

Chimei frosne kål bun 390g 6pcspkt

Golden Fortune er en ny jersey baseret øget asiatiske fødevareimportør og distributør Engrossaling til supermarkeder i USA i over 35 år

Hamburger Kål Tomatsuppe gryderet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hamburger Kål Tomatsuppe gryderet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Stuffed Kål gryderet lavet med kål, oksekød, løg, ris og en tyk tomatsovs på bare 30 minutter. Ikke ligesom bedstemødre kål ruller.

Mange lande hævder at have genopfundet Kåldolmer, men jeg tror, den bedste opskrift blev foretaget af mennesker i Rumænien. Lær hemmeligheden til at gøre disse virkelig læskende lækkerier

Mange lande hævder at have genopfundet Kåldolmer, men jeg tror, den bedste opskrift blev foretaget af mennesker i Rumænien. Lær hemmeligheden til at gøre disse virkelig læskende lækkerier

Mange lande hævder at have genopfundet Kåldolmer, men jeg tror, den bedste opskrift blev foretaget af mennesker i Rumænien. Lær hemmeligheden til at gøre disse virkelig læskende lækkerier

Keto burger indout stil

Keto burger indout stil

Få og del bedste opskrifter om kål burger dejen opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Nyankomne

Easy Crescent Cabbage Beef Bundles

Lær mere

Ofte set

Kål bøffer opskrift

Kål bøffer opskrift

Kylling burgere med rødkål og Apple Slaw

Kylling Kål Soup Diet Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kylling Kål Soup Diet Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Den kål kylling suppe kost eller vegetabilsk kylling suppe kost er en af de varianter af den oprindelige kål suppe kost. Den kål og kylling suppe kost er et lavt kalorieindhold kost bestående af frugt ...

Én Pan Kylling og Kål i kokosmælk madlavning Pinay

Én Pan Kylling og Kål i kokosmælk madlavning Pinay

Lær at lave mad store Gambas, kokosmælk og pak choi kål. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitet Gambas, kokosmælk og pak choi kål opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Medium kål keramisk blomsterkrukke med bakke indendørs grøn plantebeholder blomsterkrukke, plante blomsterpotte multimat vase, blomsterpotte planter container hjem bar dekoration Amazon. o. K Home Kitchen.

Medium kål keramisk blomsterkrukke med bakke indendørs grøn plantebeholder blomsterkrukke, plante blomsterpotte multimat vase, blomsterpotte planter container hjem bar dekoration Amazon. o. K Home Kitchen.

Denne artikel indeholder informative tips om voksende kål i potter. Disse tips vil hjælpe dig med at få en konstant forsyning af friskkål.

Syltede kål og løg er en hæfteklammer i mit hus hver pesach. De lyser op alt, tilføjer zest og tang til hver skål. Server dem på laks, tilføj til salater, eller lav denne lowcarb skål til god middag.

Syltede kål og løg er en hæfteklammer i mit hus hver pesach. De lyser op alt, tilføjer zest og tang til hver skål. Server dem på laks, tilføj til salater, eller lav denne lowcarb skål til god middag.

Syltede kål og løg er en hæfteklammer i mit hus hver pesach. De lyser op alt, tilføjer zest og tang til hver skål. Server dem på laks, tilføj til salater, eller lav denne lowcarb skål til god middag.

Bedste grøntsager at spise på en keto kost

Bedste grøntsager at spise på en keto kost

Bedste grøntsager at spise på en keto kost forklarer hvilke grøntsager at nyde på en keto kost, med klare enkle regler at følge.

Easy Cabbage Lasagne Opskrift DIY Crafts

Easy Cabbage Lasagne Opskrift DIY Crafts

Easy Cabbage Lasagne Opskrift DIY Crafts

Keto Kål Lasagne opskrift

Keto Kål Lasagne opskrift

En allinone vegetarisk lasagne, hvor du røre kål, linser og crme frache ind i tomatsauce før lagdeling med lasagneplader.

Sukkerfri morkål lasagne opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Sukkerfri morkål lasagne opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Sådan laver du vegetabilsk lasagne trin for trin med fotos. Tid til at lave mad 60 minutter samlede portioner 4 ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.